Onunla nasıl tanışabilirim?

Öyle bi anlatıyorsun ki sanki özel güçlerinle çocuğu aşık ettin.
E sen bi şey yapmamışsın ki. Kafana koymanla değil kendiliğinden olmuş yani.
Arada fark var. :)

Öyle bi anlatıyorsun ki sanki özel güçlerinle çocuğu aşık ettin.
E sen bi şey yapmamışsın ki. Kafana koymanla değil kendiliğinden olmuş yani.
Arada fark var. :)

ya çocuk baktırıyodu kendine hani tatlım ya aklımdan geçiyodu ama kafama koydktn snra ben pişman oldum onun karşımda eridiğini görünce

Ay ben seni çok merak ettim böyle deyince şimdi :26: Bir resim koysana :)

Son düzenleme:
hoşlandığınız ünlü acaba Çağatay Ulusoy mu? Bu aralar genç kızların yeni idolü da ayrıca istemek başarmanın yarısı derler..siz bu azimle emin ol istediğiniz her şeyi elde ederseniz..tebrik ederim sizi :)

Ay ben seni çok merak ettim böyle deyince şimdi :26: Bir resim koysana :)

hehe:) resim nasıl koyiym tatlım tanıdık birileri çıkar ailemden başım belaya girmesin gençlik resimlerine bak ona benzer bişiym işte öle merk edilcek bşi yok

yok yok değil canım:) güzel düşüncelerin için teşekkür ederim..)

Özgüvenim yüksek ilişki konusunda istediğimi elde edebilirim demişsiniz de bu sizin çevrenizdeki durumunuz o ünlü arkadaş sizin çevrenizde mi hayır ee onu o zaman lisede elde ettiğin çocuklarla aynı kefeye koymamalısın. Sen onun çevresine arkadaş grubuna dahil olabilceğini hiç sanmıyorum. O ünlü biri nası biridir bilmem çoğu mekanlarda tanıştıkları insanlarla konuşup eğlenirler o kadar anlık olur onlar için herşey ertesi günü hadi gel buluşalım demez
Aynı çevreden olmadığın için bu kadar abartıp kafana takıp tek hedefin haline getirmemelisin. Çevrene bi bak belki seni çok seven biri vardır oralarda

of kızım ya bütün sayfayı baştan sona okudum çatladım meraktan söylesene kimi beğeniyon :):)):):):):):) ben bi dönem çırağan'da çalıştım tatlım hatrı sayılır derecede ünlü tanıyorum we hala orda çalışan görüştüğüm arkadaşlarım war... kim olduğunu söyle belki yardımım dokunur sana...

Ama ben de çok merak ediyorum bence bize özel mesaj atabilirsin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…