onun maasi senin birtane parfümüne yetmez.

Bence gezin yani birbirinizi taniyın zaten başınızdan kötü bir evlilik gecmiş yine aynısı olmasın..sonuçta flörtken baska evlendikten sonra başka olur..okulunuzu dondurduysaniz okuyun elinize diplomanizı alın iş hayatina atılın kebdi ayaklarinizın üstünde durun..50 yaşında da evlenebilirsiniz her dakika erkek dolu önceligin kendiniz olsun sonra digerleri..

Yasınız daha kücük ve evlenmek icin emin oldugunuzu dusunmuyorum bence acele etmeyin zamani gelip daha duzgun bir talip cikarsa enine boyuna karar verip evlenin derim .

Annenizin siZi caydırmak için geçerli sebebi bu mu yani, böyle mi ifade ediyor başka sorum yok

sizin mesleğiniz ne ? ve maddi durumunuz çok mu iyi de parfümünüze maaşının yetmeyeceğini düşünüyor anneniz ?

İlki içinde yapmayı planladığınız ikinci evlilik için küçüksünüz. Ben 30 yaşındayım boşandım evlenmek için bin kere düşünüyorum. Ailenize inat evlilik yapmayın, yaşamak istedikleriniz neler siz nasıl birisiniz ne seversiniz ne sevmezsiniz ona kafa yorun. Acele etmeyin hayat kaçmıyor

Ailenizin ekonomik durumu gayet iyiyse ve bu şekilde yetişmişseniz ne kendinize ne de karşınızdakine eziyet etmenin mantığı yok. Yol yakınken vazgeçin. Çünkü rahat yetişmiş biri için sonrasında para hesabı yapmak kolay olmaz. Gerçekci olalım

22 yas cok erken. Bu yasta kocaman bir sorumluluk altina girmek neden? Gez, toz, flort et, asik ol ama evlenmek icin daha cok erken be kuzum.

İlk açtığınız konuya gelen yorum bu. Konuyu sildiğiniz için görünmüyor ama demekki ailemiz haklı ve yanlış bir evlilik kararı.

Ayy bide hemşehrimmiş utandım valla sevgili konu sahibi adanada yerlisinden çok dogulu var mesela ben. Konu buram buram fake kokuyor

[/QUOTE]
doğulu derken? Adam mı yiyoruz? Bende doğuluyum. Şu ayrımı bırakın artık. Konuyu orada bıraktım ben okumaya bile gerek yok.
[/QUOTE]

Doğulu demek dogu illeri halkindan olan demektir. Dogulu derkeennn??? Nedir yani sanki hakaret ediliyor.
Kadın kültür farkindan dolayi belirtmiş sadece adam yiyorlar dememiş ki. Kültür onemli birsey birbirlerinin adetlerine yaşayislarina uyum saglamak, ailelerin anlasabilmesi acisindan...

Şöyle doğu lafini duyar duymaz dusunmeden etmeden ayrim yapiliyor diye cikisanlardan bunaldim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…