onu unutamıyorum neden aklımdan cıkmıyor

Seni çok iyi anlıyorum benimde uzun mesafede olduğum biri vardı bir kaç kezde olsa buluşmustuk fakat istediğin zaman onu görememek kadar kötü bişey yok sen kendine yeni bir yol seç bacım yaşlarımız uzak değil benimkisi 7 8 aylık olmasına rağmen 7 8 yıllık gibi hissettiriyo hani duyguları anlamak zor değil sadece yapman gereken boşluğu doldurmak o boşluk beynınle alakalı sürekli o kişiyi düşündüğün için beynin alışmış ve onu istiyor eninde sonunda hallolacak o kişiyi de daha karşına alma sakın yoksa tekrardan aynı şeyleri yaşarsın

Teşekkür ederim. insanlar uzak mesafe diye nasıl sevebiliyosun abartma falan diyorlar, kendim yaşayana kadar ben de öyle düşünüyodum ama oluyo maalesef keşke olmasa ben de bu kadar bağlanmasaydım diyorum hep ama oldu işte yapacak bir şey yok. en çok başkasıyla konuştuğunu ve onu seveceğini bilmek kalbimi acıtıyor .keşke hiç sorup öğrenmeseydim diyorum çünkü sürekli düşünüyorum acaba onunla ne yapıyor, çok mu daha güzel biri diye. bu kadar değer verip hayaller kurduğum birinin beni 1 ay bile olmadan unutması çok kalbimi kırıyor kendime yediremiyorum galiba. çünkü bence bunu hak etmemiştim yani, ben bu kadar kırgınken o nasıl hiçbir şey olmamiş gibi hayatına devam edebiliyor anlamıyorum hiç. onun da mutsuz olmasını istiyorum, beni bile bile bu kadar umutlandırıp, seviyormuş gibi yapıp sonra hicbir şey olmadan bırakıp gittikten sonra başkasıyla mutlu olması çok adaletsizce geliyor ama yapacak bir şey yok. olmayınca olmuyor işte. anlamana çok sevindim umarım sen de hayatın da ki o boşluğu doldurmuşşundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…