Onunla nasıl tanışabilirim?

riva da özelden mesaj atsa bari ya. taktım kafaya :)

Bak şimdi bende merak ettim...

eger basarılı olursan bende benimkini bırakıp birine kafayı takacagım...

İyi bir sosyolog olsaydın insanların karakter düşünce farklılığını anlayıp hepsini aynı kefeye koymazdın.Sonuçta bu konuyu açan kızı hayatında hiç görmedin tanımadan hemen teşhis koyuyosun.Paralı bir erkek arıyor dürüstlük ve erdem senin için önemsiz gibi bi tanı koymuşsun belki dürüst ve erdemli olduğu için inandığı için bu konuyu açtı belki bu kız çok zengin ?! Ayrıca sosyologlukla pisikologluk arasında dağlar kadar fark vardır ayrıca bu farkı da anlamsız yorumundan anlıyoruz.Bu konuyu açan kişi senin gibi dikkat çekmeye çalışan cesareti 0 kendine güvenmeyen çok bilmiş gibi saçma yorumlar yapan insanları göze alarak açmış olacaktır.

teşekkür ederim tatlım o yorumu yapan bi daha cevap veremedi zaten:))) böyle insanlar var işte napalım

valla canım aklımda bi yardım organizasyonu var ne zamandır.belki o zaman çağırabilirm ama gelir mi bilemem

yardım organizasyonunu ben de düşündüm , gelir mi diyorum ya şans işi, olacağı varsa olur

yardım organizasyonunu ben de düşündüm , gelir mi diyorum ya şans işi, olacağı varsa olur

aynen tatlım kendimle ilgili planlarım var iş konusunda inşallah yolunda giderse bi yardım organizasyonu düzenlicem onu da o zaman çağırabilirm ama gelir bence sever gibime geliyo öyle şeyleri

riva23 naptın basın açıklaması yapmayacak mısın hala Yoksa özel mesajla mı söyledin hala meraktan çatlıyorum sanırsam

Dur ben bir tahmin de daha bulunayımm
hımmm yoksaaa sezai paracıkoğlu muu?? Şu incir reçelindeki ehehe

aynen tatlım kendimle ilgili planlarım var iş konusunda inşallah yolunda giderse bi yardım organizasyonu düzenlicem onu da o zaman çağırabilirm ama gelir bence sever gibime geliyo öyle şeyleri

Hayırlısı olsun canım inşallah olur :))
bi kaç ipucu daha versene şu malum kişi hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…