inşallah benim de avatardaki gibi bi tatlım olur
şu dönem bir çok genç kızda böyle eğilimler var malesef bunda ailelerin ve çevreninde yargıları söz konusu malesef çocuklarımıza erdemli insan olmaktan çok paralı insan nasıl olabilir onu aşılıyoruz maddi kaygılarımızı onlara aktarıyoruz zengin koca bulmak erdemli ve dürüst koca bulmaktan daha önemli dürüst ve erdemli bir erkek olmak paralı bir erkek olmaktan daha az talep görür oldu sonuç işte böyle kayıp bir gençlik bol sorunlu evlilik ve boşanma avukatlarına daha çok mesai
İyi bir sosyolog olsaydın insanların karakter düşünce farklılığını anlayıp hepsini aynı kefeye koymazdın.Sonuçta bu konuyu açan kızı hayatında hiç görmedin tanımadan hemen teşhis koyuyosun.Paralı bir erkek arıyor dürüstlük ve erdem senin için önemsiz gibi bi tanı koymuşsun belki dürüst ve erdemli olduğu için inandığı için bu konuyu açtı belki bu kız çok zengin ?! Ayrıca sosyologlukla pisikologluk arasında dağlar kadar fark vardır ayrıca bu farkı da anlamsız yorumundan anlıyoruz.Bu konuyu açan kişi senin gibi dikkat çekmeye çalışan cesareti 0 kendine güvenmeyen çok bilmiş gibi saçma yorumlar yapan insanları göze alarak açmış olacaktır.
süper filir... kapısının önüne de adını yaz jest olsun
riva da özelden mesaj atsa bari ya. taktım kafaya :)
ne güzel anlatmışsın yaa..nasıl bir organizasyon tatlım??
nasıl bi organizasyon bilemedim onun ilgisini çekebileceğini düşündüğün birşey var mı yani ne yaparsan gelir????
valla canım aklımda bi yardım organizasyonu var ne zamandır.belki o zaman çağırabilirm ama gelir mi bilemem
yardım organizasyonunu ben de düşündüm , gelir mi diyorum ya şans işi, olacağı varsa olur
aynen tatlım kendimle ilgili planlarım var iş konusunda inşallah yolunda giderse bi yardım organizasyonu düzenlicem onu da o zaman çağırabilirm ama gelir bence sever gibime geliyo öyle şeyleri
sultan dizisinde sultanın kocasını oynayan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?