Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Katılıyorum. Bu piyasada tutulmak zeka işi de aynı zamanda. Yoksa bir sürü güzel ve yetenekli insan var ama ünlü olan sayılı.

Demek istediğim benim kız kardeşimle aynı dönemde okudu.. sürekli kütüphane de ders çalışırdı demişti. . Bide hani okumak kazanmaktan daha zor demişti boğaziçini.. onun için dedimdi..

Doğrudur. Da insanlara çektirdiklerini duyduktan sonra kendisine pek acıyamıyorum nedense sjsjs. Zaten acınacak bir tarafı da yok gerçi, konumu senden benden iyi şu an. Yaranıyor yine de.

Doğrudur. Da insanlara çektirdiklerini duyduktan sonra kendisine pek acıyamıyorum nedense sjsjs. Zaten acınacak bir tarafı da yok gerçi, konumu senden benden iyi şu an. Yaranıyor yine de.
Acıyan kim?? Sevmem de kendisini pek.. sadece konu sahibine oturduğun yerden başkasını kıskanmanın saçma olduğunu anlatmak istedim. . Kimse oturduğu yerden zengin olmuyo.. bu arada fahriye de estetikli güzel. .

YÖS ile girdiği bölümü övmeyin arkadaşlar komik oluyor. Ben kendisini fizik olarak çok beğeniyorum. Güzelliğinin ekmeğini yiyor. Oya Aydoğan kazandırmış onu sektöre geçen sene öldüğünde vefasızlık örneği göstermişti.

Ben de kendisini çok beğeniyorum valla yalan yok, ama o güzellik de estetikle gelince çok da çekici olmuyor ayrıca cidden tamam kadın okumuş ne güzel bir şey eğitim almış ama YÖS nedir yaa. Yösle benim babam da girer boğaziçi tarihe Ferhat göçer de doktor adam hakkıyla kazanmış yösle mösle değil hem de ünlü hem de zengin. Kimsenin ona özendiğini görmedim ne var bu fahriyede

Bu arada estetikli olduğunu bilmiyordum ne zamandan beri estetiklenmeye başlamış Nereleri yapma ? Yaprak Dökümü hali sırf estetiksiz hali mi?

Ikisinin de 20 li yaslarin basindaki resimlerine baksan guzellik olarak hic de kiskanilasi tipler degillerr.. Hem imereneceksem mehmet aslantug& arzum onan ciftine imrenirim.(ornekler cogaltilabilir) ..bunlar en son sirada ki kisiler. Sohret meselesi de cabuk parlayan cabuk soner..

Aynen bizim bölüme de YÖS ile gelen vardı iki tane çok sırıtıyorlardı ben girdikleri sınavı gördüm şok oldum babama kızıyordum biz niye çifte vatandaş değiliz baba bizde çifte vatandaşlık niye yok?

Benim de çift vatandaşlığım olsa, ben de yösle kazansam, anne bana niye almıyorsunuz, bizde niye yokk

Doğru fıyorsunuz . Bize göstermeselerde sıkıntıları var bizim gibi herkes insan neticede .

Bide okuduğu bölümü sanki tıp fakültesi gibi övmeyin ya
On numara beş yıldız bir bölüm fakat hala konuyla ilişkisini çözemedim. Gerçekten tarih okumasını oyunculuğuna vs ünlü olmasına ne faydası var. Kendine ve kişiliğinin gelişmesine çok faydalarï omuştur eminim . Ama sonuçta tarih araştırmalarıyla ünlü olmadı. Konu sahibi sana gelirsek. Mutluluktan ölsünler gerekirse. Bu sizi niye üzüyor? Hastalıklı bir düşüncedesiniz farkına varin. Bugün fahriye olur yarın başkası ve siz hep başkalarının hayatlarına gıpta eden mutsuz kadın olarak kalırsınız. Biraz daha kendinizle ilgilenin neden böyle demek yerinee nasıl daha mutlu olurum diyin . Bu şekilde sorunlarınızı yavaş Yavaş aşacaksınızdır

Yahu yüzünü gerdirmekten, kaşını kaldırtmaktan kerimcan durmazın yandan yemişi gibi duran kadının nesini güzel buluyorsunuz yav

Yaprak dökümü zamanında beğenirdim, gittikçe tuhaf bir şey oldu çıktı kadın. Bi de o kadar estetiğe rağmen bende estetik yok diye carlamaz mı, işte iq için bir operasyon yapılamıyor napacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…