Opusmek :@

Evet ( bazen yanlis mi yapiyorum acaba diye dusunuyorum. Neden boyle oldu ki? Ben bunu hak etmedimki.

Bana biraz abartıyormuşsun gibi geldii, bu çocuk zaten 3 sene senin yanındaysa bunu istemesi çok normal..
Gene iyi sabretmiş bence, bu zamanda böyle erkek bulmak zor tatlımm..
Ama sırf öpüşmediğiniz için ayrılmanız da saçma, bi orta yol bulunabilirdi bence..
Peki ciddimiydiniz, ewlilik söz nişan düşünüyor muydu seninle, yaş kaç bu arada bilmiyorum ama

ben şimdi anlamadım geri kalan sayfaları da okumadım sadece bu mesajları okuyarak yorum yapıyorum mor renkli yerler için
ilk mesajında inancım gereği demişsin
ikinci mesajında ise nişan olmadan öpüşmem demişsin
iyi de arkadaşım sevgiliyken öpüşmek günahsa sana göre, nişanlıyken öpüşmenin bundan farkı ne ki?
hadi dersin, ilişkimiz daha ciddileşsin, adı konsun öyle olur.. anlarım bu dediğini
ama din gereği öpüşmem diyip nişanlanırsak olur demek büyük çelişki :26:

Son düzenleme:

Ama bastan soylemiwdim ben her seyi evlenince yapmak istedigimi. Oda biliyor sonucya beni. Tamam dayanmjs ola bilir ama bende dayandim ona dokunmadan. Yani her sey karsilikli.ben suan icin onu cok pisman etmej istiyorum numarami degistirdim aramiyorumda aramicam tabikide. O arasa napmaliyim ?

Süpersinnn çok doğru tespitt canımm :129:

Biz nisanlansaydik dini nikah yapicaktik. Tabj aynk evde yasama kari koca iliskisi olmuycakti resmi nikaha kadar

O seni nasıl arasın?
Numaramı değiştirdim demiyor musun sen?

Kadınlar dayanır canım, erkekler bu konuda biraz daha hassaslar..
Bu konuda eşit olduğumuz söylenemez bence..
Şu zamana kadar durmuş durmuşta şimdi mi ayrılmak istemiş..
Ama şunu bil eğer barışırsann onunla öpüşmeyide kabul etmiş olucaksın..
Bu kadarı gerçi bana saçma doğal artık böyle şeyler, ileriye kaçmamak kaydıyla, bi öpüşmeden bişi olmaz 3 senedir tanıyorsun sonuçta...
Bence ararsa da adam akıllı konuşun bir kez daha yüz yüze derim ben, ondan sonra wer kararını

Biz nisanlansaydik dini nikah yapicaktik. Tabj aynk evde yasama kari koca iliskisi olmuycakti resmi nikaha kadar

forumda dini konu tartışmak yasak o nedenle sadece şunu yazayım çekileyim.. yoksa bu konuyla ilgili o kadar çok şey konuşurum ki neyse..

TCK md 230/5
Aralarında evlenme olmaksızın, evlenmenin dinsel törenini yaptıranlar hakkında iki aydan altı aya kadar hapis cezası verilir. Ancak, medeni nikah yapıldığında kamu davası ve hükmedilen ceza bütün sonuçlarıyla ortadan kalkar.

Son düzenleme:

Ben boyle kucuk seylerden dolayi ayrilalim demesin istiyorum. Ona kaybetme korkusu yasatmak istiyorum. Belkide ne yaparsa yapsin ona ihanet etmiyecegimi hep bekliyecegimi dusundugu icin bu kadar rahat.

Ben turkiyede yasamiyorum canim

Ben boyle kucuk seylerden dolayi ayrilalim demesin istiyorum. Ona kaybetme korkusu yasatmak istiyorum. Belkide ne yaparsa yapsin ona ihanet etmiyecegimi hep bekliyecegimi dusundugu icin bu kadar rahat.
Tatlım bakk aslında warya sizin ilişkniz bitmiş hiç uğraşma bence..
Akışına bırak bakalım..
Ama şunuda söylemeden geçemicem saçma sebepten bitmiş ilişkinizz..

Aynen bende bunu yazıp paylaşıcaktım şimdiii

Ben azeriyim canim
Hmmmm :26: Orda kanunlar ne pekii bu konuda heyy allamm yaa
Oylemi diyorsun? (

Ewett çünküü sen şimdi barışırsan bu insanla, onunla öpüşmeyide kabul etmiş olucaksınn
Ya aslında dayanamıcam artıkk konuşcam...
Senin bana düşüncen çok saçma geldi..
Hangi dewirde yaşıyoruz yaa, sana yat kalk da demiyo sadece bi öpücükk..
Birde 3 senedirr bu insan senin hayatındaymış, bana güvenmiyor musun demekte haklı..
Bence sen bu ayrılmayı hakettin hiç üzülme bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…