ne güzel benım sayemde herkes stres attı hayır barısmadık canım yarın babasının yanında nasıl davranacagımı heyecanla beklıyorkorku hat safhada
Ah kuzum kiyamam sana.bakalım bizi ne maceralar beklio 2. Döneme...
Bizimkide biberon almio canim ama ben 5 saat olmiycaim icin bi kahvaltı corba yada pure yer sonra ben gelirim diyorum.Allah büyüktür.ama aklima alistirma bardagi geldi.bizimki ondan cokkudu cokkudu su içiyor.sut denemedim ama altarnatif olabilir sana
Sağol cnm ya çok şükür kaç gündür o öksürdükçe içim parçalanıyordu resmen. Senin kuzucukta biran evvel toparlar inşallah. Bizimkinin dişler baya çıktı ama hala kaşıntısı devam ediyor cnm heralde tamamen çıkınca rahatlayacaklarÇok şükür çok sevindim.bende kendi hastalığımi atlattim ama pasam dişleriyle göğsümü bile isirir oldu ona rağmen hala mutsuz eskisi gb gulmuo
ne güzel benım sayemde herkes stres attı hayır barısmadık canım yarın babasının yanında nasıl davranacagımı heyecanla beklıyorkorku hat safhada
Zeynepcim sonra o cam kirigini sehpa kiriklarini kim topladi. Sonunda olan kime olduAllah rızası için bana bi yol göster kardeşimm
sıkılmazsın inşallah okurkenn
kocam sabahın 6 sında kalıp işe gidiyor saat 11-12 civarı gelıyor .. sabah 8 de oğlan kalkıyor 10 da kahvaltısını hazırlıyorum 12 de yatırıyorum o arada 1 kahve 1 sıgara 1 dilim ekmek yıyorum mutfagı topluyorum evı topluyorum çamasır atıyorum cart edıyorum curt edıyorum afedersin çingene gibi geziyorum evde
eşime dedim ki hayatım biliyorsun ben bencil bi iinsan değilim ama zamansız gelen gidenlere gıcık oluyorummm
bana demez miii sen kimsin ya benim ailemın gelmesıne gıtmesıne karısıyorsun ....
bana telde soyluyor bunları ...
telefonu aldım duvara çaldım
yemek masasının ustundekıo borcamı yere carptımmmm ... sehpa falan ne bulursanm yıktım sonra cırlaya cırlaya agladım ...
sabah kalkmıs bana dıyor ki hadi parise gıdelımmm .. gıtmıyorum dedim yataga geldi sırnaşıyor
gözünde cok buyuk yerım oldugunu sanıyordum ama ben anlıyorum ki cok küçülmüşüm cok
bugun arkadasına oturmaya gıttık ınsanların içinde pasta yedırıyor bana saclarımı kokluyor ellerımı öpüyor
ben ne yapayım de bana insanların gozunde ben hep yırtık dişli dırdırcıyım ve kocam hep melaikeee
hehe valla öyle sekerım :) erkenden yattı konusmuyorum da onunla pek fazlaO korku ona yeter desene sabaha kadar
hayatım senı gordugum ıyı oldu senın kuzu diş cıkarırken sık sık uyanıp aglıyor muydu terlıyo muyduSağol cnm ya çok şükür kaç gündür o öksürdükçe içim parçalanıyordu resmen. Senin kuzucukta biran evvel toparlar inşallah. Bizimkinin dişler baya çıktı ama hala kaşıntısı devam ediyor cnm heralde tamamen çıkınca rahatlayacaklar
Korkut korkut zeynepcm iyi olur kocanahemen uysallaşır iyi davranmaya başlar sana damarına basmamak için:))
tatlıskommmm arkadasımmm sorunun cevabını sen benden ıyı bılıyorsun ( bana)Zeynepcim sonra o cam kirigini sehpa kiriklarini kim topladi. Sonunda olan kime oldu
doğuumdan önce bende sizin gibi bir çcukluydum şimdi iki çocuklu oldum...kaliteli çocuk bakımı sadece ilgin onlardaysa mümkün oluyor"iki çocukluysan"+ev sorumluluğun varsa"Şöyle bir geçmişe baktım da canım kaynanam dedimmm vallasizdekiler kaynanatör maşallah
kozmatik gelmiş hoşgelmişdoğumdan önce hergün yazıyordun sora biranda kayboldun
cena, libyana nerelerdesiniz bugün
Bizde bugün gezmedeydik pek giremedim ama geçmişe baktım şöööle bir
Çok şükür hastalığımızı atlattık gibi, Rabbim tüm bebişlerimizi korusun
zeynepcim bende seni görmekten mutlu oldum...seni gördükçe bi arkadaşında dediği gibi evliiğimin ilk zamanları aklıma geliyor...biraz uyum sorunu oluyor ama sonra boşveryorsun ve mutlu oluyorsun,arada salağa yatıp biraz kulaklarını tıkayıp ,fazlaca hoşgörü sonucunda mutlu olabiliyorsunherkese merhaba yogun bir günün ardından sizinleyimmm .
bütün evi temizledim sildim süpürdüm nevresım yorgan yastık hazırladım .. işlerim bitti rahatladım ..
haberlere bakıyorum paşam uyuyor . totom koltukla temas edince garibime gıdıyoralıskın değilim dee
kozmatik seni gördüğüme çok sevindimmm .. hosgeldinnnn
hahahahahahha kozmatık Allah senı ıyı etsın yavrum ben aynı tas aynı hamam sen ne kadar gıtsende gelsen de benım hayatım degısmez ınsanlar degısmedıgı surece .. Allahtan ben ıstanbul onlar trabzondalar daha yakın olsak dıusunemıyorumdoğuumdan önce bende sizin gibi bir çcukluydum şimdi iki çocuklu oldum...kaliteli çocuk bakımı sadece ilgin onlardaysa mümkün oluyor"iki çocukluysan"+ev sorumluluğun varsa"
çocuklu olmak değilde ev hanımı olmak zor, geçen seneler hep çalışıyordum bu sene eve bi yerleştim artık bırak kursu bakkala bile ben gitmyorum...
sıkılıyorum,bunalıyorum depresyona girip kendi kendime çıkıyorum...
zeynepcim bende seni görmekten mutlu oldum...seni gördükçe bi arkadaşında dediği gibi evliiğimin ilk zamanları aklıma geliyor...biraz uyum sorunu oluyor ama sonra boşveryorsun ve mutlu oluyorsun,arada salağa yatıp biraz kulaklarını tıkayıp ,fazlaca hoşgörü sonucunda mutlu olabiliyorsunkolay gelsin bu arada ben topikten giderken misafrin vardı geldim yine misafir...en iyisi eve yerleşsiner extra uğraştan kurtul
yavrum aynı durumu ben yasadım cocugum 10 gun bronsıt yuzunden eridi sanki gozumun onunde aglaya aglaya helak olmustum zamanla gecer ınsallah Allah sıfa versın evlatlarımıza vıtagıl kullanıyorum ben hem ıstah acıyor hem dinçlik verıyor bebıslereArkadaslar öncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin çok teşekkür ederim Allah sizin yavrularınızı korusun.kuzum iyice atlatıyor hastalığı fakat öyle istahsiz ki anlatamam sevdiği yararlı zararlı ne varsa verdim yok nafile yine de yemiyo sıvı almıyor damlalıkla ağzına mama verdim öyle üzülüyorum ki resmen zayıfladı toparlaması icin bir önerisi olan var mı
canım sende tırnak batması mı var
hemen batan yerin altına küçük bir pamuk yerleştir,yerleştirmek biraz zor ve ağrılı oluyor ama hemen faydasını görürsün.tırnağı biraz battığı yerden havaya kaldıracaksın. mantık bu.
ayrıca ayak tırnaklarını mutlaka düz kes, oval kesme.
ya evt gerçekten zeynep hiç dğilse uzaksın biz bütün akrabalarımızla istanbıl hatta yarısı benim oturduğum yerde hiç tantanamız kesimiyo biri gdio biri gelio nişan söz akşam oturması sabah kahvaltısı ayyhhhh anlatırken sıkıldım yemnlehahahahahahha kozmatık Allah senı ıyı etsın yavrum ben aynı tas aynı hamam sen ne kadar gıtsende gelsen de benım hayatım degısmez ınsanlar degısmedıgı surece .. Allahtan ben ıstanbul onlar trabzondalar daha yakın olsak dıusunemıyorum
yavrum aynı durumu ben yasadım cocugum 10 gun bronsıt yuzunden eridi sanki gozumun onunde aglaya aglaya helak olmustum zamanla gecer ınsallah Allah sıfa versın evlatlarımıza vıtagıl kullanıyorum ben hem ıstah acıyor hem dinçlik verıyor bebıslere
sizide öyle şekercim ....herkese günaydınnnnnnn
ayyy gerçekten herkes dün bir içindekileri dökmüş anamm neler varmış halimize şükür diyip oturmak lazım
kozmatik canım hoşgeldin yeniden aramıza seni görmek çok güzel
cenacım sen nerelerdeydin hiç yoktun bugün sana soracaklarım vardı çabuk gel kız bacım yoksam aşımı oldunuz??
biz pazartesi günü olduk aşımızı
haklısın ya duygularıma tercüman olmuşsun tam olarak bunları yaşıyorum işte şimdilik olayları akışına bırakmaya karar verdim bakıcı tutmayı düşünmüyorum bizim muhitte bakıcılar 1000 tl den başlıyor aldığımın yarısını bakıcıya verip çalışmaktansa evde otururum diyorum kendime ve hiçbir işte yapmıyorlar ayrıca kadın tutmanı istiyorlar zaten güvenememde en iyisi annem bakmaya devam etsin zaten annemde alınır bakıcı tutarsam bir süre idare edicem inş rabbim sabır verirse daha uygun bir iş arıyorum şu sıralar saatleri daha iyi gerekirse maaşım az olsun vaktim çok olsun bana yeter kararım bu yönde oldu eşimde destekledi miniğim içinde içime hiç sinmiyor ama bir süre daha bu düzene devam aksi halde ilerisi için kaygılarım var şimdi masrafı az ama okul dönemi geldiğinde iş bulmam hayal olduğunda tek maaşla nasıl okutucam nasıl geçinicez eşimde memur değilki onunda işi özel sektör maceraya atılamam şimdilik sabır diliyorum rabbimdenherkese günaydın
BenCnm bizde kamera düşündük ama baştan koysaydık olurdu sonradan aklımıza geldi, bu burda yoktu nerden çıktı deyip anlarsa çok ayıp olur diye vazgeçtik. çünkü kadıncağız hem apartmanımızın temizliği ile ilgileniyo hemde komşum
Ama anne yüreği yinede aklım kaldı ben ses kayıt cihazı koydum eve sende öyle bişey yapabilirsin saklaması da kolay oluyo
Cnm asıl sorun çalışmak ya da bırakmak değil karar vermekBunları düşünmek insanı çok yıpratıyor seni anlayabiliyorum, çünkü bende bi ay önce benzer bi durumda kaldım Sonuç çalışıyorum Işlere yetişmek gerçekten çok zor, hele bi yardımcın (bu yardımcı paralı olur, eşin dostun kardeşin olur) yoksa iyice zorlaşıyor, yazdıklarından yanlış hatırlamıyorsam annen bakıyo bebeğine, biz bakıcı tuttuk ev işlerine yardım etmesi içinde anlaştık, bi nebze işimi hafifletiyor ama bebeğim tam bi kucakçı ve bu aralar çok huysuz kadıncağız hiç bişi yapamıyo nerdeyse Biraz büyüyüp kendi kendine vakit geçirmeye başlarsa rahatlarız diye düşünüyorum. Maaşın iyi ise güvenebileceğin biride bulabilirsen bakıcı olayını bi düşün derim, o olmuyosa da temizliğe yardımcı biri tutabilirsen biraz seni rahatlatır yoksa çalışma şartların gerçekten ağır her işin altından kalkamazsın. Benim eşim pek (hatta hiçe yakın) yardımcı olmaz bana evde bide malum eş hizmeti beklemesi o yorgunlukta bazen çok sinir bozucu oluyo.
Işi bırakma konusunda tekrar iş bulmakta sıkıntı yaşayacağını yazmışsın o yüzden evet bebeğinin bi daha geri gelmeyecek bi dönemini kaçırıyorsun ama tekrar çalışamamak senide bebeğinide ilerde sıkıntıya sokmasın mazallah, bende tekrar iş bulma sıkıntısı yüzünden çalışmaya devam ediyorum, yoksa çok şükür tek maaş biraz harcamaları kıstıktan sonra yeterdi ama bende 28 yaşındayım ve bi daha iş bulamayacak olmak kararı bana bırakmadı, yoksa oğlumun yanında şu anda sıcacık yatakta yatmak tek isteğim
Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi çıkış yolu gösterir sana, içinde ne bi burukluk ne bi şüphe kalır,
zeynebim bende eylem yaptım lakin tamamen şartlar böyle gelişti, önceden bırakayım işleri bakalım napcak derdim bikaç gün sonra bakardım işler yığılıyor bizimkinin umrunda değil koyulurdum işe dayanamazdım. şimdi bi bıraktım zaten işe başlamışım bi daha ucundan tutamadım, oğlan pek huysuz bu aralar, babasına bırakıyorum zırıl zırıl alıyorum yanıma kucağıma süt liman, bende onu özlüyorum zaten koyverdim gitti
Sonra bi kaç hafta geçti baktım kirli sepetinin max hacmini zorluyoruz, bu haftasonuda elektrikler gitti ohhhh, sonunda koca paşa indirdi yelkenleri baktım bu makine nasıl çalıştırılıyo diye soruyoAma çamaşırları eve bi serişi var heryer çamaşır ev felaket, aman olsun napıyııım
Ayyy şu yatak serme olayından gına geldi banada, en son görümcem gitti hala duruyo yatak nevresim, yıkamaya elim gitmiyo, ben yıkadıkça yine gelesi tutuyo
kızlarrrr nasılsınız giremıyorummmm işe başladımmm merak edıyorum(((
biz çalışan annelerin isyanlarını anlıyorsunuzdur kızlar allah yardımcımız olsunaynen benimde ve bebegime baktıkça vazgeçmek üzereyim simdiden bunalıma girdim
zeynepcim seni çoook iyi anlıyorumkonusmak istedıgım o kadar çok sey var ki anlatmak istediğimmm...
çok sıkıntılı bir zaman geçiriyorummm
maddiyi geçtim artık manevi...
Yorgunum günlerce aylarca uyusam ama uykum olduğu için değil görmemek ve duymamak için
ağlamak isterdim ama üzgün olduğum ıcın degıl mutluluktan ağlamak isterdimmm dostlarım
diyorum ya artık konuşmayı bırakın bazı seyleri yazmakta bile zorlanıyorummm
ve artık nefes alamıyorummm .. Iyi geceler mutlu kalın ...
allah rızası için bana bi yol göster kardeşimm
sıkılmazsın inşallah okurkenn
kocam sabahın 6 sında kalıp işe gidiyor saat 11-12 civarı gelıyor .. Sabah 8 de oğlan kalkıyor 10 da kahvaltısını hazırlıyorum 12 de yatırıyorum o arada 1 kahve 1 sıgara 1 dilim ekmek yıyorum mutfagı topluyorum evı topluyorum çamasır atıyorum cart edıyorum curt edıyorum afedersin çingene gibi geziyorum evde
eşime dedim ki hayatım biliyorsun ben bencil bi iinsan değilim ama zamansız gelen gidenlere gıcık oluyorummm
bana demez miii sen kimsin ya benim ailemın gelmesıne gıtmesıne karısıyorsun ....
Bana telde soyluyor bunları ...
Telefonu aldım duvara çaldım
yemek masasının ustundekıo borcamı yere carptımmmm ... Sehpa falan ne bulursanm yıktım sonra cırlaya cırlaya agladım ...
Sabah kalkmıs bana dıyor ki hadi parise gıdelımmm .. Gıtmıyorum dedim yataga geldi sırnaşıyor
gözünde cok buyuk yerım oldugunu sanıyordum ama ben anlıyorum ki cok küçülmüşüm cok
bugun arkadasına oturmaya gıttık ınsanların içinde pasta yedırıyor bana saclarımı kokluyor ellerımı öpüyor
ben ne yapayım de bana insanların gozunde ben hep yırtık dişli dırdırcıyım ve kocam hep melaikeee
müminlerin üç günden fazla küs kalması caiz değil diye biliyorum..bu arada bazı arkadaşlarımın bilgileri var sanırım kocamız ile küs kalmak doğrumu?
canım, hoşgeldin safalar getirdin...şeker portakalı cena zeynep kızlaaarrr
ay çok özledim ben buraya yazıp biraz dedikodu biraz paylaşım bolca bebiş konuşmayı....
Iki çocuklu olmak zor çok zor...
Yen yeni kendime gliyorum...
Doğumdan beri kuaför düşünmeye yeni vaktm oldu saçımı kestrmek boyatmak ve spor yapıp zayıflamak istiyotum kendime gelmek istiyorum artık...
Kızım yeni yeni bişeyler yemeye başladı sizlerde ne var ne yok nasılsınız?
canııım, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede tamamen iyileşir oğluşun.. :26:Arkadaslar öncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin çok teşekkür ederim Allah sizin yavrularınızı korusun.kuzum iyice atlatıyor hastalığı fakat öyle istahsiz ki anlatamam sevdiği yararlı zararlı ne varsa verdim yok nafile yine de yemiyo sıvı almıyor damlalıkla ağzına mama verdim öyle üzülüyorum ki resmen zayıfladı toparlaması icin bir önerisi olan var mı
günaydın kızlar..
dün aşıya gittik, biraz ani oldu..
o yüzden haber de veremedim, ardından da anneme geçtik giremedim, kusuruma bakmayın..
bu aşıları da atlattık, huzursuzluk harici bi şey olmadı hamdolsun..
darısı henüz olmayanların başına..
müminlerin üç günden fazla küs kalması caiz değil diye biliyorum..
eşler için özel bi hüküm var mı, blmyrm:44:
eşlerin ailesi kv ler konuşulmuş..
biz gelinlerin sabit konusu
bi şekilde onlarla yaşamak zorunda olduğumuz aşikar..:100:
ama sınırları belirleme bazen kadına düşüyor..
kocayla kötü olmadan arayı bulmak lazım
canım, hoşgeldin safalar getirdin...
neredeyse 6 ay oldu,, yoksun ortalarda..
inş bundan sonra daha sık görüşebiliriz..
busmai, şeker portakalıımm.. ve
yokluğumu farkeden farketmeyen
soran sormayan tüm arkadaşları çok öpüyorum..
canııım, çok geçmiş olsun.. inş kısa sürede tamamen iyileşir oğluşun.. :26:
dün kızım tartıldı.. iki ayda sadece 500 gr almış..
tahmin ediyordum, ama yine de bu rakamı görünce üzüldüm..
dr baktı, tamam az almış, ama sağlıklı, hasta değil..
buna rağmen onla bunla kıyaslayıp üzülürsen, kızarım, şükret dedi..
emzirmeyi eksiltmeden başka yiyecekler de yedirmeye başla dedi..
6. ay sonu itibariyle 6900 gr ve 66 cm (iki ayda artı 4 cm), elhamdülillah
Valla cnm gece uykuda bir anda ağlayarak uyanması arada oluyor dişle mi alakalı yoksa rüya mı görüyorlar bilemiyorum. Ama diş çıkarıyor sıkıntısı var mutlaka uykudada tetikliyordur onu. Baş terlemeside genelde oluyor diş çıkarma dönemindede devam etmişti.hehe valla öyle sekerım :) erkenden yattı konusmuyorum da onunla pek fazla
hayatım senı gordugum ıyı oldu senın kuzu diş cıkarırken sık sık uyanıp aglıyor muydu terlıyo muydu
tatlıskommmm arkadasımmm sorunun cevabını sen benden ıyı bılıyorsun ( bana)
doğuumdan önce bende sizin gibi bir çcukluydum şimdi iki çocuklu oldum...kaliteli çocuk bakımı sadece ilgin onlardaysa mümkün oluyor"iki çocukluysan"+ev sorumluluğun varsa"
çocuklu olmak değilde ev hanımı olmak zor, geçen seneler hep çalışıyordum bu sene eve bi yerleştim artık bırak kursu bakkala bile ben gitmyorum...
sıkılıyorum,bunalıyorum depresyona girip kendi kendime çıkıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?