Onunla nasıl tanışabilirim?

amac ne peki sadece tanısmak mı yoksa daha ilerisimi:26: bence hic geregi yok bu kadar ugrasmaya ama kafaya koydunuz heralde

canım ben lise değil daha çok üniversite hayatmdan bahsettm o çocukla ilgili... çevre konusuna gelince benim hangi çevreden olduğumu biliyor musun? hayır.. burda ne güzel makara yaparak muhabbet ediyoruz ettiğiniz laflara bak lütfen ya..

Yerinde olsam yazar hemen ardından mesaj düzenleme ile silerdim ( ay sanırım yasak bir şey önerdim) yoksa kk kadınlarından kaçamazsın söylym

o meknlarda zamannda bulndum yakn çevrem olmak üzere o ünlülern patronları konumndalar ama muhafazakar ailem oldğu için onu beğenyrm diyemiyorm canım:)

sadece bebekte takıldığını bilioruz

bu ara opüler mi peki

o meknlarda zamannda bulndum yakn çevrem olmak üzere o ünlülern patronları konumndalar ama muhafazakar ailem oldğu için onu beğenyrm diyemiyorm canım:)

riva allah rızası için şu mübaret ramazan ayında çatlatma bizi... söyle de sende kurtul bizde.... kız walla çok merak ettim yafff :):):):):):):):):):)

yakışıklı mı??? sevgilisi var mı. popülerliği ile mi öne çıkıyor yoksa entellektüelliğiyle mi,??????

kızlar benim çıkmam gerekiyo size bi ipucu kendisi açık kumral :)))) yarın devam edicez inşallah:)) öptüm hepiniziiiiii

kızlarrr benim şimdi çıkmam gerekiyo.)) size bi ipucu açık kumral:)) yarın devam ederiz inşallah öptüm sizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…