Öpüşmek sevismek istemiyorum

İyy okurken midem kalktı kaldı ki siz köşe bucak kaçmakta haklısınız.
Kopartın burnunu karıştıracak bir şey bulamasın,
bu ne!

Allah yardımcın olsun arkadaşım düşüncesi bile iğrenç sizde bu huyu bırakana kadar yatmayın ya ben ya sümüklerin diyin ve kararlı olun bence :)

Kesinlikle normal değil birşey tetiklemiş olmalı yoksa 12 sene yapmadı 6 aydır yapmaya başlaması ilginç ama çekilecek birşey de değil bence dr a gitmeyi teklif edin gitmezsen sen bilirsin ayrılırız dayanamiyorum bu pisliğe gibi konuşun ay çok kötü toplum içinde falan

Açıkça söyle. Böyle yaptığın zamanlar kusasım geliyor senden iğreniyorum ve seninle sevişmek bile midemi bulandırıyor de. Alınırsa alınsın. Belki karım benden uzaklaşıyor diye düzelir

Nedense inanmadim bu konunun gercekligine.. Ya da inanmak istemedim..
Ay niye yahu alman milli takımının teknik trektörü maç sırasında yaptığı işte bi arattır bak resmen karıştırıp ağzına götürüyor veya seyini karıştırıp kokluyor çekiyorlar adamı umrunda değil

Son düzenleme:
Benimde isyerimde boyle bi bayan vardi . hatta burdada konu acmistim sanki keyfimden sordum gibilerinden ıyy midemizi bulandirdin gbi bircok tepki almistim.
Duzelcegini sanmiyorum isyerinde bayanda ayni kac kez yakaladik yedigini . birini gordumu elini indiriyodu. Sonra yine devamm.. Mudur yardimcisi konustu artik kendisiyle ama elimde olan bisey degil cok karismayin bana demis.. Bizde biraktik yesin dursun

Basligi okudugumda nasll istenmezz dedimm ama konuyu okuyuncaa haklisinzz isiniz zorr

Konuyu sabah okudum hatta yorum yaptım akşam oldu vallahi hala midem bulanıyor konuyu takip edince mide bulantısı resmen hortluyor . Konu sahibi canı yürekten diyorum Allah yardımcın olsun.umarim tez zamanda düzelir bu durum

Üstüne alkol dök, kibrit çak ona fırlat diyesim geldi.
Ama daha insani bir çözüm olarak birkaç kat eldiven giydirerek burnunu oymasını engelleyebilirsin.

Bu ottan bir şey değil. Değişim olmazsa kesinlikle boşanma sebebi.

Ya düşündüm de.. değişim gösterse bile bu adamla nasıl evli kalınır ya ıyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…