pastanızda çok şıkmış büyümüşte ufaklık babasının yaşını kutlarmışailecek güzel seneler yaşlar devirmeniz dilegiyle canım
ilk günaydını ben yazıcam diye heveslenmiştim
ama benden erkenci anneler varmış
günaydın
biz de saat 7.30 da uyandık
oğlumu banyo yaptırdım
sütünü içti...
bende kendime ıhlamur yapıyorum kahvaltı edicem
bugün misafirlerim var
kalabalık bir grup 12 kişi falan
sohbet olacak arkasından pasta börek servisi
işe başlamam lazım önce kahvaltımı yapayım da
ya ama olmaz ki öyle bende gelmek isterim buluşmaya
yaza saklayın şu işi yaa:26:
dün akşam eşimin doğum günüydü tabi biz önceden hediyelerini falan vermiştik ama işte pasta alayım bari dedim
kaynvalıdemlerde kutladık
Eki Görüntüle 612748
pastamızı daha çok kayınvalidem beğendi herkese baksana pastayı melisa babasına almış diyip durdu akşam boyunca
tabi eşim resmi çekerken mumları çekmemiş 32 yazıyordu mumda ama beyefendi yaşlanma bunalımına girmiş sanırım
bende çok beğendim pastayı nice yaşlarınızı
mutlulukla bir arada kutlamayı nasip etsin Rabbim
niye bilmem kv ile ilişkin de sıcak geldi bana okurken
öyle mi ?
yok öyle kanki modunda değilizdir ama çokda kötü değilizdir fakat ben hep arada bir mesafe bırakırım bazen bakarım
çok sık gidip gelmeler başlar ben hemen geri çekilirim anlar sağolsun ayy ne kötü gelinim
genede allaha şükür derim severim kendisini sağolsun çok yardımı dokunur allah için
benimkinden farklı olduğunu anlamıştım zaten
Allah bozmasın senin mesleğin neydi canım ?
cincon kız sen nerde oturuyorsun ki hep aziz bebenin önünden geçiyorsun :44:
amin canım niye seninki problem limi?
ben finans sektöründe çalışıyorum canım muhasebe yani
ahh ah hiç sorma çekmeköyde oturuyorum küçükyalıda çalışıyorum hergün küçükyalıdan kozyatağına geliyorum otobüsle ordan carrefourun arkasına yürüyorum bi daha otobüse biniyorum 1 saat de öyle gidiyorum 8 gibi evdeyim
bu arada dün akşam eşim almaya geldi beni işten yolda nolur aşkım aziz bebeye bakalım nolur nolur (e-5 kenarında araba parketmeyi hiç sevmezde kendileri arabası pek kıymetlidir paşamın :)) neyse en son pes ettim baktım kendiliğinden yanaştı aziz bebeye ben bir heves daldım içeri allah indirim indirim diye ne indirimi bindirim olmuş alt katta mama sandalyelerinin olduğu yere indim orda indirim yokmuş zaten ellerinde malda kalmamış bi tane ficher price mama sandalyesi alacak oldum 224 tl ye ama bacak arası çocuğu rahatsız edecek türdendi bide silinebilen kumaş değildi almadım gene alamadımüst kata bakayım dedim kıyafetler falan fiyatlar normal ama bizim kıyafet ihtiyacımız olmadığından fazla kaptırmadım kendimi şimdiden gelecek yıl giyeceği giysilerini bile aldım oğlumun zaten hediyelerde geliyor ama napıyım tutamıyorum kendimi şimdi özlemde varya nerde bir çocuk mağazasının vitrininde kıyafet görsem oğlumu hayal ediyorum içinde dayanamıyorum çocuk doğduğundan beri kendime bir bluz almışlığım yok kendime niyetle gittiğim tüm mağazalarda çocuk reyonunda alıyorum soluğu :))
bu arada sanırım yakınız sende kozyatağındamısın canım
problemli değil de samimi değil
görünürde hiç problem yok ama samimi olmayınca olmuyor
yani ben yapamıyorum yapmacık davranamıyorum
zaten eşimin öz annesi de değil
onun için takmıyorum kafama
gunaydınnnnn kızlarr
ahh ah hiç sorma çekmeköyde oturuyorum küçükyalıda çalışıyorum hergün küçükyalıdan kozyatağına geliyorum otobüsle ordan carrefourun arkasına yürüyorum bi daha otobüse biniyorum 1 saat de öyle gidiyorum 8 gibi evdeyim
bu arada dün akşam eşim almaya geldi beni işten yolda nolur aşkım aziz bebeye bakalım nolur nolur (e-5 kenarında araba parketmeyi hiç sevmezde kendileri arabası pek kıymetlidir paşamın :)) neyse en son pes ettim baktım kendiliğinden yanaştı aziz bebeye ben bir heves daldım içeri allah indirim indirim diye ne indirimi bindirim olmuş alt katta mama sandalyelerinin olduğu yere indim orda indirim yokmuş zaten ellerinde malda kalmamış bi tane ficher price mama sandalyesi alacak oldum 224 tl ye ama bacak arası çocuğu rahatsız edecek türdendi bide silinebilen kumaş değildi almadım gene alamadımüst kata bakayım dedim kıyafetler falan fiyatlar normal ama bizim kıyafet ihtiyacımız olmadığından fazla kaptırmadım kendimi şimdiden gelecek yıl giyeceği giysilerini bile aldım oğlumun zaten hediyelerde geliyor ama napıyım tutamıyorum kendimi şimdi özlemde varya nerde bir çocuk mağazasının vitrininde kıyafet görsem oğlumu hayal ediyorum içinde dayanamıyorum çocuk doğduğundan beri kendime bir bluz almışlığım yok kendime niyetle gittiğim tüm mağazalarda çocuk reyonunda alıyorum soluğu :))
bu arada sanırım yakınız sende kozyatağındamısın canım
teşekkür ederiz canım amin
biz mecbur erkencilerdeniz canım çalışıyorum ya 05:30 da başlıyor benim mesai
ohh misafir varmış bugün menü süperdir şimdi döktürürsün afiyet olsun canım
hiç takılma o zaman diycem ama genede eşini o mu büyütmüş acaba ?
sonuçta ne kadar sevmesek kızsak da eşlerimiz üzerlerinde hakları var onların hatırına katlanmak lazım
eee annede olduk anlıyoruz bir çocuğa ne kadar emek veriliyormuş o yüzden bu açıdan bakarsak biraz daha ılımlı
olunabiliyor karşı tarafa karşı ama sana karşı hala kötü davranıyorsa tabi orası ayrı
hoppaaaaaaaaaaaaaaaa herkes gıttııı herkessssssss yaşasın yanlızımmmmmmmmmm Allahım sana bin şükürrrr evım ne kadar pis ve dagınık olsa da yanlızım ya mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biz ancak uyuyabildik oğluş da babamız da uyudu ben de gündüz pek bakamadım bugün şimdi gireyim dedim...kızlar biz eşimle çocuk uyumuyorsa hala aynı sofrada yemek yiyemiyoruz yani bu en basiti tabi yerde yuvarlanmaz oyuncaklarla ilgilenmez koccaman oldu hala sürekli kucak istiyor kucakta da tek bi kişide durmaz ondan ona ondan ona oyun mu sanıyo ne anlamadım :44: sonra uyuduğunda da hiçbir iş yapamazsın bulaşıkları bile makinaya atsan tak uyanır mübalağsız söylüyorum laminantların çıtırdama sesinden uyanıyor o derece...şunu da ekliyim en başından beri sese falan çok alışkındır aslında kvlerle altlı üstlü oturduğumuzdan zaten ses hep mevcut o olmasa dahi ben evdeyken hep bi ses ararım ya tv ya pc.de müzik hiç olmadı kendim çalar kendim oynarım ama bu çocuk ha 40ınde değişir ha 3 ay ha 5 - 6 derken...gündüz hummalı bir temizlik yaptım o arada eşim ilgilenmese hayatta durmaz ama o şekilde de durmuyo zaten...yapmadığı şebeklik kalmadı sürekli bir doyumsuzluk var...neyse sadete geleyim mesela siz burda yazıyosunuz ya bebişler varken tonla iş yapıyosunuz temizliktir mamalardır işte ben oğlum uyanıkken hayatta yapamam ya tam anlatamıyorum ama çocuk sürekli mız mız doğduğunda zaten ilk 3 ay sürekli ağladı biyografi de vereyim de kafanızda öyle bi şekil oluşsun 4 aydan sonra anca gülmüştür kolikti benim bebeğim acaba onun etkileri mi diyorum saçmalıyor olabilirim ama artık hiçbir işe yetemiyorum geçen yıl okula gidip gelirken ( ki hergün 6 saatim yolda geçerdi ) herşeye çok daha fazla yeterdim ütü temizlik yemek hep çok rayındaydı tabiiki bebekle herşeyin aynı olmasını beklemiyorum ama benim oğlam her saniye yanında olayım istiyo yere de battaniye sarıp bırakkıyorum etrafı oyuncaklarla dolu 2 saniye oynuyo sonra hop başlıyo :84::84::84::84::84: işin özü kendi kendine vakit geçirmesini nasıl sağlayabilirim sizce :44: amma da yazdım bee
İşte verdimmmm.. Ne güzel olur serbest olsa dimi yaaa. Olma ihtimali ne acep?arkadaşlar kamuda kılık kıyafet
özgürlüğü için destek verir misiniz acaba?
özgürlük herkesin hakkı değil mi?Kılık Kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza
ayyyy geçmişi okumak her geçen gün zorlaşıyor artıkmaşallah size ama biz çalışanlarıda düşünün birazcık yaa
karakız anacım sen neler diyorsun öyle kocişin okumuyor demi buraları
neyse şaka bir yana birbirinizi çok sevdiğiniz güzel kızınızdan belli yoksam bu kadar tatlı bebeyi nasıl yapardınız
cenacımmm ayy valla bende gelmek istersim buluşursanız olmadı bizede gelebilir siniz yani libyana pendik temi oturuyor ben karşıda oturuyor diye aklımda kalmış:44:
libyanakızz sen bana daha yakınmışsın ya
elifnaz canım bende başak hanıma gitmiştim memnun kalmıştım sende gitmişsin memnun kaldın mı bari?
cincon kız sen nerde oturuyorsun ki hep aziz bebenin önünden geçiyorsun :44:
kızlar bebeişleriniz anne baba dede mama diyormu??? bizimki henüz demıyor kendi çapında konuşuor ama anlamıorm ne dediğini dün zeyneple konuşuodk faceden ömürcük diyormuş maşalah bizimki nezamn der acaba gün içinde tekrarlıyormusunz bu kelimeleri bebişlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?