Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Aynen mutlu olsalar ozenmeli miyiz daha dogrusu kiskanmali miyiz ?Olsa bana ne fayda olmasa ne fayda?Kendimizden baska kimse kaldiramaz bizi.

Kendini ve hayatını sadece bir ünlüyle değil, kimseyle ve kimsenin hayatıyla kıyaslama.
Böyle kıyaslama yaptığın sürece de mutlu olamazsın.

çok zor değil ki.. git önce spora estetik merkezine sonra da ajansa ..
onları evde otururken birileri alıp çıkarmadı. emek vermeden yemek olmaz demişler

bumu tam olarak kiskandiginiz :) yoksa kiskandiginiz icin yerleremi vuruyosunuz anlamadim ki.
Ya da bende böyle gecimsiz olsam da yinede sevilsem mi derdi? Anlatmak istediginiz seyler Fahriye ve Burak'tan öte seyler sanirim.

Bazilarinin hayati cillop gibi. Onlarin sorunlari var mi bilmem ama bizim kadar dusunmedikleri kesin. Ortalama bir hayatin olsun yeter. Benim o da yok. Sabah kalk kahvalti etme, aksam az ye. Ancak 100 gram ver. Kafani kitaplardan kaldirma master yap ama is de bulma. Aylak aylak dolasiyorum iste.

Onu da ne zaman okusam kocası kaynanası ve çocuklarıyla teknede tatil yapıyor. Acaba kocasının beynini yiyor mudur annen tekneye gelmesin diye

Onun kaynanası da az değil sanki. Bırak gençler ailecek tatil yapsınlar

sanki boşanmıştı ya ben öyle hatırlıyorum nedense

Ahahaha Sonuç: Herkesin bir derdi var durur içerisinde. Üzülme konu sahibi.

O kadar estetikle ben de fahriye olurum o ayrı da güzellik eşittir mükemmel hayat mı?
Yaşadığımız dönem zihniyeti bize bunu aşılasa da güzellik dolgulu yanaklar hokka burunlar köfte dudaklar sırma saçlar keman kaşlar bilmem ne değil. Güzel dediğimiz şey daha derinde olmalı, mesela kalpte..
Para için de aynısını söyleyeceğim. Tabii ki para da neymiş demeyeceğim ama, kimseye muhtaç değilsen zenginsin diyeceğim..
Sakıp sabancı ne demiş bilir misin? "Koskoca Toyota fabrikam var ama araba kullanacak oğlum yok, paramız olmasaydı da evladım sağlıklı olsaydı."

Kısacası; MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ, KİMDİR BUNUN İLK SAHİBİ?

Herkesin kendine göre bir sıkıntısı vardır. Kendi hayatını yaşa, başkalarını boş ver. Herkesin zenginliğide, güzelliğide kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…