hangi konuda bunu ikidir sölüyosun sölede bizde bilelim tatlım
sen zaten kendini biliyorsun güzelim
hangi şirket canım?
Live Production canım
Ne bu ben kimim havaları ya... Yok her istediğimi elde ederim falan... Kimsin sen? Kim? Çok mu zenginsin, çok mu güzelsin, baban milletvekili mi, yoksa holding sahibi mi şu mu bu mu... So what??? Kimin umrunda senin ne olduğun? Başlığında meraktan çatlayanları bu kadar parmağında oynatmanı kaldıramadım. Yoksa benim de umrumda değilsin. Burada aklı başında bu kadar üye prim veriyor ya sana yuh! Senin gibi birinin abisinden ne olur ki? Abin napsın sana... Bence sen ağır bir psikolojik vakkasın. İstediğin kadar paran ve statün olsun. Ergenliğe yeni girmiş tek çocuk olarak şımartılmış dünyayı algılayamayan bir çocuk gibisin. Karakterin sıfır. Ne bu basitlik, dünyayı ben yarattımlık, komplekslilik... Şımarıklığın yüzünden toplumdan dışlanmışlığını burada diğer genç kızlara hava atarak kapatmaya çalışman boşuna...
"Sen benım kım olduumu bilio musun yhaaa?!?!?! "Aman tanrım...
ben genel bir yargılama yaptım canım bir kisiyi bir zümreyi hedef almadım bu kadar öfkeyle saldırmak anlamsız sonuçta sende beni tanımıyorsun ben iyi bir sosyoloğum, bizde psikoloji eğitimi alıyoruz vs vs gibi açıklamalarda bulunmayacağım sana , sen sevgili kardeşimizin bu eğilimini normal görüyor olabilirsin hatta onu bu konuda teşvikte edebilirsin ben bir uzman olarak söylemem gerekenleri söyledim ve kardeşimizin bir psikiyatr ile görüşmesini tavsiye ettim hepsi bu peki sen bu kardeşimizin bir obsesyon sorunu varsa bunu cesaretlendirerek dahada vahim konuma getirip getiremeyeceğinden nasıl emin olabiliyorsun ;Bu konuyu açan kişi senin gibi dikkat çekmeye çalışan cesareti 0 kendine güvenmeyen çok bilmiş gibi saçma yorumlar yapan insanları göze alarak açmış olacaktır., demişin bu ne öfke güzel kardeşim benim bu karakterde olduğumu idda ederken karşı tarafın ruh halinden nasıl emin olabiliyorsu öyle değilmi çok güzel bir söz var kişi aynada ne görüyorsa karşısında da onu görür sevgiler
jooker, first_freedom için yazdıklarım senin için de geçerli.
Lütfen bizim için yorum yapmayı bırakın artık.
sen zaten kendini biliyorsun güzelim
Ne bu ben kimim havaları ya... Yok her istediğimi elde ederim falan... Kimsin sen? Kim? Çok mu zenginsin, çok mu güzelsin, baban milletvekili mi, yoksa holding sahibi mi şu mu bu mu... So what??? Kimin umrunda senin ne olduğun? Başlığında meraktan çatlayanları bu kadar parmağında oynatmanı kaldıramadım. Yoksa benim de umrumda değilsin. Burada aklı başında bu kadar üye prim veriyor ya sana yuh! Senin gibi birinin abisinden ne olur ki? Abin napsın sana... Bence sen ağır bir psikolojik vakkasın. İstediğin kadar paran ve statün olsun. Ergenliğe yeni girmiş tek çocuk olarak şımartılmış dünyayı algılayamayan bir çocuk gibisin. Karakterin sıfır. Ne bu basitlik, dünyayı ben yarattımlık, komplekslilik... Şımarıklığın yüzünden toplumdan dışlanmışlığını burada diğer genç kızlara hava atarak kapatmaya çalışman boşuna...
"Sen benım kım olduumu bilio musun yhaaa?!?!?! "Aman tanrım...
Burada başkasına veya bana yazdığın şeyler umrumda değil. Sayfa sayfa okumadım, okumam da. Ben konu sahibine diyeceğimi dedim, o kadar. Konu sahibinin ben kimim biliyor musun tarzından sonra sizin hala canım cicim yapmanız yazdığım yorumu sizin için de geçerli kılıyor. Sen okumuşsun zaten... Dediklerimi algılayamıyor ve riva23 yolundan devam ediyorsanız size iyi takılmalar... Bu durum beni germiyor. Acaba kimle tanışmak istiyormuşmuşmuşmuş...
bir psikoloğa ve ya sosyoloğa yakıştırmadım bu tavırları..yazık..
o zaman yazını düzeltseydin bari tatlım..
düzelttim TATLIM, keşke okusaydın..yazdğımın hemen altında
mrb kızlar uzun bir ilişkimin bitmesinden sonra şimdi birini beğenmeye başladım beğendiğim kişi ünlü biri..nasıl olur bilmiyorum onunla tanışmak istiyorum ama öyle sıradan bir hayran gibi değil..fikirlerinizi bekliyorummm
Bu konudaki TATLIM lafı da baydı vallahi.
Ne kadar samimiyetsiz bir hitap.
sayfaların hepsini okuyamadım gözüm pörtlediıkim peki bu ünlü bebe??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?