Sen yumurtadan, ben peynirdenİnan hayatımda peynir ağzıma sürmedim, kahvaltı masasında kokusu bana gelmesin diye masanın öbür ucuna koyarlardı annemler hep, ama gel gör ki benim oğlan kahvaltıya geçti, allahtan labne çok kokmuyo da etkilenmiyorum Yanlız her mamasının tadına bakan ben kahvaltı bulamacına hiç yanaşmıyorum, hafta içi bulamaç yapıyorum haftasonu ayrı ayrı veriyorum, şimdilik çok yemesede gidişat fena değil Lakin hep de labne yiyemez ya çocuk, napcaz ilerde bilmem
Anammmmm bu nası bisi boyle cok güzelmiş maşallah subhanallahmerhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?
bu aralar biraz devamsızlık yapıyorum, kusuruma bakmayın..
hava güzel olunca dayanamıyorum sanırım.. dün de annemdeydim, anneanneme falan gittim fırsat olmadı girmeye..
kahvaltıda cici bebenin sadesinimi kullanıosnz kızlar??bir sorum daha var yumurtayı nekadar aralıklarla verıosnz ve miktarı nekadar??
merhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?
ay ben bu kocaman gözlü süslü kıza deli oluyoooooom
kaşı gözü o küçücük dudaklara bakın, Allah ne güzel yarattı seni, maşallah subhanallah
Valla bugün butun ek gıdaları bıraktım çünkü kizim uyumuyo acaba gaz mı bı denicem bakalim
Anammmmm bu nası bisi boyle cok güzelmiş maşallah subhanallah
Maşallah ne tatlı şeysin sen öyleee. Gözleri ne güzel kocaman.Allahım seni ve tüm bebişleri nazarlardan korusun
Ayyy Allahımm bir prenses gördüm sanki...merhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?
merhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?
Dişi erken çıkmış bebislerin anneleri gece huysuzluk vs sizde de olmusmuydu? Her 15 dakikada bir uyanıyor artık zombi oldum cok kötüydüm cok insanın bünyesi dayanmıyor ne zaman biter bu çile acep bazen gaz mı diyorum o nedenle bugün hic ek gıda vericem bakalım durumumuz ne olacakuykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeee
Dişi erken çıkmış bebislerin anneleri gece huysuzluk vs sizde de olmusmuydu? Her 15 dakikada bir uyanıyor artık zombi oldum cok kötüydüm cok insanın bünyesi dayanmıyor ne zaman biter bu çile acep bazen gaz mı diyorum o nedenle bugün hic ek gıda vericem bakalım durumumuz ne olacakuykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeee
Bizdede henüz diş yok fakat anlattığın gibi gece uykularımız fena oldu,uyuyan çocuk uyumaz oldu.
Kızlar benim kızım sade yoğurdu yemiyor,içine ne karıştırabilirim tatlansın diye? Bi akıl verin hele :) bide pütürlü şeyleride yemiyor,öğürüyor.Sizinkilerde öylemi? Bazen alışsın diye ısrarcı olayım diyorum ama ıhh yemiyor.
bu aralar biraz devamsızlık yapıyorum, kusuruma bakmayın..
hava güzel olunca dayanamıyorum sanırım.. dün de annemdeydim, anneanneme falan gittim fırsat olmadı girmeye..
Brokoli gaz yapar ama ben çorbasının içine minik bi parça brokoli ve karnıbahar atıyorum pek rahatsız etmedi. Sen çok mu verdin acaba?Günaydınlar hayırlı cumalar:)) dün bişey sormuştum ama yanıt alamadım içinizde borkoli yediren yokmu bebişe?? Gaz olayı yaşadınızmı ondan sonra??
Öncelikle maaş olayını bende bilmiyorum cnm. Oyy kuzucuk demekki nasıl özlüyor annesini. İlla da çalışacaksan cnm daha uygun saatli ve evine yakın bir iş bul bencede. Kuzudan o kadar ayrı kalma, eve daha erken gelirsin birlikte geçirecek daha uzun zamanınız olur. Bugünler bir daha geri gelmez kaçırmaya değmez:))
Benimki de pütürlü yemiyor. Kahvaltısına cevizi iyice çekip 1 çay kaşığı kadarda ondan koyuyorum ama zor yiyor. Yinede ara ara pütürlü vericem mecbur alışsın diye.Bizdede henüz diş yok fakat anlattığın gibi gece uykularımız fena oldu,uyuyan çocuk uyumaz oldu.
Kızlar benim kızım sade yoğurdu yemiyor,içine ne karıştırabilirim tatlansın diye? Bi akıl verin hele :) bide pütürlü şeyleride yemiyor,öğürüyor.Sizinkilerde öylemi? Bazen alışsın diye ısrarcı olayım diyorum ama ıhh yemiyor.
Ben ve birkaç arkadaşımız boyadı canım.. sorun olmadı..arkadaşlar ben hamileliğimin başından beri bugüne kadar yaklaşık1,5 yıldır saçlarımı hiç boyamadım artık boyasam ne olur şu marketlerde satılan hazır boyalarla evde kendim boyayım diyorum ne yapsam boyayan oldumu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?