Onunla nasıl tanışabilirim?

jooker, first_freedom için yazdıklarım senin için de geçerli.

Lütfen bizim için yorum yapmayı bırakın artık.

Senden bu kişinin ruhsal pisikolojik durumuna yorum yap ya da sen kimsin diye bi sorulmamış genel yargılama da yapma sonuçta burda yardım isteyen bir kişi var ve sen onu hedef almış oluyosun.Konu tamamen fikire dayalı öfkeyle saldırma söz konusu değil böyle olan bizzat sensin senin gibi insanlarla muhattap bile olmam psikiyatr ile görüşmek ayrı pisikolojik rahatsızlıktan para deliliğine kadar taşımışsın sen kendini işini sorgula.Senin sanırım ünlülerden yaşadığın bi kötü anın yada rahatsızlığın var.Sen aynen anlattığım karakterdesin bariz belli durduk yere öfkeyle saldırdığıa görKarşı tarafın ruh halini ünlülerle tanışmak isteyen herkez anlar ki ben istediğim kişiyle tanışıyorum zaten.Obsesyon sorunu olduğunu nerden biliyosun bi konuyu nasıl bi vahim durumuna getirebiliyosun.Bir de' kişi aynada ne görüyorsa karşısında da onu görür ' demişsin demekki sen pisikolojik hastasın daha görmeden böyle konuşuyosan.

jooker, first_freedom için yazdıklarım senin için de geçerli.
Lütfen bizim için yorum yapmayı bırakın artık.

Burada başkasına veya bana yazdığın şeyler umrumda değil. Sayfa sayfa okumadım, okumam da. Ben konu sahibine diyeceğimi dedim, o kadar. Konu sahibinin ben kimim biliyor musun tarzından sonra sizin hala canım cicim yapmanız yazdığım yorumu sizin için de geçerli kılıyor. Sen okumuşsun zaten... Dediklerimi algılayamıyor ve riva23 yolundan devam ediyorsanız size iyi takılmalar... Bu durum beni germiyor. Acaba kimle tanışmak istiyormuşmuşmuşmuş...

pardon yanlışlıkla alıntı kısmına basmışım, sizi kastetmemiştim..şahis kendini biliyor..

Öncelikle, değindiğin için söylüyorum; riva konu başından beri maddi durumunu hiçbir zaman avantajmış gibi göstermedi, onu kızdıran ifadeler olunca bu yorumları yaptı. Konuyu incelersen fark edersin ki zaten doğru yorum yapabilmen için de sayfaları okuman lazım.

İkincisi, yukarıda işaretlediğim cümleler konuya olumlu yorum yapan herkesi kapsadığı ve ben de bunlardan biri olduğum için diyorum ki ''Aklınızı kendinize saklayın.''

Son düzenleme:
Bu konudaki TATLIM lafı da baydı vallahi.
Ne kadar samimiyetsiz bir hitap.

Kendini bir videoya çek,aşkını ilan et postala,ama öle basit bsey değil,bi kurgun olsun müzk falan ne bilim klip gbi

lan bir sürü tartışma olmuş hc birini okumadan bodoslama dalmışım konuya bide hatuna öneri yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…