Ya bende mi sorun var anlamadım ben ben kızıma penye pijama altı giydiriyorum kısa çorap bi kısa kollu body üstüne uzun kollu body uyurkende kalın olmayan bi battaniye yetiyor çok şükür hatta eşim gündüz çocuğa Yelek giydir diye tutturuyor ben görmeden giydiriyor ben çıkarıyorum sıcağa alıştırma sonra hep hasta olur diyorum odamız 24 derece yazın zaten 27-28 oluyordu ki buna rağmen kızım hala terliyor
bende bi kısa kollu bi uzun kollu body altta ince pijama iki kat çorap giydiriyorum gündüz uyurken bir gece uyurkende iki çok kalın olmayan battaniye ev de 25 derece bi kere anlamadan terlettim hasta oldu hemen artık hafif giydiyorum.
ömüeü yıkadım yedirdim uyuttummm.. en mutlu son bu değil mi???
Valla bana çok kalın geldi cnm ondan şaşırdımAnammmm çocuk sıcaktan pişmiyormuuuben içine badi üstüne tulum ayağınada bir çorap giydiriyorum. Bazen uyku tulumu bazende battaniyesini örtüyorum ama o bile çok kalın değil. O kadar giydirdiğinde bebeğin terlemiyormu?? Bazen bizimkinin kafası su içinde kalkıyor bu şekilde giydirdiğim halde. Evleriniz eksi derecede falanmı arkadaşlar ya o kadar kalın giydirmeyin bence.
EVIMIZDE ISI YALITIMI DA VAR... KOMBI DE ACIK... VEEE ISIN ILGINC YANI HIC TERLEMIYOO...
Ya bende mi sorun var anlamadım ben ben kızıma penye pijama altı giydiriyorum kısa çorap bi kısa kollu body üstüne uzun kollu body uyurkende kalın olmayan bi battaniye yetiyor çok şükür hatta eşim gündüz çocuğa Yelek giydir diye tutturuyor ben görmeden giydiriyor ben çıkarıyorum sıcağa alıştırma sonra hep hasta olur diyorum odamız 24 derece yazın zaten 27-28 oluyordu ki buna rağmen kızım hala terliyor
Aynen bende öyle giydiriyorum fazlasına gerek yok bence
mutlu sona ben de varmıştım ki..yeniden uyandı
ne güzel 11de uyurdu şimdi 2 ye kadar ayakta offffffffffff
mutlu sona ben de varmıştım ki..yeniden uyandı
ne güzel 11de uyurdu şimdi 2 ye kadar ayakta offffffffffff
bebeği diş çıkarmaya başlayanlar su veriyormusnuz.?
ben minik alıştırma bardağı aldım.ağzının içi ateş gibi oluyor su içince rahatlıyor...
Sizin doktorunuz ne iyiymiş öyle.. Maşaallah ona.. Ben aile doktorumu hiç görmedim bile eşim bir kere gördü o kadar.. zaten anlatmıştım çok ilgisizler diye.. ek gıda konusunda onlara nasıl güvencem bilmiyorum..sizinki 'gıcık' bi doktormuş canım..
ben istediğim saatte gidiyorum.. hamileliğimde de takibimi yapan ebe hemen aşı odasına alıyor biz,
tabi bizden başka sıra bekleyen bebek yoksa..
boyunu kilosunu ölçüyor, varsa aşısını yapıyor, hem kendi dosyasına hem benim kartıma işliyor..
doktor geliyor sonra.. muayene ediyor, bilgilere bakıp genel bi değerlendirme yapıyor.. uyarılar yapıyor..
bi şikayetin var mı diye soruyor.. bana da haricen soruyor, ben çocuğu giydirip çıkana kadar reçetemizi yazıyor,
kapıdan alıp çıkıyoruz..
aile hekimimden çok memnunum ben.. ebemden de
sen madem aile hekiminden memnun değilsin, aynı sağlık ocağındaki diğer doktorlardan memnun olan tanıdığın varsa
sor, seç birini, dilekçe yazıp kaydını ona geçir.. ona mecbur değilsin canım....
ben de wee'nin alıştırma bardağını aldım, minicik bi şey, öyle tatlı kiiii
son on günde 2 kez su verdim, 20 cc. ama alışkın olmadığı için belki yarısını döküp saçmıştır..
içerken de bu ne der gibi yüzüme bakıyor..
tabi onun alıştığı gibi tatlı değil ya..
ama katı gıdalara başlasın görürüm ben onu.. lıkır lıkır içecek..
Bizim kızda öyle yaa.. koca insan gibi kelimesiz konuşuyor resmen..Oğlum dünden beri konuşuyor :)) dede ve nene diyor.dun öğle arası süt iznimde emzirdim bir iki kere söyledi önemsemedim.aksam biz guldukce o söylüyor,gülüyor.bir anda çözüldü dili.bu arada kaynanam bakıyor,bir ayın sonunda dili çözüldü.Genetik yatkinlik olursa vay halime :)))
maşallah sizee...bu da kızımla ben tabi yüklendiyse :)
hergünümüz bı maraton gıbı dımı cnm emzır bez degıstır uyut yemek bide işe başlıycam ben 1 ay sonra umarım yolunda gıder hersey.benim yaramazda uyandı maraton başladı
darısı basıma.adet olsamda rahatlasam dogumdan sonra adet olma kılo verdıyomus 1 ay ıcınde nerdeyse 2-3 kılo gıdermıs.doğumdan sonra ilk kez birkaç gündür süren kahverengi akıntılardan sonra evveeeet adetim gelmeye başladı bukadar sevincegm aklıma gelmezdi umarım artık daha kolay zayıflarım ve şişkinlğim gider
ıhlamur bende verıyorum ama şeker atıyorum 1 tane.asla almıyo şekersız.çok koruyo tavsıye ederım herkese gunde 2 kere verın derım 30 cc kadar kaşıkla.geçmiş olsun ben sabahları genelde çay yerine ıhlamur içiyorum arada oğluma da veriyorum koruyo bence
dtk hoşgeldin merak ettım senı.ıyı olmanıza sevındım canımkızlar hepinize hayırlı cumalar.bayadır giremiyordum hepinizi cok özledim sayfalar epey birikmiş.umarım cok sey kacırmamısımdır.hergün yeni bir huy hergün yeni seyler artık oğluma sasırmıyorum küçük sahtekarım benim...bu arada gecen hafta oğlumuz sünnet oldu.doktorumuz taa 40 günlükken yaptırın pipisi biraz dar demişti o zaman küçük diye korkmustum bide 13 günlükken yalovaya gitmiştim zaten.kısmet olmadı birtürlü.cok şükür sıkıntı olmadan yapıldı iyikide yaptırmışım.eğer dahada büyüseydi dayanamazdım inanın.zaten ben giremedim yanına esim girdi lokal ansteziyle yapıldı cocuk büyüyünce genel anestezi veriyorlarmış o daha kötü.neyse sağ salim atlattık onuda.erkek anneleri sizde erken sünneti düşünün derim sonradan psikoloji bozluyormus.bu arada ev aldık kısmetse ocak sonu tasınıcam şimdiden evi topluyorum.oğlum kucak delisi sırtı yere geldimi basıyor çığlığı.annem tutuyo ben tabak canak sarıyorum.işte böle kızlar sizlerle sohbeti özledim keşke fırsatım olsa yav kızlar bu kocalar niye böle hamileyken ve doğumdan sonraki 1 ay pamuk gibi oluyorlar,cocuğa bakmaya gelince... neyse bişey demicem.kardessiz olmazmıs sen daha cok beklersin.işten gelince 5 dk tut diorum.emziği düştü ver,ayağı acıldı ört.peslerinde asker gibi bekliorum ne anladım bu işten.anam cok doluyum kızlar
bızımde alıe hekımı çok ılgıısız cena degıstırebılıyor yazmıs bende degıstırmeyı dusunuyorum ozaman.benimde bebeğini aylık kontrollere aile hekimine götürenlere bir sorum var. aylık kontrollerinizi ebe mi yapıyor yoksa aile hekiminiz mi ek gıda vs konusunda doktor mu yönlendiriyor bizim doktor niyetine bi biblo oturtmuşlar oraya ağzını bıçak açmıyor da. geçenlerde kızımın ilk dişinde götürmüştüm köpek dişi çıkıyo galiba ilk önce bi bakar mısınız diş mi diye dedim. zoraki baktı olabilirde olmayabilirde dedi. bişey yemiyor dişten dolayıdır belki jel yazar mısınız dedim alın eczaneden kullanın dedi. çocuğu boşu boşuna soğukta çıkardığımla kaldım kendim söyledim kendim dinledim geldim. şikayet etmeyi düşünüyorum alo 184 doktorları şikayet hattı varmış sizinde aklınızda bulunsun.. sizin aile hekimlerinizde böyle mi?
maaşallahhhh nekadar guler yuzlu bu oğlanlar hep saçsız benım oğluşumda saçı az.kızların maşalallahı varr karakız maşallah dışarda şapka takta nazarlar değmesınEki Görüntüle 576573 Eki Görüntüle 576574 Eki Görüntüle 576575kızlar buda benim oğluşum tanıştırayım sizlerle
negüzel yazmıssın cnm ya doğuştan anne doğmuşuz ya da anne olmak için doğmuşuz..doruk paşa kebabııııı
ayşecikin de nanakları ballı, bal nanaklıı
şapur şupur öpüyorum, ısırmamak için kendi dudaklarımı ısırıyorum..
tatmin olamıyorumm..
Rabbim ne güzel yaratmış bebeklerimizi. eksiksiz kusursuz..
güzellik, şirinlik, tatlılık, sevimlilik.. daha ne varsa hepsini de eklemiş üzerine..
ne güzel hisler saklamış fıtratlarımıza..
ya doğuştan anne doğmuşuz ya da anne olmak için doğmuşuz..
bu duyguları yaşatan Rabbimize şükürler olsun..
bebek isteyenlere de nasip etsin inş.
Bende şimdi uyuttum oğlumu dinlenip biraz yatıcam uyuyunca da özlüyor insan
ne zaman uyanıyor 2 de yatıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?