Opusmek :@

Bence her insan sevdigi erkegi opmek ister sen de istersin. Ask cinsel cekimdir ayni zamanda zaten opmek istemedigin biriyle cikmazsin. Mesele gunaha girmekse, acik acik soyle ona bana saygi duy keyfi isteklerin icin beni sikistirma biz sonunda evlenmiycek miyiz zaten beklesen ne kaybedersin ki diye sor ona

Nısanlandıktan sonra da helâlin olmuyor,şimdiyle farkı olmuyo durumunun yani:)
Boş ver yaa.
Aklından çıkar bu konunu,bidaha da tekrarlamasına izin verme ayrıca.

Unutuyor bi kac ay sonra konu tekrar hortluyor. Bide benim ilk iliskim ama onun diil. Ama ben onun ilk ciddi iliskisiyim.belki eskiden rahatca ope biliyodu simdi opemiyo ondandir.bilemiyorum

inancın gereği günahsa, bunu resmi nikaha kadar sürdürmelisin.
işinize gelince günah, haram ama dini nikahtan sonra helal. Oh ne ala! İmam nikahından sonra ola ki ayrıldınız, ne yapacaksın?

Sevgilinize değil lafım, ama erkekler dini nikahı çok güzel kullanıyor toplumda. İmam nikahını yap, her istediğini yap sonra başından at. Benim için kimse kusura bakmasın dini nikahın hiç bir önemi yok, haklarımı çıkarlarımı koruyan tek şey resmi nikah.

Arkadaşım evlilikten nikahtan bahsediyorsun da sen kaç yaşındasın erkek arkadaşın kaç yaşında
Ailen ilişkini biliyor mu?

Evet cok iyi ozetlemissiniz soylemek istediklerimi :)) aslinda baski yapmiylr olmek istiyor ben hayir diyorum uzuluyor.ben onu uzmek istemiyorum bi cikis yolu ariyorum ama bulamuyorum. Galiba hic bulamiycam. ( soyluyorum tamam diyor zaman gectikten sonra bak tvdeki sevgililere nasilda mutlular biz neden boyle olamiyoruz gibi cumleler kuruyur. Oyle oluncada uzduyum ici uzuluyorum

Soyluyorum tabikide.tamam diyor bi kac ay sonra yine konh aciliylor

Biliyorum canim asla opusmekten ireli gitmem. Sadece ona o zamani bekleyelim hic olmazsa diyorum yoksa biliyorum dugune 1 gun kala ayrilanlar oluyor kimseye guven yok sonucta.

geri kafalı değilsin o senin tercihin tabii ki . eğer seviyorsan o da bunu hissedebilir, sadece öperek hissedecek diye bir zorunluluk yok ki

Kusura bakma ama o cocugun yerıne koydum kendımı baskası olsa coktan kafayı yemıstı herhalde...

Birde evlenmeden dını nıkah dıyorsun opuselım dıyorsun ama devlet nıkahı yok. Yanı bu bana cok saçma bır dusunce gıbı geldi hatta fazlasıyla bağnaz.

Birşey dememiş ki çocuk opüşmek ıstemıs 3 sene sen nasıl opusmeden sarılmadan durdun ben duramazdın ıstıkrarın büyükmüş helal.

Demekki bu cocuk sevıyor gercekten senı sevmeyen adam duramaz bu sekilde kaldı ki haklıda.

Herkesin hayata bakışı ve yaşayışı farklı, sen böyle istiyorsan saygı duymalı

Asla o istediği için taviz verme, bu sonrasında seni üzer

Her şeyi içinden geldiği gibi yaşa

Hayir neden yalnis anliyorlar anlamiyorum.ben illede dini nikah yapalim her seyi yasayalim demiyorumki.sadece nisan olunca dini nikah olucak o zaman tabikide operim diyorum. Ama aslada opmekden ileri gitmem.

Bu zorla olacak bir şey değil.
Senin düşüncene saygı duyması lazım.
Baskı yapmıyor demişsin ama orda burda öpüşen sevgilileri gösterip bak onlar ne kadar mutlu,
biz değiliz demesi bile bir baskıdır.
Öpüştükten sonra da birlikte olan çiftleri mi gösterecek ? İlginç...

Mutlulugu tensel temasla bağdaştırması çok garip.
Evet öpüşmek vs çiftleri birbirine bağlayan şeylerdir,
ancak sen evlenmeden olmaz diyorsan sana saygı duymalı...

Son düzenleme:
Cnm ben denklik mevzusuna çok inanıyorum ..eşin senin gibi düşünmüyorsa sıkıntı oluyor ..ki sen daha evli bile değilsin ...bence suçlusunuz ,üç yıl olunca haliyle insan nefsine dur diyemeyebilir ,baya olmuş ..zaten sıkıntıda burdan çıkıyor ya ...madem bu konularda hassasiyet evlen o zaman ...ciddiyım ,madem evlenmeye niyetliniz yok Neden üç yıl !!haddimi aşmış olabilirim ama ,Buda bnm fikrim

Cok sikildim artik onunla bu konuyu konusmaktan. Aslinda onada hak veriyorum ama ben boyleyim degisememki. Ne yapacagimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…