Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

oleyyyyyyy!!!!!!
bugün yarı yıl tatili başlıyor.... 15 gun kızımlayız.... beraber yatcaz, beraber kalkcaz, oynayıp, gezeceğiz....
tabiki bu arada dinleneceğim bol bol...
allah ıma her gun sukredıyorum... iyiki öğretmen olmuşum ıyıkı...

Cnm sen o tatilin her zerresini hakediyorsun valla
Hepimiz hakediyoruz canım hepimizz.

Heyooo heyooo. Bende gidiyorum kayseriye hem kızımla vakit geçiricem hemde bol bol gezicem. Sefamm olsunn

ohh nasıl özendim öğretmen arkadaşlara valla anlatamam ben dün akşam sinir krizi geçirdim 9 da evdeydim eve bi gittim oğlum nasıl ağlıyor kucağıma almamla boynuma sardı kollarını içini çeke çeke ağlıyor bol bol oynadık 2 saat alt alta üst üste debelendim kahkahalara boğuldu miniğim sonrada yoruldu beraber uyuduk dün akşam dank etti kafama hiç bir şey çocuğumu ağlatmaya değmez bırakacağım bu işi en kısa zamanda eşimde onayladı kararımı daha uygun saatleri olan daha yakın bir iş bulacağım gerekirse daha az kazanayım ama çocuğuma vakit ayırabileyim bu iş çalışan anneye göre değil artık eminim ben evdeyken 10 da uyuyan çocuk hafta içi sırf beni özlediğinden 12 ye kadar uyumuyor gecede uyanıp uyanıp emmek istiyor emmiyor da meme ağzında öylece uyuya kalıyor amaç anne kokusu almak

yalnız merak ettiğim bir konu var doğum izninden yeni çıktım şimdi işten ayrılsam patron çıkarmış olsa işsizlik maaşı alabilirim değil mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
aynen canım aynen.ben de okuldayım su an.1 saat sonra tatilim başlıyor.kızkardeşime gitcem 1 hafta kalıcam onda.

canım sorunun cevabını bilemiyorum.ama eğer ihtiyacın yoksa çalışma gitsin.ben eve o kadar geç gitmediğim halde özlüyor,senın kuzunu dusunemıyorum

İnsan kendini çok kötü hissediyor değil mi ? Canım benim sana doyamıyor demekki. Bencede değmez. Bebeğinin mutluluğu herşeyden önemli. Maaş olayını bilmiyorum tabi.

Sen yumurtadan, ben peynirden İnan hayatımda peynir ağzıma sürmedim, kahvaltı masasında kokusu bana gelmesin diye masanın öbür ucuna koyarlardı annemler hep, ama gel gör ki benim oğlan kahvaltıya geçti, allahtan labne çok kokmuyo da etkilenmiyorum Yanlız her mamasının tadına bakan ben kahvaltı bulamacına hiç yanaşmıyorum, hafta içi bulamaç yapıyorum haftasonu ayrı ayrı veriyorum, şimdilik çok yemesede gidişat fena değil Lakin hep de labne yiyemez ya çocuk, napcaz ilerde bilmem

Cnm inşallah herşey gönlüne göre olur, bebeğini düşünerek yapıyorsun sonuçta, önemli olan iç huzurun, bebeklerimizi mutlu görmek dünyalara bedel. İnşallah bende biran önce kadroyu alırımda ücretsiz izne çıkarım

ay benim branşım

canım çok doğru bi karar bence
Allah öyle kapılar açar ki şaşırırsın
ben bebeğimden sonra bizzat yaşadım
Rabbim gerçekten rızkını veriyo fazlasıyla
inşallah daha uygun bir işide çıkarır karşına

hayırlı cumalar kızlarrr bende eşya topluyorum
evi topluyorum
kahvaltı yaparken size vbakayım dedim
bugün gidiyoruz inşallah önce rizeye
salı günü istanbula
bu hafta çok sessiz burası gerçekten
neden acaba?:44::44:

Günaydınlar hayırlı cumalar:)) dün bişey sormuştum ama yanıt alamadım içinizde borkoli yediren yokmu bebişe?? Gaz olayı yaşadınızmı ondan sonra??

Öncelikle maaş olayını bende bilmiyorum cnm. Oyy kuzucuk demekki nasıl özlüyor annesini. İlla da çalışacaksan cnm daha uygun saatli ve evine yakın bir iş bul bencede. Kuzudan o kadar ayrı kalma, eve daha erken gelirsin birlikte geçirecek daha uzun zamanınız olur. Bugünler bir daha geri gelmez kaçırmaya değmez:))

iyi tatiller canım.evet senin branşın kardeşim çok bekledi atanmak için

eskisi kadar aktif değil forum.cena yok zeynep yok.diğerleri

öncden bir saat sonra baksam kaç sayfa dolardı

bende bavul hazırlıyorum.helede bebek olunca kzımın ayrı oğlumun ayrı .

tatilde iyice ıssız topik olur burası herhal

ahada cena gelmiş

cenaaaaaaaaa nirdesin

tuğçe en kadim üye miz

günaydın canlar!
cumanız mübarek olsun..
öğretmen arkadaşların gözü aydın, bugün son gün
hakikaten bi kadın için en iyi meslek öğretmenlik..
bunu apaçık görüyoruz

güzelmişşş:)
sen bu ay sonuçlarını paylaşırsın dimi? etkili oldu dersen ben de imkanları zorlarım giderim artık..
bebeğim sokakta kalacak değil babası bakar:)
20 günüm doldu, gün aşırı gidiyorum şimdilik.
alışma safhası olduğu için çok da zorlamıyorlar vücudumu, bundan sonra zorlaşacak..
tartıda 1 kg fark var ama ondan ziyade bel bölgesinde incelme farkediyorum ben..
ama bmyrm, kaç cm?
on gün sonra görcez

üç günlük dünya, ne gereği var. iyi olalım başka bi düşüncem yok.
ikimiz de aynı adamı seviyoruz sonuçta bi de dediğim gibi eşi yok ya, hep o geliyor aklıma
ama kv-gelin damarımız durup durup kabarıyor..
diyorum ya, benim nefis de az değil, kuduruk

ah canııım, çok geçmiş olsun, Allah korusun.
göz mühim, nasıl oldu durumu? geçti mi kanlanma?:26:

ben de iki gündür bunu düşünüyorum.
acaba bi şeye mi bozuldu da trip atıyor..
ama düşünüyorum, bi şey de bulamıyorum.:44:
lakin bu hanımın oğluna sinirlenip bana da tavır yaptığı defalarca olmuştur,
belki de öyle bi şeydir..:44:
[/B]

oooh, gözünüz aydın..
insan o çıkıntıyı görünce bütün o çektiği sıkıntıları unutuyor işte
birkaç güne iyice meydana çıkacak.
ayşecikin dişleri 5,5 aylıkken patladı. ufak bi uç şeklindeydi.
şuan 6,5 aya yaklaştı, sanırım dişin yarısı dışarıda..
bi de o ucu tırtıklı dişleriyle öyle tatlı görünüyorki.. anlatamam..

benim kızım da 2 gündür bayaa bayaa emekliyor :))
vaaay!! bak sen şu tıfıla
bizimki de arada poposunu kaldırıp ittiriyor kendini..
sürünme çabaları var ama emekleme de yakındır diye düşünüyorum..

sizin de gözünüz aydııınnn
diğeri de bugün yarın patlar..
ben de sadece tavuk yumurtası veriyorum..

canım, mama sandalyeniz hayırlı olsun..
güzel günlerde kullanın..
erkek bebekler çok daha hareketli ve aktif oluyor..
sandalyede zaman geçirmesini beklemek doğru değil..
ki seninki kucağa hoplatılıp zıplatılmaya alışmış..
bence yürüteç senin için kurtarıcı olabilir..
kuzenimin kızı, tam bir dişi canavar, 7,5 aylık..
bi saniye kucakta durmuyor, binbir şekle giriyor..
yürüteçte bütün gün evi turluyor, annesi de nefes aldım çok büyük kolaylıkmış dedi..

terlemesine gelince aşırı mı bilmiyorum, bizimki de sabah uyandığında iç çamaşırı terli oluyor..
sonuçta üzerini örtüyorum yün yorganla.. terlemesi normal. belki sen de çok örtüyorsundur üstünü:44:

yapıcam canım ama hemen değil annem in gelmesi lazım izmirden bel fıtıgı ameliyatı oldu 1 ay kadar yatması gerekiyor sanırım benim diş bugdayı ozmanı bulur.
geçmiş olsun canım.. annemde de bel fıtığı var, özellikle bi ayağında epey ağrı oluyor..
ama ameliyata yanaşmıyor, napıcaz bilmiyorum
geçen sene kasık fıtığından babam ameliyat olmuştu..
şimdi simetrik şekilde karşı tarafında da fıtık olmuş, ameliyat dedi dr

ahada cena gelmiş
cenaaaaaaaaa nirdesin
tuğçe en kadim üye miz

bu aralar biraz devamsızlık yapıyorum, kusuruma bakmayın..
hava güzel olunca dayanamıyorum sanırım.. dün de annemdeydim, anneanneme falan gittim fırsat olmadı girmeye..

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar,dualarınız kabul olur inşallah.Dün aşımızı olmuştuk ya sonrasında çok huysuzlandı akşamda biraz ateşi çıktı bende fitil verdim rahatladı çocuum,sonrada akşam 10 da uyudu bi güzel ama 1 den sonra saat başı kalktık gene.Bir tek sabah 5 ten 8e kadar kesintisiz 3 saat uyudu.

Ben henüz brokoli vermedim ama brokoli gaz yapıyor onu biliyorum canım

bu sabah ilk defa kahvaltı verdim bende.Daha önce sadece parmağımla tattırıyordum.cicibebe,biraz yumurta.ıhlamurlada ıslattım.Bu arada cicibebenin tatlılığını unutup biraz pekmez koymuştum sonradan dank etti,tadı hafiflesin diye biraz daha ıhlamur koydum.Afiyetlen yedi.Hep böyle yese keşke.

Kızımı uyuttum yemeğide ocağa koydum ohhh misss :)

merhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?

Eklentiler

• $DSC_2881.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 92
kahvaltıda cici bebenin sadesinimi kullanıosnz kızlar??bir sorum daha var yumurtayı nekadar aralıklarla verıosnz ve miktarı nekadar??

merhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?

ay ben bu kocaman gözlü süslü kıza deli oluyoooooom
kaşı gözü o küçücük dudaklara bakın, Allah ne güzel yarattı seni, maşallah subhanallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…