Gecmis olsun cnm neyseki cok hasarsiz atlatmissiniz. Konak isine sevindim:) cunku uzulmustum niye olduki diye.günaydın arkadaşlar bugün pazar diye bu saat olmuş yazan pek olmamış sanırım
bende oğlumu yıkadım uyuyo şimdi eşimde uyuyo kahvaltı hazırlamadan önce yazayım dedim
biz dün dr kontrolüne gittik dr ek gıdalara başladığım için beni olumlu karşıladı mamaya göre daha iyi olur dedi aşırı olmamak şartıyla tabii.
herşey normalmiş. dr muz çok ilgiil ve iyi bir dr çok memnunum ondan bu arada konak olan bebişlere harika bi haberim var dr konağın
bağışıklık sisteminin iyi çalıştığının göstergesi olduğunu söyledi ben çok sevindim şahsen bu habere1 yaşına kadar da olur önemli
değil dedi.
bu arada bi de dün arabayı servise bırakıyoduk eşimle ordaki adam geri geri çıkarken arabamızı direğe çarptıçok şükür
fazla hasar yok boyası çizildi biraz
dün avm ye gittik benim oğlum kendini aştı ne yemek istiyo ne uyku bakıyo da bakıyo ben zorla
emzirdim gelirken arabada uyudu biz her avm ye gidişimizde böyle oluyobenden haberler bu kadar eşlerimizle
ve tabii ki canlarımızla ailece iyi pazarlar geçirelim inşallah hepimiz. sizden haberler nasıl?
Merhaba cnm bende arabasina ana kucagi monteli sekilde kullaniyorum, tam yarar pozsiyon degil hafif oturur gibigünaydın kızlar mutlu pazarlar diliyorum bebişleriniz ve eşlerinizle birlikte. sabah sabah aklıma takılan soruyu sorayım size. bebek arabalarınızı hala yatar pozisyonda mı taşıyorsunuz yoksa oturur duruma getirdiniz mi artık.ben arada biraz kaldırıyorum ama sürekli durunca beli acır diye korkuyorum. siz nabıyosunuz?
slm kızlarr dün sabah hoppalamız geldi oğluşum hoppalasını çokk sevdi her yanını dikkatle inceliyo kendi çapında bişilerde yapıyor zamanla daha çokk alışacaktr sizlerede tavsiye ederim işte oğluştan karaler öpüyorum siziEki Görüntüle 578222 Eki Görüntüle 578223
slm kızlarr dün sabah hoppalamız geldi oğluşum hoppalasını çokk sevdi her yanını dikkatle inceliyo kendi çapında bişilerde yapıyor zamanla daha çokk alışacaktr sizlerede tavsiye ederim işte oğluştan karaler öpüyorum siziEki Görüntüle 578222 Eki Görüntüle 578223
teşekkürler cnm kapıya asılanlardan eşim istemedi oyüzden tercih etmedim güvenli bulmadgmz için bundan memnun kaldk doğrusu tavsiye edermMasallah nazar degmesin pek tatli :) hoppalasi da cok yakismis.ben kapiya asilanlardan dusunuyorum ama arastirmadim henuz tam olarak. Tam kizima gore aslinda,yatmaktan hic hazzetmiyor,oyun halisi elimizde patladi desem yeridir yani :)
maşallah oğluşuna.. bizde de aynısından var sanki içine girince kocaman olmuş gibi duruyolar. çok heycanlanıyor benim kızımda içinde ayaklarını hızlı hızlı çırpıyor zıplamayı öğrendi artık içinde. ama ben en fazla 15 dakika tutuyorum. çok küçükler daha beli bacakları acıycakmış gibi geliyor. sen kadar kalmasına izin veriyorsun canım?
teşekkr ederz canmGüle güle kullanım cnm oğluşunada maşallah
teşekkür edrz canmooo maşşallah canım bizmki gelecekde ooooyerim ben seni
merhaba kızlar sütüm yetmemeye başladı artık prinç unut muhallebisi veriyorum çocuğa devam sütümü ek gıdamı bir türlü karar veremedim daha doğrusu bilemedim
napcam bana bir yardım edin ya
doktora gitsem bana liste yaparmı :44:
teşekkür edrz canmürün daha bulunamadımı kargoda kaybolmştu sanırm vala bn pazartesi gelr diyodm ama cabuk geldi sizdende foto beklıorz şekerm
doktorunla karar verrsnz ama bnce sütün azda olsa varsa süt artı ek besin olablr doktor bi liste verr zaten :44: sırf muhallebile besn alamz bnce sütün hiç yoksa devam sütüde kullanmalısn
merhaba kızlar sütüm yetmemeye başladı artık prinç unut muhallebisi veriyorum çocuğa devam sütümü ek gıdamı bir türlü karar veremedim daha doğrusu bilemedim
Kızlar merhaba,
size bir sorum olacak. Evde gece gündüz kombiyi yakıyorum. Kzıma alttan ıkı pıjama(biri kalın, biri ince), ustten uzun kollu badı ve kalın eşofman ustu, iki kat çorap giydiriyorum. Bir de yatarken ustunu kalın bır battanıye ile örtüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Doktora gittiğimde doktor kızıyor. Bir kat yeter diyor. Ama ben usur diye dinlemiyorum.
BU GUNDUZ YAPTIĞUM. GECE BATTANIYEYI IKI KAT YAPIYORUM.
güle güle kullanın canım bende oğluma almak istiyorum bugünlerde baktım biraz intten karar veremedim kapıya asılanlardan niye istemediniz güvenli değil mi bunu kaça aldınız ve nerden uygunsa olmadı bende bundan alayım
iyi günlerde kullanın, maşallah bu arada tosuncuğa pek eğleniyor :) bende bu modeli çok beğendim, boyutları nasıl, sana zahmet olmazsa ölçülerini yazar mısın? benim oturma odam çok küçük deoda uzunlamasına iki kanepe arası çok dar, 1 metre ancak var, birde kolay taşınabilir bişeymi? yani mutfaktan odaya götürmek istersem katlamak falan gerekiyor mu?
kaşınma olayımız pek yok canım ama yanakları pek kırmızı.kafam bozuluyıor.linola diye bı losyon verdı doktorumuz.onu kullanınca fena degıl ama kullanmayınca gene kızarıyor.bi de demiri vermeye basladıktan sonra olmaya basladı daha cok.acaba ondan mı ki.sana da geçmiş olsun canım
ben de bugun bi delilik yaptım öyle sabah saat 10 da çıktım evden akşam 6 ydı eve girdiğimde.söylemesı ayıp masaj yaptırdım,alışveriş yaptım,deli dana gibi koşturdum,kafam bayağı bi dağılmış:))
annem de bize pirinç unu vermiş.ve ben 4.600 gr dogmusum.hiç de kılolu bir bebekleğim olmamış,ve hamılelıgıme kadar kılolu bir insan dedğildim.52 kıloydum hamıle kalmadan once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?