Özgüvenim yüksek ilişki konusunda istediğimi elde edebilirim demişsiniz de bu sizin çevrenizdeki durumunuz o ünlü arkadaş sizin çevrenizde mi hayır ee onu o zaman lisede elde ettiğin çocuklarla aynı kefeye koymamalısın. Sen onun çevresine arkadaş grubuna dahil olabilceğini hiç sanmıyorum. O ünlü biri nası biridir bilmem çoğu mekanlarda tanıştıkları insanlarla konuşup eğlenirler o kadar anlık olur onlar için herşey ertesi günü hadi gel buluşalım demez
Aynı çevreden olmadığın için bu kadar abartıp kafana takıp tek hedefin haline getirmemelisin. Çevrene bi bak belki seni çok seven biri vardır oralarda
amac ne peki sadece tanısmak mı yoksa daha ilerisimi:26: bence hic geregi yok bu kadar ugrasmaya ama kafaya koydunuz heralde
sarp akkaya mı???
of kızım ya bütün sayfayı baştan sona okudum çatladım meraktan söylesene kimi beğeniyon :):)):):):):):) ben bi dönem çırağan'da çalıştım tatlım hatrı sayılır derecede ünlü tanıyorum we hala orda çalışan görüştüğüm arkadaşlarım war... kim olduğunu söyle belki yardımım dokunur sana...
o meknlarda zamannda bulndum yakn çevrem olmak üzere o ünlülern patronları konumndalar ama muhafazakar ailem oldğu için onu beğenyrm diyemiyorm canım:)
yakışıklı mı??? sevgilisi var mı. popülerliği ile mi öne çıkıyor yoksa entellektüelliğiyle mi,??????
yakışıklı mı??? sevgilisi var mı. popülerliği ile mi öne çıkıyor yoksa entellektüelliğiyle mi,??????
kızlarrr benim şimdi çıkmam gerekiyo.)) size bi ipucu açık kumral:)) yarın devam ederiz inşallah öptüm sizi:))
ajan gibisin ya
Kızlar tahminleriniz nedir?[/QUOT
hanım kızımız zevkini hiç anlatmadıki. okan yalabık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?