belki demirdendir, o demir yok mu mafetti oğlumun bagırsaklarnı..
bizim de kızarmıştı bi kere, bepanten surmustum çok ii gelmişti.
oyyyyyyyy canımmm maşallaaahh tombişineeee, çok tatlı Allah esirgesin
ben de doktoru arayıp sorcam, sunnetten sonra 3 hafta geçmiş olcak, artık binebilir mi hoppalasına diye
ıyı aksamlar zeynepcım nasılsıniyi aksamlarrr hanımlarr
nescafemi yaptımm sıgara içiommm mesai bitti senıyı aksamlar zeynepcım nasılsın
nescafemi yaptımm sıgara içiommm mesai bitti sen
herkese merhaba arkadaşlar benim oğlumda 5 aylık oldu benimde bugünlerde kafamı şu sünnet olayı kurcalıyo burdan bir çok arkadaş sünnet ettirmiş oğlunu ve gayette memnun olduğunu söylüyor bizde özel hastanedeki çocuk drumza sormuştuk birkaç ay önce daha çok erken demişti ama bu aralar bi daha sorayım diyorum hazır daha ayaklanmamışken olsun bitsin istiyorum bende sizce ne yapmalıyım ,babasına kalsa kendisini bilsin öyle yaptıralım diyor
bi de arkadaşlar bende hoppala almayı düşünüyorum bugün biraz araştırdıum hani eski tip yürüteçler varya onun hoppala gibi zıplayanlarınıda yapmışlar bide şu kapıya asılanlar var alanlarınız varmı ne önerirsiniz?
kuzum mutlu son denılen sey evın temız yemegın hazır cocugun da uyudugu an oluyor ben buna emınım ..Benımde kızım 9 da uyudu utu yapıyordum dag gıbı olmuslar bıttı sukur sımdı senın yaptıgına gecıcem canım :)
bende aynılarını duydumm .. ya dogdugu gıbı yada 1 yasından sonra dedıler yurutec de daha cokkk var ben 7 den sonra kullancambize doktorumuz 1 yaşından önce sünnet ettirmeyin demişti
hoppalayı da bugun konustugum satıcı erkek bebekler için iyi değil dedi
ortopedi doktoru da yuruteci ancak 8.aydan sonra kullanmamızı söyledi
Iyı aksamlar anneler.. Kızımı kvdeye bıraktım esımle alısverıse gıttı ortalıgı dagıttım resmen ayların hıncını cıkarttım:)) sorum olucak sıze kızlar dr.browns bıberon kullanıyodum kızıma 120 ml oldugu ıcın bugun chıcco kaucuk aldım yanınada sılıkon yedek emzık aldım belkı kaucugu almaz dıye ama 2sınıde almadı kaucukta kusucak gıbı oldu bende sasırdım avent emzık kullanıyorum acaba onun bıberonundan mı alsam ya da 1 hafta denesem mı alır belkı nasıl verebılırım yardımcı olurmusunuz ?
annem de sürekli soğan veriyor acaba o yuzden mı mızırdanmıyor pek,ama bu akşam boğazına kacırdı soganı,öldük korkudan.bayagı bi anasını ağlatmıştı soğanın
gece mama veriyormusun canım?.bazen aç olunca çok sık uynanırlar.
[
bizmkisi bugüne kadar hep meme emdi önceden böle bi sorunumz yoktu 5saat kesntisiz uyurdu geceleri
kuzum mutlu son denılen sey evın temız yemegın hazır cocugun da uyudugu an oluyor ben buna emınım ..
valla smdı pc de takılırım sonra kocamı beklerım yemegını yedırır ve uyurummm .. ek gıda konusu benı yedı hergun corba yapa yapa bı hal oldu
bende aynılarını duydumm .. ya dogdugu gıbı yada 1 yasından sonra dedıler yurutec de daha cokkk var ben 7 den sonra kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?