- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Katılıyorum. Bu piyasada tutulmak zeka işi de aynı zamanda. Yoksa bir sürü güzel ve yetenekli insan var ama ünlü olan sayılı.Onları savunmak için söylemiyorum ama onlara da bu şartlar altın Tepside sunulmamıştır heralde. . Çalışıp çabaladıklarına eminim.. Fahriye evcen in boğaziçi tarih mezunu olduğunu biliyor muydunuz? ?
Neticede mezun olmuş ama.. okumak kolay mı??Fahriyenin yabancı öğrencilere yapılan aşırı çerez sınavla kazandığı boğaziçi tarihi başarı saymasak mı acaba
Demek istediğim benim kız kardeşimle aynı dönemde okudu.. sürekli kütüphane de ders çalışırdı demişti. . Bide hani okumak kazanmaktan daha zor demişti boğaziçini.. onun için dedimdi..
Acıyan kim?? Sevmem de kendisini pek.. sadece konu sahibine oturduğun yerden başkasını kıskanmanın saçma olduğunu anlatmak istedim. . Kimse oturduğu yerden zengin olmuyo.. bu arada fahriye de estetikli güzel. .Doğrudur. Da insanlara çektirdiklerini duyduktan sonra kendisine pek acıyamıyorum nedense sjsjs. Zaten acınacak bir tarafı da yok gerçi, konumu senden benden iyi şu an. Yaranıyor yine de.
E kolay da değildir elbet ama mühim olan kazanmak, okula giren bi şekilde okuyor zaten :)Neticede mezun olmuş ama.. okumak kolay mı??
Ben de kendisini çok beğeniyorum valla yalan yok, ama o güzellik de estetikle gelince çok da çekici olmuyorYÖS ile girdiği bölümü övmeyin arkadaşlar komik oluyor. Ben kendisini fizik olarak çok beğeniyorum. Güzelliğinin ekmeğini yiyor. Oya Aydoğan kazandırmış onu sektöre geçen sene öldüğünde vefasızlık örneği göstermişti.
Aynen bizim bölüme de YÖS ile gelen vardı iki tane çok sırıtıyorlardı ben girdikleri sınavı gördüm şok oldum babama kızıyordum biz niye çifte vatandaş değiliz baba bizde çifte vatandaşlık niye yok?Ben de kendisini çok beğeniyorum valla yalan yok, ama o güzellik de estetikle gelince çok da çekici olmuyorayrıca cidden tamam kadın okumuş ne güzel bir şey eğitim almış ama YÖS nedir yaa. Yösle benim babam da girer boğaziçi tarihe Ferhat göçer de doktor adam hakkıyla kazanmış yösle mösle değil hem de ünlü hem de zengin. Kimsenin ona özendiğini görmedim ne var bu fahriyede
Benim de çift vatandaşlığım olsa, ben de yösle kazansam, anne bana niye almıyorsunuz, bizde niye yokkAynen bizim bölüme de YÖS ile gelen vardı iki tane çok sırıtıyorlardı ben girdikleri sınavı gördüm şok oldum babama kızıyordum biz niye çifte vatandaş değiliz baba bizde çifte vatandaşlık niye yok?
Bu arada estetikli olduğunu bilmiyordum ne zamandan beri estetiklenmeye başlamışNereleri yapma ? Yaprak Dökümü hali sırf estetiksiz hali mi?
On numara beş yıldız bir bölüm fakat hala konuyla ilişkisini çözemedim. Gerçekten tarih okumasını oyunculuğuna vs ünlü olmasına ne faydası var. Kendine ve kişiliğinin gelişmesine çok faydalarï omuştur eminim . Ama sonuçta tarih araştırmalarıyla ünlü olmadı. Konu sahibi sana gelirsek. Mutluluktan ölsünler gerekirse. Bu sizi niye üzüyor? Hastalıklı bir düşüncedesiniz farkına varin. Bugün fahriye olur yarın başkası ve siz hep başkalarının hayatlarına gıpta eden mutsuz kadın olarak kalırsınız. Biraz daha kendinizle ilgilenin neden böyle demek yerinee nasıl daha mutlu olurum diyin . Bu şekilde sorunlarınızı yavaş Yavaş aşacaksınızdırBide okuduğu bölümü sanki tıp fakültesi gibi övmeyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?