Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Fatmazra benim kizimda biberon almıyor en son bebedorun alıştırma bardağıni aldım olmadı.senin alıştırma bardağın nasil bir link ya da resim atabilirsen sevinirim.

Çok şükür çok sevindim.bende kendi hastalığımi atlattim ama pasam dişleriyle göğsümü bile isirir oldu ona rağmen hala mutsuz eskisi gb gulmuo
Sağol cnm ya çok şükür kaç gündür o öksürdükçe içim parçalanıyordu resmen. Senin kuzucukta biran evvel toparlar inşallah. Bizimkinin dişler baya çıktı ama hala kaşıntısı devam ediyor cnm heralde tamamen çıkınca rahatlayacaklar
ne güzel benım sayemde herkes stres attı hayır barısmadık canım yarın babasının yanında nasıl davranacagımı heyecanla beklıyor korku hat safhada

Korkut korkut zeynepcm iyi olur kocana hemen uysallaşır iyi davranmaya başlar sana damarına basmamak için:))

Zeynepcim sonra o cam kirigini sehpa kiriklarini kim topladi. Sonunda olan kime oldu

O korku ona yeter desene sabaha kadar
hehe valla öyle sekerım :) erkenden yattı konusmuyorum da onunla pek fazla
hayatım senı gordugum ıyı oldu senın kuzu diş cıkarırken sık sık uyanıp aglıyor muydu terlıyo muydu

Zeynepcim sonra o cam kirigini sehpa kiriklarini kim topladi. Sonunda olan kime oldu
tatlıskommmm arkadasımmm sorunun cevabını sen benden ıyı bılıyorsun ( bana)

doğuumdan önce bende sizin gibi bir çcukluydum şimdi iki çocuklu oldum...kaliteli çocuk bakımı sadece ilgin onlardaysa mümkün oluyor"iki çocukluysan"+ev sorumluluğun varsa"
çocuklu olmak değilde ev hanımı olmak zor, geçen seneler hep çalışıyordum bu sene eve bi yerleştim artık bırak kursu bakkala bile ben gitmyorum...
sıkılıyorum,bunalıyorum depresyona girip kendi kendime çıkıyorum...

zeynepcim bende seni görmekten mutlu oldum...seni gördükçe bi arkadaşında dediği gibi evliiğimin ilk zamanları aklıma geliyor...biraz uyum sorunu oluyor ama sonra boşveryorsun ve mutlu oluyorsun,arada salağa yatıp biraz kulaklarını tıkayıp ,fazlaca hoşgörü sonucunda mutlu olabiliyorsunkolay gelsin bu arada ben topikten giderken misafrin vardı geldim yine misafir...en iyisi eve yerleşsiner extra uğraştan kurtul

Arkadaslar öncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin çok teşekkür ederim Allah sizin yavrularınızı korusun.kuzum iyice atlatıyor hastalığı fakat öyle istahsiz ki anlatamam sevdiği yararlı zararlı ne varsa verdim yok nafile yine de yemiyo sıvı almıyor damlalıkla ağzına mama verdim öyle üzülüyorum ki resmen zayıfladı toparlaması icin bir önerisi olan var mı

hahahahahahha kozmatık Allah senı ıyı etsın yavrum ben aynı tas aynı hamam sen ne kadar gıtsende gelsen de benım hayatım degısmez ınsanlar degısmedıgı surece .. Allahtan ben ıstanbul onlar trabzondalar daha yakın olsak dıusunemıyorum

yavrum aynı durumu ben yasadım cocugum 10 gun bronsıt yuzunden eridi sanki gozumun onunde aglaya aglaya helak olmustum zamanla gecer ınsallah Allah sıfa versın evlatlarımıza vıtagıl kullanıyorum ben hem ıstah acıyor hem dinçlik verıyor bebıslere

cena nerdeydi bugün? inşallah bi sorun yoktur

kızlar... chicco polly çift kılıflı mama sandalyesi kullanan var mı? almayı düşünüyorum. kullanıp memnun olmayan varsa fikirlerini bekliyorum

herkese günaydınnnnnnn

ayyy gerçekten herkes dün bir içindekileri dökmüş anamm neler varmış halimize şükür diyip oturmak lazım
kozmatik canım hoşgeldin yeniden aramıza seni görmek çok güzel

cenacım sen nerelerdeydin hiç yoktun bugün sana soracaklarım vardı çabuk gel kız bacım yoksam aşımı oldunuz??
biz pazartesi günü olduk aşımızı

evet canım yaa maalesef var
dr da öyle söyledi yanlış kesmişsin dedi..
pamuğu deniycem akşama canım çok teşekkür ederimm

hakikaten cena ve libyana nerde yaaa ?????

kızlar günaydııın bu aradaa
ben dün sınava gittim ne oldu bilseniz:18:
siz iyi kaynatmışsınız kv maşallah :)
bende dertliyim ama girmeyeyim çıkamam sonra
her neyse ne olduğunu söyleyeyimm sınava gittik hoca oturttu bizi odasına
10 tane soru yazdırdı ben kaldım sorulara bakıyorum cevap yok ....
çalışmamıştım zaten varmış bi bildiğim
sonraaa hoca demez mi pılınızı pırtınızı toplayın gidin
perşembe getirin sınav kağıtlarını
anaaamm ben içimden göbek atıyorum resmen :)
ama bugün aynı hocanın başka bi dersten sınavı var ona gidicem
onun için sınav kağıdını doldurmalıyım...
arada size de bakıcammm
uyanın uykucularrrr
gün çoktaaaan başladıı

ya evt gerçekten zeynep hiç dğilse uzaksın biz bütün akrabalarımızla istanbıl hatta yarısı benim oturduğum yerde hiç tantanamız kesimiyo biri gdio biri gelio nişan söz akşam oturması sabah kahvaltısı ayyhhhh anlatırken sıkıldım yemnle
sizide öyle şekercim ....
bundan sonra ardada olsa beraberiz.

haklısın ya duygularıma tercüman olmuşsun tam olarak bunları yaşıyorum işte şimdilik olayları akışına bırakmaya karar verdim bakıcı tutmayı düşünmüyorum bizim muhitte bakıcılar 1000 tl den başlıyor aldığımın yarısını bakıcıya verip çalışmaktansa evde otururum diyorum kendime ve hiçbir işte yapmıyorlar ayrıca kadın tutmanı istiyorlar zaten güvenememde en iyisi annem bakmaya devam etsin zaten annemde alınır bakıcı tutarsam bir süre idare edicem inş rabbim sabır verirse daha uygun bir iş arıyorum şu sıralar saatleri daha iyi gerekirse maaşım az olsun vaktim çok olsun bana yeter kararım bu yönde oldu eşimde destekledi miniğim içinde içime hiç sinmiyor ama bir süre daha bu düzene devam aksi halde ilerisi için kaygılarım var şimdi masrafı az ama okul dönemi geldiğinde iş bulmam hayal olduğunda tek maaşla nasıl okutucam nasıl geçinicez eşimde memur değilki onunda işi özel sektör maceraya atılamam şimdilik sabır diliyorum rabbimden
kızlarrrr nasılsınız giremıyorummmm işe başladımmm merak edıyorum (((

aynen benimde ve bebegime baktıkça vazgeçmek üzereyim simdiden bunalıma girdim
biz çalışan annelerin isyanlarını anlıyorsunuzdur kızlar allah yardımcımız olsun
zeynepcim seni çoook iyi anlıyorum

canım insan zaman zaman çıldırıyor gerçekten benim sorunum senden farklı benimde eşim hep şehir dışında belli düzen oturtamıyorum hafta içi ben işteyim o evde hafta sonları ben evdeyim o yok çocuğun hastalığı diş çıkarması uykusuzluğu herşeyin de tek tabancayım eşimde ilgilidir ama kendi çapında agucuk bugucuk elinden fazlası gelmez bide üstüne çalışıyorum akşamdan akşama 2 saat görüyorum meleğimin yüzünü ondada hep oyun istiyor şöyle bir dinleneyim demek imkansız duş almak bile lüks artık bazen kapana kısılmış gibi hissediyorum duvarları yırtıp kaçmak geliyor içimden sonra diyorum otur oturduğun yerde zor hayatım hepimizin işi ayrı zor tek ortak noktamız var sabretmek ve hala merak ederim biliyor musun eşinin her gün evde olup bunları yapması mı daha iyi yoksa evde olmayıp hayatını hasret geçirmek mi koca yaz mevsimi boyunca ayda 2 kez zor görürüz yüzünü bir çözüm bulmalı bu işe bir an evvel iş değiştirmesi lazım ben tek başıma erkek çocuğunun sorumluluğunu taşıyamam düşündükçe uykularım kaçıyor

günaydın kızlar..
dün aşıya gittik, biraz ani oldu..
o yüzden haber de veremedim, ardından da anneme geçtik giremedim, kusuruma bakmayın..
bu aşıları da atlattık, huzursuzluk harici bi şey olmadı hamdolsun..
darısı henüz olmayanların başına..

bu arada bazı arkadaşlarımın bilgileri var sanırım kocamız ile küs kalmak doğrumu?
müminlerin üç günden fazla küs kalması caiz değil diye biliyorum..
eşler için özel bi hüküm var mı, blmyrm:44:

eşlerin ailesi kv ler konuşulmuş..
biz gelinlerin sabit konusu
bi şekilde onlarla yaşamak zorunda olduğumuz aşikar..:100:
ama sınırları belirleme bazen kadına düşüyor..
kocayla kötü olmadan arayı bulmak lazım

canım, hoşgeldin safalar getirdin...
neredeyse 6 ay oldu,, yoksun ortalarda..
inş bundan sonra daha sık görüşebiliriz..

busmai, şeker portakalıımm.. ve
yokluğumu farkeden farketmeyen
soran sormayan tüm arkadaşları çok öpüyorum..

canııım, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede tamamen iyileşir oğluşun.. :26:

dün kızım tartıldı.. iki ayda sadece 500 gr almış..
tahmin ediyordum, ama yine de bu rakamı görünce üzüldüm..
dr baktı, tamam az almış, ama sağlıklı, hasta değil..
buna rağmen onla bunla kıyaslayıp üzülürsen, kızarım, şükret dedi..
emzirmeyi eksiltmeden başka yiyecekler de yedirmeye başla dedi..
6. ay sonu itibariyle 6900 gr ve 66 cm (iki ayda artı 4 cm), elhamdülillah

Son düzenleme:

Günaydın canım. Yokluğunu hissetmez olur muyuz hiçç:)) buralarda becerikli, hamarat bi hatun vardı...
Aşı sıkıntı oldu mu? Nasıl oldu ayşecik? Bizimki çok huysuzlanmıştı. Bu arada ayşeciğin kilosu ile kızımınki aynıymış. Ayşe kaç kg doğdu canım?

Son düzenleme:
Selamlar herkeslere, benim kuzunun yeni huyu uykusunda sürekli dönmeye çalışıyor gözleri kapalı vaziyette. Tabi geliyor beşiğin kenarına başlıyor vmırıldanmya kalkıyorum düzeltiyorum hooop 1 saat sonra aynı şey. Yan tayırıyorum kendini daha da gömüyor yastığa Allah korusun burnu kapanacak diye korkuyorum bu sefer. Koca herif olduda yan yatmaktan hoşlanıyor yani benimkisi

Valla cnm gece uykuda bir anda ağlayarak uyanması arada oluyor dişle mi alakalı yoksa rüya mı görüyorlar bilemiyorum. Ama diş çıkarıyor sıkıntısı var mutlaka uykudada tetikliyordur onu. Baş terlemeside genelde oluyor diş çıkarma dönemindede devam etmişti.

Uğrayabildiğin her fırsatta uğra cnm hepimiz sıkılıyoruz bunalıyoruz burasıda deşarj yerimizzz sende hele 2 tane var çok çok haklısın, darısı başımıza inşallah diyelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…