Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ne diyelim.. sağlık olsun..
zaten kardeşler arasında bi tanesi hep iyi niyetiyle mağdur olur.

ama annenin kardeşler arasında objektif bakış açısıyla yapıcı davranacağı yerde, taraf olması ne kadar kötü..
sonra çoook pişman olacak, yazık geçen günlere

kızlar size farkettiğim bi şey söyleyeceğim..

daha önce söylemiştim, doğumdan sonra hemoroid hastası oldum diye..
krem, fitil zor dayanıyordum ağrılara..
spora başlayalı neredeyse bir ay olacak,
hemoroide bağlı şikayetlerim neredeyse %90a yakın kayboldu,
artık ilaç da kullanmıyorum, tuvalete de çok rahat çıkıyorum..

sporun hemoroid üzerinde böyle bi etkisi olduğunu bilmiyordum,
şimdi ilgili birkaç şey okudum nette,
hareket ve egzersiz o bölgedeki kan akışını hızlandırdığı için rahatlama oluyormuş..
bu dertten muzdarip okuyanlara duyrulur..

Çok sevindim canım.. Allah tamamen şifa versin de bir daha sıkıntı çekmeyesin İnşaallah..

cok sevindim tatlim ama hemoroid oldugundan eminmisin bende aylarca hemoroid var saniyordum hatta oglum 2 aylikken acile bile gittim bunun icin ama doktrum sikayetlerim bitmeyince uzmaninin görmesini istedi ve ultrason ile bakildi hemoroid sandigim sey aslinda anüs agzi yirtilmasi imis kanama ve siddetli agri bundanmis krem verdi ve bagirsak calistirici toz ilac 1 haftaya kalmadi iyilesti simdi sorun yok cok sükür

Canım ne olursa olsun
Bak biz de anne olduk
Annesinin onu 9 ay taşıması emzirmesi büyütmesi yeter
Annesiyle barışması lazım sıkça görüşmek zorunda değiller ama biraz yumuşasın 3 sene olmuş.. Gerçi olayları bilmiyorum ama anne hakkı diye birşey var. yine de ara sıra onları hatırlayıp aradığın için de seni tebrik ediyorum

Son düzenleme:
doktora gitmedim canım, sadece okuduklarımdan hemoroid olduğunu düşünüyorum..
dışarıda bi tane memecik var, çok ağrım oluyordu esnasında ve sonrasında.. ağrı kesici içiyordum bana mısın demiyordu.
kanama da çok zorlandığımda birkaç damla, o da temizlenirken farkediyordum.
bilmiyorum ya, dediğin gibi belki de başka bi şey, anal fissür falan da olabilir.. başka şeyler de..
en iyisi doktora gitmek.. ama ne bileyim zaten doğum ertesi çıktığı için bıkmıştım hastaneden doktordan..
bi ara doktor da araştırıyordum. inş böylelikle geçip gider, eğer yine o dayanılmaz şekilde nüksederse gidicem mecbur..

cena geçmiş olsun ya o çok fena bişeymiş bende eşimde öğrendim (yalnız birgün yolu buraya düşerde bunları okursa sopa yiyeceğim o kesin herşeyimi deşifre etmek zorundamıydın diyecek )

sizleri ağlatmak istemezdim öyle içimden gelmişti yazmıştım paylaşayım dedim belki babalarımızın kıymetini sağken anlamamıza vesile olur ben şahsen kp i kaybedince daha bir sıkı sarıldım aileme

ahh ah o kv lerin görümceklere düşkünlükleri yokmu ne çekiyorsak ondan çekmiyormuyuz zaten oysa mantıklı düşünse allah rahmet eylesin kp vefat etti e kızıda evlenip uçacak yuvadan eninde sonunda oğullarıyla başbaşa kalacak var yok 2 oğlu var bu durumu düşünüp biraz gelinlerinin kıymetini bilseler bizde zaten saygı gösteriyoruz ama daha bir içten istekli yapsak hizmetimizi kalbimiz kırılmasa, savaşlar olmasa dünyada huzur barış olsa hayat bayram olsa çocuklar ölmese türkiye çöl olmasa

sonuç olarak ne savaşlar biteer ne kv ler hizaya gelir biz içimizi döktüğümüzle kalırız

feyza oğluşun nasıl oldu canım, geçtin mi annene?

Son düzenleme:

evet canımm ya maalesef dra gittik iki şurup bi burun spreeyi bi de antibiyotik verdi
grip başlangıcı dedi bol ıhlamur kivi ve muz dedi ama ben antibiyotiği vermekte çok acale etmiycem yarına kadar beklemeyi düşünüyorum

bende aranıza katılmak ıstıyorummkızım 5 aylık olmak uzere..
hoşgeldinn

kızlar kuzucuğum cuma günü anjio olacka :2:
Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin
sana da dayanma gücü sabır versin inşallah canım

çok geçmiş olsun canımm

15 saat dilekçesi ne demek canım ilk kez duyuyorum :44:

3 tanede ben okurum inşallah ama yarına bu akşam yolculuk var çünkü

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahh

Canan Kayınpederler gerçekten seviliyor, çünkü hep gelinlerinin tarafında oluyorlar:)
evet bencede

canım çok ağladımm ben
kp yaaşıyo ama benim güzeller güzeli babacım yok artık
gittii düğünümden 9 gün sonra tam da bize geleceklerdi ben babamı beklerken ben ona gittim ama bulamadım
önceki akşam konuşmuştum babam diyaliz hastasıydı annem sen gelme diyomuş ona o da yok bende gelicem diyomuş
ama gelemedii
o acının tarifi yok hiiç yok 2 yıl geçti ama hala dün gibi evet biraz daha metanetliyiz ama gözyaşı hiiiç dinmiyor
canım babam gittiği yerde iyidir inşallah
mezarı burada yani rize de bugün yine gidicem gitmeden ista
insan biraz da olsa rahatlıyo ama hiç yakıştıramıyo ölümü babasına
bende aynı şeyi düşünüyorum baba başka bişey kıymetini bilin

canım gözün aydın olsunn

feyza oğluşun nasıl oldu canım, geçtin mi annene?

canım gece biraz ateşi çıktı sabahta öyle
ateş düşürücü verdim geçti öksürük hapşurma ve burun akıntısı devam ediyo
inşallah akşam 21.10 da uçağımız hayırlısıyla gidelim inşallah

geçmiş olsun canım, inş ilerlerlemeden geçer..
dr kivi mi ver dedi, anlamadım:44:
tropikal bi meyve olduğu için alerji yapabilir..

babana da ayrıca üzüldüm, ölüm kader, ama insan dayanamıyor..
yine zaman herşeye ilaç, kapanmasa da yaralar, daha az acıyor
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

Son düzenleme:
saydım cena ile beraber 20 yasin kaldı hadi bakalım inşallah bitecek

kızlar bebişlerinize günde kaç ögün ek besin veriyorsunuz özellikle emziren anneler ... kahvaltı meyve yogurt ve sebze bunları güne yaydınmı çok şey yıor gibi fazla gelmezmi siz nasıl düzen kurdunuz biz bgn daha yeni sebze ve kahvaltı yapıcazda bi sorim dedim???

evet csnım kivi dedi daha önce vermiştim ben bi iki kez sıkıntı olmadı

sağolcanım Allah razı olsun

bu arada bende 2tane okurum ama yarın ancakk bugn fırsatım olmayabilir çokk işim var çünkü malum oglanda kuduruk buaralar durmuo bgn işlerimi hallettimmi yarın rahat rahat okuyabilirim zaten nezamndr aklımda okumak istiodum...ahhh ahh şeytan aklımızı çelmesede şu namazada başlasam tam teknik ibadetimizi yapsak ama olmuo iştee cenanın dedgi gibi nefsim kuduruk benmde galiba :))

ben kahvaltıda arada bi yumurta veriyorum.
her gün sulandırılmış pekmezle ıslatılmış bi bebe etimeği veriyorum..
peynir hiç vermedim, eşim izin vermiyor, bunlar teneke peyniriymiş, bakteri üretiyormuş..
hergün yediğimiz meyvelerden ona da veriyorum, mandalina, elma, armut, muz..
gün aşırı sebze püresi ve muhallebi veriyorum.. ama bi rutin yok..

Son düzenleme:

Canım Allah mekanını cennet etsin orda kavuşmayı nasip etsin
Oğlunda iltihap yoksa antibiyotik grip için fayda etmez boşyere kullanma
Ama ateşini takip et iltihap varsa ateş yapabilir o zaman gerekebilir

yani gün içinde 4ögün birden veriyomusun canım..az azda olsa

gülümser ayşe hala kundakla mı uyuyor?
bizimki hala kundakta, gün içinde 5 kez uyuyorsa 4ü kundakla..
gece kundakta bırakmıyorum, bazen gündüz de..
ama bu elleri kolları durduramıyorum, uykuya dalışta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…