Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende bi kısa kollu bi uzun kollu body altta ince pijama iki kat çorap giydiriyorum gündüz uyurken bir gece uyurkende iki çok kalın olmayan battaniye ev de 25 derece bi kere anlamadan terlettim hasta oldu hemen artık hafif giydiyorum.

Evet ben galiba abartıyorum biraz ama 2 3 derece fark var evlerimizde anne usuyunce bebekte usurmus ya ben usuyunce onuda giydiriom.kendi giydiklerime bakiom ona göre onuda giydiriom biz hareket edioz bide onlar hep hareketsiz.bugünde uyku tulumunu giydirmiycem gece kontrol ederim bakalim

hero babynn pirinç ununu veriyorum almadı bende kaşıkla veriyorum sevdi bende ço ksevdim tadını

Oğlum dünden beri konuşuyor :)) dede ve nene diyor.dun öğle arası süt iznimde emzirdim bir iki kere söyledi önemsemedim.aksam biz guldukce o söylüyor,gülüyor.bir anda çözüldü dili.bu arada kaynanam bakıyor,bir ayın sonunda dili çözüldü.Genetik yatkinlik olursa vay halime :)))

bebeği diş çıkarmaya başlayanlar su veriyormusnuz.?

ben minik alıştırma bardağı aldım.ağzının içi ateş gibi oluyor su içince rahatlıyor...

cnm benim kız diş çıkaralı 10 gün falan oluyo bende günde bir yada iki veriyorum . benim kızz emmiyodu dün ikindinn falan sürekli taze soğan verdimm eemmeye başladıı.şaşırdım kaldım herhalde agzı ıacıyodu acı acıyı keser der büyüklerimiz ya doğruymş.

Sizin doktorunuz ne iyiymiş öyle.. Maşaallah ona.. Ben aile doktorumu hiç görmedim bile eşim bir kere gördü o kadar.. zaten anlatmıştım çok ilgisizler diye.. ek gıda konusunda onlara nasıl güvencem bilmiyorum..
Bizim kızda öyle yaa.. koca insan gibi kelimesiz konuşuyor resmen.. dün babasıyla kavga ettiler resmen.. babası kızıyor ona ebrarda bağırıyor ona.:99::76:.eyvah dedim yandık bu kız büyüyünce napcaz biz..

mrb kızlar...barbarinocum msj atmısın cvp yazdım sağol merak ettiğin için
kıyafet konusu konusulmus.merkezi sistem doğalgazlı evim.altına bi pijama üstüne bi pijama bide yelek corap baska bişey giydirmiyorum.corapları zaten ayaklarını birbirine sürterek cıkarmaya calısıyor caki ama evi soğuk olanlar bacak kısmına 2 kat pijama giydirse olur.erkek cocuğunun ayağını sıcak basını serin tutacakmısın öyle diolar...ek gıda konusuna gelince doktorumun verdiği listeyi yazmıstım size ama ona uymuyorum.ne vermek istiyosam onu veriyorum.tek göğüsle emzirdiğim için ek olarak zeytinyağıyla kavurduğum unu muhallebi kıvamında veriyorum.bide milupadan hediye gelmişti pirinç unu onu baya sevdi alıp onuda vericem.sabahları zeytin ekmek içi,yumurta sarısı vermeye cabalıyorum.mandalina suyu,yemeklerin suyundan azar azar veriyorum.midesi sindirmez hikaye.bebekler büyük insanların yediği yemekleri yemek istiyo.üzülüyodum ben neden tek göğse kaldım niye beni emmiyo diyo kahroluyodum bana kalsa sadece anne sütü verecektim ama kısmet olmadı 5 aylıkken un vermeye basladım.benide keyfine emiyo

bu da kızımla ben tabi yüklendiyse :)
maşallah sizee...

benim yaramazda uyandı maraton başladı
hergünümüz bı maraton gıbı dımı cnm emzır bez degıstır uyut yemek bide işe başlıycam ben 1 ay sonra umarım yolunda gıder hersey.
doğumdan sonra ilk kez birkaç gündür süren kahverengi akıntılardan sonra evveeeet adetim gelmeye başladı bukadar sevincegm aklıma gelmezdi umarım artık daha kolay zayıflarım ve şişkinlğim gider
darısı basıma.adet olsamda rahatlasam dogumdan sonra adet olma kılo verdıyomus 1 ay ıcınde nerdeyse 2-3 kılo gıdermıs.

geçmiş olsun ben sabahları genelde çay yerine ıhlamur içiyorum arada oğluma da veriyorum koruyo bence
ıhlamur bende verıyorum ama şeker atıyorum 1 tane.asla almıyo şekersız.çok koruyo tavsıye ederım herkese gunde 2 kere verın derım 30 cc kadar kaşıkla.

dtk hoşgeldin merak ettım senı.ıyı olmanıza sevındım canım
bızımde alıe hekımı çok ılgıısız cena degıstırebılıyor yazmıs bende degıstırmeyı dusunuyorum ozaman.

maaşallahhhh nekadar guler yuzlu bu oğlanlar hep saçsız benım oğluşumda saçı az.kızların maşalallahı varr karakız maşallah dışarda şapka takta nazarlar değmesın
negüzel yazmıssın cnm ya doğuştan anne doğmuşuz ya da anne olmak için doğmuşuz..
ıkısıde dogru

Bende şimdi uyuttum oğlumu dinlenip biraz yatıcam uyuyunca da özlüyor insan

sorma ya o nası bişey
uyusun diye dört döneriz sonra da uyansın isteriz:)

ne zaman uyanıyor 2 de yatıp

canım istanbula gittim geldim ondan mı duzeni bozuldu anlamıyorum
dun gece 3 e kadar uyumadı ağladı ağladı.
onceden 11 gibi uyurdu

acaba eski duzenine döner mi
hatta ben akşam 9da uyusun istiyorum o gittikçe ileri atıyor saati

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…