onun maasi senin birtane parfümüne yetmez.

minikkus4730

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2019
8
5
1
28
Merhaba hep takip ediyorum sizleri ama nedense hic kendim konuyu acip derdimi anlatamiyorum. :)
Biraz uzun olacak ama kisa kesmeye calisacagim.
22 yasindayim 2 aylik bir evlilik gecti basimdan, 19 yasindaydim evlendigimde ailemin rizasi olmadan istemiye istemiye verdiler ki sanirim o yüzden yolunda gitmedi hic birsey evlendigim insanda calismiyordu evde oturuyordu haklilardi ama iste gönlüme laf geciremedim. Ve Cocuklugumdan beri beni seven birisi vardi evlendim ayrildim hala istiyor hata artik konusuyoruz görüsüyoruz. Zamaninda ben evlendigimde arkadaslarinla bu kiz bosansin yine onu basimin taci yaparim demis simdi anlatiyor :) Hep beni bir kayip etme korkusuna bürünmüs seneye artik isi ciddiyette bindirelim elinde yüzügün olsun ben seni istiyorum diyor. konuyu gecenlerde aileme actim agizlarini yoklamak icin cocugun kültürünü anlattim ( dogulular ) x kisi cocuklugundan beri calisiyor caliskan birisi benimde en önemsedigim konulardan birisi buydu artik. ve benim Ailem karsi cikti. Senin bir parfümünün onun 1 maasi etmez gibisine laf carpip gülüyor annem. Ve artik bende ona karsi birseyler hissetmeye basladim tekrar tekrar ayni hatalara düserim diye korkuyorum. Ailem cocugu taniyor ama kim oldugunu söylemedim sadece agizlarini yokladim yine karsilar yine karsilar. Babaminda öyle bir yapisi var ki baba demessin git neyapiyorsaniz yapin yeter ki bana bulasmayin gibisinden. Cok kararsizim.. inanilmaz deger verip seviyor..

Anne ben artık parfüm kullanmayı sevmiyorum deseniz

22 yaşındasınız katarinizdan emin misiniz acelesi ediyor gibisiniz. Belki de aileniz karşı olduğu için kendinizi saydırmak kimliğinizi kabul ettirmek adına bilinçaltında onlara inat yapıyor olabilir misiniz? Okuyor musunuz uzun bir hayat var önünüzde önce kendinizle ilgilenseniz daha güzel bir hayat olmaz mı?

siz nerelisiniz ?

Kesinlikle cok haklisiniz. Sanirim artik inada bagliyorum herseyi birseyleri kabullenmek istemiyorum

merhaba...
evlilik icin cok erken bir yas, ki daha önceden olumsuz bir evlilik yasamissin..
suanda aklinizda bence evlilik harici hersey dolasmali...
calisip birseyler sahibi olabilirsiniz bence hedeflerinizi degistirmelisinizzz..

ilişkinin hangisi size cazip geliyor? küfür hakaret cazip geliyosa beynin kapısına kilit vur devam et. biz ne diyelim.
İlk açtığınız konuya gelen yorum bu. Konuyu sildiğiniz için görünmüyor ama demekki ailemiz haklı ve yanlış bir evlilik kararı.

Güzel kardeşim, pahalı parfümler kullanabiliyosanız, demek ki maddi durumunuz iyi, aile evinde rahatınız yerinde.

Okumayı, ya da mesleki kurslara gidip kendini geliştirmeyi düşünmez misin? Bu zaman zarfında arkadaşını da daha iyi tanırsın. O kaç yaşında?

22 yaş evlenmek için çok erken zaten. 26-27 den önce düşünme. Gençliğin kıymetini bil. Hayata dair fikirlerin 20'nin sonlarında çok daha netleşecek. Şimdi ki senle aranda büyük fark olacak.

zaten daha once yanlıs bır evlılık yasamıssınız okumanız gereken cocuk yasta
sımdı bu acele ne
erkek cok kacmıyorlar ama yanlıs kararlarla 10 kez evlenebılırsınız bu bır basarı degılkı
cok kucuksunuz oyuzden yanlıs kararlar verıyorsunuz mevzu dogulu olmaları veya maddı durumunun dusuk olması degıl annenız orda kinaye yapmıs ve yıne yanlıs yaptıgınız ıcın dalga gecmıs gulmus uzatmayın kapatın konuyu adama umutda vermeyın . bır kadın 28 yasını doldurmalı evlenmek ıcın ben 28 de evlendım suan 33 yasımdayım 28 ıle 33 yasım arasında bıle daglar kadar fark var 22 yas ne kı daha ? ne gordugunuz ne tecrube edındınız kı hayatda daha ? cok erken ve erken yasta evlılık sacmalık hangı devırde yasıyoruz ?

ne kadar maaş aliyo ki siz çok zenginsiniz

19 yas cok cok erken evlilik icin
22 de öyle
Aile neden istemiyor bilmiyorz ama 22 yasında evlenilmez.
Evlilik icin neden bu ısrar?
Calıs kendi parfümünü kendin al,ailen ozman laf edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…