Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım bende aynı fıkırdeyım senle ama oka<dar ınce konularkı fazla bısey demıyorum ben kızımda tarama testlerımı bıle yaptırmadım sonuc bısey degıstırmeyecektı unku gelen rabbımden dedım gorumcemde kıyamazdı ama dıger cocuklarını dusunuyo sanırım haftaya amio sentezı var bakalım neler olcak sut koruyo olayınada cok aldanma kayınvalıdemın 4 cocuguda sut korurken olmus

Var yaaa gıcık oluyorum böyle çocuklara ve annelere aman uyusunya; tüm bebişler uyusun benimki uyumasa da :)

Biz de tobi almaya gidip römer aldık. Boluda bi ebebek var zaten o yüzden daha ucuz gibi bişi olmuyo :/ aradaki fiyat farkı da çok değildi atladık :) ama tobinin mikemmel bir arabaya yapışışı var yani. Yakışır ayşecime :)

Ha ben Fatiha yı eksik okuyormuşum :) akşam fikstir zaten bende 1Fatiha,3İhlas,3 Nas,3Felak ve bir Ayetül Kürsi

valla yasiri bilmiyom da, anası babası akşam kutlamadalardı.. evililik yıldönümleriymiş..
busmai nin eşinin dedesi vefaat etmiş, ondan giremiyordur.

aaa, dedikodu yapıyor gibi oldum iiiii mi?

Borna sevindim busmaiye üzüldüm az sonra ona yazaağım yorumumu.

doğum öncesine kadar benim adetlerim 7-8 gün sürerdi, bunun 5 günü full kanama ile geçerdi.
şimdiyse; 5-6 gün falan sürüyor, ilk 3 gün kanama, sonra akıntı şeklinde damla damla..

Benim 8-9 gün sürerdi artık 6-7 gün sürüyo ve de 3 günü yoğun oluyo. Çooook mutluyun ses etmicem :)

cumanız mübarek olsun.

bu gün aşı olduk.3 aşı vuruldu oğluşuma

Ay pzt inşallah ben de götürücem oğluşumu :/

Demek gezmelere gidiliyorrrrr hem de iki çocukla :)? İlerde biz de böyle rahat oluruz inşallah dualar için teşekkür ederim. İşleri bayaaaaa kolayladım.

Canım ben seni nedense kuzeninle gezeceksin diye hatırlıyodum o yüzden dedim. Sonra okuyunca çok üzüldüm başınız sağolsun ve mekanı cennet olsun. Cenazede yaşadıklarına pes doğrusu. İnsan bi ders alır düşünür cenazede ama maşallah bu hatunlar başka havada!! Pipetle içince insan bi seviniyo sanırsın tıp kazandı :))

Ayyyy çok zor. Çok üzüldüm. Allah'ım kimseyi böyle sınamasın. Her türlü karar çok zor

Ya Feyza acayip uyudu:)) Yakşalık 3 saattir uyuyor, maşallahBenim kızım çok uyuyan bir çocuk değildi, şaşkınım şu an :))

Uyandıkabimizi almaya gideceğiz
Sonra halılar yıkanmaya verilecek.
Sonra aşağı su gidiyormuş banyodan, görevli gelecek vs
Yarın da gider ayak temizlikçi ablamız geliyor
Züpper diyorum

Hahahhaa 5 dk sonra uyanması süper :) kolay gelsin canım ya çok yoğun bi de iki çocukla!!

Kimse seni görüp yardım etmedi mi?? Ne kazma insanlar ya!!!??

Ya artık bu devirde hala nasıl süt koruyo ya?? İyi yapmışın içine kurt salmakla :))(

Canımıniçi sen nasıl hatırlıyon bunca insanı yaaaaa!?????!!!

Hemen eşin sana bir akıllı telefon alıyor ikiz annesi olduğun için ve sen beş dakka ordan kontrol ediyosun

Mutlu olmana çok sevindimmm :)

Ay busmaicim yazmayı unuttum. Hayatta bi hata yaptım kotex aldım bi daha da almam. Ben alışmışım orkidin o plastiğimsi yapısına ve üstün korumasına :)

Ay kızlar azıcık bi balon süslemesi kaldı. Bi de tabi yiyecekler var yarın halledilecek inşallah. Çok güzel oldu evin her yerinde süs püs ve foto. Düşünüyorum geçen sene bu saatlerde duş falan alıyodum. Bi de pişik olmuştum çok fena :/ neyse işte 1yıl geçti gitti.... Hep sağlık ve mutlulukla geçsin inşallah.

Yolculara hayırlı yolculuklar diliyorum. Görüşmek üzere hoşçakalınnnnnmm :)

sizede masallah canım valla yıne olsa yıne erzurumlu alırım gelıne çok duskun oluyolar gorumcemden cok tutarlar benı bı ısım olur kosar gelır yardım eder çok ıyılıgını gordum ınsanları yer yer ayırmayı sevmem pek ama erzurumun ınsanı gercekten cok ıyı temız kalplı

Ay canım benim yaa.. Ne heyecanlısındır sen şimdi, maşallah sana üşenmedin uğraştın onca şeyle valla. İnşallah yarın herşey içine siner. Doğumgününüz şimdiden kutlu olsunn

Son düzenleme:
pembehipopotam oglunun yenı yasını kutlarım sımdıden rabbım saglıklı omurler versın bızımde az kaldı kızımın tütü sünüde kendim yaptım astım odasına bende cok heyecanlıyımda aıle arasında olur muhtemelen bızımkı

benden daha akıllı bişeye tahammül edebilirmiyim bilmiyorum

hemen eşin sana bir akıllı telefon alıyor ikiz annesi olduğun için ve sen beş dakka ordan kontrol ediyosun

Pembiş bana kotex ten başkası mantar yapıyo, ama kotex çok iyi korumuyo doğru

Süt korumasa da sorun değil canım bebişimiz olur gene fena mı :) ben şimdi bebek istiyorum ya o süt korur beni ,gıcık süt :)hayırlısı

Kizlar gunlerdir yarim yamalak giriyo yazamadan cikiyorum temizlik bitti ama misafirlerimz var hic firsat bulamadim busmai ve tubaal basiniz saolsn acinca ilk bunlari farketm cok uzuldm ins gecmisi okucm simdi

Günaydınlar herkesee....

Pembiş için yorucu fakat unutamayacağı bir gün olacak.. Pembiş fotosuz olmaz biliyorsun, bizi fotosuz bırakma.

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnn :)

Evet geldik büyük güne :) tebrikler için teşekkür ediyoruz Efe ile

Ya geçen sene bu saatte çoktan uyanıktım ve 2 saat kadar sonra ona kavuşmuştum!! Ah zaman sen nasıl bişisin....?

Vallahi ayaklarım ağrıyo ama hala yapacak bir sürü bişi var. İnşallah herşey güzel olur. Çooooooooook öpüyorum :)

Kolay gelsin canim senin kdr heyecanli ve merakliyix bugun gunlerden efe...

Dogim gununuz kutlu olsun cnm dogru diyosun zaman cok cabuk geciyor oyle boyle derken koca kisi devirdik

herkese hayırlı hafta sonları

bugün her zamanki gibi çalışıyorum

busmai canım dedeniz için allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah:26:

tubaal hatırlamazmıyız canım seni bu arada baban vefat etmiş rabbim tüm günahlarını affetsin mekanı cennet olsun size allah sabırlar versin inşallah:26:

nfk bursa yolları gözükmüş sizede ne güzel güle güle gidin gelin inşallah
tek başına avmde yapmışsın hangisine gittin optimumamı? her yer sezon indirimine girmiş sanırım bir bakınmak lazım gerçektende ben kendimi tutuyorum diyorum şimdi doğum gününde hediye olarak genelde kıyafet geliyor çok fazla olmasın dedim tabii dün gene kızıma ayakkabı aldım o ayrı

pempişimayyyy bugün doğum günü DOĞUM GÜNÜ KUTLU olsun paşasın nice yaşlarını görün inşallah mutluluk ve huzurla inşallah çok güzel bir doğum günü olur fotoları bekliyrouz

aryam
kayınvalide evine yerleşmişsin hadi bakalım tatil başladı senin için senin kayıvalidede yemekleri sana yaptırmazsa oooo sende pempiş gibi rahat edesin bari

dilanaz canım çok güzel olmuş doğum gününüz nice mutlu yıllara papyonunu yesinler onun

bizim doğum günü belli oldu 6 temmuz cumartesi günü yapıyoruz ve evde yapıyoruz yarın bütün gün yağmurlu olacakmış haftaya cumartesi yağmurlu pazarda parçalı bulutlu gösteriyor riske atmayıp evde yapmaya karar verdik bakalım temizlik yapmaya başladım evde
neyse bayram temizliği ile birlikte çıkar diyorum ama mutlaka doğum gününden sonra daha fena bir temizlik gerekmez inşallah:26:
salonun yerini değiştireceğiz dün yarısını boşalttk evde adım atacak yer yok offf bugün o işi bitirsek yarında nikah var arkadaşın oraya gitcez doğum günü için birkaç süs alacağız falan birkaç kişiyi çağırdık bakalım çok kalabalık olmayalım aile içinde olalım diyoruz ama zaten öylece 25 kişi oluyoruz birde geçen diş buğdayına komşuları çağırmamıştık onlarıda çağırmak lazım sanırsam biraz yorucu geçecek sanırım bakalım hayırlısı bir dahada 4 yaşında kutlarım artık

çok mutluyum çok uykusu gelen iki bebemi de aynı anda popoya pışpışla uyutmayı başardım:) iyiki zamanında uyku eğitimi diye üzmemişim bebeleri:) ben bu bebelere bakabileceğim yalnız da

huzurlu sağlıklı uzun bir ömür dilerim

selam temmuz anneleri
nasılsınız? bız ıyıyız ama ınanın yetısemıyorum yazmaya tam
yazayım dıyorum bısey cıkıyo mutlaka ama sıtem etmekte haklısınız nedıyım

esımı ıs cıcn sehır dısına gonderdıler 5 aydır yok hafta sonları gelıo sadece
anlıcagınız evın hem annesıydım hem babsı ama bugun bıttı cok sukur babamız gelıyor ssukur
zor gunler dı ama bıttı . anlıcagınız kocaların yoklugu yara Allahım evlatlarımızı anasız babasız bırakmasın!!!

Canım Aden 21 temmuzda doğdu.Biz kontrole bir hafta geç gittik bu kez.Kilosu 8200, boyu 72 cm.Minnağım az yediği için bu kiloya sevindim.Dr da iyi dedi.2 ay sonra gelin kan tahlili yapalım dedi.Damlalar bitince balık yağına başlayacağız.Bıngıldak henüz kapanmamış.Emekliyor mu, tutanarak yürüyor mu onlara baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…