Önce Spor, Sonra Diyet!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yediklerime hiç dikkat etmeden ama daha önceki yeme düzenimden farklı bişi yemeden 1 ay boyunca haftada 3 gün 2şer saatten spor salonuna gittim.1 ay içinde gram bile veremedim 72.2 olarak başladım 1 ay sonra tekrar tartıya çıktığımda yine 72.2ydi:) gerçi ölçülerimde çoğu bölgeden 3-5 santim incelme oldu ama gram bile verememek çok koydu ve zayıfladığım hiç fark edilmedi. Ama yine de kendimi daha sağlıklı hissediyorum iyi hissediyorum bu var.Fakat kabul etmek gerekir ki diyetsiz olmuyor bu iş.

valla tabi ki hopur hopur yiyerek olmuyo ama oyle ciddi diyet olaylarina girmeden azicik dikkat edip tempolu yuruyusle zayiflamak imkansiz diil.ben de basladim o yazidan gaza gelip 2 hafta oldu ve 2.5 kg verdim ayrica baya sikilasti vucudum.tabi bu ilk verilen kilolar su ve kas ok ama ayni sekilde devam edicem ve zamanla yag yakimi da baslayacak insallah :)

Ben bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum,çok yoğun tempoda çalıştığım için spor salonuna gidemiyorum maalesef ben de evde 3 gündür dKarın Eritme ve Karın Kası Yapma Hareketleri - YouTube linkindeki egzersizlerden yapıyorum,şu an ağrıdan ne gülebiliyorum ne de nefes alabiliyorum ama sıkılaşmayı hemen farkettim,beş dakika bile olsa sporsuz diyet bir hiç bence.

benimde bi arkadasım diyetle birlikte her sabah 1 saat yürüyüşle birlikte baya kilo verdi...bende 66,5 kiloyum 57-58 olsam süper olucak ama bi türlü baslayamıyorum ben sıkılaşmakta istiyorum...en iyi spor yürüyüş yapmakmış ve 2.yüzmekmiş çünkü tüm vücut kasları çalışıyo zayıflayıp sıkılasıyo insan

Son düzenleme:

Ya hanımlar sıkmayın kendinizi zayıflamak için diyeti gözünüzde çok büyütmeyin. Eğer spor yapacaksanız keyifle yapmaya çalışın. Yoksa gerçekten spor, diyet kabus olabiliyor. Az yemekle başlayın işe. Yani mesela hamur işi, tatlı, abur cubur bunları çok yiyorsanız kesin. Normal beslenin. Bide akşamları 7 den sonra yemeyin. Bakın Kilo vermeye başlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…