Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ya Feyza acayip uyudu:)) Yakşalık 3 saattir uyuyor, maşallahBenim kızım çok uyuyan bir çocuk değildi, şaşkınım şu an :))

Uyandıkabimizi almaya gideceğiz
Sonra halılar yıkanmaya verilecek.
Sonra aşağı su gidiyormuş banyodan, görevli gelecek vs
Yarın da gider ayak temizlikçi ablamız geliyor
Züpper diyorum

canım Allah şifa versin benim teyze kızının çocuğundada vardı kitle parmakları 6 taneydi doğdu doğuma kadar erimiş kiteler

parmakları doğunca kesildi sapasağlam maaşallah .

aldırmasın ölceksede karnında ölsün

Bu arada sağlıkla gidin gelin inşallah. Biz de 4 gün yokuz:)
amin, hepimiz inş

nasıl korunma derdi yok kııız?!
hani olursa olsun canıma minnet anlayışındasın ondan mı?

amaan, bu karılar her yerde.. bence böyle meclislere sırf malzeme bulmak için gidiyorlar..

Birazdan doktora gideceğiz.11. ay kontrolü için.Bakalım Adiş hanım kaç kg ve cm olmuş.
hadi bakalım, güzel haberlerle inşş

fikir oldu dikkate alacagım çok kapsamlı araştırmamıstım ben anadolu yakasındayım saraçhane fatih tarafındaydı degılmı canım
evet canım, fatih unkapanı saraçhane haşim işcan gecidi diye geçiyor.

hay maşallah.. onlara da sana da..
iyilik karşılıklı çünkü

Allah biliyor, herkes de tasdikliyor ya, benim annem kv değil annedir yengeme..
bi muhabbetleri var, benimle ne konuşuyorsa annem, ona da aynı..
canı gidiyor, kapıdan yolcularken mümkün olsa eğilip ayakkabılarını giydirecek yanii
ama benim yengem de on numero gelindir haniiii

abime dedim, 25 yıl senin kardeşindim, bundan sonraki 25 yıl yengemin kardeşiyim..
tipimiz çok benziyor çünkü, yabancı bi yere gidince bacımla değil de yengemle kardeş sanıyorlar beni

ne büyük imtihan.. 4 aylık olmuş, can geldi, ruh üflendi ona..
birkaç doktordan teyit almak gerek, sonrası annenin sağlığı için bebekten geçmek..
Allah sabırlar versin, ne zor bi şey, kimseye yaşatmasın Rabbim

Uyandıkabimizi almaya gideceğiz
Sonra halılar yıkanmaya verilecek.
Sonra aşağı su gidiyormuş banyodan, görevli gelecek vs
Yarın da gider ayak temizlikçi ablamız geliyor
Züpper diyorum
züpper anneee

Son düzenleme:
aldım ayşeciği, avm ye gittim. dolaştım, alışveriş yaptım geldim..
oooh, bi rahatladım kii

metroyla gittim geldim. avm yolun diğer tarafında, o yöne metro çıkışı vermemişler.
neyse giderken tereddütle gittim, hem baston hem eşya hem ayşecik üst geçitten nasıl inip çıkıcam diye.
ama korktuğum gibi olmadı. aldım bi koluma ayşeciği, diğer elime de açık halde bastonu, çıktım indim merdivenlerden.
oooh, ne rahatmış ya, tek başıma da gidebilirim demek artık.

Zehirlemesi için uzun süre cansız bir şekilde anne karnında beklemesi lazım, nasılsa doktor kontrolünde; bebek ölürse alırlar ve anneye hiçbir sorun olmaz.
Tanıdığım birkaç bebek anne karnındayken sorunlu dendi, fakat sapasağlam doğdu. İnşallah onun bebeği de öyle olur
Evet canımmm
Acelemiz yok ama Olursa da bizimdir anlayışındayız
Korunma endişemiz yok ama bebek de olmadı regl de olmadım zaten sütüm koruyo galiba:)

Evet canımmm
Acelemiz yok ama Olursa da bizimdir anlayışındayız
Korunma endişemiz yok ama bebek de olmadı regl de olmadım zaten sütüm koruyo galiba:)

olabilir

3 aylık bebeği olan arkadaşım geçen gün korunmuyoruz, çünkü daha regl olmadım dedi.
direkt elifnaz geldi aklıma, ondan bahsettim. sütün koruması bi efsane ne kadar etkili Allah bilir.
regl olmamana da güvenme, yumurtlama olabilir bu da döllenme için yeterli dedim.
kızı bi evham aldı, biz 2 aydır bunlara güvenip korunmuyorduk, içime kurt düştü falan dedi..

inş kurtla kalır, tedbirini al bebek de düşmesin dedim

Amin canım.Bunlar 12. Ay aşıları mı? Çocuk da dün mum üflettiler, kutlama yaptılar ne iyiydi bir de bugün başıma gelenlere bak diyordur.

evet canım.su çiçeği,pnomokok,ve kızamık.aynen dediğin gibi oldu.

busmai başın sağolsun canım.mekanı cennet olsun dedenizin...

sen aşı yaptırmıyormusun kereme?

neler aldın bakiim

süt koruyor düşüncesi ile hamile kalan çok tanıdığım var...

neler aldın bakiim
indirimler başlamış bacım. yavaştan sezon sonu geliyor.
ben de fırsattan istifade ediciiiiim, inş haftaya salılara cumalara akiciiiiim

bugün lcw den bi kot elbise, iki tane yarım kol şortlu çıtçıtlı badi aldım.
iki tane de 2 yaş tshirt aldım seneye giymesi için. sezonda 12-14 liralık tshirtler şimdi 7-8 lira

fatmazra
eylülyr
barbarino
yatananne
destiny
tuyax
gulumser
morefla
yusuf_defne
naragacı
caglaslı
msg38
psii
tullymaker
hayalimbenim
ates26
eaglee
duru
kasra
tugce
hullus
huli_b
butterfly_83
denze
nukleer..

okuyup okuyup kaçanlar siziii!
bi daha yoklama yapmıcam, bu son!

Ben de bi bakiym dedim lcw den elbise aldm 29 tl ye kendümeee
evet canım.su çiçeği,pnomokok,ve kızamık.aynen dediğin gibi oldu.

busmai başın sağolsun canım.mekanı cennet olsun dedenizin...

sen aşı yaptırmıyormusun kereme?

Yaptırıyorum tabi ki canım Allaha emanet
Süt korur, süt salgılamaya yarayan prolaktin hormonu gebeliğe engeldir. Ama Allah ol deyince her şekilde oluyor işte

Eyvahhh cok yogundum cnm bu aralar kardesimin evi tasidik kendiside 7 aylik hamile o yuzden baya bi zaman girdim ciktim eee ne var ne yok

Busmai basin sagolsun cnm esinin dedesi vefat etmis rabbim yattigi yerde dinlendirsin geride kalanlara uzun omurler versin

ama ben artık nerdeyse hiç bilgisayar açamıyorum. mümkün değil izin vermiyor bu bebeler. açtığım anda üstüme üstüme geliyorlar:)arada açıp bi okuyabiliyorum bazen ama yazmak imkansız...neyse bunlarda geçecek...zaman sadece birazcık zaman:)

heheeeyyyyt!
kim tutar be aryayı?
kızçesi sabaha kadar uyumuş
He heeee
Saol tatlım, hepimizin yazı güzel geçsinde kışa güzel motive olalım dimi

bence eşin bebeği alıp dışarı çıksın sen hazırlan rahat rahat

kolay gelsin
:
Başınız saolsun canım, toprağı bol olsun...
Evin düzeni, temizliği ve valiz toplama hepsi bir arada olunca baya uzun sürdü canım ya. O kadar süre dışarda tutamazdı. Bende suç hepsini son ana bıraktım:)

Hayranım kız sana

Bu arada biz geldik saat 2 gb. Eşyaları da yerleştirdim. Şuan da öyle yorulmuşum kii uyukluyorum, çok oturamıciiiiiim sanırım.

Benim için yeni başlıyor tatil. Şimdi mutluyum işte

amin canım 3 ayrı doktora gıttı bıde profösör gordu hepsı aynı seyı soyledıler annenın hayatı rıskı olmasa emınım onlarda kıyamaz bakalım mevlam neyler hayırlısı hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…