Günaydınlar kızlar, sabah doktora gittik geldik. Çok şükür ciğerlerinde hırıltısı falan yok, soğuk algınlığı dedi doktor. Siz hasta olmasanız bile taşıyıcı olabilirsiniz dedi, dışardan gelenlerde aynı şekilde. Böylece evden çıkmayan çocuk hastalanabiliyormuş yani
Sadece burun damlası verdi, çok hafif öksürüğü var kuzumun amakuru öksürük balgamyok, bu yüzden şurup falan da vermedi. Vücudun savunma mekanizması öksürük dedi.
6. Aydan sonrada yavaş yavaş anne sütünün koruyuculuğu azalıröış, böylece de bebişler ufak ufak hastalıklarla tanışmaya başlayabilirmiş.
Üşüyüp üşümediğini ensesinden kontrol et cnm, eli ayağı soğuk olsa bile ensesi sıcaksa üşümemiştir
Tebrik ederim harikasin :)) ben de 19 kilo aldim ama 9 u kaldi.nasil verdin anlatsana biraz,ben de feyz alirim srnden :) epeydir ebru sallinin cd sine basliycam ama firsat bulamadim bi turlu.
bizde yeşilyurt canım belki bilirsin hatay üçyol dibimiz:) benimde tek gidersem aklım kalıor ama yapcakta bişi yok ordada sevdklermz var ordada bi hayatımz var...
üşütmedi aslında kuru öksürük..geçmeyen hırıltı..geceleri artıyor. sanırım terlemesi yüzünden başladı.. bir doktor ilaç vermiyor, biri veriyor. anlamıyorum
Sen annesisin herşeyin en iyisini srn bilirsin.ama çok uzun sürmüş başka şeylere çevirebilirde Allah korusun.bencede kullan ilaclarini
Tebrik ederim harikasin :)) ben de 19 kilo aldim ama 9 u kaldi.nasil verdin anlatsana biraz,ben de feyz alirim srnden :) epeydir ebru sallinin cd sine basliycam ama firsat bulamadim bi turlu.
Bi tebrikde ben istiom35 kilo aldim ve hepsini verdim.ama spor yapamadim.tatli ve ekmek yemedim bana yemegimi kahvaltımi çok iyi yaptım nihayetinde emziriyoruz
slm canım.. tedirgin şekilde başladım msjını okumaya.:26:
ama sonuna doğru endişe yerini rahatlamaya bıraktı..
çok geçmiş olsun..
Rabbim seni korkuttu, sonra ferahlattı..sen de üç beş lira sadaka ver..
bi çocuğu sevindir.. başının gözünün sadakası olsun..
Rabbim, kazalardan belalardan hepimizi korusun.. özellikle bebeklerimizii
amin canımm. zaten hemen bir çocuğu sevindirdim.Aşllah bizi bebişlerimizin başından eksik etmesin.
eveet galiba işin sırrı tatlıyı,ekmeği ve hamur işini kesmekte yatıyor. ben seni çook tebrik ediyorum 35 kilo ne demek.
slm canım.. tedirgin şekilde başladım msjını okumaya.:26:
ama sonuna doğru endişe yerini rahatlamaya bıraktı..
çok geçmiş olsun..
Rabbim seni korkuttu, sonra ferahlattı..sen de üç beş lira sadaka ver..
bi çocuğu sevindir.. başının gözünün sadakası olsun..
Rabbim, kazalardan belalardan hepimizi korusun.. özellikle bebeklerimizii
amin canımm. zaten hemen bir çocuğu sevindirdim.Aşllah bizi bebişlerimizin başından eksik etmesin.
Canm bende yazacaktim okumustum msjini yazamadim bunla geçmiş olsun..stresi bile yetmistir sana
Maaşallah maaşallah çekik gozlumun kicini kaşı..benim oglaninda gözleri çekik.çok tatlılar yaa
Zorla kendime aferin dedirtiom:) evet ayni mantikta gitmisiz.bende spor yapabilsem süper olurdu.ama yavrumla biz yapisik ikiz gibiyiz ve burda kimsem yok..böyle hafif çok yorulmadan sutu etkilemiycek bi spor yapmak isterdim..bende seni tebrik ediyorum bu arada ne güzel vermisin kilolarini
Bi tebrikde ben istiom35 kilo aldim ve hepsini verdim.ama spor yapamadim.tatli ve ekmek yemedim bana yemegimi kahvaltımi çok iyi yaptım nihayetinde emziriyoruz
canım benim eşim sıkı rejim yapıp 16 kilo verince kendimi çok kötü hissettim,onunla beraber hamur işini kestik,ekmeği bile kesmiştik diyebilirim.yesekte çok az kepekli ekmek.bir süre sonra zaten ekmek istemez oldum.bu arada banmalı yemekler yapmadım tabi:) birde porsiyonu biraz küçülttüm,sabah kahvaltısında ise yiyebildiğim kadar zeytin peynir,domates salatalık ve bol nane,dereotu ve maydanoz yedim.artık eski yemek düzenime geçtim nasılsa spor yapıyorum dedim.emzirincede kilo gidiyor zaten.halada azar azar gidiyor kilolar.
umarım sende başarırsın canım.bide 2 çocuk olunca koşturup duruyorum gece 12 ye kadar
evett ballar bunlar teyzesi yirimm ben onları yirim gıçını mıçını yirim...hımm senn oğlandamı çekik gözzzvay ufak dötlüler vala bizimki kime çekti anlamıom bizde çekik gözlü olanda yokk tombikliktenmi acaba diorm gülünce gözler kısılıo
herkese iyigeceler.
bebeği hasta olan tek ben değilmişimoğluşum 3 gündür öksürüyor, burnu akıyor. burnu da tıkalı, nefes alış verişleri çok sesli. doktorunu aradım sadece burun damlasını ver yeterli dedi. bu durumda olan bebeğine farklı birşey uygulayan var mı. Allah herkesin yavrusuna şifa versin..
Bizimki babasının.kopyası.diorum oglum bari ayaklarin benzeseymis bana onla avunurdum yok hicbiyeri benzemio..disari çıkınca herkesin tepkisi aaa ne tatli gözler cekik annesi babayami benzio hic size benzemiodaonceden uzuluodum simdi olsun napiim benzemesin babasida fena degil begenmesem almazdim )
:)) ama az vermemişsin valla,büyüğümsün :) canım bende spora yeni başladım,kilolar gittikten sonra
benim de oğluşum öksürüyor.2 ay önce yine öksürüyordu çok feci.burun akıntısı ve bol bol huysuzluğu vardı.gece acile götürdük.doktor peditus şurup vermişti.öksürük için sık sık sıvı verin boğazı kuru kalmasın dedi.bir de burnuna okyanus suyu damlattık. 3-4 güne geçti.şimdi kuru kuru öksürüyor burun akıntısı falan yok.ben de ıhlamur kaynattım bugün elma kabuğuyla onu içiridim ılık ılık. inşallah geçer.
vala benim oğlanıda benim kucagmda gören bana babasının kucagında gören babasına benzetıo nasıl iş anlamadım herkez politikamı yapıo nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?