Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

maşallah senin böyle dertlerin yok ne güzel..

canım, mutlaka uygun bi paket vardır.
ama vını tavsiye etmiyorum, çok çabuk bitiyor kotası.
sonra günlerce internetsiz kalıyorsun

...
Benimde eşimle, ailemle, k.validemle çok sorunum oluyor ama dillendirmek istemiyorum canım.. Doğumdan sonra ilk defa 6 ay sonra gördüm ailemi düşün artık neler olduğunu..

Yaaa öyle deme lütfen...

Benimde zoruma giderdi bu durum
Benim annemde bizdeyken sıkılıyor, hastalanıyor ama gıkı çıkmıyor kadının. Bu çocuk olmasa size hiç uğramam ama buna kıyamıyorum diyor:) bazen sinirlendirsede fedakarlıkları büyük birazda öyle düşünmek lazım.

Cincon bu sabah eşimde bana ben bu kızla aynı odada yatmıcam dedi:) uyandırıyormusss:) bende git başka yerde yat dedim bizde rahat rahat yatalım. Bide onu uyandırmayalım diye kıvranıyoruz derdimiz neysee

2012 temmuz anneleri de pek dertliymiş heee. Bi dokun bin ah işit:))

ammanınn bacılaaar
bi damarıma bastınız ki tutmayın beniiii
benn şu an kvdeyim ve inanın tırlatmaya az kaldı çok azzz
deliriyorum yaa sevmiyorum arkadaşım zorla mı yaa sev-mi-yor-um
oğlumu bile kucağına vermek istemiyorum gel babanneye diyo hiiç vermiyorum
anca kaynatamdan ya da başkasından alabiliyoo
delirtiyo beni yaa yürüteç almıştı söylemiştim hatırlarsanız
koydun mu diyo yok dedim koymiycam yok nedenmiş
o koymuş oğlunu da bişey olmamış ya banane ben koymıycam Allah Allah
sonra yok masada bana ver sen ye
ben alışkınım diyorum o çekiyo herşeyi
yok anlamıyo 50 kere daha söylüyo
yok yemek yiycekmişim çok zayıfmışım
kendisi şişko beni de öyle yapıcak
zaten yemekleri de güzel değil aç kalmayacak kadar yiyorum inanın
dedim ben şişko olmak zorundamıyım bu kadar yiyorum işte
yok yine anlamaz 50 kere daha söyler
illa kendi dediği olacak alışmış kocasından

ben eşime dedim gelmeden babana halana vs saygısızlık yaparım (ki yapmam) beni uyar
ama o kadın için bana hiç bişey söyleme sevmiyorum onu dedim
o da bişey demedi zaten kendi annesi değil
ya bana kına gecesinde el açmama adeti var ya orda ona oğlumu verdim
daha ne istiyo diyen bi kadından ne beklenir Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun söyleyin
ki onun oğlu değil bu bir
verdiği çeyrekte eşimin ilkokulda okul başarısından dolayı kazandığı çeyrek
ayy çok sinirliyim yaa biraz önce de diyo ki gel babanneye
sonra da vermedim diyoki burnum kaşınıyo grip olucam galiba
Allahım yaa o zaman ne istiyosun oğlumu
kaynımda hasta görümcem de burda onun kızıda
bende dedim ki biz daha odadn çıkmayacaz heralde herkes hasta
diyo ki yok belki de olmam
offf çok dertliyim şu çarşamba gelsede anneme kavuşsam yaa
annem benim herşeyim

bence seni kıskanıyor bacım adamdan kaçıp duruyosun adam tırlatmak üzere adama biraz ilgi göster
dün eşim bana dedi ki "ne yemek ne çamaşır, hiçbirşey istemiyorum bana sadece güler yüz göster". hem beni kızdırıyor, hem de suratımı asmışım diye kendisi kızıyor la havleee:) neyse ben de bugün saldım işleri akşama bol bol güleryüz var

ben de hep kayınvalidemlerdeyken elimden alıp duruyorlardı
çocuk ağlıyordu onların elindeydi gene,eşim dedi ki "çocuğuna baksana"
çaresizce "bendeydi, elimden aldılar ben ne yapayım" dedim
çok almıyorum kucağıma,onlara vermediğimi düşünmesinler diye
hem biraz dinlenmiş oluyorum.
eşim kızdı "neden öyle söylüyosun alınırlar"
"ne yapayım gerçek bu" dedim.
seninki neyse üveymiş:) rahatça eleştirebilirsin

nasıl yani ,hiçbir lafına kızmıyor musun?
hikmet sende o zaman

tünaydınlaar bizde anneme geldik bugün misafir gelicek bizim kuzenler onların bebişleri ve yengemler hazırlık falan yapıyoruz daha doğrusu annem yapıyor bende kız uyurken fırsattan istifade açtıkm kk yı kızlar ne dertliymişsiniz kv konusunda bizde karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz öyle sorunlarımız yok benim kv yalnızlığı pek sever pek gelmez bazen koca hafta geçer görüşmeyiz görmem bile. çıkar çarşıya dolaşır alışveriş yapar giyinir kuşanır günlere gider. zaten öyle çok torun deliside değiller eltim var onunda iki kızı var onlar büyük almışlar heveslerini.ben rahatım aman dilimi ısırayım da yalnız kp kvnin açığını azda olsa kapatıyor yani. gerçi problem çıkarmak istesem bi güzel çıkarırım aslında ama bazı şeyleri görmezden geliyor insan mesela hafta sonları elifi anneme bırakıp si,nemaya giderkik elif geçen hastalanınca hemen lafı yapıştırdı siz artık sinemaya gtmeyin mikrop getiriyosunuz dedi napiim şimdi gülüp geçiyorum

Merhaba hanımlar ne kaynanalar var herkes dertli bende eksik kalsaymışım keşke olmuyor işte bizde altlı üstlü oturuyoruz haftada bir çıkıyorum mesafe yakın olsa da ardaki mesafeyi korumakta fayda var. Benimki de illaki benim dediğim olsungillerden

aaa canım ya bence içine atma ben geçen kaynanama dedimki bize benziyor bize benziyor bende dedim ki he size benziyor
çirkin değilsiniz Allah tan yoksa sevesim gelmezdi çocuğu

bak ben şuan kayserideyim 2 saat önce geldim aramadıo ne giderken ne gelirken

aradı ne giderken nemrut güya bugun küçük 13 yaşında kaynımnın doğumgünü var aramıcam taabenle yaşıt kaynım ben hediye aldım abi sende al haberin olsun diye aradı sanane sanane aptal

yok yok kaçmıyorum hayatım telafi ettik acısını çıkarttı bak anneme kaçtım

parisemi gideceksiniz kızz

kızım 6 aylık olmuşşşş heyooooo nice yaşlara inşallah :124::118:

libyanacım yaa gitmeeeeeeeeee :26: sensiz olurmu hiç ya inan kkya girince gözüm snei arıyor

nazar değer kız nazar değer maaşallahhhhh hemn mikroplular sizi

Şu anda TRT HABERde fındığın anne sütünü artırdığı haberi var, giresun tipi 40gr fındık yiyen 90 annenin sütünde %10luk süt artışı gözlenmiş, benim gibi sütü azalan annelerin bilgisineeee

en büğyük mikrop sensin deseydn içinden
yokk kıızz sakin benim kv seviorum ben arada öyle laflar ediyo ama olsun o kadar olur

hadi yaa hemen deneyelim o zaman evde var azalıyo diye üzülüyorum bende yaa

kıs kendileri de çıkıyodur öle kalabalık yeree onlara yaklaşmıyomumuşş mikroppp

Son düzenleme:

ben kızgındım ya sabah bütün eşler bencil diye ayaklanma çıkarttım bakma sen bana :)

türk telekomsa hemen kapat zaten çok gereksiz kimsede ev telefonu yok artık en güzeli taşınabilirler maksimum 50 lira verirsin ama nereye gitsen al internetini yanında götür ben çok memnunum annemlerdede hemen takıyorum kardeşimin lap topa evim gibi internetim elimin altında :)

adamda napsın hesap kitap yapmazsa gemiyi yürütmek zor haklı bir yerde uygun alternatifler var canım fırsat buldukça araştır internetten fiyatlarını vodafonu tavsiye ederim bağlantısında hiç sorun yaşamadım ben 4 yıldır

ya valla sıkıntıdan geziniyordum bu sabah baktım şube açarsan her türlü destek veriyorlar elemanını bile onlar buluyor senin yerine kredide çekiyorlar düşünsene bizim mahallenin kadınları bayılır apartmanda babam yönetici sığınakta bir yer yaptı onlara kadınlar kahvesi gibi bütün gün ordalar bari kilo verirler ama işte üyelik ücretleri uygunmu onu bilmiyorum ev hanımının bütçesini aşıyorsa el elde baş başta sinek avlarız :)

bi yerlerden atılmak lazım böyle özel sektörde heder olmak istemiyorum bir yırtarı olmalı bu işin valla kafama koyarsam yaparım ne kadar sermaye gidecekki biriktiririm kendi işimi açarım ohh vatana milletede hayrı olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…