- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Off selam kızlar
Sağolun sorduğunuz için o kadar yoğundum ki
2 gündür 10ar kişilik misafirim vardı. Gelenler de yardım etti ama yine de yoruldum tabi.. Neyse ki rahatım bi dahaki misafire kadar..
Çocuklar da yoruyor koltuğa uzanır uzanmaz uyuklamaya başlıyorum..
Sağolun sorduğunuz için o kadar yoğundum ki
2 gündür 10ar kişilik misafirim vardı. Gelenler de yardım etti ama yine de yoruldum tabi.. Neyse ki rahatım bi dahaki misafire kadar..
Çocuklar da yoruyor koltuğa uzanır uzanmaz uyuklamaya başlıyorum..
Ben de çok seviyorum kırtasiye malzemelerini, iyi hatırlattın çıkıp alayım biraz :)öyle valla ya,, zamanında öyle her istediğim defterden kalemden alamamış olmanın verdiği bi hisle sanırım
hala merakım var kırtasiye malzemelerine.. ayşecikle boya yapmaya bi girişiyorumki, öğrenciliğimde o kadar
resim yapmamışımdır
yok bacım yaa, nerdeee?! sertifikam çıkmış, onu kurstan alacak eşim de sonra emniyetten ehliyeti çıkarttıracağız.
ama bugün yarın diye erteleyip duruyor. ehliyete 350-400 lirayı mı vermek istemiyooor, benim trafiğe çıkmamı mı
yoksa ikisini birden mi bilemiyorum, ahahahhahah![]()
Dikiş sabır işi.. Ama pratik dikiş kalıp istemiyor, kolay. Denemiştim bekarken. Yine de yanlış olunca söküyorsun falan ben pes etmiştim yapmadım sonrabenim bu zamana kadar pek merakım yoktu da, ayşecikten sonra biraz pişmanım.
çünkü ona elbiseler dikebilirdim, hayali bile çok güzel. hoş annem şimdi başla diyor
makineler otomatik, pedala basıyorsun vızır vızır dikiyor. kızkardeşim kursa falan gitmediği halde
öyle deneye deneye şimdi adamakıllı kendine etek, pantolon, pardösü, manto dikiyor..
bazen ben de bi makine alsam mı diyorum? destiny, ne dersin?
Benim de resmim iyidir, yağlı boya tablo yapardım evlendiğimden beri yapmadım özledim yapmayı çok dinlendirici oluyordu aah ahEskiden, bizim zamanımızda okadar cıcılı bıcılı şeyler yoktu ki. valla ben ne bulursam alıyorum. hatta şu arkası kuş tüylü pembe bişey kurşun kalemler var ondan bile almıştım. halaaada alırım yanii ne bulursam. artık çocuklarla beraber hevesimizi rahaat rahaaat alırız canımcım. öğrenciliğimde benim resmim çok güzeldi. yarışmaya bile katılmıştım. o zamandan belliymiş mesleğim. hayatım resimlerle geçiyor.
Ahaaa kızz bastır bence yaaa ehliyeti alsın amaaa. yok öyle yağma.