Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben polis üniforması için memur oluyorum hayır destek vermem

polis üniforması hakkında bişey duymadım canım
daha çok başörtüsü özgürlüğü için
tabii destek verip vermemek senin tercihin

bende aynıyım yaa senin branşın neydi canım

karakız çoook tatlı bu yaaa istiyorum ben oğlumaa
bebeğin hasta hali bile tatlı yaa
Rabbim nasıl güzel yaratmış maşallah tüm bebişlerimize

barbarino canım Allah kolaylık versin yaa
ağlayınca dayanmak en zoru di mi yaa
:2::2:

yaa kızlar var yaa ben mutfağa girdim sizde kaynatmışsınız burda maşallah
kurabiyemi yaptım pastamı yaptım patatesli poğaçamı yaptım
1 tepsi peynirli 1tepsi kıymalı börek yapıcam bi de en kolayı makarna salatası kaldı
ve evi toplamak
oğlum dursa 1 saatlik iş
ama onunla 3 saate anca
olsun annesinin aşkı iyi olsun gülsün bana
ayy keşke sizde gelseniz yerdik ne güzel
ama o kadar uğraştım resim çekicem koyucam buraya banane

Amaa biz resimle doymayız kiiiiiiii((

Canım ben şöyle yapıyorum.Yere iki katlı yorgan serdim, biraz onda oyalıyorum.Bu genellikle uyanınca oluyor.Çünkü en keyifli zamanı.Yoksa pek durmaz.Biraz yuvarlanıyor, oyuncaklara oek ilgisi yok ama oyun falan yapıyorum.Ondan sıkılırsa biraz oturtup oyalıyorum, bu en fazla 5-10 dakika sürüyor ama olsun.O kadarı da kardır diyorum.Yürüteç benim açımdan kurtarıcı.Hiç bir yerde durmazsa yürütece koyuyorum.Zararlı falan diyorlar ama bence kucağa alışmasından iyidir.En azından enerjisini boşaltıyor.Ayrıca çoooook mutlu oluyor.Uyku konusunda benimki de seninkiyle aynı.En ufak sese uyanır.Buz de baştan beri sese alıştırmaya çalıştık ama o tamamen yapısıyla alakalı olmadı.Biz günümüzü böyle geçiriyoruz.

arkadaşlar bende şu bebek çizelgelerinden yapmaya çalışıyorum.

bir türlü olmuyor hata veriyor sürekli yardımcı olurmusunuz:44:

canım ben bu tarafları pek bilmiyorum da.. ne zaman istersen buyur gel canım kapım açık..

teşekkür ederim canım misafirperverliğin için inşallah bir gün kısmet olur

Eki Görüntüle 612841

kızım çok hasta teyzoşları :2:

yaa kız bunun resmini koyma böyle yaa valla nazarımız değecek çocuğa diye ben korkuyorum :18:

Ben de maltepedeyim ben deeeeee beni de unutmayın

Ben imzamı verdim valla özgürlük herkesin hakkı

tamam canım herkes maltepe de oturuyormuş demekki

canım benim yaa çok şanlısın sen valla böyle bir mesleğin olduğu için ne güzel aralarda hep kızınla beraber olabiliyorsun

ayy canım demi yaşamadan tam olarak anlaşılmıyor davulun sesi uzaktan hoş gelir derler doğruymuş
aynen ya çalışmak birazda onlar için geleceği için her gördüğümüzü almak istiyoruz

bunları hangi öğlen paydosunda yaptın sen çalışıyormuydun?

ellerine sağlık canım yemiş kadar oldum ben kendi adıma
ama resimlerini de görsek fena olmaz yani

sağol teyzoşu grip + öksürük dikkat edin :2:
Aman Allah korusun tüm bebişleribizde yeni atlattık cnm

Maşallah şekerim pek hamaratsın, sen bu pastaları yaparken oğlan ne yapıyor?? Ben beceremiyorum heralde yaaa:18: ancak akşamki yemeği yapmaya fırsat oluyor o da tek çeşit bilemedin 2.
Dün annem vardı oğlanla ilgilendide bir kurabiye yapabildim valla ben.

maşallah diyorum birsürüüüüüü merakla bekliyoruzz
demekki biz de materyal eksikliği var çünkü genel kanı çocuk hoppala yürüteç mama sandalyesi gibi şeylerde oyalandığı yönünde ben de gidip ogillerden birşeyler bakayım bari babiş gelsin de okuldan gidelim inşallah ben de artık yarara zarara bakamıyorum günü kurtarmak derdindeyim şu an için
ayy çok güldümmm benimki anneye benzer bi ses çıkardığında ben de hemen eşime diyorum gördün mü bak ilk anne dedi diye onu inandırmaya çalışıyorum o yokkken baba derse bile söylemicem banane

Kızlar herkese ayrı ayrı yazmayayım bari direk tarifi paylaşayım..

Biscotti Tarifi
Malzemeler:
3 adet yumurta
1 cup toz şeker (180 gr)
3 cup un (360 gr)
10 gr kabartma tozu
10 gr karbonat
küçük doğranmış kuru kayısı, ceviz.

Yapılışı:
1- Yumurta ve toz şekeri krema gibi oluncaya kadar yüksek devirde çırpın.
2- Un, kabartma tozu ve karbonatı birlikte eleyin.
3- Kabaran yumurta akına un karışımının yarısını ilave ederek alttan yukarıya doğru karıştırın. Biraz toparlanmaya başlayınca karışımı mutfak tezgahına alın.
4- Kuruyemişleri hamura ekleyin ve kalan un karışımını yavaş yavaş yoğurarak ilave edin.
5- Tüm unu biscotti hamuruna yedirince hamuru iki eşit parçaya bölün.
6- Böldüğünüz iki hamur parçasını kullanacağınız tepsinin boyu kadar rulo haline getirin.
7- Hafifçe yağladığınız fırın tepsisine hamurları biraz aralık bırakarak yerleştirin.
8- 150 derece önceden ısıtılmış fırında 45 dakika kadar pişirin.
9- Biscottileri fırından alır almaz sıcakken dilimleyin ve dilimlediğiniz yüzü yukarı gelecek şekilde tekrar tepsiye dizin.
10- 150 derece fırında 10 dakika daha fırınlayın. Oda sıcaklığına gelince servis yapın.

Devamı için: Biscotti Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri

kızlar cup dediği su bardağı oluyor kafanız karışmasın..
Tarif için mutfak sırlarına teşekkür ederim.. bu arada ben tarifte biraz değişiklik yaptım.. üzerine bazı tariflerde yumurta beyazı sürülüyordu.. bende sürdüm.. ama bu tarifte yok..

Son düzenleme:
kızlarr ne zamandır giremiyordum. malum cuma günü sünnet oldu oğluşum. bizi ameliyathaneye almadılar.hemşire götürürken çok ağladı yavrum.ameliyattan çıkıp getirdiklerinde hala uyuyordu.nasıl kızmışsa hemşireye bir asık suratla uyumuş ki sormayın.10 dk. sonra uyandı kuzum.beni görünce nasıl gülücükler atıyor.neyse eve geldik. uyudu bir güzel oğlum.2 saat sonra uyuşukluk geçince yıktı ortalığı.hemen ağrı kesici falan verdik. yarım saate sakinleşti.ama ilk gün her çiş yapışında ağladı.ertesi günü bişeyi kalmadı ama dün kontrolümüz vardı.doktor iyi buldu.kantaron yağı süreceksiniz hem acısını alır hem yarayı çabuk iyileştirir dedi doktor. biz de sürüyoruz bol bol.Allaha şükür atlattık zor kısmını.bu hafta da aşılarını bir olsaydı yavrum.sonra yarıyıl tatili. ohhhh oğluşumla 2 hafta

maşaallah oğluşun adam olmuş artık... ağrısız sorunsuz atlatmışsınız ne güzel..

Amaa biz resimle doymayız kiiiiiiii((
canım yaa.
sana da yaparım tatlım

ilk başta şunu söyleyeyim ki 4-5 aylıkken falan
bunları hiç yapamıyodum yalnız durmuyodu yeni yeni alıştışöyle canım
oğlumla 10 dk da yapılacak iş 1 saate çıkıyo bu birincisi
ikincisi biraz mama sandalyesine oturttum beni izledi
sıkılınca eline oyucak verdim bi kaç tane
ondan da sıkılınca küçük bi havuç verdim
sonra artık onu mama sandalyesinde tutmak imkansız
hale gelince
oturma odasına gelip biraz oynadım
sonra onu yalnız bıraktım orada yuvarlandı
sonra sütünü içirdim uyuttum uyanınca tekrar aynı döngü
yani parça parça yaptım ama bitti sonundaa
sadece evi toparlamak kaldı
7 de gelecekleri için ona da bol bol vaktim var.

ayy hayırlı uğurlu olsun
genel anestezi olmuş anladığım kadarıyla
sen nerdeydin canım özelde mi yaptırdın?
darısı başımıza inşallah

Son düzenleme:

Hani resimler nerde....

FEYZA bu bana yapilirmi, diyetteyim bennn

Cenaa nerdesin kuzum:44:

Libyana tarifi haftasonu denicem ama daha oncede yapmistim icindeki kurukayidilardan dolayi kesmesi zor ilmustu dagilabiliyo bakalum insallah bu guzel olur, tesekkurler

Aksam kocisle sinemaya gidicez, celal ile ceren

selamm :)

ben de sizler gibi temmuz 2012 annesiyim,Allah'a çok şükür dünyalar güzeli bi kızım var..
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri takip ediyorum temmuz annelerini üye olmak bugüne kısmetmiş.
annelik konusunda sizlerden çok şey öğrendim umarım ben de sizlere faydalı olabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…