Anlamadim canim yaa :))
Nısanlandıktan sonra da helâlin olmuyor,şimdiyle farkı olmuyo durumunun yani:)
Boş ver yaa.
Aklından çıkar bu konunu,bidaha da tekrarlamasına izin verme ayrıca.
Ben de resmi nikah olmadan dini nikah olmaz ki diyecektim ama zaten Türkiye de yaşamıyormuşsunuz.
Sevgilinize kızmıyorum size de baskı yapmıyor anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar baaskı gibi görmüş sadece içinden gelenleri söylemiş adam. Sizi seviyor ki zaten bu görüşünüze saygı duymuş üç yıl çıkmışssınız... O da sevdiğini öpmek hissetmek istemiş sadece.
Ama siz nasıl mutlu olacaksanız öyle davranın. Eğer bu şekilde mutluysanız devam edin. Ona da ben bu şekilde daha mutluyum, kendimi daha huzurlu hissediyorum diyerek açıklayın. Sizi gerçekten seviyorsa üç yıl olduğu gibi saygı duymaya devam edecek ve bu konuyu kapatacaktır.
Bence aşk ve sevdiğine dokunmak, öpmek birbirini pekiştiren şeyler. Ama dediğim gibi siz kendinizi nasssıl mutlu hissedecekseniz öyle davranmaya devam edin. Yoksa kendi huzurunuz olmadan sevgilinize de huzur veremezsiniz
Arkadaşım evlilikten nikahtan bahsediyorsun da sen kaç yaşındasın erkek arkadaşın kaç yaşında
Ailen ilişkini biliyor mu?
Bence her insan sevdigi erkegi opmek ister sen de istersin. Ask cinsel cekimdir ayni zamanda zaten opmek istemedigin biriyle cikmazsin. Mesele gunaha girmekse, acik acik soyle ona bana saygi duy keyfi isteklerin icin beni sikistirma biz sonunda evlenmiycek miyiz zaten beklesen ne kaybedersin ki diye sor ona
Yani demem oki canım senin gibi kızlar kalmışmı bu devirde . Şimdiki kızlar herşeyi aşmiş durumda.ama gerçekten takdir ettim seni.
inancın gereği günahsa, bunu resmi nikaha kadar sürdürmelisin.
işinize gelince günah, haram ama dini nikahtan sonra helal. Oh ne ala! İmam nikahından sonra ola ki ayrıldınız, ne yapacaksın?
Sevgilinize değil lafım, ama erkekler dini nikahı çok güzel kullanıyor toplumda. İmam nikahını yap, her istediğini yap sonra başından at. Benim için kimse kusura bakmasın dini nikahın hiç bir önemi yok, haklarımı çıkarlarımı koruyan tek şey resmi nikah.
geri kafalı değilsin o senin tercihin tabii ki . eğer seviyorsan o da bunu hissedebilir, sadece öperek hissedecek diye bir zorunluluk yok ki
geri kafalı değilsin o senin tercihin tabii ki . eğer seviyorsan o da bunu hissedebilir, sadece öperek hissedecek diye bir zorunluluk yok ki
Kusura bakma ama o cocugun yerıne koydum kendımı baskası olsa coktan kafayı yemıstı herhalde...
Birde evlenmeden dını nıkah dıyorsun opuselım dıyorsun ama devlet nıkahı yok. Yanı bu bana cok saçma bır dusunce gıbı geldi hatta fazlasıyla bağnaz.
Birşey dememiş ki çocuk opüşmek ıstemıs 3 sene sen nasıl opusmeden sarılmadan durdun ben duramazdın ıstıkrarın büyükmüş helal.
Demekki bu cocuk sevıyor gercekten senı sevmeyen adam duramaz bu sekilde kaldı ki haklıda.
Herkesin hayata bakışı ve yaşayışı farklı, sen böyle istiyorsan saygı duymalı
Asla o istediği için taviz verme, bu sonrasında seni üzer
Her şeyi içinden geldiği gibi yaşa
Bu zorla olacak bir şey değil.
Senin düşüncene saygı duyması lazım.
Baskı yapmıyor demişsin ama orda burda öpüşen sevgilileri gösterip bak onlar ne kadar mutlu,
biz değiliz demesi bile bir baskıdır.
Mutlulugu tensel temasla bağdaştırması da garip.
Evet öpüşmek vs çiftleri birbirine bağlayan şeylerdir,
ancak sen evlenmeden olmaz diyorsan sana saygı duymalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?