kzı bridaha evlenirmisin deseler yok annem yok derim
kocan duymasın kıııızzz enemm sen uçtun
geçmiş olsun, ateş olmasın da.. o ağlamaya katlanılır..burdayım cenacımmmm
bende gecmişi okuyodum .inşallah hepiniz iyisinizdir.bugün oğlumun asısı vardı anammm ne kadar ağladı içim parcalandı masadan kalkınca hepsi gecti ama gözyasları sel oldu.evlilik çizelgeleri ne güzel olmus ben kusur kalmıyım nası yaptınız canım.bide coğunluk 2011 gibi ben yaslımıyım ne?
anne olunca manasız hecelerden ilginç türetimler yapılıyo, kendimden biliyorumkızlar ben o reklamı izliyorum ama zaraya verem oluyorum allllll diye bağırısı yokmu?oğlum kriz geciriyo onun taklidini yapıncavalla deli gibi olunuyormus cocuk olunca.bazen ağzımdan cıkan anlamsız cümleleri biri duysa kafamı yediğimi düşünür.tontikella tontik bunun türküsü olurmu
evet armut bu konuda yardımcı..cok sagolasın canımm..ben sımdı ıcırdım bugunku kan ılacını..aemutu rendeleyıp bı kasıgına karıstırıp verıyorum..hem armut kakasını yapmasınıda kolaylastırıyor..aradada kayısıyı hafıf kaynanıp yumusatarak rende yapacam..kaka yapmazsa bızımkı ıhh ıhhh uyutmaz hıc valla:)
evet, çok uzun zaman oldu görmeyeli..tekrar hoşgeldin..Temmuz annişleri hepinize merhaba... Görüşmeyeli aylar oldu ama ara ara takip ettim sizi. Malum oğlum 38 günlükken başladım çalışmaya iş ev çocuklar kociş derken yeni yeni başladım nefes almaya. Hepiniz ve bebişleriniz iyidir inş.bundan sonra sık sık uğrayacağım artık.
enem, bu çocuklar fazla mı akıllı, ne?!
balkabağı elma karışımını sevmedi küçük hanım, bir çorba kaşığı anca yedi..
üç saattir aç, buna rağmen öğürdü durdu..
şimdi de deli gibi emiyo..
zor olacak bu geçiş, zoooor!:100:
inş yoğurdu yer:26:
geçmiş olsun, ateş olmasın da.. o ağlamaya katlanılır..
ben 2009 aralıkta evlendim..
çizelge için de profil düzenle kısmından gir.
hitap şekliniz, özel gün türü, özel gün tarihi ve görsel başlıklarını doldur. kaydet
anne olunca manasız hecelerden ilginç türetimler yapılıyo, kendimden biliyorum
evet armut bu konuda yardımcı..
kayısıyı da az suda haşlayıp yiyeceğine katabilirsin..
evet, çok uzun zaman oldu görmeyeli..tekrar hoşgeldin..
ev, iş, iki de çocuk maşallah sana
bu arada oğlanlar pek yakışıklı, Allah bağışlasın
onada sormak lazım benden razımı ben ondan razıyım emme zaten ben istemedim evlenmeyi şsartlar zorladı
millet evleniyor çok memnun gibiş evlendiriyorda
neyse nihayetinde pegamberimiz s.a.v evlilik dinin yarısıdur demiş bende onfdan evlendim eninde sonunda olcaktı
bende 2009 da evlendim ama 2011 ocak ayında de evliliği tam anlamıyla yasayabildim.
malum sebeplerden sanırım.. :26:
sağlık olsun, herşey geçiyor.. bak bugün bebişin bile var..
Allah kolaylık versin.. başladı mı zaten arka arkaya gelir herşey
sen hala telefondan giriyorsun di mi? yazıya baksana
eminim bunlar şaka..belli sen eşini çok seviyorsun..
ben iyiki de evlenmişim diyorum..
zamanı gelince biyolojik saat tik tak çalmaya başlıyor.
o zamana kadar düşünmese bile insan evlenmek, çocuk sahibi olmayı istiyor..
nasipte varsa zaten, günü gelince hepsi oluyor..
bu arada fatmaazra nerdesin kuzum? oğluşun iyi mi ?
Mrb kizlar arada yazabiliyrm.bu da aralardan biri.moralim.bozuk.paylasim.dedim bebisim.hasta.ilk.antibiyotigimizi.aldikonce hastalandim.kanimda.iltihap.cikti 2 gun sonra bocugum hastalndi bogaz enfeksiyonuymus cok zor ya ilaci icmio sutten.baska bisi bilmioki napsin kardesimin nisani vardi ordan kaptik sanirm moralim.o.kadar bozukki anlatamam bu arada abimle yengem.bosandi 5 yasinda bi kizlari var abimde kaldi bakici gelcek annemi istemrim.diye agliyo.o.kadar gucki kimseyi Allah yavrusundan ayirmasin cok.uzuluyorum
ya bugunde hep öyle az öncede oğlumun öğretmeni aradı altına kaka yapmış diye-yedek kıyafetleri çantasındaydı bugunde ilk defa çantasını evde unuttu-ki altına çişini bile yapan bi çocuk bile değildir ağlıycam artık sinirdennnn daha kızıma çorba bile yapamadım ....
busmai
caglaslı
hatoza
minita
zeynep
tubaal
denze
özlemcr
gsbaran
hullus
huli_b
canderin
jasmin
kader
...
...
neredesiniz kızlaaar?!
kimde var bu seksilik???
bunlar ilk defa yaptığım biscottilerim..:125::125:
Eki Görüntüle 611785 Eki Görüntüle 611788 Eki Görüntüle 611789 Eki Görüntüle 611790
Bunlarda dün sabah kahvaltıya yaptığım poğaçalarım..
Eki Görüntüle 611795 Eki Görüntüle 611796 Eki Görüntüle 611797 Eki Görüntüle 611798 Eki Görüntüle 611799 Eki Görüntüle 611800
kızlar bıberon almayan oğluşuma mimijumi spiariş ettık yakında kargoyla elıme gecer anne memesıyle aynı oldugu ıcın alırmıs bunu sıze bı onerı.amerıkadan gelıyo sıtesı var ordan sıparıs edılıyo turkıyede yokmus fıyatıda 15 dolar uygun yanı.ahh oğluşumm buyudugunde kıymet bılsın annesı ona ne careler arıyo :)))
sus ya arkadaş lar arasında herşey söylenirmiiiiiiiiiii çok ayıp çok
ya benim kız 5 dkka oldu olmadı uyandı birde kendiliğinden kalkıp oturuyor çıldırcammm :84:
ben gidimde yeme düşüneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?