Onunla nasıl tanışabilirim?

Ne bu ben kimim havaları ya... Yok her istediğimi elde ederim falan... Kimsin sen? Kim? Çok mu zenginsin, çok mu güzelsin, baban milletvekili mi, yoksa holding sahibi mi şu mu bu mu... So what??? Kimin umrunda senin ne olduğun? Başlığında meraktan çatlayanları bu kadar parmağında oynatmanı kaldıramadım. Yoksa benim de umrumda değilsin. Burada aklı başında bu kadar üye prim veriyor ya sana yuh! Senin gibi birinin abisinden ne olur ki? Abin napsın sana... Bence sen ağır bir psikolojik vakkasın. İstediğin kadar paran ve statün olsun. Ergenliğe yeni girmiş tek çocuk olarak şımartılmış dünyayı algılayamayan bir çocuk gibisin. Karakterin sıfır. Ne bu basitlik, dünyayı ben yarattımlık, komplekslilik... Şımarıklığın yüzünden toplumdan dışlanmışlığını burada diğer genç kızlara hava atarak kapatmaya çalışman boşuna...

"Sen benım kım olduumu bilio musun yhaaa?!?!?! " Aman tanrım...

Hanımefendi siz sosyologsanız ben de gazeteciyim, mesleğim olmasa da önemli değil zaten çünkü sonuçta herkesin kendine yetecek kadar aklı var.

''Arkadaşı gaza getiren birisi'' olarak söylüyorum, lütfen artık şunu anlayın: Herkesin doğruları farklıdır.

Siz, benim ve diğer arkadaşların yaptığına ''gaza getirmek'' olarak bakarsınız; ben ''arkadaşıma destek olmak, onunla muhabbet etmek olarak'' bakarım.

Lütfen bizim hakkımızda yorum yapmayın artık.

Son düzenleme:

belkide fazladan kolu, bacağı vardır göz rengi kırmızı falandır..
''kim olduğumu biliyor musun'' dediğine göre vardır bi fazlalığı

ben kimim biliyo musun?sizin gibilerin hayatınzda sahip olamycklarınza sahip biriyim dışlanma konusuna gelince benim etrafımdaki insanlar senin hayatn boynca tanıştğn insanlardan fazladı.bi residence da oturamaybilrsnz altınızda porsche olmayabilir bu kadar kompleks yapıp kıskanmanıza gerek yok üzgünüm ama hayat bu..) bu sözleri siz yazdırtdınız bana yoksa ben arkdşlarmla güzel güzel muhabbet ediyordum ki hala edecegğim sizi umursayan yok

onlar yazarsa bende yazarım onlara canım rahat ol sen bende cevap çok:)

yok canım ne yargılaması olcak evet evlilikten döndüm:))

Tamam canım umarım herşey gönlünce olur
eeee çarpışmalar falan yaşarsan anlat bakalım ilk izlenimler nasıl die kk da çok meraklı hanımlar var benden söylemesi
biz hala kim olduğunu öğrenemedik kumrallığı dışında bi özelliği yok mu ipucuuu

Ben de size yorum yapmadan duramadım parmağında oynatmak falan ne demek ya hu
bunların hepsi sohbet amaçlı ya burda merak edenlerin geceleri uykusu mu kaçıyor kızın peşinden koşup yalvarıyor mu ,parmağında oynatmak ne demek , sadece sohbet konu sahibi arkadaşı da tanımam yorumcularını da tanımam hepsi bi eğlence amaçlı sohbetdir ,
ve karakterin sıfır gibisinden kelimeleri de hiç yakıştıramadım , neden kendi karakterimizden çok başkalarınınkiyle bu kadar ilgiliyiz ki sanki

Aaaaah ahhhh keşke herkes kendisiyle ilgilense,iğne meselesi var ya .............

amin canım sağolasın kötü bir tecrübeydi bitti çok şükür..o yorumları yapanlar reelde de mi böyle patavatsızlar anlamadm

:)) normal bi insanım 1.69 boyunda 52 kilo siyah saçlı kahverengi gözlü beyaz tenli biriyim canım.he senn gibilerden biraz daha güzel ve dikkat çekici oldğm için sorun olabilrm sizn için:)

Bu arada unforgiven öbür konuda hemfikir olup(görümce ...) burada farklı düşüncelerde olmak çok garip ama ben farklı düşünceleri severim Bence bu kadar önyargılı olmayın kuzum eğleniyoruz muhabbet ediyoruz burada kimse kusur bulmasa ne güzel olur halbuki

tatlım ben arkadaşın ''ben kimim'' biliyor musunuz olayına takıldım
hepsi bu

konuya göre değişir ..

İbretlik hikayeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…