Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yok 5:30 da yatağı terkediyorum sonra kızımın yemeklerini çorbasını falan hazırlıyorum ortalığı topluyorum süt sağıyorum kızımı giydiriyorum biraz oynuyorum onunla gitmeden sonra bakıcı geliyor zaten 7 de evden çıkıyorum bende bundan önceki arabamızı sattımıştım en sonunda allaha şükür alabildik arabamızı araba bende kalıyor eşimin işyeri evimize benim iş yerinden daha yakın
bende hafta sonları işe giderken öyle oluyor benim eşimde hafta sonları çalışmıyor bende kıvrılayım diyorum ama olmuyor maalesef

valla bizimki bazen anne diye bir ses çıkarıyor ama gayriihtiyari yani bilerek değil ama ben yinede erken diye düşünüyorum

Son düzenleme:
son zamanlarda da ada demeye başladı
benimki de söylüyo canım daha çok dede bazen anne çıkıyo
Gü nay dııınnn!!! Haftaiçi çenemiz mi düşüyo ne? oku oku bitmiyo heeee....

İşte verdimmmm.. Ne güzel olur serbest olsa dimi yaaa. Olma ihtimali ne acep?

eline sağlık canım
tam bilmiyorum ihtimal nedir ama sendikalar
bayağı ayaklanmış
umarım olur :26::26:

senin bebeğe kv bakmıyo mu canım

Günaydınlar hanımlar, sporuma gittim geldim oğlumu uyuttum uzattım bacaklarımı sizi okuyorum. Anamm ne yoruldum valla canımı çıkardı hoca

O siteyi bende sürekli takip ediyorum cnm, çok güzel bilgilerde paylaşılıyor. Aynen dediğin gibi bende gördmüştüm o resimlerini, ne kadar da kalabalık bir gruplar. Darısı başımıza

biscotti annem çok seviyor, güzel oldu mu ?tarifini alayım

bir de capri sun vardı ,geçenlerde gördüm bi yerde içtim eski tadı alamadım

canım biscottinin tarifini internetten aldım.. burda link verilebiliyormuyuz o yüzden özelden yazayım..

Evet caanım ben pendikteyim.. sen cenaya daha çok yakınsın.. cena da maltepede oturuyor çünkü..

Ya ama biz üvey evlat mıyız ya? İstanbuldakiler buluşuyor tanışıyor. Bizde böyle garip garip... Banane arkadaş bende tanışmak istiyorum. Bari kayseridekilerle buluşalım bizde karakız kayseriye geldiğinde o olur. Dtk var bildiğim kadarıyla. Birde bengü38 vardı ama o uzun zamandır yok buralarda galiba. Var mı başka kayseride olanlar?

Hıh! Biz sizden önce buluşalım da görün bakalım!!

canım biscottinin tarifini internetten aldım.. burda link verilebiliyormuyuz o yüzden özelden yazayım..

Evet caanım ben pendikteyim.. sen cenaya daha çok yakınsın.. cena da maltepede oturuyor çünkü..

cena tam maltepe de değil sanırım küçükyalıya daha yakın :44:
zaten cena ya göre sen bana daha yakınsın demek istedim bizimde semt maltepe diye geçiyor ama biz cevizli köprüsüne daha yakınız

Kızlzr hepinize günaydın ben daha uyanamadım yaa neyse aşımız vardı dün sanırım o yüzden huysuzduk biras.Benim paşam da ayynee diyor acıkınca mamm emzik istediğinde emme uykusu geldiğinde eeee diyor bir de sabahları arkamdan öyle bir ağlamaya başladı ki yürek dayanmıyor.

Yok canim ya demiyor :) halaa aguuu agu aguuuuu arada anneye benzer sesler cikariyor o kadar

zaten cena ya göre sen bana daha yakınsın demek istedim bizimde semt maltepe diye geçiyor ama biz cevizli köprüsüne daha yakınız
canım ben bu tarafları pek bilmiyorum da.. ne zaman istersen buyur gel canım kapım açık..

Ilknur bi duvar örmüş kendine galiba.sınırı kimse gecemio.onun için kimseye fazla deger vermio ve dolayısıyla kırılıp üzülmüyor benim yorumum

aman Allah ım bukadar güzel yorumlayacağınızı bilemezdim kesinlikle kesinlikle okadar yaralandım okadar kırıldımki daha fazlası olamazzzzzzz

kesinlikle üstüne söyleyecek söz bulamadm

arkadaşlar kamuda kılık kıyafet
özgürlüğü için destek verir misiniz acaba?
özgürlük herkesin hakkı değil mi?Kılık Kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza

ben polis üniforması için memur oluyorum hayır destek vermem

aşk olsun alyacım sen iste bir uçağa bakar derim eşime ben annemlere gidiyorum oda tamam der akşama dönerim ben bak şubatın 12 sine kadar ordayım diyorum

bensizde buluşursanız hani bende istanbul annelerine katılırım ZEYTİNBURNUNDA OTURUYORUMMMMMMM

Son düzenleme:
canım sağ gögsümden net 100 cc soldanda 60 cc kadar çıkıyo.nasıl sence senın nasıl?sen gunde 3 kere sağıyodun dımı.8 saat çalışyorum.çıkmadan önce çağan tokta olsa uyusada emziriyorum gögüslerimin boşalması için.daha sonra mesaiye basladıktan 3 saat sonra yemek saatı oluyo 45 dk onun 15 dkasında ilk sağımımı yapıyorum daha sonra bi 3 saat sonrada çay saatı var ordada 2.sağımımı oldu 6 saat daha sonra mesai bıtme saatı gelıyo zaten.eve gelene kadar gögüslerım dolmus oluyo çağan açıksada sütünü vermıyolar oyalıyolar benı beklıyo gelınce hemen emzırıyorum ole bı duzen sağladık.

Ben de maltepedeyim ben deeeeee beni de unutmayın

arkadaşlar kamuda kılık kıyafet
özgürlüğü için destek verir misiniz acaba?
özgürlük herkesin hakkı değil mi?Kılık Kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza

Ben imzamı verdim valla özgürlük herkesin hakkı

demek kovasın, açıkçası hiiiç tahmin edemezdim..
seni aslan, oğlak ne bileyim boğa falan diye düşündüm nedense
kova ve terazilerle iyi anlaştığımı biliyorum.
bir kez daha tecrübe ettim..
capri sun ı içitikten sonra şişirip patlatırlardı bi de yaa

bugünlerde pek halim yok, o yüzden 12 değil bir misafir bile ağırlayasım yok
sana kolay gelsin hamarat ve sosyal hatun..

buluşma yaza inş olacak..
yaza istanbuldayım, gelirim katılırım diyenler parnah kaldırsın bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…