ağzını yüzünü yerim senin varyaa çok tatlı he maaşallah
kızımın murnu akıyor :2::2::2::2::2::2::2:
canım şu meyve püreleri var ya bebekler için.. onun kavanozuna mayaladım. aha da resmiçok soalasın cenacım da yoğurt işi nasıl yani bu mama kavanozu denilen bildiğim kavanoz mu ölcüsü ney herkes sormuş gerçi de ben hiçbişey anlamadım bugün bi garibim sabahtan beri çok stres yaptım nedense anlamadım bu ek gıda işini....
cadııı!!! haricen tabiiorçken umu içiyorsunuz kız:44:
üzerinde birkaç gün çalışmam gerek..
görürsün
kolay gele bacım
ben de balkabağını haşladım, elma da ekledim,,
püre yaptım.. ayşecik uyansın maması hazır..
bu arada tadına bakamadım, ama yoğurtlar taş gibi, öyle kıvamlı olmuşlarkii..
saol bacım..yoğurdun hayırlı olsun cena
oğlum durmadığı için 2. mola verdim bende şimdi kucağımda oturmuş duruyo
annesini özlemiş galiba bal kuşum
cena sen tadına bakamadım dedin ya ben galiba oğlumun çorbasının tadına baktım
Allahım rüyam gerçek oldu börek yiyodum birsürü oruçkenn
bende bal kabağı artı patates yapmıştım
kalabalih emmeeee yazan yoh
kozmatik, DilaNaz+, EmirAliveAnnesi+, gulumser987+, feyzabilal+, borntobemother+, Barbarino+, KaRaKiZ3834+, ecrinn08
bizim burda semt pazarı çok yakın bugunde pazar günü pazara gelen uğruyo tam pcye bişer yazcam tık kapı pcaçık sabahtan beri 2 kez ıhlamur çaydanlığı 3 kezde kahve için su ısıttım çay çorba hiç saymıyorum yok ben dedim benim zaten buraya niyetlenmem hATA kapı çaldıkça sinrlerim hopluyo.....
saol bacım..
bu günlerde oruçluyum ya.. ağzıma her bi şey götürdüğümde sürekli oruçlu muyum diye düşünüyorum..
zamanla sen de alışırsın.. zaten Allah ikramda bulunmuş sana, afiyet olsun
balkabağı zaten tatsız bi şey o yüzden elmayla haşladım..
yoksa havuç ekleyecektim..
patatesle nasıl oluyor? sen bilirsin
teşşkürler teyzesi senin kızı alacam oğluma ona göre sennkinnde maşlhı var bal bunlar balll..ecoşa bol meyve yedr canm kıyamm hasta olmsn
canım şu meyve püreleri var ya bebekler için.. onun kavanozuna mayaladım. aha da resmi
Eki Görüntüle 611891
bir çay kaşığı yoğurdu bi o kadar ılık sütle açtım.. sonra süte katıp bi iki kez karıştırdım.
cadııı!!! haricen tabii
karakızın kocasıııııııııııııı!!!!keremcem kuma olmak isterse alabilirim, çok ısrarlı söylüyor
esteğfirullah canım ya..çok saol canım gerçekten çok açıklayıcı oldu ... deniyecem hemen o meyve pürelerinden de vermeye başladın mı kendin mi yapıyosun meyve çok cahilim ben bu konuda yaaa
karakızın kocasıııııııııııııı!!!!
karakız ne diyo, duyuyor musuuuuuuuuun?!:86:
dtk, inanır mısın bugün hep aklımdaydın..
dtk, psi ve delii neredesiniz siz?!
keremcem kuma olmak isterse alabilirim, çok ısrarlı söylüyor
alemsin ilknur alemsin
1- bugün 14. günüm. pazartesi perşembe tutuyorum. bazen çarşambaları da tutuyorum. yani haftada 3 bazen 4 gün.
emzirdiğim halde hamdolsun olumsuz bi tesirini görmedim, gün çok kısa.. gün içinde bol su iç. hiiçbişey olmaz Allahın izniyle.
2- kan damlası evde ama aynı sebeplerden ben de vermekten çekeniyorum. henüz hiç vermedim:26:
3-bizimki de bazen 3 bazen 4 kez uyanıyor.. emip uyuyor.. bugünlerde biraz daha mızmız geceleri ama zamanla o da düzelecektir.
normalde gece 12.30-01.00 gibi uyurdu,, bugünlerde 12 olmadan uyuyor.. bu benim için büyük nimet.. sabret canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?