arkadaşlar ben hamileliğimin başından beri bugüne kadar yaklaşık1,5 yıldır saçlarımı hiç boyamadım artık boyasam ne olur şu marketlerde satılan hazır boyalarla evde kendim boyayım diyorum ne yapsam boyayan oldumu acaba?
Brokoli gaz yapar ama ben çorbasının içine minik bi parça brokoli ve karnıbahar atıyorum pek rahatsız etmedi. Sen çok mu verdin acaba?
Benimki de pütürlü yemiyor. Kahvaltısına cevizi iyice çekip 1 çay kaşığı kadarda ondan koyuyorum ama zor yiyor. Yinede ara ara pütürlü vericem mecbur alışsın diye.
nasılsınız kızlar bebişine ilk adım ayakkabısı alan varmı varsa nereden aldınız
yoğurt çok gaz yapıyor, yedirmek istemiyorum resmen.
kusuyor sonra her yer yoğurt kokuyor
merhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?
Demek ondan oldu sağol cnmBen henüz brokoli vermedim ama brokoli gaz yapıyor onu biliyorum canım
Ayyyy ben seni yerim, inan önce kartpostal resmi falan sandım. Maşallahmerhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?
Ben boyattım cnm birkaç kez çok şükür br sorun yokarkadaşlar ben hamileliğimin başından beri bugüne kadar yaklaşık1,5 yıldır saçlarımı hiç boyamadım artık boyasam ne olur şu marketlerde satılan hazır boyalarla evde kendim boyayım diyorum ne yapsam boyayan oldumu acaba?
Yok cnm fazla değildi patates havuç brokoli yapmıştım, ilk defa verdim diye ağır geldi hralde.Brokoli gaz yapar ama ben çorbasının içine minik bi parça brokoli ve karnıbahar atıyorum pek rahatsız etmedi. Sen çok mu verdin acaba?
.
Yiyor ama gaz yapıyor kusunca berbat kokuyor Ben bugun yogurdu çorba yaparak verdim 1 tatlı kaşığı unla çırpıp karıştırarak pişirdim içine nane ve çook az da kaya tuzu.biraz da tahıllı ekmek doğradım afiyetle yedi aşkım benim çok güldü annesine:)ben 1 ay savaştım yogurt yemesi için ama her defasında öğürdü ve yüzünü ekşitti,dr 1 ay ara ve dedi.
içine elma,armut,cicibebe..vs herşeyi kattım ama yemedi.
en son çare sebze çorbasına katmayı denedim farkında olmadan yedi:))
kızlar bu ek gıda olayı beni bitirdi kendimi ilk kez doğum yapmış gibi bilgisiz yetersiz ve çaresiz hissediyorum üzerine uykusuzlık eklendi dişimiz de hala yok ben de adet olmadım hırlaması da devam ediyor tam 15 gün oldu çok şikayet ettim mübarek gün elhamdülillah huzurumuz yerinde ben ücretsiz izindeyim ama tüm öğretmen arkadaşlarıma iyi bir sömestr diliyorum
Yiyor ama gaz yapıyor kusunca berbat kokuyor Ben bugun yogurdu çorba yaparak verdim 1 tatlı kaşığı unla çırpıp karıştırarak pişirdim içine nane ve çook az da kaya tuzu.biraz da tahıllı ekmek doğradım afiyetle yedi aşkım benim çok güldü annesine:)
Tuz vermeyin diyorlar ama kaya tuzu faydalı, normal tuz kadar da tat vermiyo ben bazen koyuyorum tuzsuz da çöp gibi oluyo yemek
Demek ondan oldu sağol cnm
Ayyyy ben seni yerim, inan önce kartpostal resmi falan sandım. Maşallah
Ben boyattım cnm birkaç kez çok şükür br sorun yok
Yok cnm fazla değildi patates havuç brokoli yapmıştım, ilk defa verdim diye ağır geldi hralde.
Çorbasına neler katıyorsun peki sen??
ek gıdaya ben de tam alışamadım,
yoğurt mayaladım olmadı,
kahvaltıyı yediremedim
sadece elma,armut,sütlü pirinçli milupanın maması ve anne sütünü severek yiyor kızım,
sebze çorbasını da binbir şakrabanlıkla yediriyorum
sabırrr sabıırrrrr alışacak diyorum..
çok kendini zorlama şundan bi kaşık bundan bu kadar vs diye
ben bigün verdiğimi bazen ertesi gün vermiyorum.aklıma elime geldiği şekilde besliyorum tabii kii belli kurallar çerçevesinde tuz-şeker gibi yasaklıları vermiyorum.
diş sıkıntımız hat safhada,uyku yok.geceleri yarım saatte bir canı yanmış gibi bağırarak uyanıyor.
yine sabıırrrrr diyorum:))
yumurta gün aşırı verilecekmiş.kahvaltıda cici bebenin sadesinimi kullanıosnz kızlar??bir sorum daha var yumurtayı nekadar aralıklarla verıosnz ve miktarı nekadar??
ben de, ben deeeeeeeeeeBenim kıziminda sacı olsun istiyom artık böle tokatlar takmak istiyom ama
ah canım beniiim, küsme yaa..Bizi yalnız bıraktığın için küstüm sana...
bi yakışlı gördüm galibaaHerkese merhabalar umarim güzel anneler ve tatli bebeleri iyidir herkesi cok öpüyorum
ben doğumdan sonra iki kez boyattım canımarkadaşlar ben hamileliğimin başından beri bugüne kadar yaklaşık1,5 yıldır saçlarımı hiç boyamadım artık boyasam ne olur şu marketlerde satılan hazır boyalarla evde kendim boyayım diyorum ne yapsam boyayan oldumu acaba?
ay hava çok güzel, bi de baston var ya..gez canım gez
gelmez bu güzel havalar
biz de bugün çıktık oğlumlauzuuun bir aradan sonra
sonradan katılmana rağmen oldukça aktifsin onun için öncelikle kutluyorum :)) benimki de öyle uyanıyor yaa geceleri diyorum ne oluyor öyle bi sersemleşiyorum ki sonra bakıyorum terler içinde haydaa baştan soy giydir benimki de püre sevmedi yoğurt yedi ama bence de tutmadı ben yine de verdim ne yapayım artık kahvaltı da pek istemiyo pirinç unu henüz yapmadım onun üzerinde su ile yapın diyor ama suyla mı yapıyosun devam sütü ile mi canım ?
ben çorbalarını tavuk suyu ile yapıyorum.
bazende 1 ölçek devam sütü katıyorum.
daha besleyici ve lezzetli oluyor.
kavanoza mayaladığım yoğurdu sevmedi.
bende kendimize yaptığımızdan veriyorum.geçende yarım köfte yedi
brokoliyi hiç katmadım cnm ama gaz yaptığını ben de duymuştum.
ben patates,havuç,pirinç (bi çay kaşığı kadar) ile yapmıştım ilk çorbasını,2 günlük yapıyorum,
bugünküne kabak kattım,
öbürgün ıspanak katıcam,sonra da et katmayı düşünüyorum.
3 kez çekilmiş kıyma aldım ceviz kadar parçalara ayırıp buzluğa attım,onları katıcam çorbasına.
çok teşekkür ederim canım :)
o kadar uzun zamandır okuyordum ki..
bu yüzden kendi adıma yabancılık çekmiyorum galiba:)
terleme olayı kızımda da oldu.gece üstünü açar korkusuyla kat kat giydirmişim,yavrum pişmiş:))
şimdi bi uyku tulumu var onu giydirince üstünü örtmüyorum onun dışında da normal bi pijamayla uyutuyorum.
fazla sıcağı sevmiyor demek ki bizimkiler:)
kahvaltıyı cenanın söylediği gibi peynir ve yumurtayı ayrı ayrı veriyorum ezip,pekmezi de suyla inceltip veriyorum.bunların hepsini devam sütüne kattım ama hiiç beğenmedi.
pirinç ununu da milupanın sütlü pirinçli mamasından yapıyorum dediğim gibi,
üzerindeki ölçü çk yoğun oluyor ben biraz daha az koyup kıvamını kendim ayarlayıp veriyorum tatlım.
suyla yapılıyor o zaten sütlü kendisi.
tadı süper artanı ben yiyorum:)))
çok saol canım ya benim işte böyle denenmiş tariflere çok ihtiyacım var hemencik kaydettim ben de bugün pazardan balkabağı aldım yarın da ondan vericem ama dediğin gibi benimki de henüz öğün gibi yemiyor tadımlık çok az ama olsun tatlarını alsın da zaten 6-9 ay arası hala anne sütü ön planda bildiğim kadarıyla....Bizede doktorumuz şimdilik patates havuç balkabağı ve brokoliyi sölemişti, bende onları değişik değişik vermeye çalışıyorum, en beğendiğimiz balkabağı oldu. Ama genede öğün gibi değil tabiki tadımlık oluyor. Meyveyi severek yiyor, muhallebiyide binbir oyunla. Alışacaklar inşallah.
borntobemother muhallebiyi sormuşsun ya cnm ben şöyle yapıyorum; 100ml suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu katıp onları bir kaynatıyorum. Sonra ılındıktan sonra içine 3 ölçek aptamil mama katıyorum. Doktorumuzun tarifi
e iyi o halde ben 5 ay sonra oldum ilk adetimi bakalım düzene girecekmi
pekmez almak bir türlü nasip olmadı ev yapımı denmişti burda kvde den alacam alacam unutuyorum sürekli önceden de yazdığım gibi çok yoruldu kafam şimdi eşimin bir arkadaşı geldi de onlar bakıyor çocuğa ben de geçtim pcnin karşısına keyifteyimmmreçel yerine pekmez verebilirsin bence canım zeytinyagıda bnce hasını bulursan mutlaka kullan derim çok faydalı hem rahat kaka yaptırır
aynı sekilde benim oglumda canım yetişemiyorum sürekli beni yanında istiyor geceleri öyle terliyor ki bazen 2 kere değiştirdiğim oluyor ben üzerini ince giydiriyorum üstünü ince örtüyorum ortamı sıcak tutuyorum cok terlemesin die ama ynede oluyor ne yapıcam bende bilmiyorum ki hasta ettik bile hem diş hem hastalık 1 haftadır ömrümden ömür gitti 2.cocuga tövbeeeeeee dedim
günaydın canlar!
cumanız mübarek olsun..
öğretmen arkadaşların gözü aydın, bugün son gün
hakikaten bi kadın için en iyi meslek öğretmenlik..
bunu apaçık görüyoruz
izinde olsam da ben de çoook seviyorum mesleğimiiiii
canım, mama sandalyeniz hayırlı olsun..
güzel günlerde kullanın..
erkek bebekler çok daha hareketli ve aktif oluyor..
sandalyede zaman geçirmesini beklemek doğru değil..
ki seninki kucağa hoplatılıp zıplatılmaya alışmış..
bence yürüteç senin için kurtarıcı olabilir..
kuzenimin kızı, tam bir dişi canavar, 7,5 aylık..
bi saniye kucakta durmuyor, binbir şekle giriyor..
yürüteçte bütün gün evi turluyor, annesi de nefes aldım çok büyük kolaylıkmış dedi..
terlemesine gelince aşırı mı bilmiyorum, bizimki de sabah uyandığında iç çamaşırı terli oluyor..
sonuçta üzerini örtüyorum yün yorganla.. terlemesi normal. belki sen de çok örtüyorsundur üstünü:44:
çok saol cenacım ama gerçekten hiç durmuyor bari yemek yiyebilsek o kadar yani ama yürütece de para vermek istemiyorum artık hiçbir şeyde durmuyor ki yani parayı da geçtim ev oyun parkına dönecek o kdr büyük alanlarımız da yok maalesefbi de ben de çook ama çok az örtüyorum yün bile değil elyaf yorgan ve incecik penye takım ama yine de bi garip işte ....
herkese merhaba nasılsınız kızlarr
canım ben ıyıyım oğlum bıraz huysuz .. oyun oynamalarımız anne baba gel demelerımız basladı cok sukurelhamdülillah zeynepçim seni ve ömürü sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?