Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cnm bi yada iki corba kasigi olur mu acaba ben bi carbaydagina bi cay kasigi maya katiyorum.
evet oğluşunki ufak kavonozda onunkine 1çay kaşığı koycam bizimkinede 1yemek kaşığı koyim diorum bakalım nası olcak 1yemek kaşığı az gelmez umarım bu ilk deneme işalah güzel tutar..

Ya ben de eskilerden duydum onlar hep bugünün yoğurdu yenmez derler o yüzden ben geceden mayalayip sabaha karsı buzdolabına koyuyorum. Öğlen 12 gibi çıkarıp soğuk olmasın diye 5 gibi yediriyorum. Zaten dolabı görmeyince yogurt daha bı sulu oluyo sanki.

Allah nazarlardan saklasın maşallah Allah nice yaşlarını görmeyi nasip etsin.[/QUOTE]
teşekkür ederz canm amin işalah..sizinde dişiniz hayırlı olsun darısı başımıza

kızlar bıberon almayan oğluşuma mimijumi spiariş ettık yakında kargoyla elıme gecer anne memesıyle aynı oldugu ıcın alırmıs bunu sıze bı onerı.amerıkadan gelıyo sıtesı var ordan sıparıs edılıyo turkıyede yokmus fıyatıda 15 dolar uygun yanı.ahh oğluşumm buyudugunde kıymet bılsın annesı ona ne careler arıyo :)))

Eklentiler

• $image_1358382820652460.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 34

vayyy marifetli kadın belli oluo ellerine saglık canım sen yoğurtta mayalıosundur sanada bi sorim 2kiloluk süte 1yemek kaşığı maya iyi olurmu

anne çocuk fuarına bende gittim canım baston puset aldım mima marka

lütfedip kullandığınız bebek bezini bile yazsanız mutlu olurdum. Neyse anladığım kadarıyla bihaylice meşgulsunuz, yeniden teşekkür ederim. Hoşcakalın

Son düzenleme:
lütfedip kullandığınız bebek bezini bile yazsanız mutlu olurdum. Neyse anladığım kadarıyla bihaylice meşgulsunuz, yeniden teşekkür ederim. Hoşcakalın

Canim kizma bnce cevap gelecktr soruna herkez hem isini yapio hem cocugyla ilglenio hemde kafasina takilni soruo benm oglum var bebek bezi olarak genelde prima kullanirm bazende huggies memnunum 2side iyi bnce aklina takilan ne varsa sor yanitlarz canm:)

Canım benim öyle tafip ettiğim bir site yok.. rastgele internetten herhangi bir siteye bakıyorum..
Ben ilk başlarda yeni doğan olarak prima kullandım çok memnundum. Şuanda canbebe kullanıyorumm ondan da çok memnunum..

Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin İnşaallah..

şekerportakalı cena kızlar 2kiloluk süte nekadar maya çalım acil cevap

Canım ben bir litre süte bir yemek kaşığı yoğurt kullanıyorum maya için. Kızımınkileri de küçük mama kavanozlarına yapıyorum. Gün aşırı 2 kavanoz yapıyorum. Bir kavanoza 1 çay kaşığı maya kullanıyorum. Mayalayıncs koyuyorum peteğin üstüne kavanozları. 3 saat sonra dolaba atıyorum. Pastorize süt kullanmama rağmen çok güzel oluyor yoğurdum. Günlük sütle daha güzel ve sert olur. Hatta artık gün aşırı hem eve hem kızıma yoğurt yapmaya karar verdim. 1 lire süt alıcam 1 kg şık kavanozlarda peteğin üstünde 2 günün biri yoğurt yapıcam. Biz hazır yoğurt sevmiyoruz.Eşimde yoğurt çok sever. Toptan halletmiş olacağım:))

hamarat hatun seniiii
zaten bugünlerde yediğim hamurişlerini azaltmaya çalışıyorum..
çok yardımcı oldun, ekrana yapıştım resmen

şekerportakalı cena kızlar 2kiloluk süte nekadar maya çalım acil cevap
canım ölçü 1 litre süte 1 yemek kaşığı

Balkabagi corbaso tarifi guzelmis arkadaslar sagolun biz sebze corbalarina gecmedik henuz gecice bende denicem bakalim sevcek mi kizim gerci pek tatliyla arasi yok gibi
ay benim bunun gülüşüne bittim yaa.. nasıl bi şey bu!!!
ye ye doymazsın..

Bu aralar biraz fazla duygusalım.. ondan olabilir..
bundan sonra aklınızda olsun bayan yay burcu.. Temmuzda kızımla ikimiz hediye isteriz ona göre..[/B][/FONT]

-kullandığım bez canbebe, gayet memnunum..

-ilk aylar kıyafet konusunu sakın abartma..
kavurucu sıcakta çıtçıtlı badiyle duruyor bebe.. ayağına da ince pamuklu çorap al, ama 0 sıfır numara alma, sıkıyor

-doğuma yakın alışverişini artırırsın ve bebeğinin kilosuna göre alışveriş yaparsın,
benim bebiş 4 kiloya yakın doğdu, hiç yeni doğan almadım. 0-3 ay kıyafetleri bile yalnızca bir ay giydi..

-park yatak kullanıyorum, çok da memnunum.
oda satın alsan bile ilk aylarda bebek yanında duracağı ve geceleri sık emzireceğin için beşik yerine düşünebilirsin..
tatile seyahate gittiğinde de toplayıp arabana atarsın..

-anakucağı lazım değil diye düşündüm, almadım.. bebek doğunca arabada şart olduğunu gördüm..
otomobiliniz de varsa kesinlikle arabaya bağlanan özellikte, bebeğin anne karnındaki pozisyonuna uygun bi anakucağı al..
markası çok önemli değil.. evde de çok kullanışlı oluyor..

-3-4 tane ince pamuklu battaniye al, daha sonra da pazen battaniye.. kesinlikle sonbaharda pazen çok kullanışlı oluyor

-veee alışverişi abartma, şuan 6 aylık kızımız, bizden çok kıyafeti var, çok hediye geliyor,, eşyalarının 2/3ü hediye gelmiştir..

herkes bebeğiyle eviyle uğraşıyor,
bak ben 40 dakika yoktum, o arada girip mesaj yazmışsın
ben de şimdi girdim cevap yazdım.. bunu da düşünmen gerek

Son düzenleme:
amaaan,, senle takışmayah o zaman

siftahı yaptın o zaman, hayırlı osun, Rabbim kolaylaştırsın..
oruçlusun madem, temizlik için kendini de çok zorlama derim..
evet yaa bi işe kalkıştım ama daha dolaplar bitmeden başım döner gibi oldu
geldim oturdumm
ama bitirmem gerek yaa biraz dinleneyim buzdolabı fırına girişicem sonra da yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…