Opusmek :@

Ola bilirmi dersin? Gozum korktu yaa. Sinirde hattimi kirdim yarib yeni bir hat almam lazim.zaten arasada bulama. Ya eve telefon edecek yada okulun onune gelecek.

Ola bilirmi dersin? Gozum korktu yaa. Sinirden hattimi kirdim yarin yeni bir hat almam lazim.zaten arasada bulamaz. Ya eve telefon edecek yada okulun onune gelecek.

Ola bilirmi dersin? Gozum korktu yaa. Sinirden hattimi kirdim yarin yeni bir hat almam lazim.zaten arasada bulamaz. Ya eve telefon edecek yada okulun onune gelecek.

Neden olmasın ?? Farklı düşünüyoruz yani benim için öpüşmek sevdiğin insanla dudaktan bir sevgi akımı ama senin için uzak bir kavram.Olabilir ama bunca zamandır neden bu kadar sorun olmuyordu da yoğunlaştı bu konuya?Bir bakıma vicdan rahatlatması.Benim için çabalamıyor,beni elinde tutmak için harakete geçmiyor.Ozaman bende böyle yaparım vicdanım rahatlatırım gibisinden.Tabi bu varsayım.Bir de şu var.Ben jeanette için vazgeçilmezim biraz daha zorlarsam,belki ayrılma blöfünü yaparsam ayrılırsam belki isteklerimi kabul eder ne de olsa istediğimi alamasam dahi geri döndüğümde beni kabul edecek.Bu da kuvvetli bir ihtimal.

Ama su varki bu sorun hep vardi. Hep derken zaman zaman bu konu aciliyordu sonra bi sekilde kapaniyordu. 2-3 gun huzursuzluk yasiyorduk o kadar. Kafam karisti valla. Ayrica bu konuyu acarken biliyordum her kes farkli yorumlar yapacak. Ve sana da senin gibi dusunen tum hemcinslerime saygi duyarim.her kesin kendi karari. :)) bu konuyu acarken dertlesmek istemisdim.cunki kimseye guvenipde sorunlarimi anlatamiyorum maalesef

Arkadaşım neyi yaşamak istiyorsan günahıyla sevabıyla doğrusuyla yanlışıyla yaşa.
Yaşamak istemiyorsan da asla kendini bir başkasının isteği için feda etme.

Yok ne münasebet, demek istediğim ben bu konuya dini yönden bakıyorum yani elele tutuşmakta günah ya o yüzden öyle dedim. daha ilerisi zaten tam anlamiyla zina -bana göre tabiiki-. Sevdiği için birlikte olana ben ne diyebilirimki eğer o kişi yaptığının arkasında durup kullanıldığı için üzülmeyecekse. Her zaman yakınlaşmanın helaline özel daha güzel olduğunu düşünürüm. Yani dinî yaklaştım. Zaten benim gibi düşünen biri birlikte olmayı evliliğe saklar. Benim pişmanlığım o iğrenç insanın bana dokunmuş olması, kendimi kötü hissettiriyor. Zevk veya mutluluk duymuyorum pişmanlık duyuyorum. Bu sebepten artık vicdanımın kabul etmediği bu fiili işlememeye çalışıyorum ve rahatım :)

Son düzenleme:

Ayneeen arkadaştık biz de. Sadece bir kaç aydır yalnız buluşmaya başlamıştık arkadaş grubundan bağımsız olarak. Çok da yakın sayılmazdık yani. Biz çok uzun süre kimseye söylemedik ama ben çok utanmıştım arkadaşlarımdan. :) sevişmeden bi ilişki yürüyebilir ama güzel bir öpücük her şeyidir ilişkinin..

Icimde huzur var aslinda. Bilmiyorum belkide barisacagimizj dusundugum icindir. Sanki tum hisslerim olmus

Ben ayrilmadimki kendisi ayrildi. Onu elimde tutmak icin bisey yapmiyomusum

İyi ki ayrılmış...
Öpüşmek, sevişmek v.s..Bunlar kişisel tercihtir ve insanın kendisini ilgilendirir..Kim neyi yaşamak istiyorsa yaşar..

Lakin "elinde" öpüşerek tutman gerektiğini söyleyen bir adamın zaten zihniyetini ortadadır..

Hissizim suan. Hic bir sey hiss etmiyorum ne mutluluk ne huzun. Neden boyleyim bende biiyorum..

Hissizim suan. Hic bir sey hiss etmiyorum ne mutluluk ne huzun. Neden boyleyim bende biiyorum..

sevdiğini sanıyo olabilirmiydn? ben düşünüyorum da şuan 2buçuk senelik ilişkim bitse üstelik nişanlanmak üzereyken dünya başıma yıkılırdı.. üstelik küçücük bir buse bile olmadan, el değmeden süren bir ilişkiydi seninkisi... zaten hayırlısı olmuş. Bunlar benim fikirlerim lütfen artk alıntı yapıp da yok şöyle dedin böyle dedin deyip durmayın bayanlar tmm saygı duyuyorum sizlere de herkes ne yaşamak isterse onu yaşar oldumu?

Son düzenleme:
belki blöf yapıyodur seni ikna etmek için

zaten siz ya hemen evleneceksiniz ya da ayrılmanız daha hayırlı
çünkü açık açık söylemiş isteklerini belli ki o da hayatını yaşamak istiyo gençken

Yok sevmemek diil belkide barisacagimizi dusundugum icindir. Cunki biz cok kavga etsekde hep birlesiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…