teyzesi sabah bebelac çavdarlı mısırlı öğlede mama akşama dogru muhallebi( tahıllı armutlu )akşam yogurt ve meyve gece mama bu kadar valla yeni denediğim bişey yok su anlıkk sadece gecen eşim beni yemeğe getirdi orda sütlac yerken ömüre de verdımmm . abartmıyorum 1 kase sütlaç yedi benımki hemde inek sütünden .. aglıyor bitti diyeeearı mamanınkilere bir göz attım hepsi su ile pişirilerek yapılıyor galiba.
bizde MİLUPA sütlü ,bisküvili almıştık ona bayıldı bizimki.
ben her defasında başka çeşit alıyorum belki bıkar diye.
geçende babası eti cicibenin diş kaşıma bisküvisinden almış
resmini koymuştum .bizimki kıtır kıtır yedi .üzeride bi güzl kirlendii.
kirlenmek güzeldir. teselli.
şu sebzeliye ben bi daha bakayım.ek gıda olarak neler yiyor başka ömür.
ahh ahh teyzesi yakında duvara tırmanırsaaa hiçççç şaşırmam
aldım bebeğim sende mi alacaksınnnnnn
Hipp marka sütsüz organik pirincli muhallebisi var anne sutuyle yapabiliosun, doktorumuz bze tavsiye ettikızlar işe başlayacağım için ve çağan biberon almadıgı ıcın kaşık mamasına karar verdım
5 ay sadece emzırdım anne sütü konulup verebıleceğım ve severek yıyebılecegı ilk kaşık maması sızce ne olmalı
Disari bende cikiyorum Selimle beraber alisik aslinda oda ama kac gundur evdeyiz noldu anladim hicGecmis olsun hakikatten evde nasil hasta oluyorlar merak ediyorum. cnm ya ben iki gun cikmasam 3. Gun cikiyorum elifle calla carsi pazar bile geziuorum dilimi isirayim cok uzuluyorum bebeklerin hasta olmasina ihlamur versen sende azcik iyi gelir
Valla canim bilemedim ki veren arkadaslar vardir belki oyle biseyler doktora danistin mi bu konuyu o yonlendirir seni
minita silikon kasık sormustun hamileyken tupperwardan almıstım cok memnunum tavsıye ederım
Eki Görüntüle 598292 Eki Görüntüle 598295
Baby&Plus Mama Sandalyesi Sarı - e-bebek.com bunu aldım canım cok memnıunum 100 tl üstYesin onu teyzesi:) evet canim almk istiorm sen ne aldin canm
Baby&Plus Mama Sandalyesi Sarı - e-bebek.com bunu aldım canım cok memnıunum 100 tl üst
kargo bedava arkası ayarlanıyor çift tepsı boyu uzatılıyoe kısaltılıyor benım hiperaktif pasam ıcın gayet güvenlii
teşekkür ederim canım benimm facede pek cevrimiçi olmuyorsun pordayım hiç gormuyorum seniGule gule kullansin omurcuk cok guzelms sandalyeside:)
teşekkür ederim canım benimm facede pek cevrimiçi olmuyorsun pordayım hiç gormuyorum seni
hayatım bugun bana bısey sormustun sen tam cevap verıyordum benım paşa koltuktan düştü ne sormustun acaba mamayla alakalı ???
Iki tane mama sandalyesi buldum kızlar bir bakar misinizEki Görüntüle 597656 Eki Görüntüle 597657
Pembe olan sunny baby 156.90 tl
Mavi olan babyhope 165 tl
Özellikleri hemen hemen aynı
slmmteyzesi sabah bebelac çavdarlı mısırlı öğlede mama akşama dogru muhallebi( tahıllı armutlu )akşam yogurt ve meyve gece mama bu kadar valla yeni denediğim bişey yok su anlıkk sadece gecen eşim beni yemeğe getirdi orda sütlac yerken ömüre de verdımmm . abartmıyorum 1 kase sütlaç yedi benımki hemde inek sütünden .. aglıyor bitti diyeee
(eşim duymasın, biraz kaba olacak amaa)
dışarı çıkmadığımız halde ayşecikin de arada bi akıyor burnu..Uffff Selim inde burnu akiyor arada, ve uykusunda oksuruyorevin icinde bir cocuk nasil hasta olur
Kızlar yavrum sabah biraz atesliydi.37.2 uyudu uyandi 38 i gördük.ilik bi dus aldırdım 37.6 suan bi eşofman takimi giydirdim.surup verdim sütle beraber kustu.midesi bulandi varmi öneriniz dua edin iyileşim artmasın atesi.bugünde asimiz vardi gidemedik
Eki Görüntüle 598267
kizlar bizim evin halleri yurutec ve hoppala gelse tamamdir adim atmaya yer olmicakevde adim atmaya yer kalmadi diyen arkadaslara selam
Eki Görüntüle 598267
kizlar bizim evin halleri yurutec ve hoppala gelse tamamdir adim atmaya yer olmicakevde adim atmaya yer kalmadi diyen arkadaslara selam
minita silikon kasık sormustun hamileyken tupperwardan almıstım cok memnunum tavsıye ederım
Eki Görüntüle 598292 Eki Görüntüle 598295
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?