onun maasi senin birtane parfümüne yetmez.

Ailenizin durumu iyiyse özel üniversite okuyun madem.
Bence biraz hayat tecrübeniz oluşur.
İnsan karakterleri hakkında fikir edinirsiniz.
Ne bileyim kim işe yarar kimden zarar gelir biraz öngörü kabiliyetiniz gelişir.
Hayatiniz evlilik döngüsü üzerinde gelişmiş.
Her evlenelim diyene evet demeyin.
Tanıyın.
Hayat felsefeniz, hayat fikriniz, kendinize ait bir duruşunuz olsun.

Okulu bitirdin mi? Calisiyo musun?
Keske acele etmeyip kendi ayaklarin uzerinde durabilsen.
Ve ben olsam galiba ailem karsi geliyorsa tekrar ayni hataya dusmezdim.
Ayrica cidden cikarlariniz cok mu yuksek?

Bence acele ediyorsun başından yanlış Bi evlilik geçirmiş biri olarak senin daha dikkatli olman gerekiyor. İlk eşin çalışmadığı için onun çalışması sana çok + bir özellik gibi geliyor ama en önemlisi kültür farkı bence. Nerelisin bilmiyorum ama doğuluların çok farklı bir kültürü var ayak uydurabilecekmisin. Onlarda gelin-kaynana ilişkisi daha Bi önde mesela herşeyi gelin yapıyor, doğulularla evlenen tüm arkadaşlarım mutsuz ayak uyduramıyor.
Yinede iyi düşün nedense anne babana hak verdim

doğulu derken? Adam mı yiyoruz? Bende doğuluyum. Şu ayrımı bırakın artık. Konuyu orada bıraktım ben okumaya bile gerek yok.
[/QUOTE]

Doğulu demek dogu illeri halkindan olan demektir. Dogulu derkeennn??? Nedir yani sanki hakaret ediliyor.
Kadın kültür farkindan dolayi belirtmiş sadece adam yiyorlar dememiş ki. Kültür onemli birsey birbirlerinin adetlerine yaşayislarina uyum saglamak, ailelerin anlasabilmesi acisindan...

Şöyle doğu lafini duyar duymaz dusunmeden etmeden ayrim yapiliyor diye cikisanlardan bunaldim valla.
[/QUOTE]
Bunaldıysanız görmezden gelebilirsiniz. Bu yazdığınız sizin Doğuya bakış açınız. Hanımefendinin yazdığı pek öyle anlaşılmıyor. Zira 28 yaşında biri olarak ne yazdığını, ne ima edildiğini anlayacak kadar geliştirdim kendimi. Kendi fikriniz bu olabilir ama konuda bahsedilen kesinlikle bu değil. Yok yere savunmayın bence insanları. Kişi onu yazarken sizinle aynı fikri beyan etmeye çalışmamış. Ayrıca kültür farkı olduğu için gibi bir belirtme okumadım ben bu konuda. Siz öyle olduğunu nerden çıkarttınız? Hanım efendi parantez içinde doğulu olduğu için yazana kadar kültür farkı yazabilirdi. Basit bunlar basit. Yapmayın.

doğulu derken? Adam mı yiyoruz? Bende doğuluyum. Şu ayrımı bırakın artık. Konuyu orada bıraktım ben okumaya bile gerek yok.

Doğulu demek dogu illeri halkindan olan demektir. Dogulu derkeennn??? Nedir yani sanki hakaret ediliyor.
Kadın kültür farkindan dolayi belirtmiş sadece adam yiyorlar dememiş ki. Kültür onemli birsey birbirlerinin adetlerine yaşayislarina uyum saglamak, ailelerin anlasabilmesi acisindan...

Şöyle doğu lafini duyar duymaz dusunmeden etmeden ayrim yapiliyor diye cikisanlardan bunaldim valla.
[/QUOTE]
Bunaldıysanız görmezden gelebilirsiniz. Bu yazdığınız sizin Doğuya bakış açınız. Hanımefendinin yazdığı pek öyle anlaşılmıyor. Zira 28 yaşında biri olarak ne yazdığını, ne ima edildiğini anlayacak kadar geliştirdim kendimi. Kendi fikriniz bu olabilir ama konuda bahsedilen kesinlikle bu değil. Yok yere savunmayın bence insanları. Kişi onu yazarken sizinle aynı fikri beyan etmeye çalışmamış. Ayrıca kültür farkı olduğu için gibi bir belirtme okumadım ben bu konuda. Siz öyle olduğunu nerden çıkarttınız? Hanım efendi parantez içinde doğulu olduğu için yazana kadar kültür farkı yazabilirdi. Basit bunlar basit. Yapmayın.
[/QUOTE]

Ben de doğuluyum ve bu cümlede alınacak bir şey yok.Kültür farkı ve doğuda insanlar (özellikle erkekler) ailelerine daha düşkün,bu bir gerçek.Anneler oğullarının üstünde söz sahibi,ha bu tüm ülkede böyle ama doğuda daha belirgin.Size kötü falan demiyor kimse,sadece olan durum bu.

Zaten kötü bir evlilik yaşamışsınız ve ders almamış gibi bu yaşta yine evlilik düşünüyorsunuz. Görüşün , flört edin, birbirinizi tanıyın birkaç sene, ne aceleniz var?

[/QUOTE]

Ben de doğuluyum ve bu cümlede alınacak bir şey yok.Kültür farkı ve doğuda insanlar (özellikle erkekler) ailelerine daha düşkün,bu bir gerçek.Anneler oğullarının üstünde söz sahibi,ha bu tüm ülkede böyle ama doğuda daha belirgin.Size kötü falan demiyor kimse,sadece olan durum bu.
[/QUOTE]
Bu hanımefendinin bahsettiği ile konu sahibinin belirtmek istediği aynı şey değil. Bunu 10 yaşında çocukta okusa aynı şeyi anlamaz. Bu onun fikri ya da sizin. Ama konu sahibi dediğiniz gibi yazmak isteseydi bunu belirtirdi. Doğulu olmak tabii kötü bir şey değil. Ama ben bu yazıyı okuyunca onu anlamadım. Sizin anlayış şekliniz de değişik değildi. Aynı yazıyı okuduk değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…