Afiyet olsun canim nice yaslarinida goruruz insallah yavrularimizin pasta cok seker kizinin adida oyle melisa ismi cok citi piti narin bi kiz ismi gibi gelir banaherkese iyi akşamlar
bugün tam 6 aylık olduk o yüzden küçük bir pasta kestik
buyrun gelin ikram edelim
Eki Görüntüle 603715
Benki cok sabirliyimdir.ama son noktaya geldim galiba..iki gun ateslendik ucuncu gun uyumadik.4. Gun benim vücut iflas etti hastalandim.paşamizin dişleri beyazlasti.5.gun ben hasta paşamin dişi mahvetti bizi..bugün 7.gun felaket huysuz uykusuz istahsiziz disinin puturlerini hissediorum daha nekadar cani aciycak yavrumun yacikmaksa cikti iste daha niye aci cekio
Afiyet olsun canim nice yaslarinida goruruz insallah yavrularimizin pasta cok seker kizinin adida oyle melisa ismi cok citi piti narin bi kiz ismi gibi gelir bana
Bende tam ayni durumdayim kizimin hastaligi gecmedi hala oksuruyor iki gecedir uyku yuzu gormedim yorgunluktan coktum hayalet gibi dolasiyorum bizim ortada disde yok gece hic uyumuyo cunku surekli burnu tikaniyo istahsiz emmio sutumu sagdim zoraki 80 ml icirdim az once onuda kustu valla allah sabir kuvvet versin yani ne diyim baska
hersey bana patlıyor zaten eylülcüm . 4 gun sonra kayınpederım gelıyor trabzondan .. sonra kaynım gelıyor babasını gormeye kalmaya . o hafta sonu da gorumcem gelıyor ohhhh bana ne mutlun ol bol yemek pısırıp yatak sercem
ahh tugce ahh ben anlamıyorum nerde yanlıs yaptıgımı ama eylem baya işe yaradıııkocam fırttt dönüyor
teşekkür ederiz teyzesi hepimize inşallah
Yari yasiniz kutlu olsun.Yoluda yarilamissinz hadi:) nice nice yaslar gorursunz isalahhh.
Afiyet olsun canim nice yaslarinida goruruz insallah yavrularimizin pasta cok seker kizinin adida oyle melisa ismi cok citi piti narin bi kiz ismi gibi gelir bana
Bende tam ayni durumdayim kizimin hastaligi gecmedi hala oksuruyor iki gecedir uyku yuzu gormedim yorgunluktan coktum hayalet gibi dolasiyorum bizim ortada disde yok gece hic uyumuyo cunku surekli burnu tikaniyo istahsiz emmio sutumu sagdim zoraki 80 ml icirdim az once onuda kustu valla allah sabir kuvvet versin yani ne diyim baska
benım mınık kopyamın hafta sonu keyfi: Eki Görüntüle 603756
Canim cokk gecmis olsun simdi gordum dun misafirlerim vardi yarim yamalak girebldm gecmisi fazla okuyamdm ondan yani yoksa yazmzmiyim canm benm..bebisinde iyi olur isalahh tez zamnda.rabbim sifa versnTuğçe askolsun niye bana yazmion hastayiz diyom
benım mınık kopyamın hafta sonu keyfi: Eki Görüntüle 603756
Buarada kopyaladıgim sayfalar çıkmamış nedense mikady aktiviteli çılgın oyun havuzu mu? Yoksa kraft hoppala mı?
inşallah canım sizinde az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?