- 8 Ağustos 2011
- 11.613
- 8.219
- 448
Caddedeki lcwden aldım canım. Maaile gittik. Ama totomuz dondu resmennnnnnn. İnşallah çocuğu yine hasta etmemişimdir bu vesile ile :/Pembisim, dolu dolu bi gün oldu senin için. Bilmiyorum efeyle mi gittin AVM ye, aldiklarin hayirli olsun güzel gunlerde kullan..
yasir kakayi uzun bi suredir soyluyo ama cis hic soylemiyo ve sabah bezleri de dolu kalkiyo kuru nasil olcak ki egitimi vermeden bende okudum onu bikac yerde ama nasil olcak anlamadimYasir ne modda sen ona bakmalısın. Tabiki bize uygun olan zamanı önemsiyoruz ama önemli olan çocuğun sinyalleri. Hani bezi kuru kalkıyor mu?? Yapınca söylüyor mu yada rahatsız oluyor mu?
Bana yardımcı eşlerden bahsetmeyin valla sinir oluyorummmmmmm
Valla mecburen canikommmm. Bi de tam ocağı ve etrafı temizledim ki aklıma yemeğimin olmadığı geldibulgur pilavı ve tavuk yaptım. Şu an oturdum çok mesudummmmm :)
bizimki oyle anlar da gelip ikimizde sarilip kucagimiza almamizi istiyo sonra onu opmemizi falan direk ayrilin demiyo ilgiyi ustune cekiyo :))kızlar, bir süredir ayşecikte bi hal var. hani 2 yaş sendromu, benlik, bencillik dönemi diye düşünüyorum ama..
normalde kıskanan bi çocuk değil. akşam babası gelince biz yanyana oturunca, az yakınlaştığımızı görsün
çocuğa bi hal oluyor. geliyor pat pat vuruyor, kime gelirse.. sonra tripler, küsmeler.. farklı koltuklara oturtuyor bizi,
sonra babaya 'sen anneyle konuşma, sarilma' diyor.. falan filan.. var mı sizde de böyle şeyler?
aa yasasin yoldas buldum on hazirlik yapiyomusun heyecanlimisin :))) olucak mi bu is dersin ay cok kararsizimmBen de c. Ertesi tuvalet eğitime başlayacağım. Hem haftaya eşimle tatilimiz denk geliyor. Bir hafta bana yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Tabi bu misafir trafiğinde nasıl olacak bilmiyorum.
Nfk, bu eve taşınalı 4 ay oluyor ya. Onun için bu misafir.
cok saol canim ins karar verebilsem bi tam bi oyle diyorum bi boyle :// dediklerinde cok hakkisin ama zumra daha ayaklanmadan halletmek sanki daha mantikli gibi geliyo nedense ama camasirlar konusunda mahvolucam biliyorumSelamlar kızlar , nasılsınız ?
Pembehipopotam, ellerine sağlık, afiyetle yesin kardeşcanın.. Bahsettiğin böreğe benzer bir börek denemiştim , içli köfte tadında olmuştu
Born, kararın hayırlı olsun..babanız evdeyken halledersiniz insallah ...
benim nacizane fikrimce ; ilk bahar & yaz ayı , bazı açılardan anne için daha büyük kolaylık ...
Mesela, bezsiz dönemin ilk etabında ; sık sık ıslak çamaşırlar çıkacak ,
belki halılar koltuklar, yatak, çarşaf da zaman zaman ıslanabilecek.... Yıkayıp kurutmak temizlemek ; belki senin için zor olabilir hava şartlarından ötürü...
bir de çocuklar altını ıslattığında , biz fark edip temizleyene kadar, ve kazalar sonrası sürekli Minnoşları yıkamak gerektiğinden üşütmeleri riski de olabiliyor .. Yani sıcak hava bu açılardan büyük avantaj...
Ama Bu küçük olumsuzluklar dışında ; insallah Yasir bu değişime hazırsa , kazalar da en aza iner ve sen zorlanmazsın insallah..
Insallah kolaylıkla öğrenir kuzucuk .. Oy yerim onu, tam bir minik beyefendi
Hepinize sağlıklı Huzurlu günler
ohhh iyi yapmissin gule gule kullan canim aldiklarini sicak cikolata da cook severimm :)Kızlar nerdesiniz yahuuuuu?? :)
Kuaförden sonra caddedeki bikaç işimi halletmeye gittim. Sonra lcwye uğradım. Kendime bir siyah kadife bir de normal ama kalınca siyah iki pantolon aldım. O sırada okuldan bi arkadaşı gördüm. Gidip sıcak çikolata içtik sohbet ettik. O da mart sonu doğum yapacak inşallah. Sonra da ufak çapta market alışverişi yapıp eve geldim. Oğluş uyuyor şu anda. Salatamı yaptım bekliyorum :) pantolon paçaları yapılacağı için akşam 8:30da alabilirmişim. Acaba çılgınlık yapıp oğluşla gitsem mi diyorum?? Ama çocuk da yeni iyileşti cesaret edemiyorum. Bugün çok kararsız hissediyorum
bu konuda uzman kisi olarak soyluyorum cok normal ama tedavi olmazsan nfk da demis tekrar baslicam agrilarin aman dikkat etYarın benimde dis randevum var şişlik indi. Hatta ağrım da yok bu normal mi
sen hangi taraftasın söyle bakamdoğumunuzu nerede yaptınız acaba istanbuldan olan var mı paylaşırsanız sevinirim
bu yaz çok renkli geçecek..Merhabalar
gündem tuvalet eğitimi galiba
ilbilge canım bende yaza doğru ramazan gelmeden başlıyacağım.
bir kaç kez denemelerimiz oldu ama yapmak istemiyor daha öncede yazmıştım.kızımda 2,5 yaşından sonra
söylemişti ondan önceki aylarda asla yapmıyordu korkuyordu. yaza doğru
tekrar denemiştim 2 günde söylemişti alta kaçırma filanda yaşamadık hiç.Zamanı onlar belirliyor.
nfk bu babayı kıskanma kızlarda olan bi durum canım geçiyor merak etme bizimki fotoğraf çekinirkende
aramıza giriyordu."biz bir aileyiz benide alın" demişti bi defasında
Benim iki implantim var.Implant yaptıran varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?