- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Aynen mutlu olsalar ozenmeli miyiz daha dogrusu kiskanmali miyiz ?Olsa bana ne fayda olmasa ne fayda?Kendimizden baska kimse kaldiramaz bizi.Valla burdaki arkadaşlar gibi " öyle görünüyorlar ama çok mutsuzlar valla bak" tesellisi vermeyecegim, fukara tesellisi diyoruz buna.
Mutlu da olabirler ki olsunlar zaten.
Siz kendi hayatınız ve sorunlarınız için ne yapıyorsunuz ondan haber verin.
bumu tam olarak kiskandiginiz :) yoksa kiskandiginiz icin yerleremi vuruyosunuz anlamadim ki.Özcanla ayrılma sebebi ise Fahriye çok zor biriymiş Özcan deniz kardeşiyle çalışıyormuş oda buna kızıyormuş seni kullanıyo kardeşin demiş Özcan da çok bunalmış ayrılmış ondan daha demin okudum kimindir buraga neler yapıyo ama nasıl evlendiler anlamadım . Neslihan da kıskandı onu . Allah herkese helal para huzur sağlık versin inşAllah Amin . Deemkki damatlarına yardım ettiği için fahrıye buna da karışır yani göründüğü gibi dehıomış
Onu da ne zaman okusam kocası kaynanası ve çocuklarıyla teknede tatil yapıyor. Acaba kocasının beynini yiyor mudur annen tekneye gelmesin diyeAyy Beyonce'nin kocasının da yediği naneler buradan Mars'a yol oldu. Sineye çekip üstüne çocuk yaptı bir de. Boynuzlandıktan sonra o viskiler boğazıma dizilir sjsjsDüşündüm de özendiğim hiç ünlü yok. Belki Yasemin Ergene ama onu takdir ediyorum galiba sosyeteye iyi sıçrama yaptı, doğuştan sosyete gibi şu an.
sanki boşanmıştı ya ben öyle hatırlıyorum nedenseOnu da ne zaman okusam kocası kaynanası ve çocuklarıyla teknede tatil yapıyor. Acaba kocasının beynini yiyor mudur annen tekneye gelmesin diye
Onun kaynanası da az değil sanki. Bırak gençler ailecek tayil yapsınlar
Yok yok boşanmadılar gayet mutlular maşallah.sanki boşanmıştı ya ben öyle hatırlıyorum nedense
Onu da ne zaman okusam kocası kaynanası ve çocuklarıyla teknede tatil yapıyor. Acaba kocasının beynini yiyor mudur annen tekneye gelmesin diye
Onun kaynanası da az değil sanki. Bırak gençler ailecek tatil yapsınlar
allah allah. demekki karıştırıyorumYok yok boşanmadılar gayet mutlular maşallah.
İlk kızına kaynanasının adını vermişti hatta. Örnek gelin
Herkesin kendine göre bir sıkıntısı vardır. Kendi hayatını yaşa, başkalarını boş ver. Herkesin zenginliğide, güzelliğide kendine.onların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıfabimlerle doğru düzgün bagımız yok paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
On üzerinden on puan helal olsun kardeşim kesinlikle katılıyorumKonuyu okuyunca bi sinir geldi bana. TV izleme sen şu an içinde bulunduğun nimetler için Rabbine sukret. Onlar çok güzelmiş sen cirkinmissin. Yaratsana bi tane tırnak bir tane el.
Lafı ağzımdan aldınızBak Şeyma subasi na kaptı acunu. Demek ki neymiş umudunu kaybetme
Valla fena sinirlendim ama yorumlar iyi geldi dert yok dert arıyor Rabbim bi sınar bugununu arattirir da işte Rabbimin rahmeti Allah isyan edenlerden eylemesinOn üzerinden on puan helal olsun kardeşim kesinlikle katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?