slm fıstıklar
spor artık benim hayatımın vazgeçilmezi spor yapmak için asla üşenmiyorum,hatta spor yapmadıgım önceki yaşantım için kendime kızıyorum.hergün yarımsaat egzersiz ve 5 km yürüyorum busadece sabah yaptıgım sporum ve gün içinde yine egzersizlerim oluyo akşam üstleri hergün olmasada yine yürüyüş yapıyorum kızlar beynimi zayıflamaya ve spora odakladım ve şubat ayında 90 olan kilom şu an 72 herşeyi spora borçluyum yani anacım spor yapın hem saglık hemde zayıflama,herşey bizim elimizde..
ben son zamanlarda yapamıyorum ama diyeti sporla destekleyince ciddi anlamda kilo vermemize yardımcı oluyor
bir haftada 500 gr verebiliyorsak 1,5 kg ye kadar çıkıyor
bende basladım spora aerobık calısıyorum smdlık p.tesı carsamaba cuma olmak uzere 1 saat yapıoruz ben bıde ıcıme zıbın ve uzunca bı korse gıyıyorum ozaman daha guzel terlıyorum .. Cumartesı gunlerıde normal aletlı calısıyorum umarım artık bu son caba olur ve verırım kıloları gecen sene 3-4 kılomu sporla atmıstım ama ınanılmaz ınce gozukuyodum..
bebeğim küçük oluğu için yürüyüş spor falan olmuyodu haliyle kilolar zor gidiyodu eliptik bisiklet aldım hergün kızısım uyuyunca biniyorum binmediğim hafta kilo gidişi daha az oluyo düzenli yapmaya çalışıyorum
valla spor hareket şart yoksa gitmiyo bu kör olasıca kilolar:1no2:
Bende çocukluğumdan beri spor yaparım gerek basketbol gerek yüzme. Sporun kilo vermede yardımcı olduğu su götürmez bir gerçek ancak tek başına sporda yetmiyor. Geçen senelerde okuluma hep yürüyerek gidip gelirdim. Okuldan eve tam 338 merdiven çıkıyorduk (birgün delilik edip arkadaşımla saymıştık ) Bunla beraber h.sonu da baskete gidiyordum ama 1 kilo bile veremedim hatta tam tersine aldım!!
Bu nedenle spor olmadan sağlıklı beslenme olmaz,sağlıklı beslenme olmadan da spor olmaz!! Herkese bol sporlu ve sağlıklı günler diliyorum (ve tabi kendimede)...
kızlar ben 1999 yılında (tabi ozamanlar 19 yaşındaydım] günde 1 1,5 saat tempolu yürüyerek yediklerimede çoook dikkat ederek 3 ayda 25 kilo verdim ve aradan geçen 10 senede almadım ama şu altı ayda hormon ilaçları aldığım için 4 kilosunu geri aldım şimdii tekrar başladım yürüyüşlerime 1 haftada 1 kilosu gitti....:)))) herkese rejimle ve yürüyüşle kilo vermeyi tavsiye ederim kilolar geri gelmiyor tabi zayıfladım deyip fazla fazla yutmayalımmm.:))
haftada en az 4 gün 45 dakika eliptik yapıyorum.. sonra 3x30 mekik cekiyorum.. 3x15 sandalye mekiği yapıyorum.. 3x20 yan mekik yapıyorum.. 20 tane şınav. 3x50 yanlara esneme.. 3 dakika gögüs sıkıstırma yapıyorum ve dengeli besleniyorum=)
gecen hafta 2 kilo verdim=)) bakalım bu hafta nolucak=)
spor yapan çok kişi var burda ama az yapıp az yemeğe takmışlar...o kadar kişi tavsiye veriyor öğün atlamayın,şu hareketleri yapın diye ama herkes zayıflama iksirinin derdine düşmüş :) e kınamıyorum sonuçta yerken güzel geliyor hiç farkında olmuyoruz kilonun...sonra bir anda farkediyoruz...ve hemen gitmesini istiyoruz :) ama sadık bir sevgili gibi bağlı olabiliyo bu kilolar bize :) bırakmıyolar...çok hareket ve az yemek değil aslında..yediğin kadar yakmak
araştırmalarım sonucu ;o gün kaçamak yaptıysan sporu daha çok yapacaksın...2-3 saatte sağlıklı besinler yiyeceksin..of ne kadar kiloluyum nasıl gitçek bunlar ? yerine ayy ne güzel kilo veriyorum demek daha pozitif :)
birde her habere kanmayın..birbirleryle çelişen haberler çok..
o gün hiç spor yapmak istenmiyosa en azından merdiven çıkmak lazımmış :) çok az da olsa hareket...
bende yarından itibaren yazarım :) diyet gruplarında o kadar kişi yorum bırakıyor ki takip etmek zor oluyor..bende burda takılırım :)
yalnız bu sabah yoga yapayım dedim dvd den.nerdeyse 15 dk boyunca tek bir duruş anlatıldı...ben öğrendiğim duruşu 5 dk yapsam diğerlerine daha çok zaman ayırsam olur mu ?
günaydın arkadaşlar ben 2 aydır yürüme bandımda 30 dakika 6 hızda yürüyorum ,hemen ardından 15 dakika mekik yan haraketler esneme hareketleri yapıyorum halen istedigim sonuca varamadım dukan diyeti yapıyorum +spor 2 ayda verdigim kilo ortada .antideprasanlardan olabilirmi dr bana kilo yapmaz dedi ama inandırıcı gelmedi:26:
Bugün karar verdim göbeğimi eritmeye Sabah ve akşam olmak üzere 50+50=100 mekik çekmeyi planladım.Azmedersem yaparım da çünkü zor bir şey değil. Zaten yeterince yürüyorum diye de düşünüyorum okul falan filan
spor spor spor kesinlikle katılıyorum ben sporu hayatıma sokalı 2 sene olacak o da koşu bandım ve kilolarım sayesinde:)74 kilodan 59.0 a düşebildim ama ama öyle mücizevi 3 ay da 5 ayda değil 1 bucuk senedir yediklerime dikkat ederk spor yaparak falan ki hala devam ediyorum işte uzun süreli olunca sporunda yeme alışkanlığınında devamı geliyor ve gercekten spor hayatıma yer etti hareketli bir insan oldum hiç yapmaz isem adım sayar kullanıyorum insan daha dinç oluyor tavsiye ederim
Dukan diyeti yaparak 10 kilo verdikten sonra kilo verisim durdu 76 kiloda kalakaldim ve dukanin önerdigi sekilde beslenmeme ragmen kilo veremedim ve tabi sporla desteklemedim 10 kilodan sonra ancak 10 kiloyu verirken önerdigi sürelerde yürüyüp egzersizlerimi de yapmistim. Uzun süre ayni sekilde beslenmenin dogru olmadigini zaten Dukan kitabinda da okumustum ve birakmaya karar verdim. Simdi sebze agirlikli beslenmeye özen göstermekle birlikte protein ve karbonhidrattanda mahrum birakmiyorum kendimi ama bunu da kesinlikle abartmiyorum. Hamurisi ve sekerden uzak duruyorum bunlarin yaninda en önemlisi spor ve egzersiz yapiyorum.
Yaklasik 1 haftadir her gün 1 saat tempolu yürüyorum. 4km ile 5km arasinda yürüyüs yapiyorum.
Aksamlari ismini bilmedigim ayakta yapilan iki hareket var birisini sopa ile yapiyorum yan karin kaslari icin 100 tekrar bazen 200e cikiyorum canim ne kadar isterse.
Mekik hareketi icinse 50 ile basladim son 3 gündür 100e cikardim
Bugün üsendim yürüyüsü yaklasik 45 dk yaptim.
Evde yarim saat zumba yaptim.
Aksam yine mekik ve diger egzersizlerimi yapicam.
Ancak bütün bunlara ragmen yarim kilo kadar verebildim Yine de yürüyüs ve egzersizleri birakmayi düsünmüyorum. Faydasi saglik acisindan kesinlikle oluyordur kilo icinde eninde sonunda olacaktir.
1,5 ayda 7 kilo verdim, yediklerimi dikkat ettim fakat daha çok spor ve yürüyüşle bu kiloyu verdiğimi düşünüyorum, her gün 1 saat yürüyüş yapıuyorum, bu haftada 2 gün 1,5 saate çıkabiliyor+haftada 3-4 gün spor yapıyordum 1 haftadır spor yapamadım bu hafta hiç kilo vermedim, ki yediklerime dikkat etmeme rağmen, kesinlikle sporsuz olmuyor..
Bende de sporla cözüldü kilolar yoksa yediklerime dikkatte etsem veremedim. Ben üsenmeye basladim artik yürüyüse Bugün cikmadim ama evde zumba yapiyorum 38dk. inanilmaz yorucu ve inanilmaz terletiyor, yürüyüs yaptigimdan daha fazla ter atiyorum. Az önce 1 saatlik sporu tamamlamak icin yeniden actim 7 dk sonra sklip biraktim. Aksam yatmadan mekik ve diger egzersizlerimi yapsam bugünlük yeter saniyorum.
popoyu duvara vurmak spor sayılıyor mu acaba? şaka bi yana ben de sporsuz zayıflanamayacağını düşünenlerdenim, aynı zamanda iş güçten vakit ayırıp spor yapamayanlardan :) geçen ay paraya kıyıp spor merkezine yazıldım toplasan 4-5 kere ya gittim ya gitmedim. bu ay ise kendi başıma egzersizler yapmaya karar verip, yazılmadım. vala çok daha iyi oldu benim için. temiz havada yürüyorum, yürürken kulağımda müzikle sıkılmıyorum. ama bu yürüyüş maksimum yarım saat sürüyor. sauna şortu giydiğim için epey bi terliyorum ama. belki süreyi uzatsam çok daha verimli bi sonuç alabilirim ama, hiç yapmamaktan iyidir deyip bunu da kar sayıyorum :)
sporsuz verenler cok ama ben kendimi biliyorum spor yapmazsam verdigimi hemen geri aliyorum.ne zaman sporla destekleyerek kilo verdiysem onlar herzaman kalici oldular..kosu bandim benim en iyi dostumdu ama oda yok simdi..hic degilse disari cikamadim bugun diye bi bahanem olmuyordu sayesinde.disimi sSIKIP yuruyordum..