- 3 Şubat 2018
- 25.912
- 111.517
- 598
- Konu Sahibi minikkus4730
-
Anne ben artık parfüm kullanmayı sevmiyorum deseniz
Maaşı ile neler yapılabileceği19 yaşında evlen boşan.
22de yeniden evlilik düşün.
sebep?
çok erken diyorum başka da bişey demiyorum. Ki zaten bu hatayı daha yeni yapmışsınız bu neyin telaşı bu yaşta ona anlam veremiyorum. Okuyun, çalışın, gezin tozun, bu evlilik merakı neden?Merhaba hep takip ediyorum sizleri ama nedense hic kendim konuyu acip derdimi anlatamiyorum. :)
Biraz uzun olacak ama kisa kesmeye calisacagim.
22 yasindayim 2 aylik bir evlilik gecti basimdan, 19 yasindaydim evlendigimde ailemin rizasi olmadan istemiye istemiye verdiler ki sanirim o yüzden yolunda gitmedi hic birsey evlendigim insanda calismiyordu evde oturuyordu haklilardi ama iste gönlüme laf geciremedim. Ve Cocuklugumdan beri beni seven birisi vardi evlendim ayrildim hala istiyor hata artik konusuyoruz görüsüyoruz. Zamaninda ben evlendigimde arkadaslarinla bu kiz bosansin yine onu basimin taci yaparim demis simdi anlatiyor :) Hep beni bir kayip etme korkusuna bürünmüs seneye artik isi ciddiyette bindirelim elinde yüzügün olsun ben seni istiyorum diyor. konuyu gecenlerde aileme actim agizlarini yoklamak icin cocugun kültürünü anlattim ( dogulular ) x kisi cocuklugundan beri calisiyor caliskan birisi benimde en önemsedigim konulardan birisi buydu artik. ve benim Ailem karsi cikti. Senin bir parfümünün onun 1 maasi etmez gibisine laf carpip gülüyor annem. Ve artik bende ona karsi birseyler hissetmeye basladim tekrar tekrar ayni hatalara düserim diye korkuyorum. Ailem cocugu taniyor ama kim oldugunu söylemedim sadece agizlarini yokladim yine karsilar yine karsilar. Babaminda öyle bir yapisi var ki baba demessin git neyapiyorsaniz yapin yeter ki bana bulasmayin gibisinden. Cok kararsizim.. inanilmaz deger verip seviyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?