Aslında takdir ediyorum seni senin gb davranabilmeyi çok isterdim ama yapım değil. Hazır cevap olamıyorum kalp kırmak istemiyorum ama kendi kendimi yiyorum. Ömür çok zor bir bebek. Birazda olsa seni anlıyorum çünkü ilk 4 ay kızım kolikti gaz sancısından sürekli ağlıyordu ve biz o süre zarfında kv lerde kalıyorduk. Etrafımda fikri olmayan yoktu sağolsun. Kafayı yicektim. Ama geçti çok şükür. Senin de geçicek bu günlerin merak etme allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş.hayırlı geceler kızlar bugun kayınvalıdemi aradımmm . nasılsınız ne var ne yok diye ... konuşuyorduk bana sordu ki oğlan napıyor bende dedım ki ne yapsın ağlıyor beni delirtiyor bana demez mi bakamıyorsanız gönder ben bakayım diyedondum kaldım şakk diye telefonu kapattım sonra komple kapattım aramıs tel kapalıydı sonra aksama dogru aradı bende telin sarjı bıttı oğlanla oyuncak oynuyorum kapatıyorum dedim .. eşime dedim ki böle böle dıyor annen ???? izah et bu ne demek ???
bana ne dedi bilio musunuz ... çok biliyor n..h bakar ömürühahay bi güldüm kii
sölüyosada aldırmaaaa bosver . bende dedim ki aldırmıyorum zaten sağdan giriyor soldan cıkıyor
patlamaya basladı tugce karakıza da gosterdım o da benımle aynı dusuncede dentinox sürüyorummm yavrumun acısı gecsın diye
maşallahh ohhh yayıl paşam anana söle bana da yapsın o cici yemeklerdenımmmm nefiss yarım yasınız kutlu mutlu olsun
alyaa sadece kaynanama karsı hassas degilim diyorum ya kimse beniyavrumla sınamasın adamın aklını başından alırımvicdanen rahatım ömür yemıo dedim kendı anneme aman yemesin o kılolar ona 10 sene yeter dedı obez ettın cocugu ugrasma cocugu rahat bırak dedi .. verdiğim cevap şu bakannecim ben doğurdum ben nasıl istersem öyle olacak 1100 kilometre öteden akıl vermek kolay ben 14 günlük lohusayken bırakıp tatile gitmeseydin o zaman cevap:haklısın zeynep sustumm
e arkadas bana benzini döktükten sonra ha çakmağı çakmışsın ha çakmamıssın ben zaten yanarım kendı kendıme
Cincon oğlun çok yakışıklı resimler harika
canım haklısın insan kendi düzenini oturtmak istiyor olmayıncA üzülüyorsun ama bu kaçınılmaz annendede benzerleri olacaktır mesela annem doğalgazı pek açmaz baştan anlaştım dedim çocuğu kat kat giydirme doğalgazı ben öderim hala çocuk bir giyiniyor zıbın üstüne yün kazak üstüne yelek deliriyorum her akşam aynı şey çocukmuş üşürmüş o çok sıcağı sevmezmiş dayanamazmış haftasonu eve geldimmiçocuk bayram ediyor hafifliyor bu daha bir tanesi ben katlanamadığım için işi bırakma kararı aldım malesef engel olunamıyor ya alışacaksın yada evden vazgeçeceksin ben bir süre beklemeye aldım ev alma işini ama annende bazı konularda bildiğini okuyacaktır ne yazıkki bu kaçınılmaz oluyor geçen akşam mantı yediriyor çocuğa şok oldum bşey dedimmi kırılıyor 3 gün konuşmuyor eşimde ona bişey demiyor beni yiyip bitiriyo zor valla
Canancım öncelikle yarim yasiniz kutlu olsun, naptin isi biraktinmi? yukarida yazdigin anne profili aynı benimki off ya ise baslayinca işler dahada kotuye gidecek.kirmak istemiyorum ama bu seferde kizima kiyamiyorum iki arada bir derede kaldim birde esim problem annemgile ne zaman gitsek ya suratini asar ya da tek kelime etmez bu da hem annemleri hemde beni cok üzüyor. Kaç defa uyardim ama ben gitmek istiyorumda is cikisi oluyor yorgun oluyorum takım elbiseyle oturmaktan rahatsiz oluyorum gibi bahaneler sıralıyor. Bende dun sinirlendim madm yorgun olmadigin ve rahat giysiler giydigin birgün habe verde gidelim dedim
Fatmaazra kvler3 ay sendemi kalacak yoksa benmi yanlış anladim
Barbarino oğlunun biberon sorununa care bulabildinmicanim yanlmiyorsam yurtdisinda uretilen bir biberondan bahsediyordun, acaba alıştırma bardagina sütünü koysan emermiki:44:
Busmai eşin nasıl oldu canım hala kvlerdemisin:18: ayni bende senin gibiyim bir laf söylesem omur boyu unutamaz bende sinirimi geçince pisman olurum sirf o uuzden sinirlendikce mutfaga gifip du iciyorum
amanınn kızlar ben ne bileyimm üşür diyee gece kilotlu çorop biraz yünlüü pijama altı ve üstüne çorap
ben baya abartmışım sanırım. gündüz de aynı duruyoruz evin içiden..odasıcaklıgıda 24 aşağı düşmüyo.
İyi geceler arkadaslar
Gecen burada yazmıştım kizim cokkkkk huysuz diye dısı çıkmıştı gece surekli ağlayan uyanıyordu her 15 dakikada bı. Halil sezai gibi isyan diye diye dolaşıyordum:) sonra ek gıdayı bırakıyım bı dedim gazdan mı dişten mı emin olayım.ek gıdayı bıraktım oh dün gece iyi bı uyku çektik valla meğerr dişten değilmiş . Gazdanmis. Emmek icin uyandığında bile aglayarak uyanmadı ( ki bu aralar çığlık çığlığa uyanmak moda olmustu) emzirdi. Anında uyudu. Ay superdi uyku valla dunyanın en güzel şeyi gece uykusu:)
Buarada kızımda kabizlik yoktu günde 2kere kaka yapiyordu. Buna rağmen gaz oluyodu nedense. Şimdi ek gıdaya tekrar başlamak istemiyorum. Uykusuz gecelere dönmek istemiyorum. Gaz yapıca sebzeleri de yedirmiyorum oysaki( brokoli karnıbahar vs) bana bı akıl verin ben şimdi Nazım benim kizim hazır degil mı ki ek gıdaya acaba
Uuuu ozlemcr sen çok fenaymışsın:) o ne cevaplar vermişsin kadına. Nolcak şimdi ya küserse?
Cena aynen benim kv de haftalardır diş çıkarcak diş çıkarcak deyip duruyordu taa 4 aylıktan beri... 5,5 aylıkken diş çıkardı, gördünüz mü ben demiştim diyor:)
cena ev konusunda da aynı durumdayız cnm.
Allah en kısa zamanda daha uzak mesafeli evlerde oturmayı nasip etsin bize inşallah...
ne kadar yakın olursan o kadar sorun oluyor aslında.
biraz uzak olmak,haftada 1 maksimum 2 görüşmek her zaman daha iyi,
hatta aynı şey kendi ailen için de geçerli bence.
Ya kızlar bazılarınız abarttığımı düşünmuşsünüz belki haklısınız.Ama ben nedense kvleri o kadar iyi niyetli göremiyorum.Tabi hepsi aynı değildir.Genelleme yapmak istemem.
hayırlı geceler kızlar bugun kayınvalıdemi aradımmm . nasılsınız ne var ne yok diye ... konuşuyorduk bana sordu ki oğlan napıyor bende dedım ki ne yapsın ağlıyor beni delirtiyor bana demez mi bakamıyorsanız gönder ben bakayım diyedondum kaldım şakk diye telefonu kapattım sonra komple kapattım aramıs tel kapalıydı sonra aksama dogru aradı bende telin sarjı bıttı oğlanla oyuncak oynuyorum kapatıyorum dedim .. eşime dedim ki böle böle dıyor annen ???? izah et bu ne demek ???
bana ne dedi bilio musunuz ... çok biliyor n..h bakar ömürühahay bi güldüm kii
sölüyosada aldırmaaaa bosver . bende dedim ki aldırmıyorum zaten sağdan giriyor soldan cıkıyor
patlamaya basladı tugce karakıza da gosterdım o da benımle aynı dusuncede dentinox sürüyorummm yavrumun acısı gecsın diye
allah yardımcın olsun, inşallah anlayışlı davranır, yoksa zor yaaaaayyy kızlarr içimmm şiştii okurkennn korktummmmm. bu haftaa kv bizimmm alt kata taşınıyoooooooooooo
Hayırlı sabahlar Hatunlar..Ben yokum diye iyi bir kaynatmışsınız...
Yine kaynana muhabbeti.. Allah yardımcınız olsun..
Canancım oğlun çok tatlı cıkmış maşaallah..
Şuan acayip sinirlendim.. Beyfendi çok geliyor diye interneti kapatacakmış.. benim tek eğlencem burası ne yapcam ben yaa...
Selam kızlar dün nasıl kaynatmışsınız bütün kaynanaların kulağı çınnn çınnn çınlamıştır
Sizleri okudukça nasıl şaşırıyorum anlatamam, nasıl kv ler varmış ya Allah yardımcınız olsun. Bizde altlı üstlü oturuyoruz ama çok şükür böyle problemlerimiz hiç yok.
cincon maşallah kuzuya, bizimde dün yarım yaşımız doldu. Selim de artık 1/2 yaşında
Sütüm gidiyor benimdeeeeee
sağol canım seliminde yarım yaşını kutluyorum öpüyorum çok
süt olayı fena ya gitgide azaldı 1 yaşına kadar gitmeyecek korkarım
Şuan acayip sinirlendim.. Beyfendi çok geliyor diye interneti kapatacakmış.. benim tek eğlencem burası ne yapcam ben yaa...
Eşim bencilliğinden yapmıyor aslında ama sinir oldum işte..al işte bir bencil de orada bir tek kendilerini mi düşünür bu beyler valla ben haftasonu oldummu evden çıkmıyorum çıldıracak gibi oluyorum neyseki iş güç derken akşam oluveriyor her gün böyle evde kalsam deliririm herhalde birde annem yakın sıkılırsam çıkar giderim sen ne yapacaksın yakınlarında uzakta bak ben vodafone vodem kullanıyorum aylık 15 tl veriyorum 2 yıl taahhüt vermiştik bitti aylık 50 50 öddim taahhüt bitince dedim ben çalışıyorum zaten kullanacak vaktim yok o zaman dediler hesabını bilen tarife var ona geçin geçtim ayda taş çatlasa 16,5 geliyor bir araştır istersen normal pc dede çalışıyor dizüstü yoksa ben denedim
Telefonla internet 100 lira edermiEşim bencilliğinden yapmıyor aslında ama sinir oldum işte..Oda haklı bir yerde.. telefon+ internet 100 tl yapıyormuş.. Ki telefonu kullanan yok.. Kapattırmak istiyorum değince 300 tl fatura çıkartmışlar.. Olmadı kapatır dediğin gibi Vınn falan alırız dedi..
kızlar kafamda şimşekler çakıverdi sabah sabah b-fit üyeliği ne kadar aylık ?
bizim orda şubesi yok çevremdede spora meraklı bir sürü kadın var şubemi açsam ne :))
her türlü desteği veriyorlarmış az sermayeyle açılabilirmiş önce bir üye olayım ama ne ara gidicem ki ancak işi bırakınca başlayabilriim
kesinlikle haklısın bacım.. ne kendi ne eşinin ailesine yakın olacaksıncena ev konusunda da aynı durumdayız cnm.
Allah en kısa zamanda daha uzak mesafeli evlerde oturmayı nasip etsin bize inşallah...
ne kadar yakın olursan o kadar sorun oluyor aslında.
biraz uzak olmak,haftada 1 maksimum 2 görüşmek her zaman daha iyi,
hatta aynı şey kendi ailen için de geçerli bence.
dediğin doğru gülüp geçmek lazım. ama ben farkediyorumCanım benim kv lerle yanyana apartmana taşınıyoruz seneye.. Düşündükçe sinirim bozuluyor ama çok işime karıştırtmayı düşünmüyorum bilmem ne kadar başarırım..
Yalnız cena sen bize hep örnek oldun gelinlik konusunda ,sakın bize uyma:) eminim önce emzirsen de önce ek gıda ver derdi. Gülüp geçmek lazım yoksa kafayı yeriz
binanın yenilenmesi mevzuu var ya, geçen açtım konuyu nerde oturucaz diye..ya bin kere yazmaya başladım tam yazıyorum eşim geliyor tam yazıyorum paşa uyanıyor uzun uzadıya yazacaktım ama benim durum da senle aynı biliyosun ve eşim taşınmaya hiç yanaşmıyor sence nasıl olur bu iş taşınayım demişsin de var mı seninkinin öyle bir niyeti benimkinin hiiiç yok(
inş sen bizim gibi olmazsın canım..ayyy kızlarr içimmm şiştii okurkennn korktummmmm. bu haftaa kv bizimmm alt kata taşınıyoooooooooooo
seni germek istemem ama bir kere taşınınca, sonra başka bi yere geçmek imkansıza yakınCanım maalesef şartlar öyle gerektirdi başka şansımız yok , aile apartmanı yaptılar. Tek iyi yanı yan apartman ,güya eşim söz verdi huzursuz olursak taşınırmışız.. Çok geriliyorum daha bir kere daireyi gezmeye gitmedim. soruyorlar niye gitmiyosun diye. Bir de şu var: evliliğin ilk 3 yılı ayrı oturun, sonrası yakın oturabilirsiniz diyor uzmanlar. Neyse ki biz 4 yılı doldurmak üzereyiz.
Evet ne kadar aynı durumdaymış herkes , temmuz annelerinin beyleri maço çıktıya nefret ediyorummmmmm ..iyi yönden bakmak istiyorum ama en iyi kaynana uyuyan kaynanadır ,anladınız siz onu..
dün akşam eşimle konuştuk bunu..Katılıyorum, ben de gülerek laf sokanlardan olmak isterdim ama maalesef ben cevap verdim mi çok ağır kaçıyor bunu onlar da biliyor . O yüzden susup kendi kendimi yemeyi tercih ediyorum. Mesela geçenlerde oğlumun her bi haltını babasına ve kendilerine benzetiyorlar , ayaklarını babamınkine benzetmiştim de "o şimdiden belli olmaz" dedi kv hazretleri. herşeyi şimdiden belli kime benzediği de ayakları belli değil.ayağını benzetmeyi bile çok gördüler benim tarafımao an bişey diyemedim ama hala içimde. İlk fırsatta karşılığını vereceğim
Arkadaşıma anlatmıştım da(bekar) aman boşver niye umursuyorsun dedi
O mu haklı acep bilemedim
Yine kaynana muhabbeti.. Allah yardımcınız olsun..
canım, mutlaka uygun bi paket vardır.Şuan acayip sinirlendim.. Beyfendi çok geliyor diye interneti kapatacakmış.. benim tek eğlencem burası ne yapcam ben yaa...
aman sus, şeytan kulağına kurşun..Selam kızlar dün nasıl kaynatmışsınız bütün kaynanaların kulağı çınnn çınnn çınlamıştır
Sizleri okudukça nasıl şaşırıyorum anlatamam, nasıl kv ler varmış ya Allah yardımcınız olsun. Bizde altlı üstlü oturuyoruz ama çok şükür böyle problemlerimiz hiç yok.
eşim de sana b-fit açayım diyor..kızlar kafamda şimşekler çakıverdi sabah sabah b-fit üyeliği ne kadar aylık ?
bizim orda şubesi yok çevremdede spora meraklı bir sürü kadın var şubemi açsam ne :))
her türlü desteği veriyorlarmış az sermayeyle açılabilirmiş önce bir üye olayım ama ne ara gidicem ki ancak işi bırakınca başlayabilriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?