Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cena sana ve bebisine geçmiş olsun canim ikimizde zor günler gecirmisiz

Bu arada Etimek tatlım begenilmis çok sevindim afiyetler olsun

herkese iyi akşamlar

bugün tam 6 aylık olduk o yüzden küçük bir pasta kestik
buyrun gelin ikram edelim

Eki Görüntüle 603715
Afiyet olsun canim nice yaslarinida goruruz insallah yavrularimizin pasta cok seker kizinin adida oyle melisa ismi cok citi piti narin bi kiz ismi gibi gelir bana

Bende tam ayni durumdayim kizimin hastaligi gecmedi hala oksuruyor iki gecedir uyku yuzu gormedim yorgunluktan coktum hayalet gibi dolasiyorum bizim ortada disde yok gece hic uyumuyo cunku surekli burnu tikaniyo istahsiz emmio sutumu sagdim zoraki 80 ml icirdim az once onuda kustu valla allah sabir kuvvet versin yani ne diyim baska

teşekkür ederiz teyzesi güzel sözlerin için

Zeynebimm napion sekerim halletttinmi sorunlari tatlim bizim evde eylemler pek ise yaramz kocam dahada tirlatir:)) sizde ise yaramasina sevindim ahh bu erkekler ahhh:)

Vallaha canim sağlıktan önemlisi yok.kızlar her firsatta dinlenin ben uykusuz kaldim bünye zayif kalınca hastalandim..kendime dermanim yok yavrum huzursuz onlami ugrasiyim evin isiylemi perisanlari oynuyoz resmen.neyseki haftasonu babamizda ilgilendi biraz bende iyilestim.ama artik yavrum duzelsin yaa..size de cok geçmiş olsun canim benim rabbim hepimizin yardımcısi olsun

Buarada kopyaladıgim sayfalar çıkmamış nedense mikady aktiviteli çılgın oyun havuzu mu? Yoksa kraft hoppala mı?

Herkese merhaba
Kuzum 3 gün boyunca ateşler icinde yandı ateş düşürücü ılık duş soğuk kompres herseye rağmen ateşi 39,6 filandı doktora götürdük 6. Hastalikmis ilacı filan yokmuş 3 gün yüksek dirençli ateş hastalığın bitiminde ise deri döküntüsü olup vücudu terkediyormuş çok şükür simdi deri döküntüsü kısmına geçtik 3 gün boyunca kuzum toplam 500 cc filan ancak yemiştir çok perişan oldu ama atlattık heralde Allah tüm hasta bebeklere acil şifalar versin ve sağlıklı bebekleri korusun insallah

Arkadaşımın bebeğide bu hastalıktan olmuştu ilk defa adını orda duymuştum. Cok cok gecmis olsun . En azından doktorunuz anlamış. Anlamayanlarda cikabiliyomus

Gunaydin kizlar ilk karsilama bnden olsun bi gecmise bakim neler kaynattinz haftasonu pek okuyamdm

Buarada kopyaladıgim sayfalar çıkmamış nedense mikady aktiviteli çılgın oyun havuzu mu? Yoksa kraft hoppala mı?

Bayadr krafti kullaniorz memnunuz ama dedgn gbi yer kaplior ev genis oldgu icin bzde problem olmadi o eglensin yetrki:) zaten cok sevio hopluo ziplio oyuncaklrila oynuo sevio yani bnm pasam. mikadye baktim netten oda gzlmis hoppala gbimi bilemiorm ama bizmki hoplamktan cok zevk alio mesela yurutec aldik kullanmiorz daha ama deneme amacli bi iki kere kullandk onda ziplamio die cabk skldi aslinda yurutecide oyuncaklidi muziklidi oynuo oynuo hareket edemunce sklmsti nese uzatmim canm sen bilirsn ben yorumu yaptm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…