- 3 Eylül 2019
- 8
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi minikkus4730
-
Anne ben artık parfüm kullanmayı sevmiyorum desenizMerhaba hep takip ediyorum sizleri ama nedense hic kendim konuyu acip derdimi anlatamiyorum. :)
Biraz uzun olacak ama kisa kesmeye calisacagim.
22 yasindayim 2 aylik bir evlilik gecti basimdan, 19 yasindaydim evlendigimde ailemin rizasi olmadan istemiye istemiye verdiler ki sanirim o yüzden yolunda gitmedi hic birsey evlendigim insanda calismiyordu evde oturuyordu haklilardi ama iste gönlüme laf geciremedim. Ve Cocuklugumdan beri beni seven birisi vardi evlendim ayrildim hala istiyor hata artik konusuyoruz görüsüyoruz. Zamaninda ben evlendigimde arkadaslarinla bu kiz bosansin yine onu basimin taci yaparim demis simdi anlatiyor :) Hep beni bir kayip etme korkusuna bürünmüs seneye artik isi ciddiyette bindirelim elinde yüzügün olsun ben seni istiyorum diyor. konuyu gecenlerde aileme actim agizlarini yoklamak icin cocugun kültürünü anlattim ( dogulular ) x kisi cocuklugundan beri calisiyor caliskan birisi benimde en önemsedigim konulardan birisi buydu artik. ve benim Ailem karsi cikti. Senin bir parfümünün onun 1 maasi etmez gibisine laf carpip gülüyor annem. Ve artik bende ona karsi birseyler hissetmeye basladim tekrar tekrar ayni hatalara düserim diye korkuyorum. Ailem cocugu taniyor ama kim oldugunu söylemedim sadece agizlarini yokladim yine karsilar yine karsilar. Babaminda öyle bir yapisi var ki baba demessin git neyapiyorsaniz yapin yeter ki bana bulasmayin gibisinden. Cok kararsizim.. inanilmaz deger verip seviyor..
Anne ben artık parfüm kullanmayı sevmiyorum deseniz
siz nerelisiniz ?
22 yaşındasınız katarinizdan emin misiniz acelesi ediyor gibisiniz. Belki de aileniz karşı olduğu için kendinizi saydırmak kimliğinizi kabul ettirmek adına bilinçaltında onlara inat yapıyor olabilir misiniz? Okuyor musunuz uzun bir hayat var önünüzde önce kendinizle ilgilenseniz daha güzel bir hayat olmaz mı?
Tesekkür ederim..22 yaş da evlilik için küçük bi yaş bence sadece acele etmeyin derim ben diğer konular size kalmış
E vazgeçmeniz çok kolay oldu. Demekki düşündüğünüz kadar sevmiyorsunuz. Evlilik için acele etmeyin ve ona da ümit vermeyin boşuna.Kesinlikle cok haklisiniz. Sanirim artik inada bagliyorum herseyi birseyleri kabullenmek istemiyorum
Boşanacağından o kadar eminmiş yaniZamaninda ben evlendigimde arkadaslarinla bu kiz bosansin yine onu basimin taci yaparim demis simdi anlatiyor :)
İlk açtığınız konuya gelen yorum bu. Konuyu sildiğiniz için görünmüyor ama demekki ailemiz haklı ve yanlış bir evlilik kararı.ilişkinin hangisi size cazip geliyor? küfür hakaret cazip geliyosa beynin kapısına kilit vur devam et. biz ne diyelim.
ne kadar maaş aliyo ki siz çok zenginsinizMerhaba hep takip ediyorum sizleri ama nedense hic kendim konuyu acip derdimi anlatamiyorum. :)
Biraz uzun olacak ama kisa kesmeye calisacagim.
22 yasindayim 2 aylik bir evlilik gecti basimdan, 19 yasindaydim evlendigimde ailemin rizasi olmadan istemiye istemiye verdiler ki sanirim o yüzden yolunda gitmedi hic birsey evlendigim insanda calismiyordu evde oturuyordu haklilardi ama iste gönlüme laf geciremedim. Ve Cocuklugumdan beri beni seven birisi vardi evlendim ayrildim hala istiyor hata artik konusuyoruz görüsüyoruz. Zamaninda ben evlendigimde arkadaslarinla bu kiz bosansin yine onu basimin taci yaparim demis simdi anlatiyor :) Hep beni bir kayip etme korkusuna bürünmüs seneye artik isi ciddiyette bindirelim elinde yüzügün olsun ben seni istiyorum diyor. konuyu gecenlerde aileme actim agizlarini yoklamak icin cocugun kültürünü anlattim ( dogulular ) x kisi cocuklugundan beri calisiyor caliskan birisi benimde en önemsedigim konulardan birisi buydu artik. ve benim Ailem karsi cikti. Senin bir parfümünün onun 1 maasi etmez gibisine laf carpip gülüyor annem. Ve artik bende ona karsi birseyler hissetmeye basladim tekrar tekrar ayni hatalara düserim diye korkuyorum. Ailem cocugu taniyor ama kim oldugunu söylemedim sadece agizlarini yokladim yine karsilar yine karsilar. Babaminda öyle bir yapisi var ki baba demessin git neyapiyorsaniz yapin yeter ki bana bulasmayin gibisinden. Cok kararsizim.. inanilmaz deger verip seviyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?