Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Geçenlerde ekşi de bir yorum okudum. Konu parayla ilgiliydi. Yazar demişki; başkasının parasına göz dikmeyin. Sizinle aynı işi yapan ve aynı yaşta olup çok daha zengin olanlar var. Paranızı doğru değerlendirin. Daha çok para kazanma yollarını bulun diye. Çok hoşuma gitti. Sen o mantıkla git. Onlar kadar zengin olmak istiyorsan zamanı ve parayı iyi değerlendir. Oyuncu olmayıp onlar kadar para kazanan yok mu? Var.

Ayrıca zamanında setlerde çalışmış bir tanıdığımız fahriyeden nasıl ilallah ettiklerini anlatiyordu kimse göründüğü gibi değil

Bir portakal suyu için insanları ağlatmışlığı vardır pek ponçik bir hanım kızımız.

Onları savunmak için söylemiyorum ama onlara da bu şartlar altın Tepside sunulmamıştır heralde. . Çalışıp çabaladıklarına eminim.. Fahriye evcen in boğaziçi tarih mezunu olduğunu biliyor muydunuz? ?

Zaman zaman hepimiz çevremizdeki insanlarin hayatina gıpta eder kendi hayatimizla kiyaslariz
Ama seninki baya uç ve tuhaf bi kiyaslama olmuş
Ayriyeten fahriye ve burak da olsa ayşe ali de olsa herkesin hayatinin kendine göre zorluk ve dertleri varidr.bi arkadasim vardi benim hayatima özenir acikca dile getirirdi(yasadigim sıkıntı ve dertleri bilmeyen birisi)
Yani bu hayatta hic birsey UZAKTAN göründüğü gibi degildir her zaman söylerim bunu

Ben de ergenken özenirdim ne güzel hayatları var diye ..

Zaman geçtikçe gördüm ki benim hayatım çok daha kıymetli ve güzel.

Başkalarının hayatını irdelemek , kıskanmak seni mutlu etmez . Çok etkileniyorsan takip etmeyi bırak daha normal insanları takip et , bırakacakları etki ulaşılabilir olsun en azından .

Yabancı kontenjanından girmemiş miydi zaten bizim girdiğimiz sınava girmiyorlar. Daha kolay bir sınav diye duydum çamur atmak için söylemiyorum da.
Ben bahsi gecen ismi tanimiyorum, ama biz TC vatandaslarinin girdigi sinavlarla yerlesmis olsa bile kendisinin tarih alaninda bir basarisini duymadim. Ayrica evet, onlar YOS denilen bir sinava giriyorlar diye biliyorum ve bizim sinavlara gore cok cok kolay gercekten. Zaten bu sekilde cok iyi okullara girenlerin genelde bitiremedigini de duymustum. Simdi iclerinden biri gelip "Nerden biliyorsunuz, bizimki de zor yaaaa" diye basima eksiyecek ama

Kolay ama cidden. Millet o sınavla tıp fakültesine giriyor peh. Dediğin de doğru, Kazaklar Afganlar falan tıp fakültesine giriyorlar dil bilmedikleri için anlamadıklarından zor bitiriyorlar ya da hiç bitiremiyorlar.

Yabancı kontenjanından girmemiş miydi zaten bizim girdiğimiz sınava girmiyorlar. Daha kolay bir sınav diye duydum çamur atmak için söylemiyorum da.
Evet yabancı kontenjanından.. ama mezun olmuş neticede. . Yaprak Dökümü nde oynarken girmiş. . Demek istediğim aslında güzelliğine güvenip okumamazlık yapmamış. . Bide herhangi özel bir üni daha kolay mezun olabilirdi..

Kolay ama cidden. Millet o sınavla tıp fakültesine giriyor peh. Dediğin de doğru, Kazaklar Afganlar falan tıp fakültesine giriyorlar dil bilmedikleri için anlamadıklarından zor bitiriyorlar ya da hiç bitiremiyorlar.
Girdikleri sinavin bir ornegi elime gecmisti, aglamak istemistim cidden. Bosa ugrasiyormus gibi hissetmistim.

Başka bir ülkenin vatandaşı olsam özel okulda okumayı tercih etmezdim, bu sınava girip yüksek bir puan alarak iyi bir okula kayıt yaptırırdım. Niye özelde okusun ki, elinde fırsat varken yaptığı mantıklı bir iş. :) Sınav ortaokul kıvamında.

Yok artıkkk:))))aaa bak şunu atlama kadın aynı zamanda çok zeki yanlışım yoksa iki üniversite bitirmiş :)))

Fahriyenin yabancı öğrencilere yapılan aşırı çerez sınavla kazandığı boğaziçi tarihi başarı saymasak mı acaba

Demek istediğim benim kız kardeşimle aynı dönemde okudu.. sürekli kütüphane de ders çalışırdı demişti. . Bide hani okumak kazanmaktan daha zor demişti boğaziçini.. onun için dedimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…