Kim olduğunu söylersen yardımcı olabilirim. Arkadaşımın prodüksiyon şirketi var.
Bak yazdıklarımı iyi oku ve bir daha benim konuma yorum yazma!! orda kendince saçma sapan psikolojik rahatsızlıklar yazmışsın yok psikiyatr görüş bilmem ne demşsin öncelikle şunu söliyim en başta ABİM PSİKOLOG bi sorunum olsa o söylerdi deil mi? BENİM hayalle falan işim olmaz illa söletiyosunuz benim kim olduğumu biliyo musun ya? kim olduğumu duyduğunda surat ifadeni çok merak ediyorum yani güzelim ben burda arkadşlarla sohbet eğlence peşindeyim ben istediğim anda herşeyi elde ederim...
sosyoloğum canım toplum bilimciyim ve 4 yıl psikoloji eğitimi de aldım zaten hastasın demedim ama niye garip geliyor ki insanın bademcikleri şişebileceği gibi ruhu da hastalanabilir ve benim bu genç arkadaşıma olabilecekleri söylemem ki psikolog bir arkadaşımda olsa aynı şeyi yapardı bir psikiyatr ile görüşmesini tavsiye etmek benim görevim, bu yargı değil psikolojik olarak çok sağlam olmayan bir ruh halinin açık analizini yapmak için müsaade edin o kadar deneyimimiz olsun sevgi arkadaşım
VİRÜS;biraz dikkat çekme bir hayalin kurgulanıp eğlenceye dönüştürülmesi, dediğiniz şeyin ciddi obsesyon (takıntı) başlangıcı olabilir o yüzden tabi ki savlarınız değerli ama uzman olarak beni yargılamanız yerine bence o arkadaşı avam tabirle gaza getiren arkadaşları belkide obsesif bir genç kızı cesaretlendirdikleri için uyarmalısınız evet tabiki sanal bir ortamda insanların hayatı üzerinde etki göstermek çok mümkün olmayabilir zaten bu savda da değilim ben genç arkadaşımızı psikiyatr ile görüşmesini tavsiye ederim sadece belki küçük bir yol açmış olabiliriz kim bilir sevgiler
Ne bu ben kimim havaları ya... Yok her istediğimi elde ederim falan... Kimsin sen? Kim? Çok mu zenginsin, çok mu güzelsin, baban milletvekili mi, yoksa holding sahibi mi şu mu bu mu... So what??? Kimin umrunda senin ne olduğun? Başlığında meraktan çatlayanları bu kadar parmağında oynatmanı kaldıramadım. Yoksa benim de umrumda değilsin. Burada aklı başında bu kadar üye prim veriyor ya sana yuh! Senin gibi birinin abisinden ne olur ki? Abin napsın sana... Bence sen ağır bir psikolojik vakkasın. İstediğin kadar paran ve statün olsun. Ergenliğe yeni girmiş tek çocuk olarak şımartılmış dünyayı algılayamayan bir çocuk gibisin. Karakterin sıfır. Ne bu basitlik, dünyayı ben yarattımlık, komplekslilik... Şımarıklığın yüzünden toplumdan dışlanmışlığını burada diğer genç kızlara hava atarak kapatmaya çalışman boşuna...
"Sen benım kım olduumu bilio musun yhaaa?!?!?! "Aman tanrım...
Ne bu ben kimim havaları ya... Yok her istediğimi elde ederim falan... Kimsin sen? Kim? Çok mu zenginsin, çok mu güzelsin, baban milletvekili mi, yoksa holding sahibi mi şu mu bu mu... So what??? Kimin umrunda senin ne olduğun? Başlığında meraktan çatlayanları bu kadar parmağında oynatmanı kaldıramadım. Yoksa benim de umrumda değilsin. Burada aklı başında bu kadar üye prim veriyor ya sana yuh! Senin gibi birinin abisinden ne olur ki? Abin napsın sana... Bence sen ağır bir psikolojik vakkasın. İstediğin kadar paran ve statün olsun. Ergenliğe yeni girmiş tek çocuk olarak şımartılmış dünyayı algılayamayan bir çocuk gibisin. Karakterin sıfır. Ne bu basitlik, dünyayı ben yarattımlık, komplekslilik... Şımarıklığın yüzünden toplumdan dışlanmışlığını burada diğer genç kızlara hava atarak kapatmaya çalışman boşuna...
ben kimim biliyo musun?sizin gibilerin hayatınzda sahip olamycklarınza sahip biriyim dışlanma konusuna gelince benim etrafımdaki insanlar senin hayatn boynca tanıştğn insanlardan fazladı.bi residence da oturamaybilrsnz altınızda porsche olmayabilir bu kadar kompleks yapıp kıskanmanıza gerek yok üzgünüm ama hayat bu..) bu sözleri siz yazdırtdınız bana yoksa ben arkdşlarmla güzel güzel muhabbet ediyordum ki hala edecegğim sizi umursayan yokbelkide fazladan kolu, bacağı vardırgöz rengi kırmızı falandır..
''kim olduğumu biliyor musun'' dediğine göre vardır bi fazlalığı
Hanımefendi siz sosyologsanız ben de gazeteciyim, mesleğim olmasa da önemli değil zaten çünkü sonuçta herkesin kendine yetecek kadar aklı var.
''Arkadaşı gaza getiren birisi'' olarak söylüyorum, lütfen artık şunu anlayın: Herkesin doğruları farklıdır.
Siz, benim ve diğer arkadaşların yaptığına ''gaza getirmek'' olarak bakarsınız; ben ''arkadaşıma destek olmak, onunla muhabbet etmek olarak'' bakarım.
Lütfen bizim hakkımızda yorum yapmayın artık.
yok canım ne yargılaması olcak evet evlilikten döndüm:))
onlar yazarsa bende yazarım onlara canım rahat ol sen bende cevap çok:)
belkide fazladan kolu, bacağı vardırgöz rengi kırmızı falandır..
Tamam canım umarım herşey gönlünce olur
eeee çarpışmalar falan yaşarsan anlat bakalım ilk izlenimler nasıl die kk da çok meraklı hanımlar var benden söylemesi
biz hala kim olduğunu öğrenemedik kumrallığı dışında bi özelliği yok mu ipucuuu
Ben de size yorum yapmadan duramadım parmağında oynatmak falan ne demek ya hu
bunların hepsi sohbet amaçlı ya burda merak edenlerin geceleri uykusu mu kaçıyor kızın peşinden koşup yalvarıyor mu ,parmağında oynatmak ne demek , sadece sohbet konu sahibi arkadaşı da tanımam yorumcularını da tanımam hepsi bi eğlence amaçlı sohbetdir ,
ve karakterin sıfır gibisinden kelimeleri de hiç yakıştıramadım , neden kendi karakterimizden çok başkalarınınkiyle bu kadar ilgiliyiz ki sanki
:)))
Cevap verdiğim arkadaş, artık sadece senin için değil, bizim için de yorumlarda bulunmaya başladı.
amin canım sağolasın kötü bir tecrübeydi bitti çok şükür..o yorumları yapanlar reelde de mi böyle patavatsızlar anlamadm
belkide fazladan kolu, bacağı vardırgöz rengi kırmızı falandır..
:)) normal bi insanım 1.69 boyunda 52 kilo siyah saçlı kahverengi gözlü beyaz tenli biriyim canım.he senn gibilerden biraz daha güzel ve dikkat çekici oldğm için sorun olabilrm sizn için:)
Bu arada unforgiven öbür konuda hemfikir olup(görümce ...) burada farklı düşüncelerde olmak çok garip ama ben farklı düşünceleri severimBence bu kadar önyargılı olmayın kuzum eğleniyoruz muhabbet ediyoruz burada kimse kusur bulmasa ne güzel olur halbuki
gerçekten tam ikizler burcusun ...
ben kimim biliyo musun?sizin gibilerin hayatınzda sahip olamycklarınza sahip biriyim dışlanma konusuna gelince benim etrafımdaki insanlar senin hayatn boynca tanıştğn insanlardan fazladı.bi residence da oturamaybilrsnz altınızda porsche olmayabilir bu kadar kompleks yapıp kıskanmanıza gerek yok üzgünüm ama hayat bu..) bu sözleri siz yazdırtdınız bana yoksa ben arkdşlarmla güzel güzel muhabbet ediyordum ki hala edecegğim sizi umursayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?