Onunla nasıl tanışabilirim?

Yusuf Akgün olabilir mi?? meraktan çatlayacağım valla..

kızlar bu kadar meraklı olduğunuzu bilmezdim yaa:d hayır o da deil..

zaten insanın başına ne gelirse ; Ya Meraktan Ya da ........ e sende söyleyiver canım ne var sanki :) merak etme o ünlüye gidip bir şey demeyiz

sosyoloğum canım toplum bilimciyim ve 4 yıl psikoloji eğitimi de aldım zaten hastasın demedim ama niye garip geliyor ki insanın bademcikleri şişebileceği gibi ruhu da hastalanabilir ve benim bu genç arkadaşıma olabilecekleri söylemem ki psikolog bir arkadaşımda olsa aynı şeyi yapardı bir psikiyatr ile görüşmesini tavsiye etmek benim görevim, bu yargı değil psikolojik olarak çok sağlam olmayan bir ruh halinin açık analizini yapmak için müsaade edin o kadar deneyimimiz olsun sevgi arkadaşım
VİRÜS;biraz dikkat çekme bir hayalin kurgulanıp eğlenceye dönüştürülmesi, dediğiniz şeyin ciddi obsesyon (takıntı) başlangıcı olabilir o yüzden tabi ki savlarınız değerli ama uzman olarak beni yargılamanız yerine bence o arkadaşı avam tabirle gaza getiren arkadaşları belkide obsesif bir genç kızı cesaretlendirdikleri için uyarmalısınız evet tabiki sanal bir ortamda insanların hayatı üzerinde etki göstermek çok mümkün olmayabilir zaten bu savda da değilim ben genç arkadaşımızı psikiyatr ile görüşmesini tavsiye ederim sadece belki küçük bir yol açmış olabiliriz kim bilir sevgiler

ben genel bir yargılama yaptım canım bir kisiyi bir zümreyi hedef almadım bu kadar öfkeyle saldırmak anlamsız sonuçta sende beni tanımıyorsun ben iyi bir sosyoloğum, bizde psikoloji eğitimi alıyoruz vs vs gibi açıklamalarda bulunmayacağım sana , sen sevgili kardeşimizin bu eğilimini normal görüyor olabilirsin hatta onu bu konuda teşvikte edebilirsin ben bir uzman olarak söylemem gerekenleri söyledim ve kardeşimizin bir psikiyatr ile görüşmesini tavsiye ettim hepsi bu peki sen bu kardeşimizin bir obsesyon sorunu varsa bunu cesaretlendirerek dahada vahim konuma getirip getiremeyeceğinden nasıl emin olabiliyorsun ;Bu konuyu açan kişi senin gibi dikkat çekmeye çalışan cesareti 0 kendine güvenmeyen çok bilmiş gibi saçma yorumlar yapan insanları göze alarak açmış olacaktır., demişin bu ne öfke güzel kardeşim benim bu karakterde olduğumu idda ederken karşı tarafın ruh halinden nasıl emin olabiliyorsu öyle değilmi çok güzel bir söz var kişi aynada ne görüyorsa karşısında da onu görür sevgiler

bir psikolog adayı olarak yorumunuzu alkışlıyorum. bravo size.
malum ülkede ders dinleyen herkes psikolog, herkes evlilik danışmanı.
sen sevgili psikolog adayı arkadaşım benden önce senin bu olanlara tepki gösterip sevgili kardeşimize yol göstermenden gerekirdi ben malum 30 nu geçmiş 7 senedir aile ve evlilik danışmanlığı yapan biri olarak belki sizin eğitiminizin gerisinde kalmış olabilirim
e belkide bizim zamanımızda sadece ders dinleyerek evlilik ve aile danışmanı olunuyordu sen çok değerli bilgilerini paylaş bizde feyz alalım sevgili meslektaşım

yuh be kızı zengin koca arayan biri ilan ettiniz hemen...
bence beğenmiş burayada yazmış büyütülecek bişey yok... en azından bu kadar ileri gidecek bişi değil...

orada yazıda bir kişiyi hedef alan bir ibare gördünüz mü ? bu genel bir yargı bir arkadaşın yazdığı bir söz üzerine yazılmıştı ben size yuh demiyorum o söz pek bana göre değil ama pes diyorum sevgili kardeşim pes yani biriniz de birilerine öfkeyle saldırmak yerine bir dinleyip anlasanız

yuh be kızı zengin koca arayan biri ilan ettiniz hemen...
bence beğenmiş burayada yazmış büyütülecek bişey yok... en azından bu kadar ileri gidecek bişi değil...

orada yazıda bir kişiyi hedef alan bir ibare gördünüz mü ? bu genel bir yargı bir arkadaşın yazdığı bir söz üzerine yazılmıştı ben size yuh demiyorum o söz pek bana göre değil ama pes diyorum sevgili kardeşim pes yani biriniz de birilerine öfkeyle saldırmak yerine bir dinleyip anlasanız

Kim olduğunu söylersen yardımcı olabilirim. Arkadaşımın prodüksiyon şirketi var.

Kim olduğunu söylersen yardımcı olabilirim. Arkadaşımın prodüksiyon şirketi var.

Ya aslında benim de yıllardır tanışmak istediğim bir sanatçı var.

Ciddi anlamda sanatçı,şarkıcı demiyorum bakın.

Özelden yazayım mı ?

Ayyy çok heyecanlandım.

Size katılmıyorum fazlasıyla önyargılısınız , ama fikirleriniz için teşekkürler yine de

sevgili kardeşim cevapları hiç bir şekilde esirgemem malum çalışıyorum her gün bir sürü sorun dinliyorum şimdi müsaitim seni de dinleyebilirim

Bak yazdıklarımı iyi oku ve bir daha benim konuma yorum yazma!! orda kendince saçma sapan psikolojik rahatsızlıklar yazmışsın yok psikiyatr görüş bilmem ne demşsin öncelikle şunu söliyim en başta ABİM PSİKOLOG bi sorunum olsa o söylerdi deil mi? BENİM hayalle falan işim olmaz illa söletiyosunuz benim kim olduğumu biliyo musun ya? kim olduğumu duyduğunda surat ifadeni çok merak ediyorum yani güzelim ben burda arkadşlarla sohbet eğlence peşindeyim ben istediğim anda herşeyi elde ederim...

sevgili kardeşim cevapları hiç bir şekilde esirgemem malum çalışıyorum her gün bir sürü sorun dinliyorum şimdi müsaitim seni de dinleyebilirim
YA sen istanbulda oturuyosan gel yarın bi görüşelm aldırıyım seni benim kim nasıl biri olduğumu ya da söyle yerini ben geliyim yanına???

Son düzenleme:

İkinci mesajınızda ''genel bir yargılama yaptığınızı, kimseyi hedef almadığınızı'' söylüyorsunuz.

Ancak ilk yazdığınız mesajınızda ''şu dönem bir çok genç kızda böyle eğilimler var'' derken kullandığınız ''böyle eğilimler'' ifadesiyle kastettiğiniz konu sahibi. Bu açık ve net ortada.

Kendinizle çelişiyorsunuz hanımefendi!

İyi bir sosyolog olarak hiç yakıştıramadım size.

Son düzenleme:
riva23 yargılamak için sormuyorum sen evlilikten mi döndün? (konuyu dağıtan o kadar çok ki bir de ben soriim dedim )

bırak bebeğim ya konuşuyo işte burayı hastane sandı herlde aklı sıra hastalk bulmaya çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…