- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Ayrıca zamanında setlerde çalışmış bir tanıdığımız fahriyeden nasıl ilallah ettiklerini anlatiyordu kimse göründüğü gibi değil
Yuhhhhhhh... diyorum ve susuyorum.Bir portakal suyu için insanları ağlatmışlığı vardır pek ponçik bir hanım kızımız.
Yuhhhhhhh... diyorum ve susuyorum.
Aa anlatsana .Daha neleri var setlerde reji asistanlığı yapan bir arkadaşım kendisiyle çalışma "şerefine" erişmişti de o anlatırdı. Baya ünlülerle ilgili dedikodum var.
Aa anlatsana .
Bir Boun EE degil.Onları savunmak için söylemiyorum ama onlara da bu şartlar altın Tepside sunulmamıştır heralde. . Çalışıp çabaladıklarına eminim.. Fahriye evcen in boğaziçi tarih mezunu olduğunu biliyor muydunuz? ?
Bir Boun EE degil.
Ben bahsi gecen ismi tanimiyorum, ama biz TC vatandaslarinin girdigi sinavlarla yerlesmis olsa bile kendisinin tarih alaninda bir basarisini duymadim. Ayrica evet, onlar YOS denilen bir sinava giriyorlar diye biliyorum ve bizim sinavlara gore cok cok kolay gercekten. Zaten bu sekilde cok iyi okullara girenlerin genelde bitiremedigini de duymustum. Simdi iclerinden biri gelip "Nerden biliyorsunuz, bizimki de zor yaaaa" diye basima eksiyecek amaYabancı kontenjanından girmemiş miydi zaten bizim girdiğimiz sınava girmiyorlar. Daha kolay bir sınav diye duydum çamur atmak için söylemiyorum da.
Anlamadım desemBir Boun EE degil.
Ben bahsi gecen ismi tanimiyorum, ama biz TC vatandaslarinin girdigi sinavlarla yerlesmis olsa bile kendisinin tarih alaninda bir basarisini duymadim. Ayrica evet, onlar YOS denilen bir sinava giriyorlar diye biliyorum ve bizim sinavlara gore cok cok kolay gercekten. Zaten bu sekilde cok iyi okullara girenlerin genelde bitiremedigini de duymustum. Simdi iclerinden biri gelip "Nerden biliyorsunuz, bizimki de zor yaaaa" diye basima eksiyecek ama
Evet yabancı kontenjanından.. ama mezun olmuş neticede. . Yaprak Dökümü nde oynarken girmiş. . Demek istediğim aslında güzelliğine güvenip okumamazlık yapmamış. . Bide herhangi özel bir üni daha kolay mezun olabilirdi..Yabancı kontenjanından girmemiş miydi zaten bizim girdiğimiz sınava girmiyorlar. Daha kolay bir sınav diye duydum çamur atmak için söylemiyorum da.
Aa anlatsana .
Girdikleri sinavin bir ornegi elime gecmisti, aglamak istemistim cidden. Bosa ugrasiyormus gibi hissetmistim.Kolay ama cidden. Millet o sınavla tıp fakültesine giriyor peh. Dediğin de doğru, Kazaklar Afganlar falan tıp fakültesine giriyorlar dil bilmedikleri için anlamadıklarından zor bitiriyorlar ya da hiç bitiremiyorlar.
Evet yabancı kontenjanından.. ama mezun olmuş neticede. . Yaprak Dökümü nde oynarken girmiş. . Demek istediğim aslında güzelliğine güvenip okumamazlık yapmamış. . Bide herhangi özel bir üni daha kolay mezun olabilirdi..
Yok artıkkk:))))aaa bak şunu atlama kadın aynı zamanda çok zeki yanlışım yoksa iki üniversite bitirmiş :)))
Fahriyenin yabancı öğrencilere yapılan aşırı çerez sınavla kazandığı boğaziçi tarihi başarı saymasak mı acabaOnları savunmak için söylemiyorum ama onlara da bu şartlar altın Tepside sunulmamıştır heralde. . Çalışıp çabaladıklarına eminim.. Fahriye evcen in boğaziçi tarih mezunu olduğunu biliyor muydunuz? ?
Demek istediğim benim kız kardeşimle aynı dönemde okudu.. sürekli kütüphane de ders çalışırdı demişti. . Bide hani okumak kazanmaktan daha zor demişti boğaziçini.. onun için dedimdi..Başka bir ülkenin vatandaşı olsam özel okulda okumayı tercih etmezdim, bu sınava girip yüksek bir puan alarak iyi bir okula kayıt yaptırırdım. Niye özelde okusun ki, elinde fırsat varken yaptığı mantıklı bir iş. :) Sınav ortaokul kıvamında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?