05.30 mu çok erken allah yardımcın olsun o saatte evdenmi çıkıyorsun çocuğu kime bırakıyorsun ben 7 de çıkıyorum evden anneme götürüyorum miniğimi 7.5 gibi ordan çıkıyorum 8.5 ta işyerindeyim bide araba alırsam inşallah (eşime talimat verdim araba bakıyor bana :)) o zaman akşamlarıda daha erken kavuşacağım meleğime sabahlarıda daha geç çıkarım evden
valla davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş bende sana özeniyordum herşeye yetişiyorsun diye 5.5 u duyunca halime şükrettim bide eşim hafta içi evde sabahları o yatarken çıkmak ne zor geliyor şeytan dürtüyo kıvrıl yanına uyu boşver işi diye sonra şaplak atıyorum şeytana düşüyorum yollara
kızlar bebeişleriniz anne baba dede mama diyormu??? bizimki henüz demıyor kendi çapında konuşuor ama anlamıorm ne dediğini dün zeyneple konuşuodk faceden ömürcük diyormuş maşalah bizimki nezamn der acaba gün içinde tekrarlıyormusunz bu kelimeleri bebişlerinize
son zamanlarda da ada demeye başladıkızlar bebeişleriniz anne baba dede mama diyormu??? bizimki henüz demıyor kendi çapında konuşuor ama anlamıorm ne dediğini dün zeyneple konuşuodk faceden ömürcük diyormuş maşalah bizimki nezamn der acaba gün içinde tekrarlıyormusunz bu kelimeleri bebişlerinize
Gü nay dııınnn!!! Haftaiçi çenemiz mi düşüyo ne? oku oku bitmiyo heeee....
İşte verdimmmm.. Ne güzel olur serbest olsa dimi yaaa. Olma ihtimali ne acep?
yok 5:30 da yatağı terkediyorumsonra kızımın yemeklerini çorbasını falan hazırlıyorum ortalığı topluyorum süt sağıyorum kızımı giydiriyorum biraz oynuyorum onunla gitmeden sonra bakıcı geliyor zaten 7 de evden çıkıyorum bende bundan önceki arabamızı sattımıştım en sonunda allaha şükür alabildik arabamızı araba bende kalıyor eşimin işyeri evimize benim iş yerinden daha yakın
bende hafta sonları işe giderken öyle oluyor benim eşimde hafta sonları çalışmıyor bende kıvrılayım diyorum ama olmuyor maalesef
senin bebeğe kv bakmıyo mu canım
kızlar çıkmayan dişlerimiz içindiş buğdayı araştırması yaparken bambaşka duygulara büründüm... Berra'nın Diş Buğdayı ~ LeGa-Be-Be
bu sitenin yazarı anladığım kadarıyla 2012 mart annelerinden ve verdiğim linkteki 6. resme bakarsanız hep buradan tanıştıkları arkadaşlarıyla resimler çok duygulandım nedense..bizler de böyle olsak ya keşke...ayrıca sitede de çok güzel bilgiler var paylaşmak istedim faydalı olacağa benziyor...Hatta bi alıntı daha yapayım topiclerinden
''Gerçekten ama gerçekten iyi ki vesile oldu bu veletlerde burada bir araya geldik. O kadar farklı farklı gruplar oluştu ki, bu topic sayesinde, oylesine şaşılacı derecesinde güzel arkadaşlıklar....
Birbirimize çok destek olduk bu süreçte, ihtiyaç durumunda yardımına koştuk. Pompalar mı hediye edilmedi, biri öbürünün bebeğine mi bakmadı, annesi hasta diye süt veremeyecek diye, diğeri buzluktaki poşet poşet sütünümü götürmedi....
Bunlar çok değerli, çok anlamlı şeyler maalesef gerçek hayatımızda destek göremeyeceğimiz konular... Annelik masumiyeti diye yazımda belirttiğim şeyde buydu. Annelik söz konusu olduğunda ben art niyet aramıyorum. Bu yüzdendir ki, birçoklarının korkuyla yaklaşacağı buluşmalara gözü kapalı gittim, organize ettim.
Anneliğimizin masumiyetini kaybetmeyeceğimiz koca bir ömür dilerim hepimize...''
Ayyy çok duygulandım ben de istiyorum ben de...Tebrik ediyorum ayrıca da mart annelerini vallahi bravo!!
biscotti annem çok seviyor, güzel oldu mu ?tarifini alayım
bir de capri sun vardı ,geçenlerde gördüm bi yerde içtim eski tadı alamadım
Evet caanım ben pendikteyim.. sen cenaya daha çok yakınsın.. cena da maltepede oturuyor çünkü..ayyyy geçmişi okumak her geçen gün zorlaşıyor artıkmaşallah size ama biz çalışanlarıda düşünün birazcık yaa
karakız anacım sen neler diyorsun öyle kocişin okumuyor demi buraları
neyse şaka bir yana birbirinizi çok sevdiğiniz güzel kızınızdan belli yoksam bu kadar tatlı bebeyi nasıl yapardınız
cenacımmm ayy valla bende gelmek istersim buluşursanız olmadı bizede gelebilir siniz yani libyana pendik temi oturuyor ben karşıda oturuyor diye aklımda kalmış:44:
libyanakızz sen bana daha yakınmışsın ya
elifnaz canım bende başak hanıma gitmiştim memnun kalmıştım sende gitmişsin memnun kaldın mı bari?
cincon kız sen nerde oturuyorsun ki hep aziz bebenin önünden geçiyorsun :44:
canım biscottinin tarifini internetten aldım.. burda link verilebiliyormuyuz o yüzden özelden yazayım..
Evet caanım ben pendikteyim.. sen cenaya daha çok yakınsın.. cena da maltepede oturuyor çünkü..
Yok canim ya demiyor :) halaa aguuu agu aguuuuu arada anneye benzer sesler cikariyor o kadarkızlar bebeişleriniz anne baba dede mama diyormu??? bizimki henüz demıyor kendi çapında konuşuor ama anlamıorm ne dediğini dün zeyneple konuşuodk faceden ömürcük diyormuş maşalah bizimki nezamn der acaba gün içinde tekrarlıyormusunz bu kelimeleri bebişlerinize
Günaydınlar hanımlar, sporuma gittim geldim oğlumu uyuttum uzattım bacaklarımı sizi okuyorum. Anamm ne yoruldum valla canımı çıkardı hoca
Ne mutlu sana ne zamandan beri gidiyorsun spora faydasii gordun mu bide nasil bi spor aletli aletsiz plates suresi ne kadar:26:
O siteyi bende sürekli takip ediyorum cnm, çok güzel bilgilerde paylaşılıyor. Aynen dediğin gibi bende gördmüştüm o resimlerini, ne kadar da kalabalık bir gruplar. Darısı başımıza
canım ben bu tarafları pek bilmiyorum da..cena tam maltepe de değil sanırım küçükyalıya daha yakın :44:
zaten cena ya göre sen bana daha yakınsın demek istedim bizimde semt maltepe diye geçiyor ama biz cevizli köprüsüne daha yakınız
Ilknur bi duvar örmüş kendine galiba.sınırı kimse gecemio.onun için kimseye fazla deger vermio ve dolayısıyla kırılıp üzülmüyor benim yorumum
of evet bazen kendi kendime ne yapıyorum ben diyorum "desturr ,burda ne işim var; ev kadını oldum anne oldum hiç tarzım değil" acayip şeyler düşünüyorum sonra çakıyom kafama bi tane "akşam oldu gene hiçbi iş yapmadın aferin sana"
eşim de kova ve "ikimiz de her zaman haklıyız" bu özeliğimiz sayesinde, muhabbet mi diyeyim tartışma mı sabah kadar sürüyor .genelde "yeter başım ağrıdı" lafıyla bitiyor
arkadaşlar kamuda kılık kıyafet
özgürlüğü için destek verir misiniz acaba?
özgürlük herkesin hakkı değil mi?Kılık Kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza
Ya ama biz üvey evlat mıyız ya? İstanbuldakiler buluşuyor tanışıyor. Bizde böyle garip garip... Banane arkadaş bende tanışmak istiyorum. Bari kayseridekilerle buluşalım bizdekarakız kayseriye geldiğinde o olur. Dtk var bildiğim kadarıyla. Birde bengü38 vardı ama o uzun zamandır yok buralarda galiba. Var mı başka kayseride olanlar?
Hıh! Biz sizden önce buluşalım da görün bakalım!!
canım sağ gögsümden net 100 cc soldanda 60 cc kadar çıkıyo.nasıl sence senın nasıl?sen gunde 3 kere sağıyodun dımı.8 saat çalışyorum.çıkmadan önce çağan tokta olsa uyusada emziriyorum gögüslerimin boşalması için.daha sonra mesaiye basladıktan 3 saat sonra yemek saatı oluyo 45 dk onun 15 dkasında ilk sağımımı yapıyorum daha sonra bi 3 saat sonrada çay saatı var ordada 2.sağımımı oldu 6 saat daha sonra mesai bıtme saatı gelıyo zaten.eve gelene kadar gögüslerım dolmus oluyo çağan açıksada sütünü vermıyolar oyalıyolar benı beklıyo gelınce hemen emzırıyorum ole bı duzen sağladık.ben hergün önünden geçiyorum ama koştura koştura eve gittiğimden hiç giremedim haftasonu muhakkak uğrayayım o halde
canım alışmana sevindim zamanla daha az arayacaksın bende öyleydim şimdi biraz daha sakinim ama özlem hiç azalmıyor onu söyleyebilirim bu arada mama sandalyesi ilknurla benim bahsettiğimiz değil anladığım kadarıyla seninki hoşmuş fiyatıda uygun ben bi araştırıyım alıcam bu kez kafaya koydum :) yoksa ayırdığım para harcanacak afacanım durmuyo yerinde ayy altını değiştirmem 20 dk sürüyo bi o tarafa dönüyo bir bu tarafa fena hareketlenmiş biberon için bulduğun alternatif hoşmuş değişik geldi gözüme bizim biberon sorunumuz yok ama alabilirimde değişiklik olsun :) süt sağabiliyormusun kaç cc çıkıyor günde şanslısın ek gıdaya başladık artık yetmeme sıkıntın yok ben ne çektim 3 aydır bilsen
çağancığa geçmiş olsun ilaçlar işe yarar inş geçte olsa buldun sorunun kaynağını rahatlar kuzucuk şimdi şükür
neyse canm öpüyorun çağanıda görüşürüz
internettekiler halt etmiş ecoşun yanında fotomodel valla senin kız
perfect tuzluk sandım ilk gördüğümde
Oyyy tipe bak
Geçmiş olsuncnm neyi var
cena tam maltepe de değil sanırım küçükyalıya daha yakın :44:
zaten cena ya göre sen bana daha yakınsın demek istedim bizimde semt maltepe diye geçiyor ama biz cevizli köprüsüne daha yakınız
arkadaşlar kamuda kılık kıyafet
özgürlüğü için destek verir misiniz acaba?
özgürlük herkesin hakkı değil mi?Kılık Kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza
demek kovasın, açıkçası hiiiç tahmin edemezdim..yay ile kovanın huyları çok benzermiş
kovayım ben tatlım
cena labne peyniri için sağlıksız diyorlar kalmış peynirleri eritip labne yapıyorlarmış
çok sağol sınavlarıma dua etmişsin sen ne tatlı bi insansın yasınavlar çok iyi olmadı malum ama inşallah birkaç tanesini kurtarsam kardır
bir de capri sun vardı ,geçenlerde gördüm bi yerde içtim eski tadı alamadım
bugünlerde pek halim yok, o yüzden 12 değil bir misafir bile ağırlayasım yoki
bugün misafirlerim var
kalabalık bir grup 12 kişi falan
sohbet olacak arkasından pasta börek servisi
işe başlamam lazım önce kahvaltımı yapayım da
ya ama olmaz ki öyle bende gelmek isterim buluşmaya
yaza saklayın şu işi yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?