bence yazdıklarınla sıradanlıktan sıyrılabilirsin :)
ne çabası slm bile vermezdim çok suratsızsın derdi hep:) hatta okulun ilk günü tanışmştk sonra aşık olmuş işte benim yüzümden başına neler geldi çocuğn ey gidi günler be eskileri yad ettm şmdi:d
Tatlım, sen bu taktiklerini içeren bir konu açsana.
Faydalı olabilir.
Öyle bi anlatıyorsun ki sanki özel güçlerinle çocuğu aşık ettin.
E sen bi şey yapmamışsın ki. Kafana koymanla değil kendiliğinden olmuş yani.
Arada fark var. :)
yaa kız dalga mı geçiynnn:d ama faydalı olcaksa açarm herşymi anlatrm he:)
ya çocuk baktırıyodu kendine hani tatlım ya aklımdan geçiyodu ama kafama koydktn snra ben pişman oldum onun karşımda eridiğini görünce
Çok güzel bir kızsan daha kolay oluyor bu meseleler.
Dalga geçmiyorum, valla.
Burada o kadar çok konu açılıyor ki ''Sevdiğim erkeği nasıl etkilerim'' gibisinden.
O yüzden dedim.
Ay ben seni çok merak ettim böyle deyince şimdi :26: Bir resim koysana :)
hoşlandığınız ünlü acaba Çağatay Ulusoy mu?Bu aralar genç kızların yeni idolü da ayrıca istemek başarmanın yarısı derler..siz bu azimle emin ol istediğiniz her şeyi elde ederseniz..tebrik ederim sizi :)
Peki o zamanhehe:) resim nasıl koyiym tatlım tanıdık birileri çıkar ailemden başım belaya girmesin gençlik resimlerine bak ona benzer bişiym işte öle merk edilcek bşi yok
Tanışma konusunda hiçbir şey gelmiyor aklıma yaa.
of kızım ya bütün sayfayı baştan sona okudum çatladım meraktan söylesene kimi beğeniyon :):)):):):):):) ben bi dönem çırağan'da çalıştım tatlım hatrı sayılır derecede ünlü tanıyorum we hala orda çalışan görüştüğüm arkadaşlarım war... kim olduğunu söyle belki yardımım dokunur sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?