Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hey heyy günaydın annişler! Dün aşımızı olduk, akşam az ateşi çıktı calpol verdim düştü ama bütün gece husuzluk yaptı Siz de ne vqr ne yok ?

Eki Görüntüle 612841

kızım çok hasta teyzoşları :2:

yerım ben senı yerımmmmmm. maşallah ne tatlısın sen..
çoooook geçmş olsun...

ben de yay burcuyummm....

ben kızım 1,5 aylık oldugundan berı calısıyorum. gunde ıkı defa sagıyorum. her seferıınde yaklasık 150 cc kadar cıkıyor. ıyı mı dıye sorna arkadaş gayet ıyı bence...

bır de buyudukce bebısler sanıırm calısmak daha zor gelıyor. onceden pek anlamzıd kızım ama yaklsık 10 gundur ben ısten eve gelınce bana bakıpğ guluıyor, kucağıma almam için elelrını bana doğru uzatıyor...
allah tan cuma gunu yarı yıl tatılı baslıyıor. kzıımla 15 gun bas basayız...

Keske cocuklar ayaklanıp yürümeye başlamadan buluşursa çünkü onlar bizi oturtup iki çift laf ettirmezler:)

Hey heyy günaydın annişler! Dün aşımızı olduk, akşam az ateşi çıktı calpol verdim düştü ama bütün gece husuzluk yaptı Siz de ne vqr ne yok ?

Bizde dün yaptık aşısını gece ateşi çıktı ben de calpol verdim ama cok huysuzlasti uyumadı desem yeridir

Eki Görüntüle 612841

Allah şifa versin kuzuma.. Bizde yeni yeni atlatıyoruz.. hala burnu hırıltılı..:2:
geçmiş olsun sizede.. bizimde cuma günü aşımız var.. :18:

Ben istiyorum buluşmak...
sizlerle oturup sohbet etmeyi çok isterim gerçekten..:13:

CENA , kardeşim var İstanbul da yazın ona gelirim inş. o zman buluşmayı çooook isterim sizlerle de.Eğer Eskişehir e gelirseniz de misafir etmeyi çoooooook isterim.

CENA , kardeşim var İstanbul da yazın ona gelirim inş. o zman buluşmayı çooook isterim sizlerle de.Eğer Eskişehir e gelirseniz de misafir etmeyi çoooooook isterim.
ben eskişehire gelirsem sana gelmeyi çok istiyorum.. nerede oturuyordun tam olarak..kanal 26'nın ordaydın diye hatırlıyorum..:26:

canım benımde ole ççıft gogus 150-160 cıkyo cok ıyı bencede.maşallah dıyeyeım
çağanda ben ısten gelınce benı gordugu an ağlamaya baslıyo bu durum nezaman duzelır bılmıyorum
annem gun boyu cok ıyıydı senı gorunce ole ıcın rahat olsun dıyo.
anlıyolar artık buyuduler offf çalışmak cok zor ama canancım sözüm sanada aynı zamanda çalışmadanda olmuyo
hersey onlar ıcın.bı bez ıslak mendıl 50 tl anında gııdıyo eşim çalışma dıyo banada ama olmazzz gunde 8 saat çalıstıgım zaten
yarısında uyuyo.

Sayın başkan(Cenaaaaaaa-topiğin gülü)yoklama almışsınız.Buradayımmmmmmmmm.Son 10 gündür çok yoğunum.Ya misafir geliyor ya da biz gidiyoruz.Bir taraftan da benim bıdığı ek gıdaya alıştırmaya çalışıyorum.İştahsız çok ama çok iştahsız.Ama bütün bebişler öyle sanırım.
Libyana biscottilerine bayıldım.Tadı nasıl oldu?Beğendiyseniz hemen tarif istiyorum.
karakız bir ikinci bebiş lafı dönüyor sanırım.Erken değil mi?

günaydın canım sen çalışmaya başladın mı?
başladım canım (( çokk zormuss senı hep takıp ettım yazılarını.ama yasamayınca anlamıyomus ınsan.benı gorunce ve ben cıkarken aglıyoyaa canımdan can gıdıyo ama olmuyo kuzum çalışmadan yaaa.oğluşuma sureklı bıseyler alıyorum ve esıme agır gelsın ıstemıyorum esım bırak dıyo ama 4 yıllık ıyı bı ısım var ve cok rahatım calısma saatım az.kurumsal bı fırma. süt ıznımı haftalık 1 gun kullanıyorum yanı 2 gun evdeyım sutumu rahat sağabıılıyorum bı anne daha ne ıster ama gelgörkı alısamadım sızde durumlar nasıl

Son düzenleme:
günaydın canım sen çalışmaya başladın mı?
başladım canım (( çokk zormuss senı hep takıp ettım yazılarını.ama yasamayınca anlamıyomus ınsan.benı gorunce ve ben cıkarken aglıyoyaa canımdan can gıdıyo ama olmuyo kuzum çalışmadan yaaa.oğluşuma sureklı bıseyler alıyorum ve esıme agır gelsın ıstemıyorum esım bırak dıyo ama 4 yıllık ıyı bı ısım var ve cok rahatım calısma saatım az.kurumsal bı fırma. süt ıznımı haftalık 1 gun kullanıyorum yanı 2 gun evdeyım sutumu rahat sağabıılıyorum bı anne daha ne ıster ama gelgörkı alısamadım sızde durumlar nasıl

Evet canım çok güzeldi.. hemen özelden atıyorum..

Yoooook canım ya nerdeeeee...Yaklaşık 1,5 ay önce bir bab bab ba ba demişti.Sevinçten çıldırdık.Sonra tık yok.Ama çoğumuzunki demiyor, o zaman normal.Bazı çocukların gelişimi gerçekten hızlı oluyor.Bazen baba, anne, dede falan diyorum.Yüzüme bakıp gülüyor sıpa.Ben de gülmeyeceksin, dediklerimi söyleyeceksin kızım diyorum.Yine gülüyor.

cok zor ,her zaman da zor olacak. bıze hasret buyuyecekler belkı ama bızde gerı kalan vaktı verımlı gecırmek ıcın elımızden gelenı yapacağız.

Benim de 18 günüm kaldı.İçim daralıyor.Yarım gün çalışacağım diye seviniyordum.Sabah müdürümle konuştum.Bir gün tam çalışmam gerekecek.Öğle arasında eve geleceğim.Çalışan anne olmak çok zor.Sırf ikinciye bu yüzden mesafeliyim.Allah yardımcımız olsun.

keşk temmuz anneleride biraraya gelse ama malum herkez farklı yerleder çok hoşuma gtdi inceledm bnde canm
tuğçecim evin ne kadar büyük senin yahu ben o kadar şey alsam eve sığdıramam ki mama sandalyesini bile napıcaz diye düşünüyoruz pusetin işi bitti çatıya çıkaracaz galiba :) şaka bi yana dediklerin mantıklı ama ben koyduğum an çığlık çığlığa alıyor yine de dediklerini dikkate alıp kademe kadem geçiş yapmaya çalışıcam inş...
Bu arada o kadar beğenmişsiniz saolun ama ben bu beğenilerden nasıl hareket etmem gerektiğini pek anlayamadım saolun varolun

yazdıklarını üzülmem gerekiyor biliyorum ama inan sevindim çünkü aynı durumda olanlar da hala var diye düşünüp rahatladım ister istemez insan kendini sorunlu ve beceriksiz hissediyor ben de puset dışında hala bişey yok yerde yuvarlattırmaya çalışıyorum ondan öı acaba mama sandalyesi veya ek gıda işe yarar inşallah...almaya çalışıcam umarım sende de benden de başarılı sonuçlar gelir...

evet öyleymiş ben de yeni keşfettim gerçekten darısı başımıza

Tekrar ne zaman gelecektin canım? Sömestırda bende kayserideyim çünkü.
Eki Görüntüle 612841

Kıyamam kuzuyaaa. Çokta masum çıkmış yaaa

Öğle paydosunda biraz bal kabağı,biraz taze bezelye, biraz havuç,1-2 tane kuru fasülye, 1 kuşbaşı büyüklüğünde tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı kadar arpa şehriye, bir kuru incirin 5 te 1 ini koyup çorba yaptım. Biraz atmasyon oldu ama tadı güzeldi. Bakalım yiyecekmi tosbaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…