Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Onla gecmis olsun..ozaman bebislerin meyvesini eksik etmeyelim artik..bizimki kafasından o kadar cok terlioki ensesi hep soguk

Tebrik ederim harikasin :)) ben de 19 kilo aldim ama 9 u kaldi.nasil verdin anlatsana biraz,ben de feyz alirim srnden :) epeydir ebru sallinin cd sine basliycam ama firsat bulamadim bi turlu.

Bi tebrikde ben istiom 35 kilo aldim ve hepsini verdim.ama spor yapamadim.tatli ve ekmek yemedim bana yemegimi kahvaltımi çok iyi yaptım nihayetinde emziriyoruz

Tebrik ederim harikasin :)) ben de 19 kilo aldim ama 9 u kaldi.nasil verdin anlatsana biraz,ben de feyz alirim srnden :) epeydir ebru sallinin cd sine basliycam ama firsat bulamadim bi turlu.

canım benim eşim sıkı rejim yapıp 16 kilo verince kendimi çok kötü hissettim,onunla beraber hamur işini kestik,ekmeği bile kesmiştik diyebilirim.yesekte çok az kepekli ekmek.bir süre sonra zaten ekmek istemez oldum.bu arada banmalı yemekler yapmadım tabi:) birde porsiyonu biraz küçülttüm,sabah kahvaltısında ise yiyebildiğim kadar zeytin peynir,domates salatalık ve bol nane,dereotu ve maydanoz yedim.artık eski yemek düzenime geçtim nasılsa spor yapıyorum dedim.emzirincede kilo gidiyor zaten.halada azar azar gidiyor kilolar.
umarım sende başarırsın canım.bide 2 çocuk olunca koşturup duruyorum gece 12 ye kadar

Bi tebrikde ben istiom 35 kilo aldim ve hepsini verdim.ama spor yapamadim.tatli ve ekmek yemedim bana yemegimi kahvaltımi çok iyi yaptım nihayetinde emziriyoruz

eveet galiba işin sırrı tatlıyı,ekmeği ve hamur işini kesmekte yatıyor. ben seni çook tebrik ediyorum 35 kilo ne demek.

eveet galiba işin sırrı tatlıyı,ekmeği ve hamur işini kesmekte yatıyor. ben seni çook tebrik ediyorum 35 kilo ne demek.

Zorla kendime aferin dedirtiom:) evet ayni mantikta gitmisiz.bende spor yapabilsem süper olurdu.ama yavrumla biz yapisik ikiz gibiyiz ve burda kimsem yok..böyle hafif çok yorulmadan sutu etkilemiycek bi spor yapmak isterdim..bende seni tebrik ediyorum bu arada ne güzel vermisin kilolarini

Maaşallah maaşallah çekik gozlumun kicini kaşı..benim oglaninda gözleri çekik.çok tatlılar yaa

evett ballar bunlar teyzesi yirimm ben onları yirim gıçını mıçını yirim...hımm senn oğlandamı çekik gözzz vay ufak dötlüler vala bizimki kime çekti anlamıom bizde çekik gözlü olanda yokk tombikliktenmi acaba diorm gülünce gözler kısılıo

Az önce eşimle aynı işyerinde çalışan ortak bir arkadaşımız aradı.2dk sendeyiz diye elim ayağım birbirine girdi acil ulaştıkları makineye doldurduk evin hali içler acisi allahtan kızımı uyutmustum.mercimek çorbası ve firinda makarna yapmıştım yanındadır kola vardı.dedikleri gibi tam 2 dk içinde kapidalardi. Ben soklardayim tabi ayşecik sordu uyuyor dedim yatak odasına daldı hizlica bi bakışım diye sonra mutfaga geldi yardım edeyim diye arkasından oturma odasında yemegivyedik ben yasemin odasını bi geleyim dedi sizin anlayacağınız kadin yarım saatliğine geldi ama bütün evimi gördü gitti

Hep diyorum daha düzenli olucam diye ama bir türlü olmuyor temiz olmasına trmixim ama her yer anında dagiliveriyor mesela mutfak bir anda her yer tencere kap kacak oluyor tam düzeni bir türlü anlayamıyorum bir de böyle çatladı misafir geliveriyor gelmesine gelişimde bütün evi gezmesi sartmi?

Kızlar sizin evi derli toplu tutmada pratik yontemleriniz varmı,şunu hemencecik yerine kaldırırim ya da şunu asla yapmam gibi?

:)) ama az vermemişsin valla,büyüğümsün :) canım bende spora yeni başladım,kilolar gittikten sonra

tebrikler kızlar ben 13kilo verdm ama daha doğum öncesi kiloma 5 kilo daha var onlarda gitcek işalah ben ne bogazdan kestim ne bişi yaptım ara ara plates yapmaya çalışıom evde ama doruk durmadgndan hep yarım kalıo bakalm zamnla işalah 10kilo vermek niyetindeym

Bizimki babasının.kopyası.diorum oglum bari ayaklarin benzeseymis bana onla avunurdum yok hicbiyeri benzemio..disari çıkınca herkesin tepkisi aaa ne tatli gözler cekik annesi babayami benzio hic size benzemioda onceden uzuluodum simdi olsun napiim benzemesin babasida fena degil begenmesem almazdim)

benim de oğluşum öksürüyor.2 ay önce yine öksürüyordu çok feci.burun akıntısı ve bol bol huysuzluğu vardı.gece acile götürdük.doktor peditus şurup vermişti.öksürük için sık sık sıvı verin boğazı kuru kalmasın dedi.bir de burnuna okyanus suyu damlattık. 3-4 güne geçti.şimdi kuru kuru öksürüyor burun akıntısı falan yok.ben de ıhlamur kaynattım bugün elma kabuğuyla onu içiridim ılık ılık. inşallah geçer.

Gerçi benim yazdıklarımı okuyup anlayabilmeniz icin yanındabirde türkçe gözlük vermem lazım şimdi okudum ben bile zor anladım.:13:daha öncede söylemiştim telefondan yziyorum benim yazdğım kelimeleri değil kendi seçtiklerini yazıyor.hal böyle olunca içinden cikilamayan cümleler ortaya çıkıyor. Surci lisanim Affola

vala benim oğlanıda benim kucagmda gören bana babasının kucagında gören babasına benzetıo nasıl iş anlamadım herkez politikamı yapıo nee

havalar kötüleşti bebekler bir bir hasta olmaya başladı yaa alah korusun beterinden...alah tüm bebişlere şifa versn...sizede gecmiş olsun canım

vala benim oğlanıda benim kucagmda gören bana babasının kucagında gören babasına benzetıo nasıl iş anlamadım herkez politikamı yapıo nee

Politikte olsa bende duymak isterdim..aman canlari sagolsunda..ogun sezen aksunun lafi cok hoşuma gitti.oglumla fiziken benzemioz ama ruhen ayniyiz dedi..bizde öyleyis.kizlar bu aradq asiya gittik ya cumartesi kontrolümuz vardi.kiyafetli ve çıplak hali arasında 1 kilo 300 gram oynadi.galiba çıplak ve ayni tartida tartilmak daha sağlıklı

kızlarrr hepinize merhaba...konular yine ilerlemiş ben uykusuzluktan ölüyorum gözlerimin altı mosmor.oğlum gecede 10 kez uyanıyo üstelik ağlayarak.cıkamadı gitti su diş.cenacım yavrularımızı nasıl sevdiğimizi sormussun
öncelikle su aralar sölediğim sarkı:
gözlerim uykuyla barıştı sanma
sen doğdun doğalı dargın sayılır
bende bir zamanlar uykusuz kaldım amma
seninki düpedüz vurgun sayılır

*asağıda aklıma gelenler var.tabi bunların söyleniş esnasında bende diş miş kalmıyo.çene kaslarım uyustu 6 aydır
-yardana gurbannn
-anneçinin kuzusu
-senin dötünü yerimmm
-küçük herif
-çakim
-küçük kiypim
-bal oğlum
-beyaz yavru kartalım
-kontür kaşlım
-sarı civcivim
-ikea evimizin herseyi
-bozkırın tezenesi
-tosun paşam
-varım yoğum.....daha birsürür sacma seyler daha doğrusu ağzıma ne geliosa öyle seviyorum.nasıl seveceğimi sasırıyorum kuzenlerim sen beste yapma mümkünse diolar
napım yüreğime sokasım var oğlumu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…