He yani mesaj çok açık.Artık fiziksel temasa geçmezsek ben çareyi dışarılarda arayabilirim.Beni elinde tutmaya bak.
En son bu tarz bir lafı bana 2 kızla aynı anda beni de idare eden 7-8 sene önceki erkek arkadaşım demişti..O zaman anlamamıştım tabii aldatıldığımı.İşin içinde bu tarz bişey olabilir.Bir ihtimal.
En hayırlısı olmuş.Geri dönüş yapma sakın.
He yani mesaj çok açık.Artık fiziksel temasa geçmezsek ben çareyi dışarılarda arayabilirim.Beni elinde tutmaya bak.
En son bu tarz bir lafı bana 2 kızla aynı anda beni de idare eden 7-8 sene önceki erkek arkadaşım demişti..O zaman anlamamıştım tabii aldatıldığımı.İşin içinde bu tarz bişey olabilir.Bir ihtimal.
En hayırlısı olmuş.Geri dönüş yapma sakın.
Ola bilirmi dersin? Gozum korktu yaa. Sinirden hattimi kirdim yarin yeni bir hat almam lazim.zaten arasada bulamaz. Ya eve telefon edecek yada okulun onune gelecek.
Neden olmasın ?? Farklı düşünüyoruz yani benim için öpüşmek sevdiğin insanla dudaktan bir sevgi akımı ama senin için uzak bir kavram.Olabilir ama bunca zamandır neden bu kadar sorun olmuyordu da yoğunlaştı bu konuya?Bir bakıma vicdan rahatlatması.Benim için çabalamıyor,beni elinde tutmak için harakete geçmiyor.Ozaman bende böyle yaparım vicdanım rahatlatırım gibisinden.Tabi bu varsayım.Bir de şu var.Ben jeanette için vazgeçilmezim biraz daha zorlarsam,belki ayrılma blöfünü yaparsam ayrılırsam belki isteklerimi kabul eder ne de olsa istediğimi alamasam dahi geri döndüğümde beni kabul edecek.Bu da kuvvetli bir ihtimal.
Arkadaşım neyi yaşamak istiyorsan günahıyla sevabıyla doğrusuyla yanlışıyla yaşa.
Yaşamak istemiyorsan da asla kendini bir başkasının isteği için feda etme.
insan birinin elini tutunca namussuz mu oluyorbirisinin elini tuttum diye lütffen kendinizi kötü hissetmeyin! bu sizi değersiz yapmaz.
öpüşenler, yada aşık olup sevdiği için beraber olanlar ne oluyor acaba...lügatta sıfat bulamadım...
konu sahibinin sevgilisini sapık ilan edenler siz de bir tuhafsınız, adam normal bir istekte bulunmuş el insaf 3 sene. Kardeş kardeş takılıyorlar şuan, o zaman sevgili olmasalardı inanç farklılıkları yüzünden. Ya da evlenselermiş 3 sene beklemek yerine daha sağlıklı bir ilişkileri olurdu kimse kendini suçlu hissetmezdi. Kızcağız öpüşse suçlu hissediyor, sevgilisi öpüşmek istediği için belki sapık gibi hissediyor kendini... ikisine de yazık.
kadınlar kulübünün gücü bi konu açtın 3 yıllık ilişki bitti:)
Yok bitecegi varmis ki bitdi.(
Herkesin değerleri farklıdır tabikide ama bu konularda çok fazla kasmamak gerekir tabi duracağın yeri bilmen şartıyla :)) Biz arkadaştık ama birbirinden deli gibi hoşlanan arkadaş ikimizde bunu çok iyi biliyorduk :)) sonra birgün yalnız kaldık film izledik oyun oynadık yemek yaptık yedik herşey çok güzeldi vee son olarak ilk öpücük.. sonrasındada direkt el ele üniversitenin kantinindeyiz herkes aramızdaki çekimi biliyordu ama yinede bu kadar ani olması şok etkisi yarattı çevremizde..O öpücük sayesinde şimdi ikimize benzeyen minik bir meleğimiz olacak :)) bir öpücük nelere kadir :))))
Canım üzülme vardır bir hayır sana saygı duymuyormuş, ki zaten onun bu görüşü sana ters illa bir yerde ipler kopacaktı iyi olmuş ciddiye binerse daha zor olurdu ayrılmak. Sen de kafanı dinle bence ara ver bu konulara.
Ben ayrilmadimki kendisi ayrildi. Onu elimde tutmak icin bisey yapmiyomusum
İyi ki ayrılmış...
Öpüşmek, sevişmek v.s..Bunlar kişisel tercihtir ve insanın kendisini ilgilendirir..Kim neyi yaşamak istiyorsa yaşar..
Lakin "elinde" öpüşerek tutman gerektiğini söyleyen bir adamın zaten zihniyetini ortadadır..
Hissizim suan. Hic bir sey hiss etmiyorum ne mutluluk ne huzun. Neden boyleyim bende biiyorum..
Icimde huzur var aslinda. Bilmiyorum belkide barisacagimizj dusundugum icindir. Sanki tum hisslerim olmus
sevdiğini sanıyo olabilirmiydn? ben düşünüyorum da şuan 2buçuk senelik ilişkim bitse üstelik nişanlanmak üzereyken dünya başıma yıkılırdı.. üstelik küçücük bir buse bile olmadan, el değmeden süren bir ilişkiydi seninkisi... zaten hayırlısı olmuş. Bunlar benim fikirlerim lütfen artk alıntı yapıp da yok şöyle dedin böyle dedin deyip durmayın bayanlar tmm saygı duyuyorum sizlere de herkes ne yaşamak isterse onu yaşar oldumu?
belki blöf yapıyodur seni ikna etmek için
zaten siz ya hemen evleneceksiniz ya da ayrılmanız daha hayırlı
çünkü açık açık söylemiş isteklerini belli ki o da hayatını yaşamak istiyo gençken
Belkide. bilmiyorum. Ama bloflere kanmicagimida bilir kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?