- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Benimde eşimle, ailemle, k.validemle çok sorunum oluyor ama dillendirmek istemiyorum canım..maşallah senin böyle dertlerin yok ne güzel..
canım, mutlaka uygun bi paket vardır.
ama vını tavsiye etmiyorum, çok çabuk bitiyor kotası.
sonra günlerce internetsiz kalıyorsun
...
Cena sonuna kadar haklısın bir kez taşınırsak bi daha ordan çıkmamız imkansız gibi.ne kadar iyi insanlar olursa olsunlar herşeyleri batacak evli gorumcem de geliyo. kendi oğlu kendinin , başkasının oğlu iç güveysi. ben onların kızı olmuşum evlenince (sanki sahipsizim) kendi kızı hala onların.. Hele bende bu kinci yapı oldukça ruh hastası olmam yakındır farkındayım işte kendimi kandırıyorum ümit fakirin ekmeğiymiş ya:)
biz kadınlar çok akıllıyız ,zaten bizi bizden başkası da bu kadar kandıramaz:)
Gulumser987 evime döndm canım 3 gun kaldık orda ,rahat ettirdiler beni gerçekten ama kafam da şişti yalan değil
Cincon eşine kızmakta haklısın hepimizde aynısı var.soyadını taşımaya gelince tipini benzetmeye gelince onların, bakmaya gelince bizim çocuğumuz..
Libyana bırakcan mı bizi yaaa bi yolunu bulsun eşin
Anaaam ne biçim doluymuşuz arkadaş :)
Benimde zoruma giderdi bu durumKatılıyorum, ben de gülerek laf sokanlardan olmak isterdim ama maalesef ben cevap verdim mi çok ağır kaçıyor bunu onlar da biliyor . O yüzden susup kendi kendimi yemeyi tercih ediyorum. Mesela geçenlerde oğlumun her bi haltını babasına ve kendilerine benzetiyorlar , ayaklarını babamınkine benzetmiştim de "o şimdiden belli olmaz" dedi kv hazretleri. herşeyi şimdiden belli kime benzediği de ayakları belli değil.ayağını benzetmeyi bile çok gördüler benim tarafımao an bişey diyemedim ama hala içimde. İlk fırsatta karşılığını vereceğim
Arkadaşıma anlatmıştım da(bekar) aman boşver niye umursuyorsun dedi
O mu haklı acep bilemedim
Benim annemde bizdeyken sıkılıyor, hastalanıyor ama gıkı çıkmıyor kadının. Bu çocuk olmasa size hiç uğramam ama buna kıyamıyorum diyor:) bazen sinirlendirsede fedakarlıkları büyük birazda öyle düşünmek lazım.Günaydın kızlar herkes çok dertli bu ara bende eksik kalmayim anlatayim.annem 5 gündür bizde..biraz kafa dinlemeye biraz bizi görmeye geldi..çok çabuk yoruldugunu söylüyor onun için hic is yaptirmiorum.yiğit ide sevmenin dışında vermiom.ama yemek bulaşık temizlik hergün gezme bebek mahvoldum uyuyamiorumda.off bi hafta sonrada kv ler gelcek.3 ay onlarlayim.ise basliycam Allah sonumuzu hayretsin.tam oglum rahatladi kendi kendine vakit gecirio oynuyo bu saatten sonra ona bakmak hic zor degil.tam keyfini alcaz anne olmanin ise baslioz
demin ecoşa kıymalı karnıbahar artı çorba veriordum şehriye çorbası eşimin arkadaşı yenge köfte tarifi versin bi dedi tarif veriyorken ecoş kucamda
üstümde bir sıcak ıslaklık hissettimki çorba döküldüecoşa bir damlası gelmedi sadece eli çorba olmuş oda eliyle tutup çektiği için
yerler hep şehriye üstm felan değiştirdim gelcektim anne diye ağlıyor al çocuğu anne diyor diyor resmen fırlattı bana
bu şimdi beni mi kıskanıyor çocuğumu:44: kafayı yicemmmmmm artııkkk
ben eşime dedim gelmeden babana halana vs saygısızlık yaparım (ki yapmam) beni uyar
ama o kadın için bana hiç bişey söyleme sevmiyorum onu dedim
o da bişey demedi zaten kendi annesi değil
ya bana kına gecesinde el açmama adeti var ya orda ona oğlumu verdim
daha ne istiyo diyen bi kadından ne beklenir Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun söyleyin
ki onun oğlu değil bu bir
verdiği çeyrekte eşimin ilkokulda okul başarısından dolayı kazandığı çeyrek
ayy çok sinirliyim yaa biraz önce de diyo ki gel babanneye
sonra da vermedim diyoki burnum kaşınıyo grip olucam galiba
Allahım yaa o zaman ne istiyosun oğlumu
kaynımda hasta görümcem de burda onun kızıda
bende dedim ki biz daha odadn çıkmayacaz heralde herkes hasta
diyo ki yok belki de olmam
offf çok dertliyim şu çarşamba gelsede anneme kavuşsam yaa
annem benim herşeyim [/B][/FONT]
Selam kızlar dün nasıl kaynatmışsınız bütün kaynanaların kulağı çınnn çınnn çınlamıştır
Sizleri okudukça nasıl şaşırıyorum anlatamam, nasıl kv ler varmış ya Allah yardımcınız olsun. Bizde altlı üstlü oturuyoruz ama çok şükür böyle problemlerimiz hiç yok.
:
Katılıyorum, ben de gülerek laf sokanlardan olmak isterdim ama maalesef ben cevap verdim mi çok ağır kaçıyor bunu onlar da biliyor . O yüzden susup kendi kendimi yemeyi tercih ediyorum. Mesela geçenlerde oğlumun her bi haltını babasına ve kendilerine benzetiyorlar , ayaklarını babamınkine benzetmiştim de "o şimdiden belli olmaz" dedi kv hazretleri. herşeyi şimdiden belli kime benzediği de ayakları belli değil.ayağını benzetmeyi bile çok gördüler benim tarafımao an bişey diyemedim ama hala içimde. İlk fırsatta karşılığını vereceğim
Arkadaşıma anlatmıştım da(bekar) aman boşver niye umursuyorsun dedi
O mu haklı acep bilemedim
bence seni kıskanıyor bacım adamdan kaçıp duruyosun adam tırlatmak üzereadama biraz ilgi göster
dün eşim bana dedi ki "ne yemek ne çamaşır, hiçbirşey istemiyorum bana sadece güler yüz göster". hem beni kızdırıyor, hem de suratımı asmışım diye kendisi kızıyor la havleee:) neyse ben de bugün saldım işleri akşama bol bol güleryüz var
kızım 6 aylık olmuşşşş heyooooo nice yaşlara inşallah:124::118:
tünaydınlaar bizde anneme geldik bugün misafir gelicek bizim kuzenler onların bebişleri ve yengemler hazırlık falan yapıyoruz daha doğrusu annem yapıyor bende kız uyurken fırsattan istifade açtıkm kk yı kızlar ne dertliymişsiniz kv konusunda bizde karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz öyle sorunlarımız yok benim kv yalnızlığı pek sever pek gelmez bazen koca hafta geçer görüşmeyiz görmem bile. çıkar çarşıya dolaşır alışveriş yapar giyinir kuşanır günlere gider. zaten öyle çok torun deliside değiller eltim var onunda iki kızı var onlar büyük almışlar heveslerini.ben rahatım aman dilimi ısırayım da yalnız kp kvnin açığını azda olsa kapatıyor yani. gerçi problem çıkarmak istesem bi güzel çıkarırım aslında ama bazı şeyleri görmezden geliyor insan mesela hafta sonları elifi anneme bırakıp si,nemaya giderkik elif geçen hastalanınca hemen lafı yapıştırdı siz artık sinemaya gtmeyin mikrop getiriyosunuz dedi napiim şimdi gülüp geçiyorum
nazar değer kız nazar değer maaşallahhhhhhemn mikroplular sizi
yokk kıızz sakin benim kv seviorum ben arada öyle laflar ediyo ama olsun o kadar oluren büğyük mikrop sensin deseydn içinden
Şu anda TRT HABERde fındığın anne sütünü artırdığı haberi var, giresun tipi 40gr fındık yiyen 90 annenin sütünde %10luk süt artışı gözlenmiş, benim gibi sütü azalan annelerin bilgisineeee
yokk kıızz sakin benim kv seviorum ben arada öyle laflar ediyo ama olsun o kadar olur
hadi yaa hemen deneyelim o zaman evde var azalıyo diye üzülüyorum bende yaa
libyanacım yaa gitmeeeeeeeeee :26: sensiz olurmu hiç ya inan kkya girince gözüm snei arıyor
Eşim bencilliğinden yapmıyor aslında ama sinir oldum işte..Oda haklı bir yerde.. telefon+ internet 100 tl yapıyormuş.. Ki telefonu kullanan yok.. Kapattırmak istiyorum değince 300 tl fatura çıkartmışlar.. Olmadı kapatır dediğin gibi Vınn falan alırız dedi..
Telefonla internet 100 lira edermisizin tarifeler pahalı cnm araştır bulursun uygun bişeyler
Nerede oturuyorsun cnm? Bence çok güzel bir fikir önceden gitmiştim bende b fit e. Ama ne kadardı aylık hatırlMıyorum. İçerisinde masraf yapacağın çok bişey yok zaten, aletler falanda basit şeyler. Güzel fikir valla gel ortak olalım bende atılayım iş hayatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?