tatil başlasıııın!Bu arada biz geldik saat 2 gb. Eşyaları da yerleştirdim. Şuan da öyle yorulmuşum kii uyukluyorum, çok oturamıciiiiiim sanırım.
Benim için yeni başlıyor tatil. Şimdi mutluyum işte
şu zamanda çocuk istemediği halde süt koruyor diye tedbir almayan kadın aptaldır.canım bende aynı fıkırdeyım senle ama oka<dar ınce konularkı fazla bısey demıyorum ben kızımda tarama testlerımı bıle yaptırmadım sonuc bısey degıstırmeyecektı unku gelen rabbımden dedım gorumcemde kıyamazdı ama dıger cocuklarını dusunuyo sanırım haftaya amio sentezı var bakalım neler olcak sut koruyo olayınada cok aldanma kayınvalıdemın 4 cocuguda sut korurken olmus
dün eşime söyledim, bakalım bugün ne yapacak.Biz de tobi almaya gidip römer aldık. Boluda bi ebebek var zaten o yüzden daha ucuz gibi bişi olmuyo :/ aradaki fiyat farkı da çok değildi atladık :) ama tobinin mikemmel bir arabaya yapışışı var yani. Yakışır ayşecime :)
Kimse seni görüp yardım etmedi mi?? Ne kazma insanlar ya!!!??
valla bizimkilerde gelin 'mutluluk sebebi'.sizede masallah canım valla yıne olsa yıne erzurumlu alırım gelıne çok duskun oluyolar gorumcemden cok tutarlar benı bı ısım olur kosar gelır yardım eder çok ıyılıgını gordum ınsanları yer yer ayırmayı sevmem pek ama erzurumun ınsanı gercekten cok ıyı temız kalplı
saol bacım, inş..nfk bursa yolları gözükmüş sizede ne güzelgüle güle gidin gelin inşallah
tek başına avmde yapmışsın hangisine gittin optimumamı? her yer sezon indirimine girmiş sanırım bir bakınmak lazım gerçektende ben kendimi tutuyorum diyorum şimdi doğum gününde hediye olarak genelde kıyafet geliyor çok fazla olmasın dedim tabii dün gene kızıma ayakkabı aldım o ayrı
Herkese günaydın.Nfk yoklama işe yaradı, yavaş yavaş dönüşler başladı.
Ateş26 zor günler geçirmişsiniz canım.İnsanın eşinin yanında olması çok önemli.
gercekten zor gunlerdı hele ılk hafta emırı kucagına aldı babası basta sen nerdesın dermıs gıbı baktı sonra boynuna
sarılır gıbı yaptı orda bız bıttık zatencaok agladım ama bı muddet sonra alıstım sımdı varlıgına alısmaya calıscaz
saka bı yana gercekten helekı bebek olunca eşsiz olmaz kimseye yaşatmasın Allahım tek duam o
ooo, maşallah oğluşunaaemır cok hareketlı bı bebek durdugu yerde durmuyo
_
once asker gıbı surundu sonra emekledı bıkac kere yurume
gırısımınde bulundu ama sona vazgectı
_onclerı baba dede yı agzından dusurmuyodu sımdı onları unttu
"hadı" "gel" dıyo lamba nerde dıyorum "amba" dıyo yukarı bakıyo gosterıyo
Allah dıyo kardesımın ısmı rabıa "raba" dıyo "teyde" dıyo bı anne demıyoooooo
_ezanlar okunurkn oda soylemeye calısıyo aaaa diye ezanla beraber mıkırdanıyo
boyle bişey yok gormenız lazım okadar tatlı oluyo kı
kedı cagırmayı ogrendı pisi pisi diyorum elinini uzatıyo(hanı bız parmaklarımızı bırbırıne surterek
cagırırız ya )oda oyle yapıyo
_arabaların tekerlerını cevirmeyi çok seviyor
ben ecoşun yürümesine alışamadım sabah işe dalmışım biri paçamdan tutuu bi çığlık attım
tembihledim artık babababab diye gelcek
eşim oto koltuğu almaya gitti, ayşecik babaannede. birazdan gelir.
ben de kirlileri ayırıp yıkayacağım, akşama bavul hazırlama işleri var..
eksik listesi yazıyorum. bebekle gidince bi milyon tane ayrıntı var yaaaav
evet canım, inş bursaya gidiyoruz yarın sabah.Bebekle gitmek gercekten zor bisey unutmamak icin tekrar tekrar kontrol ettim bende benimkisi yerini cok aradi onun haricinde cok sukur bi sikinti olmadi ama geceleri kabus gibiydi napalum saglik olsun seneye daha rahat oluruz diye dusunuyorum size ii yolcuklar cnm bursa ya geliyosun demi
annem çarşambaya geliyromuş ev yine battı yarın da yağmurlu eyvah eyvah sl baştan temizlik
kızlar selamlar..iyisinizdir umarım..babamız carsıda.bizde evdeyiz herzamanki gibi..kayseri coookk sıcak.rabbim kolaylık versin
mahmut kerim ve efeye maşallah subhanallah...rabbim acılarını göstermesin. hayırlı,sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah..
busmaicimben Kayseriliyim ama yillisi değilim
esimde Artvin Hopalı..bizde Karadenizli olduk mecburen..oğlumun kanında var.horon tepiyo.kayınvalidem görse delirir..oy yavrumun yavrusu diye..esim cevizmiş torunuda ceviz içiymiş..bende ağzına yanayım gazel oluyorum bu durumda
kızlarbeni kınamayın..ay bu nasıl anne..bulaşık makinesiyle oynarmı çocuk.ıyy hiç hijyenik değil...tehlikeli demeyin...biz böyle yasıyoznot:bıçak çatal yok makinada..anası mutfakta yemek mama sandalyesinde oturmamak için ağıt kaldıran yahya..
Eki Görüntüle 744713
dtk teşekkürler canım.iyi dileklerin için.hepimizin bebeklerine hayırlı uzun ömürlr versin.
niye kınayalım canım.aynı sahne bizdede oluyor sürekli.bende kaşık sepetini alıyorum içinden bizimkide oynuyor.
bulaşık makinası ve buzdolabı çok ilgisini çekiyor bzimkininde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?