Öpüşmek sevismek istemiyorum

Bu kesinlike çok kötü bir şey ya. Allahım sınama beni böyle şeylerle yarabbim içim bi fena oldu

Umarım toplum içinde yaptığında yanındaki insanlara ikram edecek inceliğe sahiptir eşiniz

Ben bu adamla 1 sn bile aynı evde kalamazdım.

Kocanız 2 dkda bana türlü türlü duygular yaşattı. tebrik ediyorum onu

Yani sümüğünü mü yiyor araştırın bakalım neden oluyor

Midem bulandı ya .
En nefret ettiğim şey pis insanlardır hayatta katlanamam.

Bu kesinlike çok kötü bir şey ya. Allahım sınama beni böyle şeylerle yarabbim içim bi fena oldu

Umarım toplum içinde yaptığında yanındaki insanlara ikram edecek inceliğe sahiptir eşiniz
Ay buna çok güldüm ya

ıyy yeminle midem kalktı.
öpüşmek sevişmek lüks, o kocanın elinden kabuklu yumurta yenmez.

Bence e cok sacma bi erkek bu kadarini yapmaz evli olanlar konusun abartma

Nasıl yani sümük mü yiyor ? Neden yapiyorki bunu ? İyk kuscam

IyyyyyAllah askina canim sıkıliyo diye karistirmak nedirr ya b.knda boncuk arasin o zaman o daha iyi tobee ya psikolaga goturun canim ne dym sende kendine gore haklisin

En iyi ihtamalle psikolojik bir sorunu mu var?
Cocuklarda böyle oluyor ama yetiskinleri bilemeyecegi.

Topluluk onunda de yapar laf yer, gururu incinir anca oyle bırakır sanırım...ama Allah kolaylık versin insan öpmeye iğrenir ya

Şu postu her gördüğümde başlığı öpüşmek sevismek istiyorum diye okuyorum

Çocukluk döneminde olsa derim ki ; ziyan olmasın diye yapıyor ( vücudundan çıkan her zerre ona ait olduğu için kaybetmek istemiyordur)
Lakin durum ciddi gibi görünüyor . Uzun süredir böyle değildi ve atıyorum 5 ay içinde mi başladı . Bir travma onu tetiklemis olabilir . Yaptırım gücünüzü kullanarak psikolog ile görüşmesi en doğrusu . Psikiyatri de olabilir ama onlar ilaç yazıyor genelde . ..
Kolaylıklar dilerim
Söylemeden geçemeyeceğim umarım Üst solunum yolu enfeksiyonu yaşamaz . Öyle ise durum fenaa

Hayatım bugun yemeği dışardan söyledim deyip bir kase pisliği koyacan önüne

Çok iğrençleştim kabul.. Ama bu koca kabul edilemez, yarından tezi yok boşamalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…