Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım şu meyve püreleri var ya bebekler için.. onun kavanozuna mayaladım. aha da resmi

bir çay kaşığı yoğurdu bi o kadar ılık sütle açtım.. sonra süte katıp bi iki kez karıştırdım.

orçken umu içiyorsunuz kız :44:
cadııı!!! haricen tabii

Son düzenleme:

yoğurdun hayırlı olsun cena
oğlum durmadığı için 2. mola verdim bende şimdi kucağımda oturmuş duruyo
annesini özlemiş galiba bal kuşum
cena sen tadına bakamadım dedin ya ben galiba oğlumun çorbasının tadına baktım
Allahım rüyam gerçek oldu börek yiyodum birsürü oruçkenn
bende bal kabağı artı patates yapmıştım

saol bacım..

bu günlerde oruçluyum ya.. ağzıma her bi şey götürdüğümde sürekli oruçlu muyum diye düşünüyorum..
zamanla sen de alışırsın.. zaten Allah ikramda bulunmuş sana, afiyet olsun

balkabağı zaten tatsız bi şey o yüzden elmayla haşladım..
yoksa havuç ekleyecektim..
patatesle nasıl oluyor? sen bilirsin

Son düzenleme:
kalabalih emmeeee yazan yoh
kozmatik, DilaNaz+, EmirAliveAnnesi+, gulumser987+, feyzabilal+, borntobemother+, Barbarino+, KaRaKiZ3834+, ecrinn08

kalabalih emmeeee yazan yoh
kozmatik, DilaNaz+, EmirAliveAnnesi+, gulumser987+, feyzabilal+, borntobemother+, Barbarino+, KaRaKiZ3834+, ecrinn08

bizim burda semt pazarı çok yakın bugunde pazar günü pazara gelen uğruyo tam pcye bişer yazcam tık kapı pcaçık sabahtan beri 2 kez ıhlamur çaydanlığı 3 kezde kahve için su ısıttım çay çorba hiç saymıyorum yok ben dedim benim zaten buraya niyetlenmem hATA kapı çaldıkça sinrlerim hopluyo.....

Allah kolaylık versin.. başladı mı zaten arka arkaya gelir herşey

bak yaa
aksine sanki balkabağı tat veriyo
patatesle güzel benim oğlum onu daha çok sevdi
he o reklamı bende beğendim

çok saol canım gerçekten çok açıklayıcı oldu ... deniyecem hemen o meyve pürelerinden de vermeye başladın mı kendin mi yapıyosun meyve çok cahilim ben bu konuda yaaa

keremcem kuma olmak isterse alabilirim, çok ısrarlı söylüyor
karakızın kocasıııııııııııııı!!!!
karakız ne diyo, duyuyor musuuuuuuuuun?!:86:

çok saol canım gerçekten çok açıklayıcı oldu ... deniyecem hemen o meyve pürelerinden de vermeye başladın mı kendin mi yapıyosun meyve çok cahilim ben bu konuda yaaa
esteğfirullah canım ya..

hero babyden numune paketiyle gelmişti bu bana..
biraz vermeye çalıştım, istemedi.. şimdi yoğurt için işime yaradı..
yengemde var bunlardan, ondan alıcam birkaç tane..

meyveyi de haricen kendim cam rendede yapıp taze veriyorum.

Son düzenleme:
dtk, inanır mısın bugün hep aklımdaydın..
dtk, psi ve delii neredesiniz siz?!

busmai
caglaslı
hatoza
minita
zeynep
tubaal
denze
özlemcr
gsbaran
hullus
huli_b
canderin
jasmin
kader
...
...

neredesiniz kızlaaar?!

Son düzenleme:
karakızın kocasıııııııııııııı!!!!
karakız ne diyo, duyuyor musuuuuuuuuun?!:86:

sus ya arkadaş lar arasında herşey söylenirmiiiiiiiiiii çok ayıp çok

ya benim kız 5 dkka oldu olmadı uyandı birde kendiliğinden kalkıp oturuyor çıldırcammm :84:

dtk, inanır mısın bugün hep aklımdaydın..
dtk, psi ve delii neredesiniz siz?!

burdayım cenacımmmm
bende gecmişi okuyodum .inşallah hepiniz iyisinizdir.bugün oğlumun asısı vardı anammm ne kadar ağladı içim parcalandı masadan kalkınca hepsi gecti ama gözyasları sel oldu.evlilik çizelgeleri ne güzel olmus ben kusur kalmıyım nası yaptınız canım.bide coğunluk 2011 gibi ben yaslımıyım ne?

kızlar ben o reklamı izliyorum ama zaraya verem oluyorum allllll diye bağırısı yokmu?oğlum kriz geciriyo onun taklidini yapınca valla deli gibi olunuyormus cocuk olunca.bazen ağzımdan cıkan anlamsız cümleleri biri duysa kafamı yediğimi düşünür.tontikella tontik bunun türküsü olurmu

cok sagolasın canımm..ben sımdı ıcırdım bugunku kan ılacını..aemutu rendeleyıp bı kasıgına karıstırıp verıyorum..hem armut kakasını yapmasınıda kolaylastırıyor..aradada kayısıyı hafıf kaynanıp yumusatarak rende yapacam..kaka yapmazsa bızımkı ıhh ıhhh uyutmaz hıc valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…