onun maasi senin birtane parfümüne yetmez.

Ben erken evlenmeye karşı değilim, ama insanlar yeterli kadar olgunlukta ise. Sizde bunu göremedim. Üstelik daha kendinizi tanımadan ilk hatayı yapmışsınız. Bismillah hele

22 yaş ve ikinci evlilik, bence acele etmeyin. Kendinize yatırım yapın biraz. Daha yolun o kadar başındasınız ki. Lise mezunu iseniz üniversite okuyun., meslek sahibi olun. Ailene bir şeyleri kanıtlama çaban varsa, bunu biriyle değil kendini geliştirerek yap. Çünkü eninde sonunda hayatta ayakları üstünde kalmayı, tek başına olduğunu öğretiyor hayat. Hadi buda olmadı, yine boşandın ne olacak peki. Kime benim ihtiyaçlarımı karşıla, (belki) çocuğuma bak diyeceksin.

Anne ben artık parfüm kullanmayı sevmiyorum deseniz

Bunun yerine kendi parfümünü kendin almayı dene, kimse seni geçindirmek, taleplerini karşılamak zorunda değil. Kendine yatırım yap, bırak parfümü arabanı bile çekersin altına. Ben yaptım diyerek göğsün kabarır, kocam parfümümü bile alıyor demekten çok daha gurur verici olur.

Süttien ağzınız yanmış, yoğurdu üfleyerek yeseniz iyi olur. Çocukla yeni yeni görüşüyor, konuşuyorsunuz. Aileleri araya katmadan biraz birbirinizi tanıyın bakalım. Hemen evlilik düşünmek için acele etmeyin. Mesleğiniz yoksa meslek edinin. Daha çok gençsiniz.

Parası senin parfüme yetmiyorsa bi zahmet parfüm paranı kendin kazan. Ailen de tuhaf sen de tuhafsin sevgilim de tuhaf. Më demek bosansin gelsin baş tacı yaparım. Düzgün bi insan olsa şunu demez. Neyse paranın kendin çalış kazan evlilik derdinde olacağına... milletin maaşını hesapliyolar ya ay pardon yemeyi

Yas 22
2.evliligi yapacaksiniz
Bu ne hiz? İnsan bu kadar yaldir yaldir gitmez ki. Yasitlariniz bu sene universiteden mezun oluyor,is sahibi oluyor. Annenizin soylemi de ayri tuhaf. Kizim biraz dinlen diyecegine parfum diyor.

Ve duzgun hicbir erkek evli barkli kadina “bosansin gelsin bana” demez. Ayip yahu.

çok erken diyorum başka da bişey demiyorum. Ki zaten bu hatayı daha yeni yapmışsınız bu neyin telaşı bu yaşta ona anlam veremiyorum. Okuyun, çalışın, gezin tozun, bu evlilik merakı neden?

evlenmek icin 19 da 22 de küçük bir yaş
ailenin maddi durumu sanirim iyi bir parfumune yetmez maaşı dediklerine göre burdan bunu çıkardım yani
ailem belkide seni çok iyi taniyordur ve haklidir
ailen tarafindan bir dedigin iki edilmediyse maddi acidan gidecegin yerde cekecegin zorluklara katlanabilecekmisin?
kendinizde çalışırmisiniz yani calismayi dusunuyormusunuz yoksa ev hanimimi olacaksiniz?

Başınızdan erken yaşta evlilik geçmiş. İkinci için ne bu acele. Nacizane tavsiyem, Okuyun. Ayaklarınızın üzerinde durun.

Minimum 2-3 bin lirayi parfume verebiliyorsunuz ama daha 19 yasinda evlenip, 22 yasinda 2. Evlilige koşuyorsunuz? Hiç yurtdisina gideyim, şunu yapayim bunu yapayim, göreyim edeyim yok?????
Cok varlikli aileniz de size evlenmemeniz için asiri mantikli bir sebep olarak parfum parasini soyluyor???

Tamam inandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…