Üşüyüp üşümediğini ensesinden kontrol et cnm, eli ayağı soğuk olsa bile ensesi sıcaksa üşümemiştirGece emzirmeye kalktimda gece gece burda ne isim var ya.iyice muptela oldum kızlar size.pasam dun atesliydi diye uyku tulumunu giydirmedim bigun.gece besige koyana kadar vücut isisi iyiydi.simdi emzirmeye aldim yüzü kollari soğuk.kaş. Yapiyim derken gözmu cikariom.3 saat deliksiz uyudu.sizce usuyen bebek uyanirmi usumemis olma ihtimali varmi? Usudu diyelim hastalanir mi? Sabaha en iyisi bende nane yapayim..hadi ilk günaydın benden olsun daha gün doğmadan
bizde yeşilyurt canım belki bilirsin hatay üçyol dibimiz:) benimde tek gidersem aklım kalıor ama yapcakta bişi yok ordada sevdklermz var ordada bi hayatımz var...
maşalah tosuncuğa bizimkide 9kilo akşama kadar pertim çıkıor seni düşünemıorm canm..
bilmemmi hiç ananem orada tedavi oldu uzun süre gidip geldik neresi olursa olsun memleketimin insanı bi başka
gecmiş olsun canm.. aynen yaa bi başka 35 plaka gördmmü sevnıorm zongldakta düşün halimi
ay canım benimmm.. şu hastalıklardan kurtulsun şu oğlan..Ya bebisinin disi cikan anneler sizde hiç huzursuzluk ates bi bana dokunmayan yilan bin yıl yaşasıncilik bi vurdum duymazlik olmadimi? Benimpaşa bugün o kazandida sanki biz yiyoZ gibi bes karis surat.alt dudak yer cekimini kabul etmiş şekilde duruyo.hergün topikte birilerinin dişi cikio kimsede sikayet etmio.maaşallah sizede.bizdemi sorun var.bizim oglan altın dismi cikario yoksaben artik yarin sabaha gulunce bana herseyi unutturan oglumun gulusuyle uyanmak istiyorum çok mu?
Allah yardımcın olsun bacım..kızlar benim oğlan sürekli ağlıyor
artık dayanamıyorummm kocam eve geleli 3 saat oldu
ddiği tek şey zeynep bu çocugun nesi var ?? ben zaten tıptan mezun olalı 2 sene oldu . Allahım keçilerime mukayet ol .. çırlıyor kendini yerden yere atıyor
E Müslüman bende insanım da . Allah var 3 tane parol içiyorum günde daha kafam kaldırmıyor uykumda bile ömürün çırlamasıyla uğrasıyorum
Ya Rabbi hayırlısı ile dişi çıkaralım kafayı yemek üzereyim arkadaşlar abartmıyorum 5 dk durmuyor ya
senin minnoşun da dişleri kaşınıyormuş öyle mii?Ay herkeste bi diş telaşı bizde tık yok. Dün biraz alıktı benim minnak diş mi acep dedim baktım ateşi mateşi yok damağı da yumuşacık ama ööööyle boş boş baktı gün boyu. Damakta hiç sertlikte yok. Yaşına ancak çıkarır desem yeridir. Birden pat diye mi çıkıyor aceba? Hiç anlamadım gitti. Babasına bırakıp mutfağa gitmiştim bi baktım inleme sesi geliyor. Kafayı bi uzattım ne göreyim! Babası eliyle diş yerini kaşıyor bizimki de hiç hareket etmeden mayışmış aaaaahhh ahhhhh diye evi inletiyor. Koptummm!
Ahh cnm ben istanbulda olsam bebisleri kaynastirirdik ne güzel olurdu.ilk isim cenayla ayşecik in gizemini çözmek olurdu.gizlice fotolarini cekip instagramda facede yayımlardim:)gurbet çok zor ya yavrum bi bizi görüp buyuyo
ayy çok güldüm buna.cena kızını basın önüne çıkamıyor canım.
görüntü alabiline ödül var
yılın gazetecilik olayı:18:
flaş,flaş
cena ve kızı anadolu yakasında görüntülendi..
kıııız, siz iyice delürmüşsünüüüüzCena'cım bütün topik Ayşe'ciği merak ediyor bence :) bunlarda bizden seçmece :)
oy kurban vereneeee...Cena bebislerimizi nasil sevdiğimizi sormussun:
Balım
Fındık prensesim
Mavişim
Gamzelim
Annesinin fıstığı
Yemek yediğinde tombul kuş
Yemediginde minik kuş
Çılgınca ağladığında angry birds (babası)
Validem (babası annesinin adı olunca)
Anamın adı agzimin tadı (babasi)
Babaannesinin yazdığı şarkı:
Ayseler aşmış
dereler taşmış
Aysesiz evler
yollara düşmüş
Eşimin anneannesinin yazdığı şarkı:
Ton ton ton kızıma
Ayaginada don kızıma
Nerelrrdeydin sen kızıma
Yanimdada kal kızıma
Işlerimi gör kızıma
canım yine geçmiş olsun diyeyim..Kızlar bugün başka bir doktora götürdüm 3 haftadır geçmeyen öksürük,balgam ve hırıltısı var oğlumun..
antibiyotik yazdı, amoklavin BID boğazında iltihaplanma başlamış dedi. bir de a-ferin yazdı. ciğerleri temiz dedi sadece boğazının üst tarafındaymış sorun..
antibiyotik vermek istemiyorum.önceki doktorum da ilaç vermemişti bekleyelim demişti.. şimdi çok kararsız kaldımne yapacağım ben
bizde yeşilyurt canım belki bilirsin hatay üçyol dibimiz:) benimde tek gidersem aklım kalıor ama yapcakta bişi yok ordada sevdklermz var ordada bi hayatımz var...
maşalah tosuncuğa bizimkide 9kilo akşama kadar pertim çıkıor seni düşünemıorm canm..
canım gecmiş olsun kıyamam yaa nasıl üşütmüş okadar iltihap falan diosun başka türlüde kolay atlatamaz ıhlamur falan biyere kadar ilaçlarını kullan canm bnce dahaada ilerlemesn sonra..emzirmeye gelncee evet yaa iyki sütümz varr iyki tadabildk bu duyguyu
üşütmedi aslında kuru öksürük..geçmeyen hırıltı..geceleri artıyor. sanırım terlemesi yüzünden başladı.. bir doktor ilaç vermiyor, biri veriyor. anlamıyorum
bu baran ne dadlu annesiiii.. resmen küçük bi adam..Cena'cım bütün topik Ayşe'ciği merak ediyor bence :) bunlarda bizden seçmece :)
özletme kendini hemşerim hadi kolay gelsn benm sıpa hala uyuyor çokkk şükürbenim canavar uyndı mesai başladı ben kaçtımmm hoşçakalın
üşütmedi aslında kuru öksürük..geçmeyen hırıltı..geceleri artıyor. sanırım terlemesi yüzünden başladı.. bir doktor ilaç vermiyor, biri veriyor. anlamıyorum
canım sen bi anne olarak hangi doktora güvendisen onun dedgni yap olmadı farklı bi doktora daha götür..
minita gecmiş olsn ayy işlah hasta olmazlr yaa süt korur derler şimdi emzirıorzda sonrasnı bilemem
kızlar benim oğlan sürekli ağlıyor
artık dayanamıyorummm kocam eve geleli 3 saat oldu
ddiği tek şey zeynep bu çocugun nesi var ?? ben zaten tıptan mezun olalı 2 sene oldu . Allahım keçilerime mukayet ol .. çırlıyor kendini yerden yere atıyor
E Müslüman bende insanım da . Allah var 3 tane parol içiyorum günde daha kafam kaldırmıyor uykumda bile ömürün çırlamasıyla uğrasıyorum
Ya Rabbi hayırlısı ile dişi çıkaralım kafayı yemek üzereyim arkadaşlar abartmıyorum 5 dk durmuyor ya
Gerçekten zor gurbet yaneyse benim kv gelio şubatta..ama oda zor..napalimbebis icin katlanacazda.tuğçe senmiydin cnm kv.n eltinin cocuguna ilgiliydi dimi?iki haftada bi gördüğüne göre
kimse yok galiba..
kendim yazıp kendim okuyorum..
kalkıp yemeği koyayım, eşim erken gelir.. bu arada...
3. olmuşum
yine de kendimi şampiyon ilan ediyorum..
kabul edenleeer!
etmeyenleeeer!
kabul edilmiştir.
Galiba bizde bi ömür boyu gurbette olacazZeynepçim seni çok iyi anlıyorum canım ama az daha sabret geçecek bu günler.Benim bu 2.çocuk ama bebek ağlamasına hala alışamadım,içim bi tuhaf oluyor afakanlar basıyor.tuvalete bile gidemiyorum ağlıyor diye.Eşimde çook rahat bir insan bırak ağlasın nolucak bebek bu ağlıycak tabi diyor ama yapımdan dolayı onun gibi rahat olamıyorum maalesef.
gurbetlik gerçekten çook zor.ben 8 yıllık evliyim ve hep gurbetteyim.Hele çoluk çocuğa karışınca insan ailesini daha bir başka özlüyor,yanımızda olsalar bize yardımcı olurlardı.Markete bile gidemiyoruz yaa. Benim kayınvalidemlerde geldilermi en az 1 ay kalırlar sinir olurum düzenim bozulunca ama artık gelsinler diye gözlerinin içine bakıyorum valla.Biraz nefes almak istiyorum
Gunduz uykulari kisa olan oglum 2saat uyudu sasirdim valahi masallahh masallhh hep bole olsa keske:))
cena senin gittiğin spor salonundaki uygulamalar nasıl,memnun kaldınmı acaba? bende şuan pilatese gidiyorum martta bitecek,evimin yakınındada senin spor salonundan var iyiyse oraya devam edeyim diyorum. Sporu hayatıma sokmaya karar verdim:) bu arada ben hamilelikte aldığım 19 kiloyu verdim,üstüne birde 2 kilo verdim.Şimdi biraz daha kilo verip fit olayım diyorum:)
kimse yok galiba..
kendim yazıp kendim okuyorum..
kalkıp yemeği koyayım, eşim erken gelir.. bu arada...
3. olmuşum
yine de kendimi şampiyon ilan ediyorum..
kabul edenleeer!
etmeyenleeeer!
kabul edilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?