Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar sizin evi derli toplu tutmada pratik yontemleriniz varmı,şunu hemencecik yerine kaldırırim ya da şunu asla yapmam gibi?

aynı seylerı bende yasıyorum hele mutfak omrum ord gecıo topluyom edıyom bıdaha
hep boyle devam etsın dıyom yok. evımın derlı toplu durması 1- 2 saaat
bende bekıyorum onerılerınızı:)

Bi tebrikde ben istiom 35 kilo aldim ve hepsini verdim.ama spor yapamadim.tatli ve ekmek yemedim bana yemegimi kahvaltımi çok iyi yaptım nihayetinde emziriyoruz
Oooo supersin,tebrik etmez miyim hicc :) ben de hareketsiz kaldim cok,kimsem yok yanimda ve dolayisiyle hicbir yere cikamiyorum.bosluktan da atistirdigim oluyo biseyler ama kesinlikle abartmiyorum.yine de gitmedi gitti su kilolar

Onla gecmis olsun..ozaman bebislerin meyvesini eksik etmeyelim artik..bizimki kafasından o kadar cok terlioki ensesi hep soguk

Sağol cnm , biz daha meyveye geçmedik. Ama yedirenlere vitamin olur inşallah. Oyy yavrum ya hep mi terliyor kafasıı

Bu bir ekip isi bence de.tam basliyorum diyorum,esim ya cipsle geliyo ya tatliyla,gel de yeme !onun gobek de ayri bi canliya donustu.acil onlem almamiz lazim... :)

Ev toplama konusunda oğlum uyurken yatak odasını toparlıyorum, biraz oyun halısında yada dönencesini açıyorum o aralarda mutfakta oluyorum. Mutfağımla oturma odam birleşik ben bişeyler yaparken lumda yanımda bir yandan ona bakınıyorum. Ama öle çok sık misafirim olmuyor, akşaöları içinde çeşit üeşit yemekler yapmıyorum ama aç kalmıyoruz çok şükür

Çocuklar uyurken yada biraz kendi kendilerine oyalanırken evi toparlamaltan başka çare yok. Çok yakın olmaya insanlarında çat kapı gelmesine sinir olurum, bebekleri insanlarız sonuçta

dişleri cıkan annişler hayırlı olsun darısı bızım basımıza inş.

zeynep yalnız degılsın bacım ınan aynı anlattıgın gıbıyım bende yorgunluktan bıtkın haldeyım dur durak yok .

ama Rabbım bunun ecrını verıcek ıns. oglum hayırlı dınını bılen uygulayan ınsanlara faydalı bı evlat olsun bu sıkıntılar vız gelır benım ıcın

hatoza cooook buyuk gecmıs olsun sonucun temız cıkmıs cok sukur

yaaa cena faceye koycan fotonu ama ben goremıcem haksızlık adınıda merak edıyorum zaten

aynı seylerı bende yasıyorum hele mutfak omrum ord gecıo topluyom edıyom bıdaha
hep boyle devam etsın dıyom yok. evımın derlı toplu durması 1- 2 saaat
bende bekıyorum onerılerınızı:)

tatlım aynen senin gibiyim.bide ben 2 ay sonra evime tasınıcam rabbim kısmet ederse suan evim toplu.tabak canak topladım annem burdayken ...4 tabak 2 tencere 4 bardak kaldı.önceden herseyi hopp bulaşık makinesine atıodum suan az olduğu için elimde yıkamak zorunda kalıyorum.ömrümden ömür gidio.evi oğlum uyur uyumaz topluyorum.daha doğrusu uyanıkken bile oadan giderken topluyorum,gelirken topluyorum baska carem yok.normalde gıcık birisiyim kesinlikle hersey yerinde olur sarj aleti bile ortalarda gezemez!! ama suan araba,hamak,anakucağı,oyuncaklar,suruplar,yastıklar,minderler,kumandalar.....daha sayıyımmı?ev çarşamba pazarı gibi.bide emanet gibiyim suan doğru düzgün temizlikde yapamıyorum ama depresyona giriyorum bazen evi öyle görünce.zaten kocalar hak getire

cenacım valla fenomen oldun.herkes seni konusuyor topikte .ben resminden cok profil isminin manasını merak ediyorum en basta seninki sonra libyana,barbarino,minita hımmm suan aklıma gelmioda.benimki mesela dtk
d:dilara
t:esimin adı
k:kayseri
tanıdık varsa kesin yandım

bebegı hasta olan annıslere gecmıs olsun
bızımde 1 ay once falan kuru oksurugumuz oldu nette arastırırken Öksürük için, ateŞ için, burun tıkanıklıgı için... bunu buldum ve nısastalı olanını denedım tam kesmesede hafıflettı cok kalın bısekılde oksuruyordu ıhlamurda verdım yaında bı kac gune gectı

busmaı sıze faydası olmadımı ? belkı sızınkı bıraz daha ılerlemıs bence ılaca baslamalısın ıhlamuruda ıhmal etme bence ..

aynen yaaa:)))))
bıde bunların yurudugunu dusunemıyorum odagınıklıgın ustune bıde oyuncaklar eklenecek sımdı dahamı rahatız acaabaaa:44:

bıran once toparlanıp kendıme cekı duzen vermem lazım

evet bende cok merak edıyorum dusuncelerıme tercuman oldun canım

kızlar bu arada bebegınde reflu olan varmı ?
emır cok kusuyor artık ust degıstırmekten yoruldum hem kendı ustum batıyo hem yerler okadar yanı
ılac kullanıyoruz ama faydası yok

kızlar bu arada bebegınde reflu olan varmı ?
emır cok kusuyor artık ust degıstırmekten yoruldum hem kendı ustum batıyo hem yerler okadar yanı
ılac kullanıyoruz ama faydası yok

reflu olduğunu nasil anladınız canım kerem de çok kusuyor bi dahaki dr kontrolünde bende sorayım

çat kapi misafiri bende sevmem başkasının evini dolasmayida ev gezmesine gidersin o ayri.. hele yatak odasına girilmesi bence cok yanlış

çok tşk ederim canım.Allah bir daha göstermesin.

Bu bir ekip isi bence de.tam basliyorum diyorum,esim ya cipsle geliyo ya tatliyla,gel de yeme !onun gobek de ayri bi canliya donustu.acil onlem almamiz lazim... :)

Aynen canım ya benim de eşim evlendigimizden beri 11 kg aldi almasından yemeye son hız devam ediyor ve gözü hiç doymuyorAbartmıyorum vallahi ilke yürüyüşe çıkar çekirdekten yürümez, yürüyüşten dönerken cips kolayla döner.Dün mesela gece 12de gitti profiterol aldi geldi şimdi sorarım size ben nasil kilo vericem

Ben de catkapi misafirre gıcık oluyorum

Ne guzel kendi evine tasincakmissin hayırlı olsun guzel günler gecirmen dileğiyle darısı başıma inşallah AMIN yeni yılda inşallah biz ve bütün kiracilari gonlumuze gore bir ev buluruz

çat kapi misafiri bende sevmem başkasının evini dolasmayida ev gezmesine gidersin o ayri.. hele yatak odasına girilmesi bence cok yanlış

Elifnaz sormaya bizim yatak odası kamusal alan resmen ipini koparan orda
Kv desen bir bahane bulur girer kayınpederi desen telefonla konuşmaya oraya girer.misafirler desen cocuk orda uyuyor diye odamıza dalarlar.way arkadaş cocuk oldu mahremiyet ozel hayat denen birşey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…