Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben hergün önünden geçiyorum ama koştura koştura eve gittiğimden hiç giremedim haftasonu muhakkak uğrayayım o halde

canım alışmana sevindim zamanla daha az arayacaksın bende öyleydim şimdi biraz daha sakinim ama özlem hiç azalmıyor onu söyleyebilirim bu arada mama sandalyesi ilknurla benim bahsettiğimiz değil anladığım kadarıyla seninki hoşmuş fiyatıda uygun ben bi araştırıyım alıcam bu kez kafaya koydum :) yoksa ayırdığım para harcanacak afacanım durmuyo yerinde ayy altını değiştirmem 20 dk sürüyo bi o tarafa dönüyo bir bu tarafa fena hareketlenmiş biberon için bulduğun alternatif hoşmuş değişik geldi gözüme bizim biberon sorunumuz yok ama alabilirimde değişiklik olsun :) süt sağabiliyormusun kaç cc çıkıyor günde şanslısın ek gıdaya başladık artık yetmeme sıkıntın yok ben ne çektim 3 aydır bilsen
çağancığa geçmiş olsun ilaçlar işe yarar inş geçte olsa buldun sorunun kaynağını rahatlar kuzucuk şimdi şükür

neyse canm öpüyorun çağanıda görüşürüz

Eki Görüntüle 611765

bu arada kızıma kanzdan tulum aldım çok yakıştı çok çok banamı le geliyor ney netteki bebek resimleri gibi
internettekiler halt etmiş ecoşun yanında fotomodel valla senin kız

perfect tuzluk sandım ilk gördüğümde

sabah saat 9 da başlayan mutfak temizliği
iftara yarım saat kala son bulmuştur.
çok şükür Rabbime Allah'tan çok dolap yok mutfakta
olsa ne yapardım bilmiyorum :

Ay ılknur sonrqdan anladim espirini albeni haa çok güldüm..hangi şartlar zorladi kuzum seni

cok sagolasın canımm..ben sımdı ıcırdım bugunku kan ılacını..aemutu rendeleyıp bı kasıgına karıstırıp verıyorum..hem armut kakasını yapmasınıda kolaylastırıyor..aradada kayısıyı hafıf kaynanıp yumusatarak rende yapacam..kaka yapmazsa bızımkı ıhh ıhhh uyutmaz hıc valla:)

iç anadoluda bende olmayan evlendirme merakı

Mutlu mesut ol cnm..benim ablam da erken yasta evlenip iki cocuktan sonra boşandı..biz çok üzüldük halada atlatamadik annem zamaninda israr ettigi icin çok pişman.yanlış anlama sen her daim mutlu ol ama insanlara kendi hayatlarini yasama hakki verilmeli yaa

ahh ahh bana vermediler ille evlncen dediler yoksa şimdi kendileri diyor evlencek yaşın değilmiş işte hele çocuk doüğurcak yaşın hiç değilmş diye

hakkımı sadece kimseye helal etmiyorum okadar

ahh ahh bana vermediler ille evlncen dediler yoksa şimdi kendileri diyor evlencek yaşın değilmiş işte hele çocuk doüğurcak yaşın hiç değilmş diye

hakkımı sadece kimseye helal etmiyorum okadar

Ayni ablamla konusuyom sanki.ablam herseyde annemi suçladı.3 yil olacak bosanali daha yeni yeni annemle buzlari erittiler.annem ablam bosandigindan beri geceleri uyuyamaz.zor bi süreçten geçtik halada geçiyoruz.

Aksama mercimek çorbası, firinda köfte patates , salata var menumde. Zayifladim artık eski pantolonlarima sigabiliyorum, o yüzden odullendireyim i dedim kendimi

hoppaaaaaaaaaaaaaaaa herkes gıttııı herkessssssss yaşasın yanlızımmmmmmmmmm Allahım sana bin şükürrrr evım ne kadar pis ve dagınık olsa da yanlızım ya mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar kac gündür aklıma takıldı tvde kruvasan reklamı var belki görmüşsünüzdür neyse ben küçükken önceden ilgiyle yapılmış ici çikolatalı ustunde şeker serpilmiş dikdörtgen şeklinde paketi yavruagzi kremrengi gibi birşey vardı yanılmıyorsam ülker ürünüydü.kac gündür adını düşünüyorum taktım bir kere.bilen vqrsa adini bana soyleyin nolur

Ayni ablamla konusuyom sanki.ablam herseyde annemi suçladı.3 yil olacak bosanali daha yeni yeni annemle buzlari erittiler.annem ablam bosandigindan beri geceleri uyuyamaz.zor bi süreçten geçtik halada geçiyoruz.

bende öyle calışırsam atlatırım öyle düşünüyorum

hoppaaaaaaaaaaaaaaaa herkes gıttııı herkessssssss yaşasın yanlızımmmmmmmmmm Allahım sana bin şükürrrr evım ne kadar pis ve dagınık olsa da yanlızım ya mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kat kat tat mı öyle bişeydi sanki
bu arada sen bugün başlıyomuydun nasıldı ilk gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…