Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

mahir hatunun hali de başka yafuuuu

kızlar ben dün üç küçük mama kavonozuna mayaladım yoğurdu..
mayaladığımız yoğurdu, kaç gün verebiliriz acaba?
sanırım ekşime durumu da olur:44:

Eki Görüntüle 611827 Eki Görüntüle 611828
ilknurcum resmi yükledim canm rahat rahat bakabilirsin tatlım
ballı bu, ballıııııııııı
yanaklardan, totoştan, koldan bacaktan her yerden ısırasım geldi..
koruyun bu bebeyi benden

gercekten verimli bilgiler paylaştınız benim için. teşekkür ederim önerileriniz için.
sizin giibi tatlı yavrucaklara kavuşmanın darısı bana, sizlere de evlatlarınızla nice yaşlaara gireceginiz yıllara olsun inşşallah.
sevgiler.

bu arada yatananne dişiniz hayırlı olsun

bize dr 10 gün önce geliyo dedi ama gelen giden yok:44::44:

teşekkür ederiz teyzesi ama bana kalmıcak sonra sen böle yersencenacım 1kavonoz 4-5gün gidio ilk 2 gün ilk günkü gibi oluo sonrasındada çok ekşimio ama bizim paşa yemıo bende muz koyuorm azcık tatlanıo ozamn bayıla bayıla yıor

ben temizliğin ikinci aşamasına geçiyorum kızlar
siize iyi muhabbetler
mola verirsem uğrarım yine
öpüldünüüzz

Nasıl bir listeymiş bu...:18::18:
üzerinde birkaç gün çalışmam gerek..
görürsün

ben temizliğin ikinci aşamasına geçiyorum kızlar
siize iyi muhabbetler
mola verirsem uğrarım yine
öpüldünüüzz
kolay gele bacım

ben de balkabağını haşladım, elma da ekledim,,
püre yaptım.. ayşecik uyansın maması hazır..

bu arada tadına bakamadım, ama yoğurtlar taş gibi, öyle kıvamlı olmuşlarkii..

Son düzenleme:

geçmişi okumadan ben de tam bu konuyu soracaktım artık biz de ek gıdaya geçmeye başlıcaz ve benim kafam allak bullak aşı günü geliyo ek gıda falan böyle bi kasvet var içimde çünkü benim oğlan yine ilk zamanlara döndü sürekli huzursuz hastalığı da hala geçmiş değil neyse şiimdi öncelikle şu yoğurt işi nasıl yapılıyor en iyi bana bi anlatıverin küçük mama kavanozu nasıl bişey ? sonraaa plastik tabaklar gördüm dün e-bebekte onlardan alim mi yoksa direk kasede mi veriyosunuz verdikleriniz plastik kaşığımız var da onlardan yok yani bu ek gıda için alınması gerekenler neler mama sandalyesi de almadım daha onda durur mu benim ki bilemedim siz memnun musunuz aç bucuk baktığımda hepiniz aldınız gibi...yaa kafam çok karışıkkk biri bana yardım etsinnnn

Temmuz annelerıı hayırlı haftalar olsun inşAllah..bende ara ara gırıyorum anca okumaya vaktım oluyorr 5-10 dk..bısye yazmama fırsat vermıyor paşa..cok ılgı ıstıyor fena alıstırdım ben bunu..18 de yarı yasımızı doldurduk bızde:)dıslerımız henuz lutfedıp cıkmadı delı gıbı ne bulursak kasımak ıcın agzına alma donemındeyız..oyuncaklarını attım makınaya fıle ıcıne koyup yıkanıyor sımdı..mama sandalyemızı kulllanalı 3 hafta fılan oluyor bızımıı fazla oturmayı sevmıyor malesef...aldıgımız salıncak elımızde patladı sadece muzık calan aksesuarlaına ılgı gosterıyor agzına almak ıcın:)neysekı kızkardesımden aldım mama sandalyesını..fonksıyonlu oldukca ama gel gorkı bızımkı lokantadakı ıkeanın antılop modelınde daha cok zaman gecırdı..almayanlar bı bakın derım..bayanlar sorularım olacak vaktınız olursa cevaplarsanız sevınırım..

1.Oruc tutan anneler emzırıyorsanız sutunuz etkılenmıyormu?
2.Kan damlasını doktorumuzun tavsıyesıyle yenı basladık 2 haftadır ılac elımde ama korkudan baslamadım valla:)zaten 2-3 gıunde kaka yapıyor..bıde topıkte okduklarımdan sonra tırstım vermeye..duzenlı kullanıyormusunuz?
3.Bızde gece en az 4 kere uyanıyoruzz bazen acıkma sebbeıyle bazende sankı cımdıklemısler gıbı agıdıyla pasanın..daha oncelerı daha ıyıydı valla..en azından 4 saat fılan uyurduk kesıntısız..ne zaman daha duzene gırecek bu uykumuzzz

canım ben wee nin silikon uçlu kaşıklarından aldım
Wee Silikon Kaşık

ve alıştırma bardaklarından
Wee | Wee Mini Altrma Barda Seti ok fiyat | 5,25 TL
http://www.babywee.com/akitmaz-kulplu-bardak-125ml-beslenme-vakti-alistirma-bardaklari/35-detay

tabak almadım, evdeki cam kaseleri kullanıyorum.
yalnız kullanmadan iyice sıcak suyla duruluyorum,
malum makinede yıkanıyor, deterjan kalıntısı kalmasın..

mama sandalyesi de 130 liraya şunu aldık.. sırtı kademeli, yükseklik ayarı var
Baby Max Baby Max 290 Putty Lüks Mama Sandalyesi Mavi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
yemek yerken dik ve sabit durması bence mühim,,
ana kucağın varsa onu da kullanabilirsin..

Son düzenleme:

1- bugün 14. günüm. pazartesi perşembe tutuyorum. bazen çarşambaları da tutuyorum. yani haftada 3 bazen 4 gün.
emzirdiğim halde hamdolsun olumsuz bi tesirini görmedim, gün çok kısa.. gün içinde bol su iç. hiiçbişey olmaz Allahın izniyle.

2- kan damlası evde ama aynı sebeplerden ben de vermekten çekeniyorum. henüz hiç vermedim:26:

3-bizimki de bazen 3 bazen 4 kez uyanıyor.. emip uyuyor.. bugünlerde biraz daha mızmız geceleri ama zamanla o da düzelecektir.
normalde gece 12.30-01.00 gibi uyurdu,, bugünlerde 12 olmadan uyuyor.. bu benim için büyük nimet.. sabret canım

Son düzenleme:
çok soalasın cenacım da yoğurt işi nasıl yani bu mama kavanozu denilen bildiğim kavanoz mu ölcüsü ney herkes sormuş gerçi de ben hiçbişey anlamadım bugün bi garibim sabahtan beri çok stres yaptım nedense anlamadım bu ek gıda işini....

orçken umu içiyorsunuz kız :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…