Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembisim, dolu dolu bi gün oldu senin için. Bilmiyorum efeyle mi gittin AVM ye, aldiklarin hayirli olsun güzel gunlerde kullan..

Pembisim, dolu dolu bi gün oldu senin için. Bilmiyorum efeyle mi gittin AVM ye, aldiklarin hayirli olsun güzel gunlerde kullan..
Caddedeki lcwden aldım canım. Maaile gittik. Ama totomuz dondu resmennnnnnn. İnşallah çocuğu yine hasta etmemişimdir bu vesile ile :/

Günden doluluk fışkırdı ben seviyom böyle olmasını. :)

yasir kakayi uzun bi suredir soyluyo ama cis hic soylemiyo ve sabah bezleri de dolu kalkiyo kuru nasil olcak ki egitimi vermeden bende okudum onu bikac yerde ama nasil olcak anlamadim
bizimki oyle anlar da gelip ikimizde sarilip kucagimiza almamizi istiyo sonra onu opmemizi falan direk ayrilin demiyo ilgiyi ustune cekiyo :))
aa yasasin yoldas buldum on hazirlik yapiyomusun heyecanlimisin :))) olucak mi bu is dersin ay cok kararsizimm
cok saol canim ins karar verebilsem bi tam bi oyle diyorum bi boyle :// dediklerinde cok hakkisin ama zumra daha ayaklanmadan halletmek sanki daha mantikli gibi geliyo nedense ama camasirlar konusunda mahvolucam biliyorum (
ohhh iyi yapmissin gule gule kullan canim aldiklarini sicak cikolata da cook severimm :)
Yarın benimde dis randevum var şişlik indi. Hatta ağrım da yok bu normal mi
bu konuda uzman kisi olarak soyluyorum cok normal ama tedavi olmazsan nfk da demis tekrar baslicam agrilarin aman dikkat et

Herkese günaydın.
Born, yaklaşık iki üç haftadır kendisine durumu anlatıyorum ama "yok yapmayacağım" diyor. Kapağı aldım. Bebeklerini oturtuyoruz, ben oturuyorum. Sonra hadi sıra sende dşyorum oturuyor.birkaç gündür de eşofmanını indirip bezle oturtturmaya çalışıyorum. Kesinlikle oturmuyor. Korkuyorum diyor. Ben çok zorlanacağım sanırım. Baktım olmuyor yaza bırakacağım. Çok korkuyor şimdilik. Yazarız artık birbirimize.

Gunaydiiiiin!..

Aysecikle henüz kahvalti yaptik. Evi şöyle bi toparlayayim koruya akicaz inş

Ilbilge bizimki de korkuyor oturumuyor nfk nin yaptığı gibi teşvik gerek sanırım

doğumunuzu nerede yaptınız acaba istanbuldan olan var mı paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar

gündem tuvalet eğitimi galiba

ilbilge canım bende yaza doğru ramazan gelmeden başlıyacağım.

bir kaç kez denemelerimiz oldu ama yapmak istemiyor daha öncede yazmıştım.kızımda 2,5 yaşından sonra

söylemişti ondan önceki aylarda asla yapmıyordu korkuyordu. yaza doğru

tekrar denemiştim 2 günde söylemişti alta kaçırma filanda yaşamadık hiç.Zamanı onlar belirliyor.

nfk bu babayı kıskanma kızlarda olan bi durum canım geçiyor merak etme bizimki fotoğraf çekinirkende

aramıza giriyordu."biz bir aileyiz benide alın" demişti bi defasında

bu veledi parktan çıkarmak ne kadar güç ya.. abartısız en az on dk benle çene yarıştırdı.
hadi son kez kay gidiyoruz diyorum. olmaz, asla gidemeyiz, benim kaydırakta işim var diyor

zar zor çıktık, markete uğradık. eve geldik, banyo yapti küçük hanım. şimdi yattı. akşama yemeğim var
bi tatlı yapmak istiyorum bakalim. Kemdim yemedigim halde tatli yapmak da nasil bi psikolojiyse?..

doğumunuzu nerede yaptınız acaba istanbuldan olan var mı paylaşırsanız sevinirim
sen hangi taraftasın söyle bakam
bu yaz çok renkli geçecek..

biz bir aileyiz mi, ah canim benim yaaa

Kizlar, kibris tatlisinin serbetinin içine incirli tatlininkinde olduğu gibi nescafe koysam olur di mi?...

Nfkcan naptın canım?? Ben arada girip okudum ama okul yoğundu yazamadım :/

Born hadi bakalım bu maceranız nasıl olacak?? Kolay gelsin sana ve ilbilgeye

Ilahi dilanaz kızın kıvrak zekasini senden almış demekki ..
Nfk sırf geri çıkarma korkusuna bugün goturecektim korktum bizimki bide kaçar kızla ikisini zaptedemem diye korkuyorum.
Dişin ilk seansini hallettim 10 gün sonraya randevu verdi.

Cansel teşekkür ederim canım

geçmiş olsun,yakında banada dişçi yolu görünüyor

hamilelik emzirme derken dişler gidiyor.

born gazanız mübarek olsun.topikte ilk tuvalet eğitimi veren kimdi?

canım avcı böreği istiyor. Suçlu pembe ayağa kalk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…